6 najboljih Windows hosting usluga za 2020. godinu (u usporedbi)

najbolje usluge hostinga za Windows


Tražite li najbolje Windows hosting hostingere? S Windows Hostingom možete ugostiti web stranice na temelju ASP.NET.

Windows hosting je najbolja ponuda za vas ako želite pokrenuti usluge poput Exchange, Microsoft SQL Server ili druge Microsoftove proizvode za slaganje vaših web stranica.

U ovom ćemo vam članku pokazati neke od najboljih Windows hosting usluga za vaše web mjesto.

Što je Windows hosting? Da li je dobro za WordPress web stranice?

Windows hosting je web hosting koji radi na Windows operativnom sustavu.

Možete pretpostaviti da gotovo svaki web hosting servis radi na Linux operativnom sustavu ako operativni sustav nije izričito naveden.

Windows hosting prvenstveno se koristi za rad na web mjestu koje radi na Windows tehnologiji, poput ASP.net.

Iako možete biti domaćin WordPress web mjestu s Windows operativnim sustavom, to se ne preporučuje iz sljedećih razloga.

Windows hosting u odnosu na Linux hosting: koji je dobar za WordPress?

Pogledajmo detaljnu usporedbu između Windows i Linux hostinga.

 • dostupnost: Obično je Linux hosting jeftinija opcija hostinga od Windows hostinga.
 • Različita postava: Postavljanje WordPressa na Windows potpuno se razlikuje od onog u Linuxu. Na primjer, morat ćete ažurirati datoteku web.config da biste postavili WordPress sa sustavom Windows, ali tu datoteku ne možete pronaći u programu Linux WordPress.
 • Upravljačka ploča: Najpopularnija upravljačka ploča za Linux hosting je cPanel, dok je za Windows popularna upravljačka ploča Plesk.

Većina tutorijala za postavljanje WordPress-a koje pronađete na webu temelje se na Linux hostingu. Osim toga, prema performansama, WordPress web hosting usluga utemeljena na Linuxu mnogo je bolja od hostinga na Windows za WordPress web mjesta.

Ako želite ugostiti WordPress web mjesto, odaberite uslugu hostinga za WordPress s jednim od distribucija Linuxa kao operativni sustav. Ako želite ugostiti web lokaciju koju pokreće bilo koja Windows tehnologija, odaberite jednu od Windows hosting usluga u nastavku.

1. HostGator

Hostgator Windows hosting

HostGator jedna je od najboljih Windows hosting usluga koja nudi sve Windows hosting mogućnosti, uključujući upravljačku ploču Plesk, moćne administrativne alate, besplatni SSL certifikat i njihovu 24/7 nagrađivanu podršku za hosting. Ima sjajne Windows dijeljene planove za hosting, koji kreću od 4,76 dolara mjesečno. Na temelju odabranog plana, možete ugostiti do 5 imena domena.

Također možete jednostavno postaviti profesionalni račun e-pošte s nekoliko klikova, konfigurirati i pristupiti svojoj e-pošti s bilo kojeg mobilnog uređaja, pa čak i eliminirati neželjenu poštu sa svojim jakim filtrima neželjene pošte..

Cijene počinju od 4,76 USD mjesečno.

2. GoDaddy

GoDaddy Windows hosting

GoDaddy je središte na jednom mjestu kada je u pitanju započinjanje vašeg digitalnog putovanja. Bilo da se radi o nazivu domene, Windows hosting usluzi ili graditelju web stranica, GoDaddy ima savršeno rješenje za vaše poslovanje. GoDaddy ima nevjerojatne planove za Windows hosting koji možete odabrati. Dolazi s velikim mogućnostima pohrane, a ima i nesmjernu propusnost.

Plan hostinga GoDaddy-a za Windows počinje od 5,99 dolara mjesečno. Dobit ćete besplatni SSL, besplatni naziv domene za prvu godinu, premium DNS i još mnogo toga.

Cijene počinju od 5,99 dolara mjesečno.

3. Hostinger

hosting hosting windows hosting

Hostinger je druga tvrtka koja nudi jednu od najjeftinijih Windows VPS hosting usluga. Možete odabrati vlastiti plan na temelju memorije, pohrane i propusnog opsega koji će vam trebati za vaše web mjesto.

Počevši od 2 GB, omogućava vam do 16 GB memorije za vaše web mjesto. Svaki od tih planova dolazi s posvećenom podrškom za chat uživo. Također možete imati neograničen hardverski i SSD prostor, mogućnosti sigurnosnih kopija podataka na visokoj razini i puno više. Ako niste zadovoljni njihovim uslugama, novac možete vratiti u roku od 30 dana.

Cijene počinju od 26 USD mjesečno.

4. A2 hosting

Windows hosting

A2 hosting je još jedna Windows hosting usluga koja nudi sjajne Windows zajedničke hosting planove koji su izuzetno pouzdani i super brzi. Pruža upravljačku ploču Plesk Onyx 17.8 koju je jednostavno koristiti i super je je za rukovanje. Možete dobiti i besplatni SSL certifikat kako biste osigurali sigurnost svoje web lokacije.

A2 nudi neograničen prijenos i cjelovito SSD rješenje za hosting datoteka web stranica, OS-a i baze podataka. Ako se vaša web lokacija već nalazi s drugom uslugom, možete dobiti njihovu besplatnu migracijsku uslugu. Također nudi neograničen broj adresa e-pošte, fizičku i virtualnu memoriju i puno više.

Cijene počinju od 3,70 USD mjesečno.

5. Tekuća mreža

Tekuća mreža

Tekući web popularno je ime kada se nudi pružanje usluga upravljanja Windows hosting hostingom. Windows hosting za tekući web dostupan je za namjenske poslužitelje i VPS hosting u oblaku. Ovisno o planu koji se odlučite za opciju hostinga, on nudi propusnost od 8TB do 15 TB. Također možete imati zaštitu poslužitelja i sanaciju zlonamjernog softvera sa svim planovima. Da biste zaštitili svoje podatke, nudi i sjajnu opciju pohrane sigurnosnih kopija.

Za oblak VPS hosting možete imati do 10 TB za sve planove i 100 GB besplatne pohrane sigurnosnih kopija. Za postavljanje vaše web lokacije, adrese e-pošte itd. Dobit ćete intuitivnu nadzornu ploču iz Plesk onyx-a. Ovisno o odabranom planu, možete imati do 200 GB prostora na SSD disku za svoje podatke.

Cijene počinju od 74 USD mjesečno

6. AccuWeb hosting

AccuWeb nudi vrhunske usluge hostinga za Windows i može biti sjajna opcija kako za male tako i za velike tvrtke. Ovisno o planu koji se odlučite, na vašem računu možete imati do 5 domena s do 150 računa e-pošte za svaku domenu. Također nudi 10GB do 50GB SSD prostora.

Jednom kada odaberete plan, vaš će se račun aktivirati odmah. Kako bi osigurali da su svi vaši podaci sigurni, tvrtka će automatski sigurnosno kopirati vaše web mjesto svaki dan. Upravljačka ploča Plesk olakšava vam rukovanje i upravljanje vašom web stranicom. Podržava PHP7.2x i nudi 500 MB prostora za pohranu za svaku SQL bazu podataka.

To je to!

Ovo su neke od vodećih tvrtki koje nude moćne Windows hosting usluge. Nakon što odaberete odabir svog hostinga i imena domene, ne zaboravite postaviti web stranicu koja će uskoro stići na vašu web lokaciju. To će vam pomoći da započnete sa marketingom i promocijom taktike i omogućite da započnete s izradom popisa e-pošte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map