9 Plugin Akordion WordPress Terbaik Dibandingkan (Percuma dan Berbayar)

plugin akordion wordpress terbaik


Adakah anda mahukan plugin akordion WordPress terbaik? Anda boleh menggunakan akordeon, atau tab yang dapat dilipat, untuk menampilkan kandungan anda secara profesional. Dengan akordion, anda dapat menambahkan lebih banyak kandungan di laman web anda dengan mudah sambil mengambil sedikit ruang.

Dalam artikel ini, kami akan berkongsi plugin akordion WordPress terbaik yang ada.

Apa itu Akordion?

Akordeon adalah ciri yang dapat membantu anda menambahkan banyak kandungan di halaman anda dengan lebih mudah. Selalunya, akordeon digunakan untuk memaparkan soalan yang sering diajukan (Soalan Lazim).

Dalam Soalan Lazim, pengguna anda boleh mengklik sebarang soalan dan akan meluaskan tab untuk jawapannya. Secara lalai, jawapannya disembunyikan. Ini menjimatkan masa mereka untuk membaca soalan yang diperlukan sahaja. Ini juga menghalang pengguna anda untuk menatal yang tidak perlu di laman web WordPress anda.

Tab akordion

Sebagai tambahan kepada Soalan Lazim, anda boleh menggunakan akordeon untuk memaparkan hampir semua jenis kandungan yang anda inginkan. Tab akordion boleh menegak atau mendatar. Mereka juga hadir dalam pelbagai gaya, bergantung pada plugin yang anda pilih.

Anda akan menjumpai banyak plugin akordion WordPress di pasaran yang boleh membuat pemilihan yang tepat kelihatannya luar biasa. Itulah sebabnya kami memilih beberapa plugin akordion WordPress terbaik untuk anda, jadi anda boleh memilih dengan yakin dan mula menambah tab akordeon ke laman web anda.

1. Akordion

Akordion

Accordion dilengkapi dengan pelbagai templat, warna, gaya, dan gambar latar terbina dalam. Accordion membolehkan anda memaparkan header pelbagai warna. Ia mempunyai pilihan penyortiran drag and drop untuk menguruskan kandungan anda dengan mudah di dalam akordeon.

Ini siap terjemahan dan menyokong kod pendek untuk memaparkan akordeon di halaman, siaran, bar sisi, dan kawasan kandungan lain. Tetapan akordion lanjutan membolehkan anda membuka tab akordion sebagai pautan luaran.

2. ShortCodes Ultimate

Shortcodes Ultimate

Shortcodes Ultimate adalah plugin WordPress yang sangat baik dengan banyak kod pendek untuk menambahkan ciri ke laman web anda dengan mudah. Ia membolehkan anda memasukkan kod pendek untuk tab akordeon di mana sahaja di halaman dan siaran WordPress anda. Anda juga dapat menambahkan tab akordeon di kawasan siap widget menggunakan kod pendek.

Shortcodes Ultimate dilengkapi dengan widget khusus yang menjadikannya lebih mudah untuk menampilkan akordeon di bar sisi atau kawasan widget lain. Ini adalah pemalam percuma dan berfungsi dengan baik dengan semua pemalam WordPress yang paling popular.

3. Jadual Akordion

Jadual Akordion

Accordion Tables adalah plugin akordion WordPress premium. Ia dilengkapi dengan 30 pratetap bergaya untuk membuat akordion dengan mudah untuk profil, senarai, produk, acara, nota, Soalan Lazim, testimoni, dan banyak lagi.

Ia mempunyai pilihan warna, navigasi papan kekunci, pelbagai tema, dan pemasang demo 1 klik. Ia mempunyai penyunting langsung front-end untuk menyiapkan tab akordion dengan cepat dan melihat bagaimana mereka akan muncul kepada pengguna anda.

