9 Perkhidmatan “Pemasaran E-mel” Terbaik untuk Perniagaan Kecil (2020)

perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik berbanding


Adakah anda ingin menjejakkan kaki ke pemasaran e-mel? Pemasaran e-mel adalah cara terbaik untuk berhubung dengan pelawat anda, membina hubungan yang menarik, dan mengubahnya menjadi pelanggan.

Memilih perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik yang mempunyai semua ciri yang anda perlukan sangat penting untuk kejayaan perniagaan anda. Setiap perkhidmatan pemasaran e-mel mempunyai rangkaian fitur tersendiri, tetapi tidak ada alasan untuk merasa terbeban. Kami mendapat sokongan anda.

Dalam artikel ini, kami akan membandingkan perkhidmatan pemasaran e-mel teratas untuk membantu anda memilih perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik untuk perniagaan anda.

Apa itu Pemasaran E-mel dan Mengapa Anda Memerlukannya?

Pemasaran e-mel adalah cara terbaik untuk menyampaikan mesej anda, sama ada anda seorang blogger dan ingin memberi kemas kini kepada pembaca secara berkala atau anda merupakan perniagaan yang berusaha menjana lebih banyak petunjuk. Dengan pemasaran e-mel, anda akan menghantar mesej anda terus ke peti masuk orang yang anda ingin melihatnya.

Sekiranya anda mempunyai laman web dalam bentuk apa pun yang mempunyai lalu lintas, maka anda perlu melakukan pemasaran e-mel. Pemasaran e-mel memberi anda keupayaan untuk menghubungi pelawat anda walaupun mereka meninggalkan laman web anda.

Beberapa faedah pemasaran e-mel adalah:

 • Tingkatkan lawatan berulang: Lebih 70% pelawat laman web yang meninggalkan laman web anda tidak akan kembali. Apabila anda membina senarai e-mel, anda dapat menjalin hubungan dengan pelawat anda dengan mengumpulkan alamat e-mel mereka dan mengirimkannya kandungan berharga.
 • Membina pengikut setia: Pelawat berulang lebih cenderung bertukar menjadi pelanggan, berbanding pengunjung pertama kali. Sebenarnya, kajian menunjukkan bahawa memerlukan 3-4 lawatan ke laman web anda untuk calon pelanggan anda benar-benar berfikir untuk berniaga dengan anda.
 • Meningkatkan jualan: Penukaran e-mel mengatasi lalu lintas carian sosial dan organik. Oleh itu, jika anda ingin membuat penjualan, anda perlu memulakan pemasaran e-mel.

Cara Memilih Perkhidmatan Pemasaran E-mel Terbaik

Memilih perkhidmatan pemasaran e-mel yang sesuai dengan keperluan anda adalah penting untuk perniagaan anda. Hanya kerana syarikat pemasaran e-mel popular, tidak selalu bermaksud ia adalah penyelesaian terbaik untuk keperluan anda. Sangat mudah untuk dibanjiri dengan pilihan yang berbeza kerana terdapat puluhan penyelesaian pemasaran e-mel di pasaran. Itulah sebabnya kami akan menguraikan semuanya untuk anda!

Berikut adalah beberapa perkara asas yang perlu anda fokuskan semasa memilih perkhidmatan pemasaran e-mel:

 • Kemudahan penggunaan: Penting agar perkhidmatan pemasaran e-mel yang anda pilih mudah digunakan dan berfungsi dengan perniagaan anda.
 • Automasi: Hampir semua perkhidmatan di luar sana membolehkan anda mengautomasikan kempen e-mel anda, tetapi masing-masing melakukannya dengan cara yang berbeza. Lihat bagaimana alat yang berbeza mengautomasikan kempen anda dan cari tahu apakah alat itu membantu menyelesaikan keperluan anda.
 • Industri: Beberapa perkhidmatan bertujuan untuk melayani industri tertentu sahaja. Sebagai contoh, ConvertKit dibina khusus dengan mempertimbangkan penerbit. Sekiranya itu tidak menggambarkan anda, anda perlu mendaftar untuk perkhidmatan yang lebih memenuhi keperluan industri anda.
 • Harga: Jelas, alat yang anda pilih mesti sesuai dengan anggaran anda.

