9 Alternatif ClickFunnels Terbaik & Murah untuk 2020 (Berbanding)


Adakah anda tertanya-tanya adakah alternatif ClickFunnels yang lebih murah?

ClickFunnels adalah pembina corong penjualan yang membolehkan anda memasarkan, menjual, dan menghantar produk anda secara dalam talian. Ini adalah suite all-in-one yang mahal (atau terlalu mahal?) Yang disertakan dengan semua alat yang anda perlukan untuk membina corong penjualan, seperti hosting web, pembangun seret dan lepas, alat pemasaran e-mel dan banyak lagi.

ClickFunnels dipasarkan secara agresif sebagai satu-satunya penyelesaian yang boleh dipercayai untuk membina corong penjualan. Walau bagaimanapun, ia mempunyai kelemahannya sendiri.

 1. Harga: $ 297 / bulan. Sejujurnya, itu banyak wang terutamanya semasa anda memulakan
 2. Platform kereta: Sebilangan besar pengguna ClickFunnel mengatakan bahawa platform ini tidak lancar dan sokongannya tidak setara.
 3. Ciri-ciri biasa-biasa saja: Sama seperti platform all-in-one, ClickFunnels juga cuba menawarkan ciri-ciri asas dari segalanya. Untuk ciri lanjutan, anda harus bergabung dengan perkhidmatan pihak ketiga.

Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda beberapa alternatif ClickFunnels terbaik dan menunjukkan kepada anda cara membuat corong penjualan tanpa had untuk jenama anda dengan mudah.

Dan jauh lebih murah!!

Pastikan anda menggunakan produk ini sama sekali untuk membina corong penjualan.

Menggunakan Alternatif ClickFunnels untuk Membina Corong Jualan

Berikut adalah senarai perkara yang anda perlukan untuk membuat alternatif ClickFunnels dengan WordPress. Kami akan memberikan anda pilihan terbaik untuk ini di bahagian berikut.

 1. Bluehost: Dapatkan nama domain dan hosting web percuma.
 2. Divi: Reka corong jualan anda dengan pembuat drag and drop.
 3. WooCommerce: Penyelesaian eCommerce lengkap yang membolehkan anda menjual produk dan perkhidmatan dari corong penjualan anda.
 4. Aliran Troli: Anda memerlukan plugin pembina corong untuk membuat corong anda.
 5. WPForms: Plugin borang hubungan mudah untuk corong anda
 6. Hubungan Tetap: Mengintegrasikan perkhidmatan pemasaran e-mel.
 7. OptinMonster: Jadikan pelawat anda menjadi petunjuk dan pelanggan.
 8. MonsterInsights: Jejaki prestasi laman web anda dengan Google Analytics.

Sekarang setelah anda mengetahui apa alternatif ClickFunnels yang anda perlukan, mari kita selami dan lihat bagaimana membina corong penjualan dengan mereka, langkah demi langkah.

Langkah 1: Daftar ke Bluehost dan Mulakan Corong Jualan Anda

Kod Diskaun Bluehost, hosting web bluehost

Perkara pertama yang anda perlukan untuk mengatur corong penjualan ialah mendaftar ke Bluehost untuk hosting web. Bluehost adalah penyedia hosting yang disyorkan secara rasmi oleh WordPress.org.

Setelah mendaftar, pilih nama domain untuk corong penjualan yang akan anda buat. Kemudian pasang WordPress di atasnya untuk mula membuat corong penjualan. Ia menawarkan nama domain percuma, SSL percuma, ruang cakera tanpa had, waktu operasi terjamin, sokongan cemerlang, dan pemasangan satu klik WordPress.

Berikut adalah panduan langkah demi langkah untuk membina laman web anda dari awal atau corong penjualan dengan Bluehost.

Harga Bluehost: $ 2.75 / bulan

Lihat ulasan Bluehost yang lengkap.

Langkah 2: Memasang Divi, Tema Drag and Drop Builder

pembangun divi, pembina laman web

Setelah memasang WordPress, anda perlu memilih tema yang baik untuk laman web anda dengan corong penjualan. Divi adalah pilihan yang tepat untuk anda kerana ia membolehkan anda memilih dari beratus-ratus pek laman web. Pasang salah satu pek laman web dan sesuaikan mengikut keperluan anda dengan bantuan pembangun laman web drag and drop bawaannya.

Pembina visual Divi membolehkan anda membuat corong penjualan dengan mudah. Ini membolehkan anda melihat pratonton reka bentuk masa nyata semasa anda menyesuaikannya.

