8 Alternatif Oberlo Terbaik untuk Dropshipping di WooCommerce Berbanding

alternatif oberlo untuk woocommerce


Adakah anda memerlukan aplikasi dropshipping untuk WooCommerce yang serupa dengan Oberlo untuk Shopify?

Jangan bimbang, kami akan membantu anda mencari alternatif terbaik dan Oberlo. Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda beberapa alternatif Oberlo terbaik untuk WooCommerce.

Memilih Alternatif Oberlo Terbaik untuk WooCommerce

Semua plugin yang disebutkan di bawah dapat disatukan dengan lancar dengan platform WooCommerce anda. Tanpa mengira industri anda, plugin ini membantu anda memperkemaskan perniagaan dropshipping anda. Berikut adalah beberapa ciri utama yang biasa anda temui dalam penyelesaian ini.

 1. Import produk terpilih dengan mudah
 2. Urus import anda terus dari papan pemuka WordPress anda
 3. Keserasian hebat dengan semua tema dan pemalam
 4. Penyatuan mudah dengan WooCommerce dan WordPress

Oleh itu, mari kita mulakan dan ketahui apakah plugin ini.

1. Dropship.Me

DropshipMe, alternatif oberlo untuk WooCommerce

Dropship.Me adalah salah satu alternatif Oberlo yang paling popular untuk pengusaha dropshipping yang dapat disatukan dengan lancar dengan WordPress dan WooCommerce. Ia menawarkan lebih daripada 50,000 produk dari AliExpress, sebuah kedai eCommerce Cina terkenal, yang dapat diimport ke laman web WordPress anda tanpa repot. Anda boleh menggunakan pemalam ini di laman web anda dan mula menjual produk yang disenaraikan dengan segera.

Ini adalah salah satu penyelesaian yang paling dipercayai dan anda tidak memerlukan penyelidikan sebelum anda mula menjual produknya kepada pengunjung anda. Semua produk yang disenaraikan di sini dipilih sendiri oleh pakar dan ditambahkan ke senarai dengan tajuk dan gambar profesional. Anda boleh mencari produk yang anda mahukan dengan pilihan cariannya dan mengimportnya ke laman web anda hanya dengan satu klik.

2. WooDropship

WooDropship adalah satu lagi plugin menakjubkan yang membolehkan anda menjual setiap produk AliExpress di laman web WordPress anda dengan mudah. Yang perlu anda lakukan adalah mengintegrasikan plugin ini dengan WooCommerce dan kemudian memberi kebenaran kepada WooDropship untuk mengakses kedai anda. Anda kemudian boleh mula menjual produknya langsung dari kedai anda yang ada.

Plugin ini berfungsi dengan semua tema moden dan plugin lanjutan. Anda boleh mengintegrasikannya dengan kedai yang ada atau kedai baru anda, mana yang sesuai untuk anda. Anda boleh menggunakan pelanjutan Chrome untuk mengimport produknya ke kedai anda. Ini menjadikan perkara lebih mudah dan cepat untuk anda dan menjimatkan banyak masa anda. Ini juga membolehkan anda mengedit butiran produk agar sesuai dengan keperluan jenama anda.

3. Spoket

Spocket adalah salah satu penyelesaian terbaik untuk mewujudkan perniagaan dropshipping yang boleh dipercayai dan berjaya. Pemalam ini membolehkan anda mencuba produk yang disenaraikan sebelum anda mula menjualnya kepada pelawat anda. Anda boleh memilih produk anda dari lebih daripada 1000 pembekal dropshipping yang berlainan dari seluruh dunia. Sekiranya anda ingin mengetahui cara menambahkan negara baru ke senarai negara WooCommerce anda, berikut adalah panduan.

Menguji sendiri produk akan membantu anda memahami apa yang anda jual dan anda juga boleh memilih untuk memilih produk yang anda rasa tidak cukup baik. Sekiranya perniagaan anda berpusat di AS, maka berita baiknya ialah penghantaran anda dapat dilakukan dengan cepat. Ini kerana 60% produk berpusat di AS. Dan anda juga boleh mendaftar secara percuma tanpa menambahkan kad kredit.

