Tekuća mreža

logo liquidweb


Liquid Web vodeća je hosting tvrtka na tržištu. Njihove usluge hostinga posebno su optimizirane za popularne aplikacije poput WordPressa, WooCommercea, premium poslovne e-pošte i još mnogo toga. Kao IsItWP korisnik, ostvarit ćete ekskluzivni popust od 33% sa svojim Liquid Web planovima.

Cjelokupna ocjena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 4,8 / 5,0

Tekući web pregled: Da li je to najbolje upravljani WordPress hosting?

tekući web upravljani pregled hostinga

Liquid Web jedan je od vodećih pružatelja usluga hostinga na tržištu. Omogućuju visoku performansu upravljanu web hosting infrastrukturu za napajanje vaše web stranice ili web aplikacije. Njihove usluge hostinga optimizirane su za popularne aplikacije, uključujući WordPress, WooCommerce, premium poslovnu e-poštu i još mnogo toga.

Ono što zarađuje Liquid Webom najbolje upravljane ocjene web hostinga jest to što nude prilagođene klastere poslužitelja koji su optimizirani za popularne aplikacije. Oni vam također pomažu u upravljanju svime, tako da ne morate rukovati bilo kakvim tehničkim mogućnostima optimiziranja i održavanja vašeg poslužitelja, što vam daje mir. Za razliku od tradicionalnih hosting hostinga, oni nude samo usluge upravljanja hostingom za VPS i namjenske poslužitelje.

S upravljanim planovima za hosting WordPressa, dobit ćete prilagođenu upravljačku ploču za upravljanje više WordPress web lokacija. Uz svaki drugi plan, dobivate izbor korištenja cPanel / WHM ili Plesk. Bez obzira koje planove koristite, visoko su pouzdani i fleksibilni, tako da svoje web stranice i aplikacije možete pokretati onako kako želite bez ograničenja prometa.

Liquid Web nedavno je pokrenuo upravljani uslugu hostinga WooCommerce, koja vam omogućuje izgradnju e-trgovine velike vrijednosti resursa, bez trošenja svog novca i resursa na optimizaciju vaših poslužitelja. Za razliku od ostalih pružatelja usluga WooCommerce hostinga, Liquid Web izgradio je zaseban skup WooCommerce tablica za obradu i pohranu podataka o narudžbi za povećanje performansi poslužitelja..

 • Nema pregleda stranice ili ograničenja prometa
 • Potpuni pristup i bazi i poslužitelju
 • Automatska ažuriranja dodataka
 • Mjesto izvođenja
 • Redovna cijena 29 USD / mjesečno, ali naši korisnici plaćaju 19,33 USD / mjesečno!
 • Započnite s tekućim mrežom odmah!

Namjenska ocjena hostinga
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Tekući web hosting pregled

pregled tekućih web poslužitelja

Prilagodljivi poslužitelji za pojedinačne stanare tekućeg weba pružaju sigurnost od metaka i veliku brzinu za vaše web mjesto ili aplikaciju. Svi planovi za hosting poslužitelje posve su prilagodljivi i dostupni su sa Linuxom i Windowsom.

Prilikom pretplate na namjenski plan poslužitelja, Liquid Web omogućava vam izbor između tri različita podatkovna centra, tako da možete odabrati onaj najbliži onome gdje se nalazi vaša ciljna publika, što može smanjiti vrijeme odgovora vašeg poslužitelja..

S tekućim internetskim namjenskim hostingom dobivate minimalno 16 GB RAM-a, 5 TB propusnog opsega, primarnu pohranu 2 x 250 GB SSD i 1 TB SATA sigurnosnu kopiju.

Za razliku od ostalih usluga hosting hostinga, Liquid Web može svoje posvećene poslužitelje brzo osigurati nakon što se nalog potvrdi. Nakon dovršetka provjere narudžbe, izgradit će i implementirati poslužitelj u roku od 24 do 48 sati.

Ako niste sigurni koji je namjenski plan za hosting poslužitelja najprikladniji za vaše jedinstvene potrebe, možete kontaktirati njihove savjetnike za hosting za prilagođeno rješenje hostinga koje je najprikladnije za vas..

