Tema WordPress Terbaik dan Paling Popular pada tahun 2020 (DIKEMASKINI)

Dengan lebih daripada 10,000 tema WordPress tersedia, agak sukar bagi pemula untuk mencari tema WordPress terbaik untuk keperluan mereka. Selalunya kita ditanya oleh pengguna jika ada satu tema WordPress yang sesuai dengan semua kes penggunaan. Jawapannya ialah YA. Anda boleh menggunakan tema WordPress pelbagai guna yang popular di hampir semua jenis laman web. Mempunyai tema yang tepat dapat membuat perbezaan besar dalam pertumbuhan blog / laman web anda. Dalam artikel ini, kami telah memilih tema WordPress terbaik pada tahun 2020.


Fokus kami dengan artikel ini adalah untuk mengetengahkan tema WordPress terbaik dan paling popular dalam kategori masing-masing. Kami mempunyai tema WordPress khusus khusus serta tema pelbagai guna WordPress teratas dalam senarai ini.

Bergantung pada kes penggunaan anda, anda boleh memilih yang paling sesuai dengan keperluan anda.

Sebelum memulakan, jangan lewatkan artikel ini di kedai tema WordPress yang terbaik dan popular.

Setelah itu, mari kita lihat tema WordPress terbaik di pasaran.

1. Divi

Tema Divi

Divi adalah salah satu tema WordPress pelbagai guna yang paling popular di pasaran. Ia dicipta oleh Elegant Themes, salah satu kedai tema WordPress terkemuka di dunia.

Divi dilengkapi dengan seretan terbina dalam & drop builder yang boleh anda gunakan untuk membuat sebarang jenis susun atur. Anda juga mendapat 20 susun atur Divi yang telah dibuat langsung dari kotak yang boleh anda gunakan untuk memulakan projek baru anda.

Juga, lihat tema kanak-kanak Divi yang sangat disesuaikan ini.

Divi membolehkan anda menyimpan susun atur tersuai anda di perpustakaan Divi, sehingga anda dapat menggunakannya kembali nanti jika diperlukan.

Baca ulasan Divi yang lengkap.

Mulakan dengan Divi hari ini!

2. Ultra

Themify Ultra

Ultra adalah tema WordPress yang paling kuat dan fleksibel yang dibuat oleh Themify. Ini memudahkan anda membuat sebarang jenis laman web dengan seretan yang hebat & drop builder.

Dengan satu klik, anda boleh mengimport persediaan demo mereka yang merangkumi pelbagai tetapan tema, kandungan, menu, widget, dan banyak lagi. Ini membantu anda memulakan projek laman web baru dengan pantas.

Ia dilengkapi dengan 15 gaya tajuk / halaman, 6 pilihan latar belakang tajuk, susun atur 6 kaki, 5 susun atur pos tunggal, 6 susun atur arkib, tatal bahagian dan banyak lagi.

Yang terbaik, anda mendapat perpustakaan 60 susun atur yang telah dirancang dengan lengkap dengan halaman pendaratan paralaks dan ciri hebat lain yang direka oleh pereka profesional.

Anda juga mendapat 10 tambahan bonus seperti bar kemajuan, kaunter, jadual harga, widget undur dan banyak lagi.

Baca ulasan Themify Ultra yang lengkap.

Mulakan dengan Themify Ultra hari ini!

3. Pembina Beaver

Pembina Beaver

Tidak seperti produk lain yang disenaraikan di sini, Beaver Builder BUKAN tema, tetapi plugin pembina halaman lengkap yang berfungsi dengan tema WordPress apa pun.

Beaver Builder mungkin pembina halaman terbaik untuk WordPress. Dengan Beaver Builder, anda boleh membina blok laman web anda dengan cara yang anda mahukan. Ini akan memberi anda kebebasan untuk menggunakan susun atur yang anda mahukan. Gunakan pelbagai susun atur untuk halaman yang berlainan, gunakan warna, gaya, dan kandungan anda sendiri di mana sahaja di laman web anda.

Yang terbaik ialah ia dilengkapi dengan banyak templat halaman kreatif untuk dipilih, jadi membina laman web sangat mudah dengan Beaver Builder.

Baca ulasan Beaver Builder yang lengkap.

Mulakan dengan Beaver Builder hari ini!

4. Astra

Astra

Astra adalah tema WordPress yang sangat disesuaikan yang membolehkan membina laman web dengan mudah seperti yang anda mahukan. Ia dilengkapi dengan satu set demo, yang membolehkan anda melancarkan laman web prabuat lengkap dengan hanya satu klik. Setelah mengimport demo, anda boleh menyesuaikan rupa mengikut pilihan anda.

Dengan Astra, anda dapat mematikan tajuk halaman & bar sisi. Ia bergabung dengan lancar dengan pembangun halaman yang popular, seperti Beaver Builder, Elementor, dll.

Mulakan dengan Astra hari ini!

5. OceanWP

OceanWP

Ocean WP adalah tema ringan dan sangat luas yang dapat membantu anda membuat semua jenis laman web yang anda mahukan. Ia menyatu dengan WooCommerce dengan lancar dan menyokong pembangun halaman yang popular, termasuk Beaver Builder, Elementor, dll..

Ini menyediakan tata letak header tersuai, pilihan warna tanpa had, widget khusus, slaid gambar, dan bahagian produk unggulan. Lagipun, ia percuma untuk digunakan!

Mulakan dengan OceanWP hari ini!

6. StudioPress

studio studio

StudioPress adalah salah satu hab tema WordPress premium terbaik di pasaran. Tema StudioPress dibina di atas kerangka Genesis, yang berfungsi dengan lancar dengan editor WordPress yang baru, Gutenberg.

Tema StudioPress kini menjadi sebahagian daripada keluarga WP Engine, penyedia hosting WordPress terurus terkemuka. Setiap tema StudioPress dihantar dengan Genesis Framework dan memberi anda kemas kini dan lesen tanpa had.

AKSES PERCUMA: Dapatkan Semua 35+ Tema StudioPress!

Ingin mencuba semua tema StudioPress premium secara PERCUMA?

Semasa anda mendaftar untuk WP Engine, perkhidmatan hosting WordPress yang diuruskan dengan sebaik-baiknya, anda akan menerima kerangka kerja Genesis dan SEMUA tema StudioPress secara percuma (Nilainya lebih dari $ 2,000!)

Dapatkan Semua 35+ Tema secara PERCUMA Dengan WP Engine »

Mulakan dengan StudioPress hari ini!

7. Avada

Avada

Avada adalah tema WordPress premium # 1 yang laris sepanjang masa. Ini adalah tema WordPress serbaguna asli yang serba boleh yang hadir dengan 255+ reka bentuk halaman web pra-dibuat dan 41+ laman web lengkap yang telah dibuat.

Avada dibina dengan tujuan tunggal agar anda memulakan secepat yang anda boleh. Pemasang demo mereka menjadikannya sangat mudah untuk menyiapkan kandungan yang telah dibuat sebelumnya.

Jangan ketinggalan perbandingan lengkap kami antara Divi vs Avada.

Anda boleh menggunakan seretan mereka & drop builder dan 1000s pilihan untuk menyesuaikan laman web anda mengikut keperluan. Ia berfungsi dengan semua tema WordPress premium.

Baca ulasan Avada yang lengkap.

Mulakan dengan Avada hari ini!

8. Soledad

Tema Soledad

Soledad adalah tema majalah blog pelbagai konsep yang boleh anda beli dari Themeforest. Ia dilengkapi dengan 1000+ slaid dan susun atur blog / majalah.

Selain itu, anda juga akan mendapat beberapa templat pos tunggal untuk berkongsi cerita unik kepada khalayak anda. Ia juga dihantar dengan sokongan AMP.

Untuk penyesuaian tanpa had, tema ini juga menyokong pemalam penyunting halaman, seperti Elementor dan WP Bakery Page Builder.

Mulakan dengan Soledad hari ini!

9. Hestia

Hestia

Hestia adalah tema serbaguna WordPress percuma dan premium untuk perniagaan, majalah, dan laman web blog. Tidak seperti tema lain, Hestia juga menawarkan versi percuma.

Hestia berfungsi dengan lancar dengan WooCommerce, jadi anda boleh menggunakannya untuk membuat kedai dalam talian anda. Ia juga berfungsi dengan semua pembina halaman utama.

Ia sesuai terjemahan dan mesra SEO. Ia berfungsi dengan penyesuai tema Live WordPress.

Mulakan dengan Hestia hari ini!

10. Eksponen

Eksponen

Exponent adalah tema perniagaan WordPress yang menarik secara visual. Ia dilengkapi dengan lebih dari 20 templat demo yang boleh anda gunakan untuk melancarkan laman web mengikut keperluan anda.

Dengan pengimport kandungan demo 1 klik, anda boleh menghidupkan dan menjalankan laman web dalam masa yang singkat. Anda hanya perlu mengganti kandungan dengan teks dan gambar anda untuk membuat laman web yang berfungsi sepenuhnya.

Tema Exponent dapat diterjemahkan ke bahasa apa pun yang bermaksud anda boleh membina laman web pelbagai bahasa dengan mudah. Ciri-ciri lain termasuk pengurusan warna, sokongan Google Font, bahagian portfolio, galeri gambar, dan karusel.

Mulakan dengan Exponent hari ini!

11. X Tema

Tema X

Tema X adalah salah satu tema yang paling digemari di ThemeForest. Ia disertakan dengan seretan & jatuhkan pembina halaman, pengurus templat, dan blok global yang boleh anda gunakan dalam pelbagai bidang reka bentuk anda.

X dilengkapi dengan demo laman web lengkap dan susun atur struktur yang boleh anda gunakan untuk memulakan dengan cepat. Contohnya, anda boleh menggunakannya untuk membuat laman web untuk gereja, majlis perkahwinan, perkahwinan, trak makanan, agensi dan banyak lagi.

Ini adalah tema pelbagai guna lengkap yang juga menggabungkan banyak plugin premium sebagai sebahagian daripada pakej.

Baca ulasan tema X yang lengkap.

Mulakan dengan tema X hari ini!

12. Depan Kedai

Kedai Depan

Storefront adalah tema lalai untuk plugin WooCommerce yang popular. Ia direka dan dikembangkan oleh pasukan pembangunan teras WooCommerce.

Ini mempunyai penyatuan terbaik dengan WooCommerce dan banyak sambungan WooCommerce yang popular.

Terdapat beberapa pilihan susun atur dan warna yang boleh anda gunakan untuk menyesuaikan kedai anda.

Bahagian terbaik mengenai tema Storefront adalah tema yang langsing dan boleh diperluas.

Baca ulasan Storefront yang lengkap.

Mulakan dengan Storefront hari ini!

13. Kuasa Pro

Kuasa Pro

Authority Pro adalah tema WordPress pelbagai guna yang ditujukan untuk blogger, usahawan, dan freelancer. Ia dibina berdasarkan kerangka tema Kejadian yang hebat.

Ia dilengkapi dengan susun atur beranda widget, tajuk yang dapat disesuaikan, halaman pilihan tema, dan banyak lagi.

Ia juga WooCommerce siap dan berfungsi dengan beberapa pemalam WordPress teratas yang lain. StudioPress terkenal mencipta tema berkualiti tinggi yang cepat dan ramping.

Mulakan dengan Authority Pro hari ini!

14. GridLove

meks gridlove

Gridlove adalah tema WordPress yang indah dan elegan untuk majalah, editor, penerbit, blogger peribadi, dan laman web berita. Ini membolehkan anda menonjolkan catatan tertentu di laman utama dan menarik lebih banyak pengguna kepadanya secara profesional. Tema merangkumi templat kategori untuk mengatur kandungan anda dengan cara yang lebih baik.

Anda boleh menyesuaikan halaman utama sepenuhnya dengan menggunakan pembangun halaman seret dan lepas. Ia dilengkapi dengan beberapa templat widget dan catatan tersuai. Gridlove berfungsi dengan lancar dengan plugin popular seperti WooCommerce, Yoast SEO, MailChimp, Jetpack, dll..

Ia mempunyai bahagian untuk penempatan iklan untuk mengewangkan majalah dalam talian anda. Ia sangat dioptimumkan untuk kelajuan dan prestasi.

Mulakan dengan Gridlove hari ini!

15. Mantranews

Mantranews

Mantranews adalah tema berita WordPress gaya majalah. Ia dilengkapi dengan tajuk yang dapat disesuaikan, slaid kategori unggulan, berita kilat, ikon media sosial, penempatan iklan, menu navigasi, dan bar carian. Anda boleh memilih kategori yang akan ditunjukkan dalam slaid pilihan di laman utama. Ini membolehkan anda menambahkan video unggulan sebagai lakaran kecil berita.

Ciri terkenal lain termasuk Fon Google, pilihan warna, tatal paralaks, dan widget tersuai. Ia juga dilengkapi dengan ciri entri yang berkaitan untuk menambahkan artikel berkaitan di bawah berita.

Tema ini mempunyai versi percuma dan premium. Tema berbayar Mantranews berharga $ 58 untuk lesen 10 lokasi.

Mulakan dengan Mantranews hari ini!

16. Grace Mag Pro

Grace Mag Pro

Grace Mag Pro adalah tema majalah WordPress premium. