10 Plugin Dropshipping Terbaik untuk WordPress + WooCommerce

plugin dropshipping wordpress terbaik berbanding


Ingin memulakan perniagaan dropshipping dengan WordPress?

Dropshipping adalah salah satu perniagaan dalam talian yang paling menguntungkan dan menarik kerana terdapat sedikit risiko.

Perkara terbaik ialah anda tidak perlu melaburkan banyak wang dalam inventori anda juga. Apabila produk dipesan dari kedai dalam talian anda, anda membelinya dari vendor pihak ketiga dan menghantarnya terus ke pelanggan. Yang anda perlukan hanyalah sambungan internet yang baik, komputer riba anda dan kedai dalam talian untuk memaparkan produk anda.

Mengapa Menggunakan Plugin Dropshipping WordPress?

Untuk memulakan perniagaan dropshipping, anda perlu membina kedai dalam talian yang penuh dengan semua ciri yang diperlukan oleh perniagaan anda. Dan apa yang boleh menjadi pilihan yang lebih baik daripada menggunakan plugin hebat yang secara automatik menambahkan semua ciri tersebut ke laman web anda?

Dalam artikel ini, kami akan memberitahu anda mengenai beberapa plugin dropshipping terbaik yang dilengkapi dengan ciri-ciri yang luar biasa. Berikut adalah beberapa ciri umum yang anda dapat dengan pemalam ini.

 1. Cara mudah untuk mengimport produk dari platform dropshipping lain
 2. Urus produk yang diimport terus dari papan pemuka anda
 3. Mengendalikan pembayaran dengan mudah
 4. Penyatuan mudah dengan WooCommerce dan WordPress

1. Alidropship

plugin dropship, alidropship

AliDropship adalah salah satu plugin serasi WooCommerce yang paling popular, yang membolehkan anda mengimport produk dari AliExpress dengan satu klik. Plugin ini dilengkapi dengan semua ciri yang anda perlukan untuk laman web dropshipping anda. Anda boleh mendapat komisen 8% dari AliExpress pada setiap pembelian yang dibuat dari laman web anda.

Dengan Alidropship, mudah untuk menghantar pesanan anda ke pembekal AliExpress tanpa meninggalkan papan pemuka WordPress anda. Anda juga boleh membuat pesanan anda secara automatik kerana anda mendapat pesanan baru dari pelanggan anda. Untuk menjadikan perkara lebih mudah dan cepat, anda boleh menggunakan sambungan Google Chrome AliDropship. Ini akan membantu anda mengimport produk ke laman web anda satu persatu atau secara pukal. Anda juga dapat memilih beberapa negara penghantaran dan kaedah penghantaran sekaligus.

2. Dropship.me

Plugin DropshipMe, plugin dropship

Dropship.me adalah satu lagi plugin hebat yang menawarkan anda pilihan termudah untuk menjalankan perniagaan dropshipping anda. Dengan pemalam ini, anda boleh mengimport produk anda dari koleksi lebih daripada 50,000 produk terlaris dalam beberapa minit. Semua produk yang disenaraikan di sini dipilih sendiri oleh pakar. Ini bermaksud bahawa anda tidak perlu membuat tekaan mengenai produk mana yang harus dipilih kerana semuanya sama baiknya.

Produk juga dilengkapi dengan tajuk dan gambar profesional, jadi anda tidak perlu mengeditnya. Untuk membina kepercayaan dan kebolehpercayaan, anda juga dapat memaparkan ulasan pelanggan sebenar untuk pengunjung anda.

3. WooDropship

WooDropship adalah plugin luar biasa yang disatukan dengan lancar dengan laman web WordPress WooCommerce anda. Yang perlu anda buat hanyalah memasang pemalam dan membiarkannya masuk ke kedai anda. Anda kemudian boleh mula mengimport produk anda dari AliExpress terus ke kedai anda.

Anda juga boleh menggunakan pelanjutan Chrome untuk menjadikan pengimportan produk menjadi lebih mudah. Anda bahkan mempunyai fleksibiliti untuk mengedit produk AliExpress dengan mengubah tajuk, keterangan, gambar, dan lain-lain agar sesuai dengan penampilan laman web anda. Ia juga menawarkan alat penyingkiran tanda air yang membolehkan anda membuang tanda air dari gambar produk yang ingin anda senaraikan di laman web anda.

4. Digugurkan

alternatif oberlo untuk WooCommerce

Dropified adalah perisian dropshipping yang hebat yang dilengkapi dengan ciri-ciri luar biasa. Selain menggunakannya dengan WooCommerce, anda boleh menggunakannya dengan beberapa platform lain seperti Shopify, Grovekart, CommerceHQ, dan lain-lain. Perisian ini menjadikan pengimportan produk yang anda ingin jual lebih mudah. Ia juga secara automatik memberitahu anda mengenai ketersediaan produk dan perubahan harga.

Kerana pilihan penyortiran automatiknya, anda tidak perlu lagi terus mencari vendor yang menghantar dengan nombor yang dapat dilacak. Ini membolehkan anda mengubah maklumat produk sambil menyimpan butiran asalnya. Dan jika anda tidak berpuas hati dengan vendor, ia memberi anda pilihan untuk menukarnya tanpa kerumitan.