Juga, lihat artikel kami mengenai cara membuat e-mel dengan cara yang betul.

Dengan mempertimbangkan perkara-perkara ini, mari kita bandingkan beberapa perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik untuk perniagaan anda.

9 Penyedia Perkhidmatan E-mel Terbaik

 1. Hubungan Tetap – Penyedia perkhidmatan e-mel terbaik
 2. Sendinblue – Perkhidmatan e-mel pukal terbaik untuk pemula
 3. Menitis – Alat automasi pemasaran e-mel terbaik
 4. TukarkanKit – Alat e-mel terbaik untuk penerbit
 5. AWeber – Syarikat perkhidmatan e-mel yang paling popular
 6. Mailchimp – Suite automasi pemasaran all-in-one terbaik
 7. DapatkanResponse – Perkhidmatan letupan e-mel terbaik untuk pemasaran webinar
 8. MailerLite – Perkhidmatan e-mel massa yang paling berpatutan
 9. Keap – Perkhidmatan e-mel dan CRM terbaik untuk perkhidmatan dan penjualan pelanggan

1. Sentuhan Sentiasa

hubungan berterusan

Constant Contact adalah perkhidmatan pemasaran e-mel yang paling popular untuk perniagaan kecil. Ia dilengkapi dengan banyak templat e-mel yang dapat disesuaikan untuk membantu anda memulakannya.

Semasa memulakan, anda akan diminta untuk memilih industri anda, dan pengalaman anda sebelumnya dengan pemasaran e-mel. Berdasarkan pilihan anda, anda akan mendapat kandungan dan idea promosi yang disesuaikan yang akan membantu anda meningkatkan pemasaran e-mel anda.

pemasaran berterusan-e-mel-pemasaran

Constant Contact menawarkan sokongan yang tidak dapat ditandingi dengan sembang langsung, e-mel, dan forum perbincangan. Mereka juga mempunyai banyak sumber perpustakaan.

Walaupun kebanyakan perkhidmatan pemasaran e-mel menawarkan percubaan percuma selama 14 atau 30 hari untuk menguji perkhidmatan tersebut, Constant Contact memberi anda akses penuh ke alat mereka selama 60 hari.

Rancangan E-mel:

harga hubungan berterusan

Harga Kenalan Tetap berdasarkan ukuran senarai e-mel anda.

 • $ 5 / bulan – Fungsi terhad
 • $ 20 / bulan – Untuk 0 – 500 pelanggan.
 • $ 45 / bulan – Untuk 501 – 2500 pelanggan.
 • $ 65 / bulan – Untuk 2501 – 5000 pelanggan.
 • $ 95 / bulan – Untuk 5001 – 10,000 pelanggan.

Sentuhan Tetap adalah yang terbaik untuk perniagaan pintar yang baru bermula dengan pemasaran e-mel.

Mulakan dengan Constant Contact hari ini.

2. Sendinblue

kajian sendinblue

Sendinblue adalah perisian pemasaran e-mel dan SMS yang direka dengan kesederhanaan. Malah pemula yang mutlak dapat dengan mudah membuat kempen pemasaran tanpa pengetahuan sebelumnya.

sendinblue-drag-drop

Berdasarkan interaksi pelanggan, anda boleh menghantar pesanan transaksi dengan penghantaran yang boleh dipercayai.

Apa yang membezakan Sendinblue daripada persaingan mereka adalah bahawa harga mereka berdasarkan jumlah e-mel yang anda hantar.

Anda boleh membeli kredit SMS secara berasingan tanpa tarikh luput.

