WP Engine vs A2 Hosting Usporedba (2020) – 1 jasan pobjednik

wp motor vs a2 hosting


WP Engine vs. A2 Hosting: koji pružatelj usluga uistinu ima najbolje upravljane WordPress hosting usluge? A2 Hosting i WP Engine obojica su vodeći pružatelji usluga WordPress hostinga na tržištu, ali vrijeme je za odabir pravog prvaka.

Iako je WP Engine rješenje hostinga usmjereno na WordPress, A2 hosting pruža vam širok izbor mogućnosti hostinga, uključujući i upravljani WordPress hosting. U našoj nepristranoj WordPress hosting hosting usporedbi A2 Hosting i WP Engine objasnit ćemo kako se oni međusobno razlikuju. Također ćemo vam pomoći da odlučite koje je najbolje rješenje za vaš proračun i potrebe.

WP Engine vs A2 Hosting – pregled

A2 hosting

A2 hosting nudi širok spektar mogućnosti hostinga, uključujući hosting za WordPress. Oni su hosting tvrtka koja je prilagođena programerima i nudi sve značajke koje će vam trebati za pokretanje i pokretanje vaše web lokacije. Oni vam također omogućuju da odaberete željeni podatkovni centar prilikom prijave na njihove usluge hostinga.

I što je najbolje od svega, A2 hosting pruža garanciju povrata novca u bilo kojem trenutku za ocjenu novca ako niste u potpunosti zadovoljni.

WP motor

WP Engine, s druge strane, jedan je od najbolje upravljanih svjetskih pružatelja usluga WordPress hostinga. Jedna su od prvih tvrtki koja je ponudila rješenja za hosting orijentirana na WordPress. Imaju impresivan popis kupaca, uključujući Yelp, Asana, National Geographic, PBS i MyFitnessPal.

Bez obzira imate li osobni blog ili tvrtku na razini poduzeća s rastom izvan grafikona, sa WP Engine pronaći ćete savršenu mogućnost hostinga.

WP Engine vs. A2 Hosting – Brzina stranice i vrijeme prijenosa

Bez sumnje, brzina i produženje rada najvažniji su čimbenici koje trebate uzeti u obzir pri odabiru web-domaćina.

Da bismo testirali jesu li A2 hosting i WP Engine u skladu sa svojim hype-om, odlučili smo analizirati njihovu garanciju za brzinu stranice i produženje vremena tako da se prijavimo sa svakom od njih i stvorimo 2 testna mjesta.

Da bismo zrcalili živo okruženje na našim testnim mjestima, instalirali smo WordPress temu i objavili lutke sa fotografijama.

Zatim smo na tim ispitnim mjestima izveli nekoliko različitih eksperimenata sa sljedećim alatima:

 • Pingdom: Za analizu brzine web stranice.
 • Učinak opterećenja: Da biste pratili kako su ovi hosting poslužitelji rješavali porast prometa tijekom vremena najvećeg opterećenja.
 • Bitcatcha: Da biste odredili kako ovi hosting poslužitelji rade s 8 različitih geografskih mjesta.

test brzine wpengina

Prema testiranju brzine internetske stranice Pingdom-a, naše testiranje na WP Engine-u trebalo je samo 582 ms da se učita, što je brže od 96% svih testiranih.

a2 hosting test brzine pingdom

Međutim, našem A2 Hosting mjestu trebalo je 1,28 sekundi za učitavanje, što znači da je web mjesto bilo samo brže od 84% svih testiranih web lokacija.

test brzine wpengine loadimpact

Zatim smo obavili test na svakom hosting poslužitelju s Load Impact. WPEngine se kontinuirano provodio tijekom cijelog ispitivanja. Broj posjetitelja na web-lokaciji nije utjecao na performanse poslužitelja.

A2 Hosting test utjecaja

S druge strane, naša A2 hosting stranica radila se dosljedno sve dok na njoj nije bilo oko 40 posjetitelja. Web mjesto je usporilo neko vrijeme, a zatim se vratilo u normalno stanje.

Nakon testa Load Impact, proveli smo test s Bitcatcha kako bismo nadzirali vremena odziva servera iz 8 različitih geografskih lokacija: New York, LA, London, Brazil, Indija, Singapur, Japan i Australija. Brzina za svaku lokaciju izmjerena je 3 odvojena puta, a zatim su rezultati prosječni.

vrijeme odziva poslužitelja wpengine bitcatcha

Kao što vidite, naše mjesto za WP Engine ocijenjeno je s A Bitcatcha; dok je naša web lokacija A2 kao ocjena C.

a2 hosting bitcatcha test

Pobjednik: WP motor

WP Engine vs A2 Hosting – Jednostavnost upotrebe

instalira wpengine

WP Engine usmjeren je na web stranice s prometnim mrežama i na razini poduzeća. Oni obrađuju sve tehničke značajke optimizacije vašeg poslužitelja za poboljšane performanse. Dobivate precizno podešavanje hostinga koje je posebno dizajnirano za rad na WordPress web lokacijama. Međutim, ne dozvoljavaju vam da instalirate nikakve dodatke za povećanje brzine vaše web lokacije, poput CDN-a ili keširanja.