Pembangunnya sangat fleksibel dan membolehkan anda menambahkan pelbagai modul pada reka bentuk anda. Anda boleh menggunakannya dengan mudah untuk menggayakan laman web anda walaupun tanpa pengalaman sebelumnya. Inilah lebih lanjut mengenai Divi.

Harga Divi: $ 89 / tahun (yang bermaksud anda hanya membayar $ 7,41 sebulan)

Langkah 3: Memasang WooCommerce untuk Menjual Produk Anda

WooCommerce

Langkah seterusnya adalah memasang dan mengaktifkan plugin WooCommerce. Pemalam ini membolehkan anda menukar laman web anda menjadi kedai dalam talian. Dengan pemalam, anda boleh menjual barang digital atau fizikal dan juga langganan keahlian. Anda boleh mengatur penghantaran, pemprosesan pembayaran, pengurusan inventori, dan banyak lagi.

Setelah pemalam diaktifkan, anda boleh melalui wizard persediaan. Setelah selesai, anda boleh terus maju dan menambahkan produk anda, menyediakan pintu masuk pembayaran, dan mula menjual produk anda.

Harga WooCommerce: Percuma

Langkah 4: Menambah Produk Anda ke WooCommerce

Untuk menambahkan produk anda, pergi ke WooCommerce »Produk» Tambah Baru. Anda sekarang akan melihat antara muka baru di mana anda boleh menambahkan produk anda. Cukup tambahkan nama dan keterangan produk anda.

woocommerce

Sekarang tatal ke bawah untuk menambah medan data produk. Sekiranya anda menjual kursus dalam talian, bukan barang fizikal, pilih yang Maya kotak pilihan. Sekiranya anda menawarkan produk yang boleh dimuat turun seperti eBook, jangan lupa memilih Boleh dimuat turun juga.

perincian produk woocommerce

Anda kini boleh pergi ke setiap tab di bawah Data produk dan tambahkan maklumat anda. Setelah menatal ke bawah ke bawah, anda akan melihat pilihan untuk menambah keterangan produk, gambar, dan juga ulasan jika ada.

Anda boleh mengulangi proses yang sama untuk menambahkan lebih banyak produk.

Penerangan produk woocommerce

Setelah semuanya ditambahkan, anda perlu menyimpan tetapan anda menggunakan Jimat butang di sebelah kanan anda.

Langkah 5: Sediakan Corong Anda dengan CartFlows

Aliran troli

Sekarang masanya untuk mula membuat corong anda. Untuk itu, kami akan menggunakan Aliran Troli pasangkan. Ini adalah pemalam percuma yang boleh anda muat turun dari repositori WordPress.

Setelah pemalam dipasang dan diaktifkan, anda akan melihat pemberitahuan di bahagian atas skrin anda yang menanyakan apakah anda ingin menjalankan wizard persediaan. Jalankan wizard dengan mengklik pemberitahuan ini. Anda sekarang akan melihat yang berikut di skrin anda.

Ahli sihir CartFlows

Klik pada Mari pergi tab. Di sini anda perlu memilih pembina halaman untuk merancang corong anda. Anda mempunyai 4 pilihan untuk itu:

 1. Elementor
 2. Pembina Beaver
 3. Divi
 4. Yang lain

Oleh kerana kami sudah memasang Divi (langkah 2), pilih Divi. Sebagai alternatif, jika anda memerlukan pilihan percuma, pilih Beaver Builder lite. Walau bagaimanapun, pilihannya adalah sepenuhnya milik anda. Tetapi jika anda mahir dengan reka bentuk, anda boleh melangkau langkah ini.

Pembina halaman CartFlows

Pada langkah seterusnya, anda perlu memilih jika anda mahukan pilihan pembayaran. Klik pada Ya jika kamu mahukannya. Seterusnya, anda akan ditanya sama ada anda ingin mendapatkan akses ke kursus latihan. Anda mungkin mahu melangkau langkah ini dan terus maju.

Pada langkah terakhir, anda sudah bersedia untuk membuat aliran pertama anda. Oleh itu, klik pada Buat Aliran tab.

Langkah persediaan akhir CartFlows

Harga CartFlows: Percuma

Langkah 6: Membuat Aliran Pertama Anda

Sebelum melangkah lebih jauh, anda akan diminta untuk mengaktifkan pembangun halaman terlebih dahulu. Kami telah memasang dan mengaktifkan Divi untuk tujuan ini.

Sekiranya anda belum mengaktifkannya, gunakan pautan di skrin anda untuk melakukannya.

Aktifkan Divi

Sekarang anda akan melihat sejumlah templat siap pakai di skrin anda. Berdasarkan keinginan anda, pilih salah satu dari mereka dan klik Import.