Rancangan E-mel:

harga sendinblue

 • Percuma – $ 0 untuk 300 e-mel sehari dan kenalan tanpa had.
 • Lite – $ 25 / bulan untuk 40,000 e-mel sebulan dan tiada had penghantaran setiap hari.
 • Yang penting – $ 39 / bulan untuk 60,000 e-mel sebulan dan kemampuan untuk membuang logo Sendinblue dari e-mel.
 • Premium – $ 66 / bulan untuk 120,000 e-mel sebulan dan ciri automasi pemasaran.
 • Perusahaan – Harga berbeza dan merangkumi semua ciri premium, pengurus akaun khusus, sokongan keutamaan, dan banyak lagi.

Sendinblue terbaik untuk pemasar pemula.

Mulakan dengan Sendinblue hari ini.

3. Menitis

titisan

Drip adalah penyelesaian terbaik untuk anda jika anda seorang peniaga eCommerce yang ingin mengubah pengunjung anda menjadi pelanggan dan pelanggan dengan automasi pemasaran yang cerdas. Drip lebih daripada sekadar perkhidmatan pemasaran e-mel biasa. Ini membolehkan anda melakukan perbualan yang lebih mendalam dengan pelanggan anda dan mengirim e-mel pada waktu yang tepat dengan memahami niat dan tingkah laku pembelian mereka.

drip-kempen

Anda boleh menyesuaikan pesanan anda berdasarkan tingkah laku seperti pengabaian troli, pengguna pertama kali, pengunjung laman web yang kembali, orang yang mengklik pautan di laman web anda, dll..

Pelbagai integrasi mereka membolehkan anda menghantar mesej teks, memaparkan iklan Facebook, dan banyak lagi berdasarkan aliran kerja pelanggan anda.

Drip menawarkan percubaan percuma 14 hari.

Rancangan E-mel:

Harga titisan

 • Asas – Pelan Asas berharga $ 49 / bulan untuk sehingga 2500 pelanggan aktif.
 • Pro – Pelan Pro berharga $ 122 / bulan untuk sehingga 5000 pelanggan aktif.
 • Perusahaan – Kos berbeza-beza untuk rancangan ini dan dikenakan untuk orang yang mempunyai lebih daripada 5000 pelanggan aktif.

Drip adalah yang terbaik untuk laman web eCommerce dan pemasar internet yang cerdas.

Mulakan dengan Drip hari ini.

4. ConvertKit

menukar kit

ConvertKit adalah alat pemasaran e-mel terbaik untuk blogger dan penerbit. Ia dibina khas untuk pencipta dalam talian seperti blogger, podcasters, dan YouTubers.

Dengan ConvertKit, anda boleh membuat borang menarik dan menghantar e-mel yang disesuaikan kepada pelanggan individu.

menukar-e-mel-pemasaran

ConvertKit juga menjadikan automatik e-mel mudah difahami oleh penerbit. Contohnya, anda boleh menggunakan pembangun automasi visual mereka untuk membuat corong e-mel automatik yang kuat yang membantu anda membimbing pengunjung melalui perjalanan nilai.

ConvertKit membolehkan anda mendaftar untuk percubaan 14 hari percuma, jadi anda boleh menguji perkhidmatan tanpa komitmen.

Rancangan E-mel:

 • $ 29 / bulan – Untuk 0 – 1000 pelanggan dan semua ciri.
 • $ 49 / bulan – Untuk 1000 – 3000 pelanggan dan semua ciri.
 • $ 79 / bulan – Untuk 3000 – 5000 pelanggan dan semua ciri.

ConvertKit adalah yang terbaik untuk penerbit.

Mulakan dengan ConvertKit hari ini.

5. AWeber

aweber

AWeber adalah salah satu perkhidmatan generasi utama yang paling popular untuk perniagaan kecil. Ia dilengkapi dengan semua alat penting yang anda perlukan untuk mengembangkan senarai e-mel anda. Anda boleh merancang buletin e-mel dengan pembangun seret dan lepas, mengautomasikan urutan e-mel, dan membuat borang pendaftaran responsif mudah alih yang kelihatan hebat di mana-mana peranti.

aweber-autoresponder

Yang terbaik, anda boleh mengintegrasikan AWeber dengan laman web WordPress, pembangun halaman arahan, atau pembentuk borang optin dengan mudah.

