7 Plugin Popup Wheel Spinning WordPress Terbaik untuk Meningkatkan Penukaran

Plugin Popup Roda Berputar WordPress Terbaik


Adakah anda mencari plugin pop timbul roda berputar WordPress terbaik?

Plugin roda berputar membuat pengguna teruja untuk memutar roda untuk memenangkan sesuatu. Ini adalah kaedah yang baik untuk meningkatkan penukaran di laman web anda.

Dalam artikel ini, kami akan berkongsi beberapa pemalam WordPress “putar untuk menang” terbaik untuk meningkatkan penglibatan di lokasi.

Memilih Plugin Roda Berputar WordPress Terbaik

Anda boleh mendapatkan beberapa plugin roda berputar WordPress percuma dan berbayar di pasaran yang membolehkan pengguna memutar roda untuk memenangi hadiah.

Berikut adalah beberapa ciri utama yang sering anda lihat dalam pemalam pop timbul roda berputar WordPress:

 • Keupayaan untuk menambah hadiah pada setiap bahagian
 • Penyesuaian warna, saiz, dan potongan
 • Integrasi dengan perkhidmatan pemasaran e-mel
 • Pematuhan GDPR untuk pengumpulan data
 • Sistem penjanaan kupon automatik
 • Dapatkan pandangan mengenai cara pengguna menggunakan roda putar

Mari kita lihat beberapa plugin roda berputar WordPress terbaik yang membantu anda meningkatkan penukaran.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster adalah perisian pengoptimuman generasi dan pengoptimuman penukaran yang paling kuat di dunia. Ini membolehkan anda menukar pengunjung yang ditinggalkan menjadi pelanggan dan pelanggan. Ini membolehkan anda membuat borang optin roda kupon yang dimainkan untuk menarik minat pengguna untuk melanggan senarai e-mel anda.

Berkaitan: Cara mengembangkan senarai e-mel anda

Muncul roda berputar membolehkan anda menawarkan hadiah hebat kepada pengguna anda. Ini menarik penonton dengan membuat mereka bermain permainan roda berputar untuk mendapatkan hadiah. Anda boleh menawarkan hadiah seperti rasuah optin (seperti ebook), potongan harga, kod kupon, dll.

OptinMonster dilengkapi dengan 3 templat roda putaran terbina dalam. Anda boleh menggunakan pembangun drag and drop mereka untuk menyesuaikan pop timbul roda optin. Ini membolehkan anda mengedit roda dan meletakkan hadiah ke setiap bahagian dengan mudah.

Contoh Roda Putar OptinMonster

Dengan kempen pop timbul roda putar, anda dapat mengintegrasikan perkhidmatan pemasaran e-mel dan mengembangkan pelanggan anda dengan sangat luar biasa. Bahagian terbaiknya ialah OptinMonster menyediakan integrasi di luar kotak dengan perkhidmatan pemasaran e-mel yang popular, seperti Constant Contact, MailChimp, AWeber, dan banyak lagi.

Lihat ulasan OptinMonster lengkap kami untuk maklumat lebih lanjut. Anda juga boleh menggunakan kod kupon OptinMonster kami untuk mendapatkan potongan besar.

2. Win-Wheel Diskaun untuk WooCommerce

Win-Wheel Diskaun untuk WooCommerce

Diskaun Win-Wheel untuk WooCommerce adalah plugin roda berputar WordPress yang sangat baik. Ia dilengkapi dengan beberapa pemicu untuk memuatkan roda putar termasuk beban di halaman, klik ikon untuk memuat, dan saat beban keluar.

Ini menghasilkan kod kupon dan menghantar e-mel kepada pengguna anda secara automatik. Anda boleh memantau status aktiviti dan kupon dalam papan pemuka pentadbir WordPress anda. Pemalam siap terjemahan dan menyokong WPML.

3. Roda Munculan

Roda Munculan

Wheel of Popups adalah pemalam pop timbul roda berputar mesra eCommerce. Ia berfungsi dengan lancar dengan semua platform, termasuk WooCommerce, Shopify, Magento, dan lain-lain. Anda juga boleh menggunakan pemalam ini di laman WordPress anda untuk mendorong lebih banyak lalu lintas dan penglibatan pengguna.

Plugin ini menawarkan templat roda roda diskaun di mana anda boleh menyesuaikan warna, fon, teks, dan hadiah. Ini memiliki beberapa alat pemasaran untuk mempromosikan kempen anda.

4. Roda Optin WP

Roda Optin WP

Roda Optin WP adalah plugin pop timbul roda berputar WordPress percuma. Ini membolehkan anda membuat beberapa roda dengan 12 hirisan dan anda boleh menambahkan pautan ke ganjaran yang berbeza di setiap bahagian potongan. Plugin ini membolehkan anda berintegrasi dengan MailChimp untuk mengembangkan senarai e-mel anda.

Mengkonfigurasi plugin itu mudah dan anda dapat mengawal sepenuhnya bila anda mahu memaparkan roda timbul kepada pengguna anda. Ia mematuhi GDPR dan menyokong pelbagai bahasa.

5. Roda Bertuah untuk WooCommerce

Lucky Wheel untuk WooCommerce

Lucky Wheel untuk WooCommerce adalah satu lagi pemalam pop timbul roda berputar WordPress percuma untuk laman web eCommerce anda. Ini mendorong pendaftaran e-mel untuk memutar roda dan memenangi ganjaran.

Ia membolehkan anda menambahkan hingga 6 potongan dalam roda dan membuat banyak potongan untuk pengguna. Pemalam membolehkan anda menghantar kod diskaun ke e-mel yang dimasukkan pengguna anda untuk memutar roda. Ini juga membolehkan anda mengehadkan masa berputar.

6. Roda oleh CrazyRocket

Roda oleh CrazyRocket

Roda oleh CrazyRocket adalah plugin pop spinning wheel yang mudah untuk WordPress. Ia dilengkapi dengan tema roda yang indah yang menarik perhatian pengguna dan menarik mereka untuk memutar roda. Ia menghasilkan kod kupon yang unik untuk setiap putaran dan menerapkannya ke keranjang belanja secara automatik.

Plugin ini menawarkan 3 jenis permainan termasuk roda putar, mesin slot dan kad win scratch ‘n’. Anda dapat menggunakan pemicu pintar untuk menampilkan pop timbul pada waktu yang tepat, seperti ketika keluar, waktu yang dihabiskan di halaman, paparan halaman, atau tatal.

7. Penjualan Wheely

Jualan Wheely

Jualan Wheely adalah plugin pop timbul roda berputar WordPress untuk laman web perniagaan kecil dan kedai dalam talian. Ini memicu pop timbul apabila pengguna anda akan menutup tab penyemak imbas. Pengguna perlu memasukkan alamat e-mel mereka untuk memutar roda dan mendapatkan kupon diskaun.

Plugin ini membolehkan anda menyesuaikan teks, warna, fon, dan logo. Ini juga memberi anda gambaran terperinci tentang bagaimana pengguna anda bertindak balas terhadap roda berputar.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari plugin pop timbul WordPress “spin to win” terbaik. Anda juga mungkin ingin melihat panduan kami mengenai plugin pemberian WordPress terbaik dan membuat hadiah yang berjaya di laman WordPress anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map