SiteGround vs A2 hosting (2020) – evo pobjednika!

siteground vs a2 hosting


Pitate se koji je web hosting usluga bolji: SiteGround ili A2 hosting? SiteGround i A2 hosting su 2 od najpopularnijih pružatelja usluga hostinga na tržištu. Ali čovjek mora biti nadmoćniji, zar ne?

Bez sumnje, odabir pogrešnog domaćina mogao bi sabotirati vaše internet poslovanje i reputaciju. Zbog toga smo napisali UNBIASED usporedbu web hostinga između A2 hostinga i SiteGround, tako da možete odlučiti koji je najprikladniji za vašu web lokaciju.

SiteGround vs A2 hosting – pregled

SiteGround-GoDaddy-hosting-alternative

SiteGround je službeno preporučeni WordPress.org. Imaju jedan od najboljih 24/7 WordPress timova za podršku u industriji. Nude automatske nadogradnje, ugrađeni WP predmemoriranje, CDN, postavljanje u jednom kliku i kontrolu verzije GIT-a.

Jedna su od rijetkih hosting kompanija koja vam omogućava da odaberete željenu lokaciju podatkovnog centra prilikom prijave za uslugu hostinga. Oni također nude 30-dnevno jamstvo povrata novca za testiranje svojih hosting usluga.

a2-hosting-hosting-alternative

A2 Hosting robne marke se smatraju najboljim pružateljem web hosting usluga. Njihove mogućnosti web hostinga vrlo su raznolike. Na primjer, omogućuju vam odabir između Linux i Windows hosting planova za zajednički hosting. Također možete odabrati razinu upravljanja hostingom kada se prijavljujete za VPS ili namjenski poslužitelj hostinga.

Baš kao i SiteGround, A2 hosting također vam omogućuje da odaberete željeni podatkovni centar. Ako otkažete svoj A2 hosting račun u roku od 30 dana, ispunjavate uvjete za puni povrat. Nakon 30 dana možete zatražiti povrat poreza za neiskorištenu uslugu.

SiteGround vs A2 hosting – brzina stranice i vrijeme prijenosa

SiteGround nudi vodeće tehnologije u brzini poput NGINX, HTTP / 2, PHP7 i besplatni CDN za ubrzanje performansi vaše web stranice. S druge strane, A2 hosting omogućuje vam da se prilikom registracije odlučite za Turbo poslužitelje, koji omogućavaju padajuću zamjenu Apachea za 20 puta ubrzanje performansi web lokacije.

Da bismo testirali performanse hostinga za našu usporedbu SiteGroud vs A2 Hosting, prijavili smo se s obje usluge web hostinga i stvorili testno web mjesto za svaki s WordPressom. Kako bismo zrcalili proizvodno okruženje na našoj testnoj web stranici, instalirali smo i zadanu WordPress temu, dodali lutkin sadržaj i prenijeli neke slike.

mjesto za ispitivanje brzine

Prema našem ispitivanju brzine internetske stranice Pingdom, testno mjesto SiteGround učitalo se manje od sekunde kada je testirano iz Dallasa, Texas. To je brže od 95% svih testiranih web lokacija.

a2 hosting test brzine pingdom

S druge strane, našem A2 Hosting mjestu trebalo je 1,28 sekundi za učitavanje. To znači da je stranica samo brža od 84% svih testiranih web stranica.

Također smo proveli još jedan test performansi pomoću Load Impact da vidimo kako će funkcionirati naši testni poslužitelji tijekom naleta prometa. Tijekom analize poslali smo neke virtualne korisnike (VU) na naše web stranice.

loadimpact-SiteGround

Iz našeg grafikona možete vidjeti da je stranica SiteGround djelovala prilično dosljedno sve dok nije bilo oko 50 korisnika. Internetska stranica usporila je nekoliko trenutaka, a zatim se vratila nakon još nekoliko sekundi.

A2 Hosting test utjecaja

Slično tome, naša A2 hosting stranica radila se dosljedno dok na njoj nije bilo oko 40 posjetitelja. Web mjesto je usporilo neko vrijeme, a zatim se vratilo u normalno stanje.

Pobjednik: SiteGround

SiteGround vs A2 hosting – jednostavnost upotrebe

sitepress wordpress hosting

I SiteGround i A2 hosting pružaju cPanel pristup korisnicima za upravljanje njihovim računima za web hosting. Osim toga, njihovi instalacijski programi za jedan klik pomažu vam da brzo instalirate popularne skripte na web mjestu kao što su WordPress, Joomla, Drupal, itd..

A2 hosting WordPress prijava

Ako se odlučite za Windows hosting s A2 hostingom, imat ćete pristup Plesku za upravljanje vašim web hosting računom.