Templat carta alir

Anda sekarang akan diarahkan ke skrin baru di mana anda dapat menamakan aliran anda.

corong aliran troli

Sekarang anda boleh mengedit halaman arahan, halaman pembayaran dan halaman terima kasih dengan mengklik mengedit ikon di sebelah setiap halaman ini. Anda juga boleh menyusun semula halaman ini dengan menyeret dan melepaskannya mengikut urutan yang anda mahukan.

Mengklik pada ikon edit akan melancarkan Pembina Divi di mana anda boleh mula merancang halaman anda. Anda hanya boleh mengklik bahagian yang ingin anda edit dan mula menyesuaikannya.

Pembina Divi, aliran kereta

Setelah selesai, anda boleh Menerbitkan aliran anda dan hidupkan.

Walaupun alternatif Clickfunnels anda sudah siap ditayangkan, masih ada beberapa langkah yang perlu anda selesaikan untuk memastikan ia berfungsi dengan baik untuk perniagaan anda.

Langkah 7: Menambah Borang Kenalan Dengan WPForms

wpforms-form-builder

WPForms adalah pemalam borang pembangun yang membantu anda menambahkan borang hubungan ke corong penjualan anda. Ini sebenarnya membolehkan anda membina apa sahaja bentuk yang anda mahukan. Pembangun seret dan lepas yang ditawarkan plugin sangat mesra pengguna.

Anda dapat menggunakannya untuk mengumpulkan sumbangan, pembayaran, bahkan mengintegrasikannya dengan perkhidmatan pemasaran e-mel. Inilah cara menambahkan borang dengan WPForms. Plugin mempunyai versi percuma yang cukup untuk anda membina borang hubungan mudah untuk laman web anda. Tetapi jika anda mahukan ciri lanjutan, anda harus menaikkannya menjadi a rancangan premium.

Harga WPForms: Percuma

Langkah 8: Gabungkan Senarai E-mel Dengan Corong Jualan Anda

Hubungan Tetap, pemasaran e-mel

Untuk mengintegrasikan senarai emaill dengan corong penjualan anda, pilih perkhidmatan pemasaran e-mel seperti Constant Contact. Sejauh ini adalah perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik di pasaran untuk pemula.

Dengan Constant Contact, mengembangkan senarai e-mel anda adalah mudah. Anda boleh menyediakan e-mel selamat datang secara automatik, membahagikan senarai berdasarkan keterlibatan mereka, dan melakukan banyak lagi. Ketahui lebih lanjut mengenai Constant Contact di sini.

Harga Hubungan Tetap: $ 20 / bulan

Langkah 9: Roket Senarai E-mel Anda Dengan OptinMonster

OptinMonster, penjanaan petunjuk, alat pemasaran, pembuatan senarai e-mel

OptinMonster adalah plugin generasi utama dan pemerolehan pelanggan yang mengembangkan perniagaan anda secara eksponen. Sama ada anda ingin mengembangkan senarai e-mel anda, mengubah pelawat anda menjadi pelanggan atau meningkatkan paparan halaman anda, OptinMonster adalah pilihan terbaik untuk anda.

Di corong kami, mari gunakan OptinMonster untuk mengembangkan senarai e-mel anda.

Inilah ulasan terperinci mengenai OptinMonster. Inilah caranya anda dapat menggunakan OptinMonster untuk membuat kempen penjanaan petunjuk yang menakjubkan untuk laman web anda.

Harga OptinMonster: $ 9 / bulan

Langkah 10: Jejak Prestasi Corong Jualan Anda

monsterinsights, alat automasi pemasaran, pemalam masuk dan pendaftaran pengguna

MonsterInsights adalah pemalam Analitis Google terbaik untuk WordPress yang membolehkan anda memeriksa prestasi corong penjualan anda terus dari papan pemuka WordPress anda.

Dengan menggunakan pemalam ini, anda dapat mengesan pengguna, klik, pendaftaran, penjualan dan banyak lagi. Ketahui lebih lanjut mengenai Monsterinsights di sini.

Harga MonsterInsights: $ 79.60 / tahun (yang bermaksud anda membayar hanya $ 6.63 / bulan)

Itu sahaja. Kami harap anda mendapat artikel kami mengenai alternatif ClickFunnels terbaik yang bermanfaat. Dengan mengikuti langkah-langkah di atas, anda boleh membina corong penjualan dengan harga hanya $ 54.4 / bulan. Ini bermakna anda dapat menjimatkan hampir $ 243 setiap bulan.

Sekiranya anda ingin menambahkan lebih banyak ciri ke laman web anda, berikut adalah beberapa lagi pemalam yang boleh anda periksa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map