9 Plugin Peristiwa WordPress Terbaik Dibandingkan (2020)

pemalam acara wordpress terbaik


Adakah anda mencari plugin acara WordPress terbaik? Sekiranya anda memiliki laman web WordPress dan merancang acara yang akan datang, plugin acara dapat membantu menjayakannya. Dari kalendar ringkas hingga borang pendaftaran acara lanjutan, plugin yang tepat dapat meredakan dan menyusahkan untuk menganjurkan acara yang hebat dan penuh sesak.

Dalam artikel ini, kami akan berkongsi 9 plugin acara WordPress terbaik di pasaran. Pilih 1 atau gabungkan pasangan untuk menjadikan laman web anda menjadi karya penyelaras acara.

Berkaitan: 26 Tema WordPress Terbaik untuk Acara & Persidangan.

1. WPForms

WPForms, pendaftaran pengguna, pemalam, pemalam masuk pengguna

Anda mungkin sudah mengetahui WPForms sebagai pemalam bentuk hubungan terbaik yang ada, tetapi tahukah anda ia juga boleh digunakan sebagai 1 pemalam acara WordPress terbaik?

Dengan memanfaatkan Pakej Templat Borang Addon, anda boleh menggunakan WPForms untuk membuat borang pendaftaran acara yang luar biasa bagi pengunjung laman web anda untuk membeli tiket atau mendaftar untuk acara anda.

Terima kasih kepada templat templat, anda akan mempunyai banyak borang pendaftaran acara untuk dipilih, khusus untuk niche anda. Ini bagus kerana anda tidak perlu membuat borang dari awal, menjimatkan banyak masa dari kelawar. Dan, dengan pembangun drag and drop intuitif WPForms yang terkenal, penciptaan bentuk adalah angin mutlak.

Anda bahkan dapat menghubungkan borang anda dengan pelbagai aplikasi web termasuk Kalendar Google, melalui Zapier.

Anda memerlukan rancangan Pro (atau lebih baik) WPForms untuk membina borang pendaftaran acara di WordPress. Walau bagaimanapun, dengan menggunakan kod kupon kami, JIMAT10, anda dapat potongan 10% dari kos!

Mulakan dengan WPForms Hari Ini!

2. Acara

Acara

Dengan lebih dari 250 pilihan penyesuaian, EventON adalah salah satu plugin penciptaan kalendar yang paling mengagumkan, dan pastinya 1 plugin acara WordPress terbaik yang ada.

Sama ada acara anda berlangsung selama 1 hari atau beberapa minggu, anda akan dapat memaparkannya dalam kalendar minimalis yang indah. Anda juga boleh menetapkan acara anda menjadi kejadian 1 kali atau peristiwa berulang.

EventON menggunakan kod pendek untuk menyisipkan kalendar acara ke halaman anda, jadi anda boleh menambahkan kalendar ke pos atau halaman WordPress dengan mudah tanpa mempunyai kemahiran pengekodan. Sekiranya anda tahu cara menyalin dan menampal, anda sudah mempunyai semua kemahiran yang anda perlukan untuk menambahkan kalendar tersuai ke laman web anda dengan cepat.

Tambahkan gambar unggulan, ubah warna, paparkan peta, sertakan ikon perkongsian sosial, dan banyak lagi.

Mulakan dengan EventON Hari Ini!

3. Jadual Acara

Jadual Acara

Jadual Acara sangat sesuai untuk tenaga pengajar yang mengajar kelas berulang yang memerlukan cara yang cepat dan mudah untuk memaparkan jadual mereka. Ia juga berfungsi dengan baik untuk acara sukan (dari permainan Little League hingga pertandingan MMA profesional), pertunjukan galeri seni dan banyak lagi. Mana-mana profesional dengan waktu kerja yang ditetapkan, atau acara berulang, akan menganggap pemalam ini sangat berguna.