Pobjednik: To je kravata

SiteGround vs A2 hosting – značajke

I SiteGround i A2 hosting nude sve osnovne značajke koje su vam potrebne da biste postavili i pokrenuli svoje web mjesto, poput neograničene propusnosti, izbora podatkovnih centara, instalatora za 1 klik, izrade web stranica itd..

U pogledu značajki, u nastavku se nalazi nekoliko područja na kojima SiteGround napreduje u usporedbi s A2 hostingom:

 • SSD za pohranu: SiteGround nudi SSD pohranu, dok A2 hosting nudi RAID 10 pohranu.
 • Visoke performanse: Kako bi poboljšao performanse poslužitelja, SiteGround nudi besplatni CloudFlare CDN, PHP 7 s OpCacheom.
 • Ugrađena sigurnost: Uz sve SiteGround planove, možete koristiti besplatne dnevne sigurnosne kopije. Uz malo skuplji plan, dobit ćete i besplatne sigurnosne kopije.
 • Geeky značajke: Uz plan GoGeek SiteGround, dobit ćete poslužitelje koji su kompatibilni s PCI za trgovine eCommerce, stvaranje Gpo repo od jednog klika i lako postavljanje WordPressa i Joomla.

Sada kada znate prednosti SiteGround-a nad A2 hostingom, pogledajmo nekoliko područja u kojima A2 hosting ima sjajnije rezultate u odnosu na SiteGround:

 • Windows i Linux hosting: Za razliku od većine pružatelja usluga hostinga, uključujući SiteGround, A2 hosting omogućuje vam odabir između hostinga za Windows i Linux.
 • Jamstvo povrata novca u bilo kojem trenutku: Osim svoje 30-dnevne garancije povrata novca, A2 Hosting nudi povratni povrat troškova za neiskorištene usluge nakon prvih 30 dana.
 • Izbor razine upravljanja: A2 hosting također vam omogućuje da odaberete razinu upravljanja za VPS i namjenski hosting poslužitelja.

Vjerujemo da je A2 hosting vrlo svestran hosting pružatelj usluga koji vam pruža mnogo izbora kada se prijavite za njihove usluge hostinga. Kad su u pitanju značajke, oni se definitivno izdvajaju od konkurencije.

Pobjednik: A2 hosting

SiteGround vs A2 hosting – podrška i dokumentacija

I SiteGround i A2 hosting nude 24/7 podršku putem tri načina: live chat, e-pošta i telefon. Oboje imaju veliku bazu znanja koja objašnjava kako stvoriti web stranicu s njihovim hosting serverima.

Pobjednik: To je kravata

SiteGround vs A2 hosting – cijene

Pogledajmo detaljnu usporedbu cijena između SiteGround-a i A2 hostinga:

SharedWordPressResellerVPSDedicated
SiteGround3,95 dolara mjesečno.3,95 dolara mjesečno.42 $ / kredit / godina269,00 USD mjesečno.
A2 hosting3,92 USD / mjesečno.3,92 USD / mjesečno.13,19 USD / mjesečno.5 dolara mjesečno.99,59 dolara mjesečno.

Kao što možete vidjeti iz tablice, planovi A2 hostinga jeftiniji su od SiteGround-a. Također možete primijetiti da je namjenska cijena hostinga za A2 hosting znatno jeftinija. To je zato što SiteGround nudi samo upravljani namjenski hosting poslužitelja, dok A2 hosting omogućuje vam da odaberete razinu upravljanja.

Ako tražite pristupačni VPS ili namjenski hosting poslužitelj, najbolja opklada mogao bi biti neuspjeli hosting usluge A2 Hosting.

Međutim, možete koristiti naš kupon SiteGround za ostvarivanje VELIKIH popusta.

Pobjednik: A2 hosting

Sažetak – SiteGround vs A2 hosting

Nakon naše usporedbe, vjerujemo da je SiteGround bolji hosting hosting od A2 Hostinga. SiteGround neprestano poboljšava njihovu hosting infrastrukturu i koristi najnovije tehnologije brzine za poboljšanje performansi svoje hosting platforme.

Iako se većina pružatelja usluga hostinga jednostavno hvali izvrsnom korisničkom podrškom, SiteGround zapravo to pruža. S SiteGroundom ne morate čekati više od nekoliko sekundi za sljedećeg dostupnog operatera. Kad vam treba pomoć, oni vam se vraćaju.

Ali ako tražite povoljnijeg pružatelja usluga hostinga, razmislite o odabiru A2 hostinga.

Trebali biste provjeriti i ove usporedbe hostinga između…

 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs WPEngine
 • SiteGround vs GreenGeeks
 • SiteGround vs InMotion hosting
 • SiteGround vs DreamHost
 • WebGround vs tekući web
 • SiteGround vs iPage

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao u pronalaženju odgovarajućeg pružatelja usluga hostinga za vaše potrebe. Za više detalja pogledajte našu cjelovitu recenziju SiteGround ili našu cjelovitu A2 hosting recenziju.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map