9 Mod Pemeliharaan TERBAIK & Plugin Akan Datang untuk WordPress (2020)

plugin wordpress terbaik akan datang


Adakah anda mencari pemalam halaman yang akan datang yang terbaik? Semasa blog atau laman web anda dalam proses pengembangan, anda perlu memaparkan halaman profesional yang akan segera datang kepada pengunjung anda. Dengan begitu, mereka akan tahu untuk kembali dan melayari laman web anda setelah siap.

Dalam artikel ini, kami akan berkongsi beberapa mod penyelenggaraan terbaik dan pemalam halaman yang akan datang.

Sebelum kita menyelam, perlu meluangkan masa untuk memeriksa mod penyelenggaraan dan halaman yang akan datang.

Coming Soon Plugin untuk WordPress – Apa Itu dan Mengapa Anda Memerlukannya?

Plugin akan datang memudahkan anda membina halaman tidak lama lagi tanpa perlu menyentuh satu baris kod. Plugin ini sangat berguna untuk membuat halaman tidak lama lagi untuk membuat pengguna teruja dengan pelancarannya, sama ada laman web, blog atau produk.

Manfaatnya ialah ia dapat membantu anda mengumpulkan alamat e-mel calon pelanggan dan memulakan SEO pada hari pertama.

Apakah Mod Penyenggaraan WordPress?

Mod penyelenggaraan WordPress adalah mod yang boleh anda aktifkan di laman web anda apabila anda meletakkannya untuk penyelenggaraan. Mod ini sangat berguna apabila anda perlu mengurus beberapa tugas pentadbiran di laman web anda, seperti menggunakan ciri baru, mengaktifkan pemalam, mengemas kini teras WordPress. dll yang akan mempengaruhi prestasi laman web.

mengaktifkan mod penyelenggaraan wordpress

Dengan meletakkan WordPress dalam mod penyelenggaraan, anda dapat memberitahu khalayak anda bahawa laman web anda tidak rosak tetapi sementara dimatikan untuk penyelenggaraan berjadual. Dengan cara itu anda dapat menjaga reputasi anda dan bahkan memberitahu mesin pencari bahawa laman web anda saat ini tidak berfungsi untuk penyelenggaraan berjadual, sehingga tidak mempengaruhi SEO anda secara negatif.

Bagaimana saya meletakkan WordPress dalam mod penyelenggaraan?

WordPress dilengkapi dengan ciri mod penyelenggaraan terbina dalam yang diaktifkan secara automatik ketika anda melakukan tugas pentadbiran, seperti mengemas kini teras WordPress.

mesej mod penyelenggaraan wordpress

Mesej mod penyelenggaraan lalai kelihatan membosankan, yang menyatakan “Tidak tersedia sebentar untuk penyelenggaraan berjadual. Semak semula sebentar lagi. “

Sekiranya anda ingin meletakkan WordPress dalam mod penyelenggaraan selama beberapa jam atau hanya perlu mengganti mesej mod penyelenggaraan lalai dengan halaman tersuai, sangat disarankan untuk menggunakan pemalam mod penyelenggaraan WordPress.

9 Plugin Akan Datang Terbaik untuk WordPress

 1. BenihProd
 2. EZP Akan Segera
 3. Halaman Dalam Pembinaan
 4. Akan Datang WP
 5. IgniteUp
 6. Mod Penyelenggaraan WP
 7. Mudah Akan Datang
 8. Akan datang
 9. Mod penyelenggaraan

Mari lihat beberapa plugin mod penyelenggaraan terbaik untuk WordPress.

1. BenihProd

BenihProd

SeedProd adalah plugin halaman WordPress dan mod penyelenggaraan terbaik yang akan segera hadir di pasaran. Ia membolehkan anda membuat halaman segera yang profesional di WordPress berkat antara muka dan pembina masa nyata yang sangat mudah.