4. Digugurkan

alternatif oberlo untuk WooCommerce

Dropified adalah satu lagi alternatif Oberlo yang luar biasa yang dapat disatukan dengan WooCommerce. Plugin ini sangat hebat dan dilengkapi dengan beberapa ciri paling maju untuk menjayakan perniagaan dropshipping anda. Di sini, anda tidak perlu mencari produk secara berasingan. Ini akan memberi amaran kepada anda setiap kali produk baru ditambahkan. Anda juga akan diberitahu mengenai perubahan harga.

Menambah produk ke laman WordPress anda hanya dengan satu klik. Untuk memastikan bahawa anda tidak menjual produk yang kehabisan stok, ia akan mengemas kini tahap inventori anda secara automatik. Ia bahkan membolehkan anda mengesan penghantaran anda, jadi anda tahu di mana ia berada dan adakah ia sampai kepada pelanggan anda pada waktunya.

5. Penjagaan lebah

Plugin beeketing, dropshipping

Beeketing adalah pelanjutan WooCommerce yang meningkatkan penjualan kedai anda dengan mudah. Dengan pemalam ini, anda boleh menggunakan pelbagai ciri untuk meningkatkan pendapatan anda. Ia dilengkapi dengan pilihan sembang Facebook, kereta undur, bahkan menambahkan kod kupon untuk diskaun untuk mendorong pembeli anda membeli produk anda.

Plugin ini bergabung dengan plugin WooCommerce anda dalam masa kurang dari 30 saat. Anda juga dapat mengesan laporan masa nyata dan mengoptimumkan prestasi anda untuk hasil yang lebih baik.

6. Ezusy

Ezusy adalah pilihan terbaik untuk anda sekiranya anda ingin mengimport produk AliExpress ke kedai WooCommerce yang dikuasai WordPress anda. Dengan Ezusy, mudah untuk menyesuaikan produk anda sebelum anda menambahkannya ke kedai anda. Anda juga tidak perlu membuat pesanan di AliExpress secara manual. Ia secara automatik melakukannya untuk anda.

Ini memberi tahu anda tentang kemas kini produk dan perubahan harga juga. Anda boleh mula menjual produk anda hanya dalam 3 langkah mudah. Pertama, sambungkan kedai anda dengan Ezusy. Anda kemudian boleh mengimport produk yang anda ingin jual dan akhirnya mendorong produk tersebut ke kedai anda.

7. WooCommerce Dropshipping

WooCommerce Dropshipping adalah alat pengurusan kedai hebat yang mempermudah segala yang berkaitan dengan dropshipping. Anda boleh menggunakan alat ini untuk menguruskan kedai anda, memberitahu pembekal mengenai pembelian melalui kedai anda, mengimport inventori dan banyak lagi. Ini juga membolehkan anda mengumpulkan produk anda dalam kategori yang berbeza berdasarkan pembekal.

Sekiranya produk dibeli, pembekal anda akan diberitahu secara automatik melalui e-mel. Anda juga boleh menghasilkan fail PDF slip pembungkusan untuk pembeli anda. Fail ini dapat dilampirkan ke surat pemberitahuan ketika pembelian dilakukan.

8. WooCommerce Dropshippers

WooCommerce Dropshippers adalah penyelesaian berfungsi penuh dan kaya ciri untuk usahawan dropping yang berfungsi dengan sempurna dengan laman web WordPress WooCommerce anda. Pemalam ini membolehkan anda mengurus perniagaan anda dengan mudah langsung dari papan pemuka WordPress anda. Ini membolehkan pengirim yang menghantar menghantar maklumat mengenai sebarang penghantaran ke pentadbir kedai.

Plugin ini juga menyokong PayPal, jadi admin dapat dengan mudah melakukan pembayaran kepada pengirim drop mereka. Anda juga dapat memantau penjualan anda dari panel pentadbir anda. Ia juga membolehkan anda mengesan penghantaran produk dan memastikan penghantaran yang dihantar telah tepat pada masanya.

Oleh itu, ini adalah beberapa alternatif Oberlo terbaik yang boleh anda cuba untuk kedai dalam talian anda. Sekiranya anda memerlukan bantuan dalam menyiapkan kedai eCommerce anda, berikut adalah panduan yang dapat membantu anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map