Bermula dengan AWeber memang mudah. Cukup kunjungi laman web AWeber dan daftar percubaan percuma selama 30 hari. Setelah mendaftar, anda akan mendapat akses ke semua alat premium mereka yang membantu anda mengembangkan senarai e-mel anda.

Pilihan sokongan merangkumi sembang langsung, telefon, dan e-mel berdasarkan tiket.

Rancangan E-mel:

 • $ 19 / bulan – 0 – 500 pelanggan untuk e-mel tanpa had dan semua ciri.
 • $ 29 / bulan – 501 – 2500 pelanggan untuk e-mel tanpa had dan semua ciri.
 • $ 49 / bulan – 2501 – 5000 pelanggan untuk e-mel tanpa had dan semua ciri.
 • $ 69 / bulan – 5001 – 10,000 pelanggan untuk e-mel tanpa had dan semua ciri.
 • $ 149 / bulan – 10,001 – 25,000 pelanggan untuk e-mel tanpa had dan semua ciri.

AWeber terbaik untuk semua pemasar secara amnya, terutama mereka yang baru memulakan pemasaran e-mel.

Mulakan dengan AWeber hari ini.

6. Mailchimp

tukang surat
Mailchimp lebih daripada sekadar penyedia perkhidmatan pemasaran e-mel. Selain pemasaran e-mel, ia dilengkapi dengan semua ciri penting yang membolehkan anda menukar pelawat anda menjadi pelanggan dan pelanggan.

Ciri-ciri Mailchimp sangat hebat dan berpatutan untuk pemasar dari semua saiz, sama ada anda seorang blogger, perniagaan tempatan, atau syarikat dengan pertumbuhan di luar carta. Sebagai contoh, anda boleh membuat halaman arahan yang indah untuk menukar pengunjung anda menjadi pelanggan dan pelanggan yang membayar.

Menyambungkan Mailchimp ke laman web WordPress atau kedai eCommerce anda sangat mudah. Anda juga boleh menemui beratus-ratus integrasi dengan aplikasi yang sudah anda gunakan.

Mailchimp juga menawarkan templat pra-binaan dan segmen siap pakai sehingga anda dapat membuat e-mel profesional dalam sekelip mata.

templat surat layang-templat

Rancangan E-mel:

Harga Mailchimp bergantung pada jumlah pelanggan yang anda miliki.

 • Percuma – $ 0, merangkumi 7 saluran pemasaran, templat asas, CRM pemasaran, dan automasi 1 klik.
 • Yang penting – Memulakan $ 9,99 / bulan untuk semua templat e-mel, ujian A / B, penjenamaan khusus, dan sokongan 24/7.
 • Piawai – Bermula dari $ 14.99 / bulan. Termasuk siri automasi, penargetan ulang iklan, templat khusus, dan pandangan khalayak lanjutan.
 • Premium – Bermula dari $ 299 / bulan, rancangan ini merangkumi segmentasi lanjutan, tempat duduk tanpa had dan akses berdasarkan peranan, sokongan telefon, dan ujian multivariat.

Mailchimp terbaik untuk pemula pemasaran dan pengguna lain yang mahukan rangkaian pemasaran all-in-one dengan harga yang berpatutan.

Mulakan dengan Mailchimp hari ini.

7. GetResponse

mendapat sambutan

GetResponse adalah perisian pemasaran e-mel yang membolehkan anda mengembangkan senarai e-mel anda dengan e-mel yang indah dan borang pendaftaran yang menukar tinggi.

Dengan antara muka pengguna mereka yang moden dan cantik, kempen newsletter e-mel anda dapat dijalankan dengan mudah.