Ne naplaćuju naknadu za postavljanje s bilo kojim posebnim planom poslužitelja. Ako je potrebno, možete prilagoditi željenu razinu upravljanja.

 • Nabavite prilagođeni posvećeni poslužitelj
 • 100% SLA-ovi za mrežno napajanje i napajanje
 • Prilagodite željenu razinu upravljanja
 • Ugrađeni rezervni pogoni
 • Cijene počinju od 199 USD mjesečno.
 • Započnite s tekućim mrežom odmah!

VPS ocjena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Pregled tekućeg web VPS hostinga

tekući web upravljani pregled VPS hostinga

Tekući mrežni VPS hosting u oblaku najbolji je izbor ako vam je potrebna kontrola upravljanog namjenskog poslužitelja, ali ne možete opravdati posjedovanje vlastitog poslužitelja. VPS hosting plan tekućeg weba rangiran je na prvom mjestu po neovisnim izvorima.

VPS planovi za hosting nude jednostavnu skalabilnost resursa servera onog trenutka kada ih želite. Imat ćete i potpuni korijenski pristup vašem poslužitelju. Ako se odlučite za upravljačku ploču, lako možete konfigurirati sve postavke i verzije PHP-a.

Pomoću VPS hosting planova tekućeg weba dobivate najmanje 40 GB SSD diska, 5 TB propusnosti i 2 vCPU. Također možete poboljšati svoje hosting s puno različitih dodataka kao što su balansiranja učitavanja, VPN, firewall, integrirane sigurnosne kopije itd..

Neovisna tvrtka za analitiku oblaka treće strane, Cloud Spectator, izvijestila je da su planovi VPS hostinga za tekući web brži od plana AWS-a, Rack Space-a i Digital Ocean-a. Oni također nude nadgledanje poslužitelja u stvarnom vremenu i 100-postotni SLA-ov (mrežni) i produžni rad.

Što je najbolje od svega, tekući web podržava svoja produktivna obećanja uz najbolje jamstvo u industriji. U slučaju da dođete do prekida, dobit ćete bonuse za hosting u iznosu od 10X za vrijeme pada vaše web lokacije. Pomoću VPS platforme možete instalirati bilo koji glavni OS kao što je CentOS 6 ili 7, Ubuntu, Debian 8, itd..

Nećete imati mogućnost instalirati prilagođeni operativni sustav na svoj VPS račun. Ako trebate instalirati prilagođeni operativni sustav, od vas će se tražiti da odaberete namjenski plan za hosting poslužitelja. Općenito, oblačni VPS hosting u tekućem webu nudi najbolju vrijednost za vaš novac.

 • Potpuno upravlja VPS hostingom
 • Laka skalabilnost za resurse poslužitelja
 • Ugrađene sigurnosne kopije
 • Napredna sigurnost poslužitelja
 • Cijene počinju od 59 USD mjesečno.
 • Započnite s tekućim mrežom odmah!

Ocjena hostinga za WordPress
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Tekući web hosting WordPress pregled hostinga

tekući web dogovor

Ako vam je potreban upravljani WordPress hosting koji ne samo da ažurira vašu WordPress instalaciju, već i instalirane dodatke, tada morate odabrati jedan od upravljanih planova hostinga za Tekući web.

Da biste izbjegli bilo kakve sukobe, Liquid Web automatski ažurira sve vaše dodatke u zasebnom okruženju. Ako sve bude dobro, ažurirat će vašu web lokaciju za proizvodnju.

U partnerstvu su s iThemesom kako bi vam pružili iThemes Sync Pro, vrhunsku uslugu koja nadgleda sve vrijeme i vrijeme zastoja na vašim web lokacijama, podatke usluge Google Analytics i provjerava SEO status vaših postova, a sve s jedne lokacije bez dodatnih troškova , iThemes Sync Pro uključen je u profesionalni plan ili noviji.

Upravljani WordPress planovi hostinga na tekućem webu dolaze s mnogim jedinstvenim značajkama koje će vam pomoći da uštedite svoje vrijeme.

Na primjer, ako želite koristiti iste dodatke i teme za više projekata, možete koristiti aplikaciju Stencil da biste uštedjeli vrijeme tako da ih ne morate ručno instalirati jedan po jedan.

 • Nema pregleda stranice ili ograničenja prometa
 • Potpuni pristup i bazi i poslužitelju
 • Automatska ažuriranja dodataka
 • Mjesto izvođenja
 • Redovna cijena 69 USD / mjesečno, ali naši korisnici plaćaju 21,39 USD mjesečno!
 • Započnite s tekućim mrežom odmah!

Ocjena hostinga na WooCommerceu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Pregled tekućih web hostinga za WooCommerce

tekući web upravljani pregled hostinga za woocommerce

Želite WooCommerce hosting rješenje koje olakšava postavljanje vaše trgovine, slično kao hostovana platforma poput Shopify? Želite li i veću kontrolu nad svojom platformom, tako da možete proširiti web mjesto na željeni način sa nultim ograničenjima?

Usluga hostinga za WooCommerce tekućeg weba nudi jednostavnost hostirane platforme kada je u pitanju postavljanje trgovine. Morate samo odabrati plan hostinga i dovršiti narudžbu za taj plan.

Budući da je platforma izgrađena uz WooCommerce, dobivate potpunu prilagodljivost i proširivost WooCommercea. Vaš plan hostinga nije ograničen na temelju broja pregleda stranica, a vaša trgovina je unaprijed instalirana i konfigurirana s SSL-om i više alata.

Za razliku od tradicionalnih WooCommerce hosting pružatelja usluga, Liquid Web koristi drugačiji skup tablica za pohranu podataka o narudžbi koji smanjuju učitavanje upita za 95%. To znači da ćete dobiti visoke performanse čak i tijekom sesija najvećeg opterećenja.

Tekući web udružio se s Jiltom, odličnim proizvodom koji smanjuje napuštanje košarice za WooCommerce.

Surađivali su i s Glew-om, analitičkim alatom koji vam pomaže da informacije iz trgovine pretvorite u djelotvorne podatke za povećanje prodaje i prihoda. Povrh toga, njihova korisnička podrška osigurat će vašoj web stranici certifikat sukladnosti PCI za siguran internetski sustav plaćanja.

 • Rješenje s hostom WooCommerce
 • Napušteni oporavak kolica
 • Mjesto izvođenja
 • Ugrađena Glew analitika
 • Cijene počinju od 249 USD mjesečno.
 • Započnite s tekućim mrežom odmah!

Ocjena hostinga prodavača
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaPolovica zvijezda 4,5 / 5,0

Tekući web hosting preglednik

pregled tekućih web prodavača

Želite li prodati dijeljene račune za hosting svojim kupcima kupnjom VPS ili namjenskog poslužitelja? Trebate li i WHMCS dodatak za prodaju Cloud VPS ili Cloud Dedicated hosting usluga? Tada bi hosting program prodavača tekućeg weba mogao biti pravi pogodan za vas.

Program hostinga tečnog weba nudi vam kompletan paket alata za hosting prodavača za pokretanje i razvoj vašeg web hosting poslovanja.

Program hostinga preprodavača omogućuje vam da s popustom kupite Tekuće web hosting proizvode. Također ćete dobiti puno različitih besplatnih alata kao što su WHMCS licenca, Standard SSL i još mnogo toga.

Uz WHMCS, možete stvoriti visoko prilagođene hosting pakete, dodatke i generirati profesionalne račune. Najbolje od svega, dobili ste detaljni uvid u to kako vaš hosting posao funkcionira na prvi pogled.

 • Ostvarite konkurentne popuste na sve hosting proizvode
 • Prodaja dijeljenih, VPS i namjenskih hosting planova
 • Besplatna licenca WHMCS
 • Potpuno automatizirana implementacija
 • Omogućite laku kontrolu pružanja usluga kupcima
 • Započnite s tekućim mrežom odmah!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map