Dengan warna yang sangat disesuaikan dan penapis canggih, Jadual Acara intuitif untuk digunakan dan mudah disematkan. Paling baik: ini juga antara pemalam yang mematuhi GDPR.

Mulakan dengan Jadual Acara!

4 Kalendar!

Calendarari Ia

Dikemas penuh dengan tambahan percuma dan premium, Calendarize It! adalah pemalam acara yang mesti ada. Dengan warna yang dapat disesuaikan dan lebih dari 600 fon, kalendar ini mempunyai pilihan yang tidak berkesudahan untuk gaya dan padanan jenama anda.

Dengan sokongan penuh untuk WPBakery Page Builder, plugin kalendar terjemahan ini mudah digunakan dan akan menggegarkan pengunjung laman web anda secara visual. Bahkan membolehkan anda menerima pembayaran, menghubungkannya dengan kedai WooCommerce atau akaun Eventbrite, atau menggunakan iklan tajaan dengan bantuan pelanjutan premiumnya.

Mulakan dengan Calendarize It! Hari ini!

5. AcaraPlus

Pendaftaran dan Tempahan EventsPlus

Kalendar, Pendaftaran, dan Pemesanan EventsPlus adalah plugin all-in-one yang semestinya mendapat tempat dalam senarai pemalam acara WordPress terbaik kami. Ia sangat mengagumkan, baik sebagai Pentadbir dan juga pelawat laman web.

Sama sekali tidak diperlukan tambahan jika anda memilih untuk memuat turun EventsPlus. Semuanya dilindungi, yang menjadikannya setimpal dengan harganya. Setelah membayar muat turun, anda akan mendapat akses ke setiap ciri premium yang ada, dengan kemas kini tanpa had.

Peserta ke acara anda boleh mendaftar dan membayar melalui PayPal atau Authorize.net. Anda juga boleh menerima sumbangan untuk acara anda, jika diperlukan. Selain itu, anda mempunyai pilihan untuk menghantar e-mel automatik yang disesuaikan kepada peserta setelah mereka mendaftar. Anda juga boleh membuat kod kupon untuk memberi potongan harga kepada para pengunjung.

EventsPlus menampilkan grid peristiwa responsif, pemasa undur pilihan, kategori berwarna, integrasi Peta Google, dan kemampuan untuk mengatur beberapa peristiwa berulang. Ia siap untuk pelbagai bahasa, dan boleh diletakkan di mana-mana pos, halaman, atau kawasan siap widget melalui kod pendek (digunakan untuk kalendar penuh atau acara tunggal).

Salah satu ciri kegemaran kami? EventsPlus membolehkan anda mengeksport senarai acara dan senarai peserta anda, menjadikannya senang dicetak atau mudah didapati untuk rujukan mudah.

Mulakan dengan EventsPlus Hari Ini!

6. Kalendar Acara

takwim acara

Kalendar Acara oleh Modern Tribe adalah plugin percuma yang terdapat di repositori plugin WordPress, digunakan untuk membuat dan mengurus kalendar acara sederhana.

Sekiranya anda seorang pembangun atau anda cenderung mengupah pembangun, anda akan mendapat lebih banyak daripada Kalendar Peristiwa daripada pengguna sehari-hari. Ia menampilkan lembaran gaya kerangka dan penggantian templat separa, serta tag templat, cangkuk, dan penapis. Minta diretas dan dimodifikasi untuk mengubahnya menjadi sesuatu yang sungguh mengejutkan. Sekiranya anda mempunyai masa, kesabaran, dan kemahiran untuk membuka harta karun yang ditawarkan plugin ini, itu sangat mengagumkan.

Untuk pengguna yang tidak mahir berteknologi, Kalendar Acara mungkin terasa sangat “asas”. Tidak begitu intuitif seperti plugin lain dalam senarai ini kerana ia dibuat “oleh pemaju, untuk pemaju” dan menggunakan pemalam telanjang tanpa pengubahsuaian tambahan dari pihak anda mungkin akan menghilangkan pengalaman keseluruhan anda.