Selain pemasaran e-mel, GetResponse dilengkapi dengan banyak ciri pemasaran dalam talian yang membantu anda mengembangkan perniagaan. Contohnya, anda boleh membuat dan menganjurkan webinar di laman web anda, membina halaman pendaratan yang indah untuk menjadikan pengunjung menjadi pelanggan dan banyak lagi.

Sokongan diberikan melalui telefon, sembang langsung, dan e-mel.

GetResponse juga menerbitkan banyak sumber pemasaran yang berguna seperti kursus, kertas putih, dan video yang memandu anda melalui pelbagai aspek pemasaran e-mel.

Sekiranya anda mencari perisian pemasaran e-mel yang dilengkapi dengan antara muka pengguna yang cantik dan pantas, maka GetResponse mungkin merupakan penyelesaian yang tepat untuk anda.

papan pemuka getresponse

Sekiranya anda ingin mencubanya, anda boleh mendaftar untuk percubaan percuma selama 30 hari.

Rancangan E-mel:

 • Asas – Pelan Asas berharga $ 15 / bulan dan merangkumi pemasaran e-mel, autoresponden, halaman pendaratan tanpa had, templat automasi, dan banyak lagi.
 • Tambahan – Pelan Plus berharga $ 49 / bulan dan merangkumi semua perkara dalam rancangan Asas bersama corong pembuatan senarai, corong penjualan, menjual e-produk, webinar (100 peserta maksimum), dan banyak lagi.
 • Profesional – Pelan ini berharga $ 99 / bulan dan merangkumi webinar (maksimum 300 peserta), webinar berbayar, corong webinar, pembuat automasi dan banyak lagi.
 • Perusahaan – Rancangan Enterprise berharga $ 1199 / bulan dan merangkumi ciri lanjutan seperti alamat IP khusus, perundingan kesampaian, e-mel transaksi, webinar (maksimum 500 orang yang hadir), dan banyak lagi.

GetResponse adalah yang terbaik untuk pemula dan pemasar lain yang juga mahukan penyelesaian pemasaran webinar yang disatukan dengan pemasaran e-mel.

Mulakan dengan GetResponse hari ini.

8. MailerLite

pegawai mel

Sekiranya anda ingin membuat senarai e-mel dengan anggaran yang ketat, maka anda mungkin ingin mempertimbangkan MailerLite.

MailerLite membolehkan anda mengembangkan senarai e-mel anda secara percuma sehingga anda mencapai 1000 pelanggan. Mereka menyediakan anda teknologi canggih untuk menarik pengunjung anda dan mengubahnya menjadi pelanggan, seperti halaman arahan, pop timbul dan pembentuk borang yang mudah digunakan. Selain itu, editor seret dan lepas mereka membolehkan anda membuat e-mel yang kelihatan profesional dengan mudah.

pembangun blok-e-mel

Rancangan E-mel:

Dengan MailerLite, semakin banyak pelanggan yang anda miliki, semakin banyak anda membayar setiap bulan.

 • Percuma – Untuk 1 – 1000 pelanggan, 12,000 e-mel sebulan, dan ciri terhad.
 • $ 10 / bulan – Untuk 1 – 1000 pelanggan, e-mel tanpa had sebulan, dan semua ciri.
 • $ 15 / bulan – Untuk 1001 – 2500 pelanggan, e-mel tanpa had, semua ciri.
 • $ 30 / bulan – Untuk 2501 – 5000 pelanggan, e-mel tanpa had, semua ciri.
 • $ 50 / bulan – Untuk 5001 – 10,000 pelanggan, e-mel tanpa had sebulan, semua ciri.

MailerLite paling sesuai untuk pengguna yang memerlukan penyelesaian mudah untuk mengembangkan senarai e-mel mereka. Sekiranya anda menggunakan anggaran yang ketat, kami sangat mengesyorkan MailerLite.

Mulakan dengan MailerLite hari ini.

9. Keap

keap-e-mel-pemasaran-crm

Keap adalah penjualan, automasi pemasaran dan perkhidmatan CRM all-in-one. Ini adalah versi Infusionsoft yang lebih ringkas, yang juga dibina oleh Keap.