5. Ezusy

Ezusy adalah satu lagi plugin dropshipping WordPress yang boleh anda cuba. Dengan alat ini, lebih mudah untuk mengimport produk AliExpress apa pun ke kedai WooComerce anda. Untuk membuat pesanan di AliExpress, anda tidak perlu melakukan apa-apa secara manual. Cukup klik pada produk dan Ezusy akan mengambilnya dari sana.

Seperti pemalam di atas, yang ini juga mengemas kini secara automatik dan memberitahu anda tentang perubahan inventori dan harga produk. Anda boleh menggunakan Ezusy dengan tema apa pun dan ia juga serasi dengan beberapa pemalam lanjutan yang lain. Ia juga sangat mudah untuk disediakan. Tetapi jika anda mempunyai masalah, anda boleh melihat pangkalan pengetahuannya yang luas.

6. WooCommerce Dropshipping

pemalam dropshipping

WooCommerce Dropshipping adalah alat pengurusan kedai yang mantap untuk sesiapa sahaja dalam perniagaan dropshipping. Ini bukan sahaja membolehkan anda menambahkan produk anda dengan mudah tetapi juga mempermudah cara anda menguruskan pembekal anda.

Pemalam ini membolehkan anda memberitahu pembekal anda sebaik sahaja produk mereka dibeli melalui kedai anda. Sekiranya anda mahu, anda boleh membuat slip pembungkusan dan melampirkannya dengan e-mel pemberitahuan pesanan. Anda juga boleh menguruskan inventori anda untuk pembekal anda di satu lokasi. Anda juga dapat memberikan inventori anda dengan cepat kepada pembekal tertentu hanya dengan satu klik.

7. eBay Dropship untuk WooCommerce

Ebay Dropship untuk WooCommerce

eBay Dropship for WooCommerce adalah plugin dropshipping WordPress untuk anda jika anda ingin mengimport produk afiliasi dan dropship dari eBay. Dengan hanya beberapa klik, anda boleh mendapatkan produk ini di kedai Woocommerce anda. Anda boleh hadir dengan variasi produk dan menambah pelbagai saiz, warna. bahan, dan lain-lain untuk mempelbagaikan pilihan untuk pembeli anda.

Anda juga boleh mengeluarkan frasa dari produk yang diimport eBay dan menambah frasa anda sendiri. Ini juga membolehkan anda mengubah keseluruhan keterangan, gambar, dan tajuk dan menambahkan sendiri untuk memenuhi keperluan jenama anda. Plugin ini serasi dengan versi terbaru WordPress dan berfungsi dengan lancar dengan semua tema.

8. WooCommerce Dropshippers

pemalam dropshipping

WooCommerce Dropshippers adalah satu lagi plugin cemerlang yang akan mengubah laman web WooCommerce anda menjadi platform dropshipping yang menakjubkan. Plugin ini dilengkapi dengan semua ciri yang diperlukan oleh laman web dropshipping.

Ini juga membolehkan anda menyesuaikan tetapan pembayaran anda. Sebagai pentadbir, anda boleh menggunakan PayPal untuk membuat pembayaran kepada vendor anda. Anda juga mempunyai pilihan untuk menyembunyikan atau menunjukkan maklumat vendor anda kepada pembeli.

9. Kedai Amazon WP

Wp Amazon Shop, plugin dropshipping

Kedai WP Amazon untuk Dropshippers adalah plugin dropshipping WordPress percuma yang menawarkan cara termudah untuk mengimport produk dari Amazon ke laman web WooCommerce anda. Ia dilengkapi dengan ciri-ciri luar biasa dan mempunyai pilihan hebat untuk memaksimumkan keuntungan anda dalam perniagaan dropshipping anda. Dengan pemalam ini, mudah untuk mengendalikan program afiliasi anda.

Plugin ini membolehkan anda mempunyai kawalan penuh terhadap cara anda memaparkan produk anda. Dari menyesuaikan label butang Tambah ke Keranjang hingga menambahkan penilaian bintang dan ulasan, ini memungkinkan anda melakukan segalanya agar pameran anda kelihatan menarik dan dapat dipercayai bagi pengguna anda.

10. Pengurus Checkout untuk Woocommerce

plugs dropshipping

Checkout Manager untuk WooCommerce adalah plugin dropshipping WooCommerce yang sempurna untuk menguruskan halaman pembayaran anda dengan mudah. Anda boleh menambah atau menghapus dan menyusun semula bidang penagihan, bidang penghantaran dan bidang tambahan pada halaman pembayaran anda. Ini juga memberi anda pilihan untuk mengaktifkan atau menonaktifkan bidang apa pun dari halaman pembayaran anda.

Sekiranya anda ingin menjadikan bidang itu wajib, itu juga mungkin. Plugin ini juga mempunyai versi premium yang dilengkapi dengan pilihan yang lebih maju. Walau bagaimanapun, yang percuma juga merupakan pilihan terbaik untuk memulakannya.

Jadi itu sahaja.

Kami harap anda menyukai artikel ini. Sekiranya anda melakukannya, anda mungkin juga berminat untuk belajar membuat kedai dalam talian.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map