Anda juga boleh menyesuaikan reka bentuk bawaan untuk memperibadikan halaman tidak lama lagi. Muncul dengan hampir setengah juta gambar latar belakang percuma, lebih dari 750 Font Google, dan banyak tema halaman tidak lama lagi. Anda bahkan boleh membuat halaman dengan latar belakang video skrin penuh.

Plugin ini bergabung dengan perkhidmatan e-mel yang paling popular, termasuk Constant Contact, MailChimp, AWeber, Drip, ActiveCampaign, dll. Untuk mengumpulkan alamat e-mel dari pelawat anda dan memberi respons secara automatik kepada mereka untuk mula membina hubungan sebelum pelancaran rasmi laman web anda. Ia juga berintegrasi dengan Google Analytics sehingga anda dapat melacak tingkah laku pelawat anda.

Ini juga dilengkapi dengan pilihan perlindungan kata laluan sehingga anda dapat membatasi akses kepada klien anda, yang memungkinkan mereka hanya melihat apa yang anda inginkan.

seedprod segera hadir untuk wordpress

SeedProd mempunyai ciri perkongsian sosial yang mudah yang membolehkan pengunjung anda berkongsi laman web anda di Facebook, Twitter, Pinterest, dan lain-lain. Ia mempunyai sokongan pelbagai bahasa dan pematuhan GDPR sehingga anda dapat dengan mudah membuat dasar privasi anda sendiri.

Harga: Ada versi percuma dengan ciri asas, dan versi premium dengan ciri yang lebih maju mulai $ 29.60 setahun.

2. EZP Akan Segera

EZP Akan Segera

EZP Coming Soon adalah pemalam laman WordPress yang akan datang tidak lama lagi. Ia mengumpulkan e-mel dari pelawat laman web anda melalui penyatuan dengan MailChimp, Constant Contact, dll. Ia menyokong video skrin penuh, Font Google, latar belakang profesional, dan banyak lagi.

Seperti pemalam halaman lain yang akan datang, ini membantu anda menghadkan akses kepada pelanggan untuk pelancaran beta anda. Selain itu, ia mempunyai pemasa undur untuk memberi tahu pengguna anda dengan tepat kapan laman web anda akan tersedia. Pengguna anda juga dapat berkongsi laman web anda di platform media sosial.

Harga: $ 14.95 setahun.

3. Halaman Dalam Pembinaan

Halaman Dalam Pembinaan

Seperti namanya, Under Construction Page adalah WordPress yang akan datang, halaman arahan, dan plugin halaman dalam pembinaan. Ini membolehkan anda melancarkan halaman segera atau halaman arahan anda dengan cepat menggunakan antara muka yang mudah. Ini mempunyai lebih dari 150 templat halaman untuk merancang halaman segera anda.

Under Construction Page dilengkapi dengan drag and drop builder yang mesra pemula untuk membuat halaman. Selain itu, ia merangkumi gabungan dan pengesanan trafik untuk memantau sumber lalu lintas anda.

Harga: $ 69 seumur hidup.

4. Akan Datang WP

Akan Datang WP

Coming Soon WP adalah mod penyelenggaraan WordPress yang sangat baik dan plugin halaman akan datang. Ia mempunyai tema yang indah untuk halaman yang akan datang untuk menjimatkan masa anda dalam keseluruhan reka bentuk. Anda boleh menyesuaikan tema ini agar sesuai dengan jenama perniagaan anda sehingga pelawat tidak akan merasa bingung setelah laman web anda dilancarkan. Ia dilengkapi dengan banyak gambar percuma, tema profesional, elemen reka bentuk intuitif, dan banyak lagi.

Ini membolehkan anda mengehadkan akses laman web anda kepada pelanggan sahaja. Akan Datang WP menyokong auto-responder, perisian CRM, webinar, dan perisian pemasaran lain. Mudah digunakan dan dioptimumkan untuk memuat lebih cepat di laman web anda.

Harga: $ 29 setahun.