Keap membolehkan anda mengatur semua maklumat pelanggan anda ke satu tempat dengan mudah dan ia menyegerakkan dengan Gmail dan Outlook anda supaya anda juga dapat menguruskan e-mel anda dari satu tempat tengah.

Dengan Keap, anda dapat mengatur proses automatik untuk menghantar teks dan e-mel ke petunjuk baru dengan e-mel pra-tertulis yang dapat disesuaikan yang memandu petunjuk baru ke langkah seterusnya dalam perjalanan pembeli. Anda juga boleh membuat proses penjualan berulang yang secara automatik akan menghantar e-mel setiap kali petunjuk bergerak dari satu tahap ke tahap berikutnya.

Mereka juga memiliki pembangun kampanye pemasaran yang memungkinkan Anda mengotomatisasi setiap penjualan atau proses pemasaran yang Anda buat.

antara muka pengguna-keap

Ciri lain termasuk cadangan, anggaran, dan templat petikan, invois dan pembayaran, laporan dan pandangan, dan banyak lagi.

Rancangan E-mel:

Pada saat menulis artikel ini, Keap menawarkan potongan 50% dari rancangan mereka untuk 3 bulan pertama.

 • Berkembang – $ 39 / bulan (biasa $ 79 / bulan) bermula dari 500 kenalan untuk 1 pengguna. Termasuk CRM, janji temu, pesanan teks, dan ciri lain tetapi tidak termasuk automasi pemasaran.
 • Pro – $ 74 / bulan (biasa $ 149 / bulan) bermula dari 500 kenalan untuk 1 pengguna. Pelan ini merangkumi automasi pemasaran, pembayaran berulang, pembangun halaman arahan, dan banyak lagi.
 • Infusionsoft – $ 99 / bulan (biasa $ 199 / bulan) bermula dari 500 kenalan untuk 1 pengguna. Ciri-ciri termasuk automasi saluran paip jualan maju, pemarkahan petunjuk dan rekod syarikat, pelaporan, dan banyak lagi.

Keap terbaik untuk orang yang mencari perisian pengurusan pelanggan yang menjadikannya lebih mudah untuk mengubah petunjuk menjadi pelanggan.

Selesaikan- Memilih Perkhidmatan Pemasaran E-mel Terbaik

Sekiranya anda seorang pemilik perniagaan kecil yang baru memulakan pemasaran e-mel, maka Constant Contact adalah perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik untuk anda. Ia dibungkus dengan semua ciri yang anda perlukan untuk mengembangkan senarai e-mel anda. Selain itu, anda boleh menggunakan percubaan percuma selama 60 hari tanpa kontrak atau komitmen. Dengan cara itu, anda boleh bereksperimen dan mengenal alat mereka sebelum anda benar-benar harus mula membayar.

Sekiranya anda mempunyai laman web eCommerce di mana anda ingin memperibadikan e-mel berdasarkan tingkah laku pengguna seperti kereta terbengkalai, pengguna kali pertama, pembeli kembali, dan lain-lain, maka kami mengesyorkan agar anda menggunakan Drip. Mereka mempunyai pembangun corong kempen drip yang mudah digunakan yang membolehkan anda mencetuskan kempen berdasarkan tindakan.

Sekiranya anda seorang blogger profesional yang ingin menghantar e-mel automatik yang terasa peribadi sambil meningkatkan pertunangan, maka anda harus menyemak ConvertKit. Ini adalah perkhidmatan pemasaran e-mel yang dibina khusus untuk blogger dan penerbit.

Bonus: Lihat plugin pemberian WordPress terbaik untuk membuat hadiah yang berjaya dan mendapatkan lebih banyak pelanggan.

Kami harap artikel ini dapat membantu anda membandingkan beberapa perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik dan mencari yang sesuai untuk keperluan anda.

Sekiranya anda menikmati artikel ini, anda mungkin juga ingin membaca 7 plugin penjanaan petunjuk WordPress terbaik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map