9 Pemalam Muat Naik Fail Terbaik untuk WordPress (Berbanding)

Plugin Muat Naik Fail Terbaik untuk WordPress


Adakah anda mencari pemalam muat naik fail terbaik untuk WordPress?

Dengan plugin muat naik fail WordPress yang betul, anda boleh membiarkan pengguna anda memuat naik fail dari frontend atau backend.

Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda beberapa pemalam muat naik fail terbaik untuk WordPress.

Memilih Plugin Muat Naik Fail Terbaik untuk WordPress

Oleh kerana terdapat puluhan pemalam muat naik fail WordPress, memilih pemalam muat naik fail terbaik boleh menakutkan. Anda harus mencari pemalam yang sesuai dengan kebanyakan keperluan anda dan mudah digunakan.

Semasa memilih pemalam muat naik fail, berikut adalah beberapa faktor yang perlu anda pertimbangkan:

 • Muat naik pengguna: Benarkan pengguna memuat naik fail tanpa masuk ke laman web anda.
 • Jenis fail lampiran: Sokong pelbagai jenis fail, termasuk sambungan fail biasa dan lanjutan.
 • Saiz muat naik fail: Pilih ukuran muat naik fail maksimum yang dibenarkan dan hadkan pengguna anda daripada memuat naik fail besar.
 • Penyimpanan: Pilih lokasi penyimpanan, seperti hosting anda, aplikasi pihak ketiga, seperti Google Drive .

Mari kita lihat beberapa plugin muat naik fail terbaik untuk WordPress.

1. WPForms: Plugin Borang Muat Naik Fail Terbaik

WPForms

WPForms adalah plugin borang hubungan WordPress yang paling mesra pemula yang membolehkan anda membuat borang muat naik fail di WordPress. Anda bahkan boleh membuat beberapa borang muat naik fail di WordPress.

Ia dilengkapi dengan pembangun borang seret dan lepas yang membolehkan anda menambah dan mengurus bidang, butang, dan pilihan lain pada borang muat naik fail anda.

Mulakan dengan WPForms hari ini!

2. Jenis Muat Naik Fail: Menyokong Jenis Fail Tambahan

jenis muat naik fail

Jenis Muat Naik Fail adalah plugin percuma oleh WPForms yang membolehkan anda memuat naik jenis fail tambahan di laman WordPress anda. Secara lalai, WordPress hanya membenarkan anda memuat naik jumlah sambungan fail terhad kerana alasan keselamatan.

Dengan pemalam ini, anda boleh memuat naik sebarang sambungan fail ke perpustakaan media WordPress anda tanpa sekatan. Yang harus anda lakukan adalah memasukkan senarai pelanjutan tersebut dalam senarai pemalam yang ingin anda muat naik di laman web anda.

2. Frontend Pengguna WP: Pengunggah Fail Frontend Terbaik

Bahagian Depan Pengguna WP

Bahagian Depan Pengguna WP adalah plugin WordPress percuma yang disertakan dengan dashboard frontend, editor frontend, dan uploader fail frontend untuk pengguna anda. Ini membolehkan pengguna anda mengemas kini profil mereka dan menghantar catatan dari frontend.

Plugin ini membolehkan pengguna anda melampirkan fail dan memuat naik gambar dalam catatan mereka. Ia juga dilengkapi dengan pembangun borang seret dan lepas dan pratonton masa nyata untuk menyiapkan borang muat naik fail dengan mudah.

Mulakan dengan WP Pengguna Frontend hari ini!

3. Bentuk Ninja: Satu lagi Plugin Borang Muat Naik Fail

NinjaForms

Ninja Forms adalah satu lagi plugin borang hubungan WordPress yang disertakan dengan borang muat naik fail yang mesra pengguna dan fleksibel untuk pengguna anda.

Ia menyediakan penyatuan yang lancar dengan perkhidmatan penyimpanan pihak ketiga yang popular untuk menyimpan fail yang dimuat naik. Dengan cara ini, anda tidak perlu membayar lebih banyak untuk ruang hosting web.

Mulakan dengan Borang Ninja hari ini!

4. Ajax Multi Upload: Untuk Pengalaman Muat Naik Lebih lancar

Muat naik Ajax Multi

Ajax Multi Upload adalah pemalam muat naik fail premium untuk WordPress. Ia dilengkapi dengan penapis tersuai, penyesuai semula gambar, satu atau beberapa muat naik fail, dan banyak lagi.

Dengan fungsi Ajax, pengguna akan mendapat pengalaman memuat naik fail yang lancar tanpa memuatkan halaman atau memuat semula.

Mulakan dengan Ajax Multi Upload hari ini!

5. Muat Naik Fail WordPress: Pemalam Pemuat Percuma

Muat Naik Fail WP

Muat Naik Fail WordPress adalah pemalam muat naik fail percuma dan ringkas. Anda boleh menggunakan plugin ini untuk menerima lampiran fail dari pengguna anda.

Plugin ini membolehkan pengguna anda memuat naik fail dari halaman, pos, atau bar sisi mana pun. Untuk memaparkan butang muat naik fail, yang harus anda lakukan hanyalah menggunakan kod pendek di mana sahaja anda mahu.

Mulakan dengan Muat Naik Fail WordPress hari ini!

6. Jenis Fail Tambahan WP: Menyokong Pelbagai Sambungan Fail

Jenis Fail Tambahan WP

Jenis Fail Tambahan WP adalah lanjutan kepada pilihan muat naik fail WordPress lalai. Ini menyokong banyak jenis sambungan fail sehingga pengguna dapat memuat naik fail apa pun ke perpustakaan media WordPress.

Ia juga berfungsi dengan pemalam muat naik fail lain untuk memperluas fungsi. Anda boleh memasang pemalam dan mula memuat naik fail dengan segera.

Mulakan dengan Jenis Fail Tambahan WP hari ini!

7. Seret WooCommerce & Drop Uploader: Uploader untuk WooCommerce

WooCommerce Drag and Drop Uploader

Seret WooCommerce & Drop Uploader adalah plugin muat naik fail WordPress yang berguna untuk laman web eCommerce. Ini sangat berguna jika anda ingin membenarkan pengguna anda memuat naik foto produk yang telah dihantar baru-baru ini. Dengan cara itu pengguna dapat melaporkan sebarang masalah dengan penyampaian.

Plugin menggunakan Ajax untuk memuat naik fail tanpa memuat semula halaman. Plugin ini mudah digunakan dan tidak memerlukan pengekodan untuk disediakan.

Mulakan dengan WooCommerce Drag & Jatuhkan Pengunggah hari ini!

8. Pengurus Fail Media WP: Plugin Pemuat Folder Terbaik

Pengurus Fail WP Media

WP Media File Manager adalah pemalam muat naik WordPress yang kuat yang membolehkan anda memuat naik folder di laman web anda dan menguruskannya dengan cekap. Plugin membuat folder di perpustakaan media WordPress anda.

Dengan ciri pelanjutan fail terbina dalam, anda juga boleh memuat naik fail sambungan tertentu di WordPress.

Mulakan dengan WP Media File Manager hari ini!

Kami harap artikel ini membantu anda mencari pemalam muat naik fail terbaik untuk WordPress. Anda mungkin juga ingin melihat panduan kami mengenai cara membuat borang muat naik fail di WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map