A2 hosting cPanel

Suprotno tome, A2 hosting za upravljanje vašim web hosting računom temeljenim na Linuxu pruža cPanel pristup korisnicima. Osim toga, njihovi instalacijski programi za jedan klik pomažu vam da brzo instalirate popularne skripte na web mjestu kao što su WordPress, Joomla, Drupal, itd..

Ako se odlučite za Windows hosting, tada ćete dobiti Plesk za upravljanje hosting računa.

Pobjednik: WP motor

WP Engine je također dio najboljih tvrtki za hosting blogova.

WP Engine vs. A2 Hosting – Značajke

A2 hosting

A2 hosting prvenstveno je usmjeren prema početnicima na razini početnika, tako da možete očekivati ​​sve značajke na početnoj razini za pokretanje bloga ili web stranice, uključujući neograničenu propusnost, SSD pohranu, besplatni SSL, instalacijske programe za 1 klik itd..

Za razliku od ostalih tradicionalnih pružatelja usluga hostinga, A2 hosting omogućuje vam odabir Windows ili Linux hostinga i instaliranje skrivene web stranice na vaš hosting račun.

Jedna od glavnih stvari zbog koje se A2 hosting izdvaja je njihova garancija povrata novca u bilo kojem trenutku. U roku od 30 dana možete otkazati račun za potpuni povrat. Nakon prvih 30 dana imat ćete pravo na povrat poreza za neiskorištene usluge.

WP motor

Budući da je WordPress upravljano rješenje za hosting, WP Engine obećava visoku dostupnost, a pokreću ih Amazon Web Services i Google Cloud Platform.

Njihovi planovi hostinga dolaze s velikim brojem ugrađenih alata koji vam pomažu u izgradnji, testiranju i migraciji vaše web stranice. Uz svaki plan hostinga, dobićete besplatni pristup 35+ StudioPress temama. Povrh toga imat ćete i alate za jedan klik za postavljanje okruženja za razvoj, postavljanje i proizvodnju.

Pobjednik: WP motor

WP Engine vs. A2 Hosting – Podrška i dokumentacija

Sa svojim početnim planom, WP Engine nudi samo podršku za chat uživo. Telefonska podrška pruža se uz njihove veće planove. Podrška na temelju ulaznica pruža se s njihovim prilagođenim planovima poslužitelja.

A2 hosting pruža 24/7 podršku putem 3 načina: live chat, telefon i e-pošta. Njihova robusna baza znanja objašnjava sve što trebate znati o izradi web stranice s A2 hostingom, korak po korak.

Pobjednik: A2 hosting

WP Engine vs. A2 Hosting – Cijene

Redovna cijena za WP Engine kreće se od 35 USD mjesečno. Pregovarali smo o ugovoru s WP Engineom, tako da će naši korisnici dobiti 20% popusta na svoje planove. Znači, trebate plaćati samo 28 dolara mjesečno.

Cijena jeftinog hosting plana A2 Hosting počinje od 3,92 USD mjesečno. Njihov VPS plan počinje od samo 5 USD mjesečno zahvaljujući njihovoj nepromijenjenoj VPS hosting opciji.

Pobjednik: A2 hosting

Rekapitulacija – WP motor u odnosu na A2 hosting

Kada je riječ o upravljanom WordPress hostingu, vjerujemo da je WP Engine općenito bolja opcija.

Međutim, idealna korisnička baza za A2 hosting i WP Engine potpuno su različita.

Iako se A2 hosting usredotočuje na korisnike početne razine, WP Engine cilja na specifične segmente kupaca kao što su programeri, trgovci, male i srednje tvrtke, agencije i poduzeća.

Na primjer, kod WP Engine-a, programeri se mogu usredotočiti samo na razvoj i dizajn bez da preuzmu odgovornosti za održavanje hostinga. Slično tome, trgovci mogu brzo izgraditi i personalizirati svoju web stranicu koristeći svoje opsežne ugrađene alate.

Za početnike je A2 hosting bolji izbor jer nudi povoljnije planove.

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs InMotion hosting
 • WP Engine vs Liquid Web
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs GreenGeeks

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao u pronalaženju najboljeg WordPress hostinga za vaše web mjesto. Ako vam se svidio ovaj članak, možda biste trebali provjeriti i naš cjeloviti pregled WP Engine-a ili naš potpuni pregled A2 hostinga.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map