Yang mengatakan, bahkan bukan pengekod boleh menggunakan pemalam ini jika semua yang mereka perlukan adalah kalendar asas. Setelah dipasang, ia membolehkan anda menampilkan kalendar ringkas di laman web anda, yang boleh anda gunakan untuk menulis dalam acara anda dengan mudah. Walau bagaimanapun, jika anda seorang pengekod yang mahir, anda boleh menaikkan kalendar ini ke tahap baru yang hebat.

Mulakan dengan Kalendar Acara Hari Ini!

7. Tiket Acara

pemalam tiket acara

Seperti Kalendar Peristiwa, Tiket Acara dibuat oleh Modern Tribe. Walau bagaimanapun, plugin ini sedikit lebih mudah diakses oleh semua peringkat pengguna.

Tambahkan fungsi RSVP atau jual tiket di mana-mana pos atau halaman WordPress. Cukup sambungkan akaun PayPal anda ke plugin Tiket Acara, dan anda sudah bersedia untuk melancarkan!

Pentadbir Laman boleh dengan mudah melihat senarai peserta yang didaftarkan dari papan pemuka WordPress mereka. Ia mudah digunakan, walaupun untuk pemula.

Namun, sejak Tiket Acara dibuat oleh Modern Tribe, kita harus perhatikan bahawa, seperti The Events Calender (# 6 dalam senarai kami), ia mempunyai pilihan penyesuaian yang menakjubkan jika anda mempunyai set kemahiran pemaju yang tepat. Sekiranya anda menghadapi cabaran, Tiket Acara dapat diubah dari pemalam asas yang hebat menjadi sesuatu yang sangat luar biasa.

Mulakan dengan Tiket Acara Hari Ini!

8. Acara Dimudahkan

acara menjadi mudah

Sekiranya anda menjalankan laman web keahlian, penting untuk mempunyai pilihan untuk menjadikan acara menjadi peribadi / untuk ahli sahaja. Acara Made Easy mempunyai kemampuan ini, dan melaksanakannya dengan baik.

Urus keahlian, lokasi, acara awam atau swasta, dan pembayaran semuanya dengan satu pemalam. Acara Dibuat Mudah menjadikannya mudah untuk menerima tempahan, mengumpulkan pembayaran melalui beberapa pintu masuk pembayaran, dan menampilkan acara anda sebagai senarai atau kalendar.

Sedia terjemahan untuk beberapa bahasa, fungsi Acara Dibuat Mudah dapat digunakan pada catatan, halaman, atau widget bar sisi.

Mulakan dengan Acara yang Dimudahkan Hari Ini!

9. Kalendar Acara All-in-One

kalendar acara all-in-one

Plugin Kalendar Acara All-in-One adalah unik kerana ia merangkumi sokongan penuh ics / ical. Maksudnya, anda dapat dengan mudah mengimport acara dari kalendar lain (Kalendar Google, Apple iCal, MS Outlook, dll.), Dan membiarkan pengunjung laman web anda melanggan kalendar acara anda.

Penyematan Peta Google, kategori berkod warna, gambar unggulan, penapisan lanjutan, pengoptimuman SEO, dan tag automatik semuanya disertakan ciri dengan pemalam percuma ini. Ini juga siap terjemahan, dapat digunakan untuk membuat acara berulang, dan mudah disisipkan ke pos dan halaman menggunakan kod pendek yang mudah.

Mulakan dengan Kalendar Acara All-in-One Hari Ini!

Kami harap artikel ini membantu anda menemui pemalam acara WordPress terbaik.

Sekiranya anda menikmati artikel ini, anda mungkin juga menyukai senarai plugin meja bantuan terbaik kami untuk sokongan pelanggan dan juga senarai pemalam janji temu WordPress kami.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map