5. IgniteUp

Nyalakan Ke Atas

IgniteUp adalah WordPress percuma yang akan datang dan plugin halaman mod penyelenggaraan. Ia mempunyai reka bentuk tanpa had dan berfungsi dengan templat luaran untuk membawa halaman anda tidak lama lagi ke tahap seterusnya. Anda boleh menyiapkan halaman tidak lama lagi hanya dengan beberapa klik berkat antara muka yang mudah dan tema terbina dalam.

Ini bergabung dengan perkhidmatan pemasaran e-mel yang popular untuk mengumpulkan alamat e-mel dari pelawat anda. Ini juga membolehkan anda menambahkan pesanan selamat datang khusus dengan pemasa undur sehingga pengguna akan mengetahui kapan laman web anda akan dilancarkan.

Harga: PERCUMA!

6. Mod Penyelenggaraan WP

Mod Penyelenggaraan WP

WP Maintenance Mode adalah plugin halaman mod penyelenggaraan WordPress percuma yang hebat. Ia hadir dengan templat halaman yang akan datang sehingga anda dapat dengan mudah memberitahu pengguna tentang pelancaran produk atau laman web baru anda. Ini juga termasuk templat halaman arahan untuk mengarahkan pengguna anda ke halaman tertentu.

Ciri-ciri lain termasuk pemasa undur, borang kenalan, borang langganan, sokongan multisite, dan ikon media sosial. Ia dioptimumkan untuk SEO, berfungsi dengan tema WordPress apa pun, dan dapat disesuaikan sepenuhnya sehingga anda dapat menukar warna, fon, latar belakang, dll..

Harga: PERCUMA!

7. Mudah Akan Datang

Mudah Akan Datang

Easy Coming Soon adalah plugin halaman WordPress yang akan datang. Ia dapat digunakan untuk menambahkan halaman segera di laman web anda dengan tajuk dan pemasa undur. Tidak kira tema WordPress mana yang anda putuskan untuk digunakan, plugin Easy Coming Soon akan berfungsi dengannya.

Ini menunjukkan halaman anda yang akan datang kepada pengunjung biasa, sementara pengguna yang masuk dapat mengakses laman web di latar belakang. Ia mempunyai editor bawaan untuk menyeret dan melepaskan elemen. Anda tidak memerlukan kemahiran pengekodan profesional untuk membuat halaman tidak lama lagi jika anda menggunakan pemalam ini.

Harga: PERCUMA!

8. Akan Datang

Akan datang

Coming Soon adalah plugin WordPress profesional untuk halaman tidak lama lagi. Ia menambah halaman tidak lama lagi di laman web anda, mengumpulkan alamat e-mel dari pelawat, mendapat suka dan berkongsi sosial, dan memaparkan pemasa undur untuk mengemas kini pelawat mengenai pelancaran laman web anda.

Ini mempunyai templat yang telah dibina untuk halaman yang akan datang. Anda boleh menggunakan pembangun seret dan lepas untuk menambahkan elemen dan merancang halaman anda. Ia responsif sepenuhnya dan menyokong mod pengalihan bagi pengguna untuk melihat halaman tidak lama lagi dari URL lain.

Harga: $ 39 setahun.

9. Kaedah Penyelenggaraan

Mod penyelenggaraan

Maintenance Mode adalah plugin WordPress premium untuk menambahkan halaman mod penyelenggaraan di laman web anda. Ini membolehkan anda mengusahakan laman web anda secara tertutup di bahagian belakang sambil memaparkan halaman yang akan datang kepada pengunjung di muka. Anda juga boleh menambahkan pemasa undur untuk memberitahu pengunjung anda bila laman web anda akan siap.

Ia mempunyai 6 templat responsif untuk halaman yang akan datang. Ia menampilkan tipografi bergaya dan integrasi Font Google untuk menarik pengguna anda. Ia juga disatukan dengan pelbagai rangkaian sosial sehingga mereka dapat berkongsi laman web anda.

Harga: $ 23 setahun untuk versi premium.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari mod penyelenggaraan WordPress yang terbaik dan segera memasukkan pemalam halaman. Anda mungkin juga ingin melihat senarai plugin meja bantuan WordPress terbaik kami untuk sokongan pelanggan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map