4. Gelangsar Akordion

Gelangsar Akordion

Accordion Slider adalah pemalam akordion WordPress responsif. Ia dilengkapi dengan ciri slaid gambar yang kuat yang digabungkan dengan akordeon untuk berfungsi dengan lancar dan mewujudkan pengalaman pengguna yang menarik.

Ia bergabung dengan mudah dengan plugin galeri gambar dan Flickr untuk memuatkan gambar dari sumber luaran. Plugin ini mesra pemula dan senang disediakan tanpa menulis satu baris kod.

5. Blok Muktamad

blok utama

Ultimate Blocks adalah plugin penting untuk editor Gutenberg yang mempunyai lebih daripada 15 blok tersuai. Salah satu bloknya ialah Content Toggle (Accordion). Ini membolehkan anda menambahkan akordeon dengan mudah di setiap pos atau halaman.

Ia boleh digunakan di hampir semua tema WordPress, dan ini memberi anda kemampuan untuk memilih keadaan awal sama ada runtuh atau tidak. Anda juga boleh menukar warna bekas dan warna kotak tajuk.

6. Akordion Mudah

Akordion Mudah

Seperti namanya, Easy Accordion adalah plugin akordion WordPress dengan tetapan mudah yang membolehkan anda memaparkan akordeon tanpa had di laman web anda. Anda boleh memasukkan tab akordion dengan mudah ke dalam catatan, halaman, dan kawasan siap widget di WordPress.

Easy Accordion mempunyai versi berbayar yang menawarkan lebih banyak pilihan seperti tema warna, kod pendek, dan banyak lagi. Ini juga membolehkan anda membuat tab akordion dari kategori anda dan taksonomi kustom lain.

7. Tab – Akordion, Soalan Lazim

Tab - Akordion, Soalan Lazim

Tab – Accordion dan FAQ adalah plugin akordion WordPress percuma. Ia mempunyai tab akordeon mendatar dan menegak dengan susun atur responsif. Ia dilengkapi dengan akordeon animasi untuk menarik pengguna dan melibatkan mereka semasa berada di laman web anda.

Plugin ini mesra pemula dan membolehkan anda menambahkan tab akordion ke halaman, catatan, bar sisi, fail templat dan banyak lagi. Ia mempunyai pelbagai susun atur, seret dan lepas penyortiran akordeon, kesan peralihan, dan templat animasi yang indah.

8. Soalan Lazim Akordion

Soalan Lazim Akordion

FAQ Accordion adalah 1 daripada plugin akordion WordPress percuma berdasarkan kod pendek. Ia dilengkapi dengan susunan yang mudah dan membolehkan anda menyeret akordeon ke atas atau ke bawah untuk mengubah susunannya. Ia mempunyai pembangun drag and drop untuk memaparkan tab akordeon di halaman dan catatan WordPress anda.

FAQ Accordion menyokong pilihan warna, kerangka bootstrap, susun atur akordion terbina dalam, ikon Font Awesome, dan banyak lagi. Ia dioptimumkan sepenuhnya untuk SEO dan akordion anda kelihatan cantik di semua peranti.

9. Kod pendek Arconix

Kod pendek Arconix

Arconix Shortcodes adalah plugin akordion WordPress dengan ciri dan fungsi yang luar biasa. Ia menggunakan kod pendek untuk memaparkan tab akordeon. Ini adalah pemalam yang responsif sepenuhnya dan mesra pemula.

Ia membolehkan anda memasukkan tab akordeon tanpa had ke catatan dan halaman WordPress anda. Tab akordion kelihatan hebat di semua saiz dan peranti skrin. Dengan menggunakan mod keserasian, anda dapat mengelakkan konflik nama kod pendek dan membuat kod pendek unik untuk semua akordion anda.

Kami harap panduan ini membantu anda mencari plugin akordion WordPress terbaik.

Anda mungkin juga ingin melihat senarai pilihan plugin tinjauan WordPress terbaik kami untuk meningkatkan penglibatan di lokasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map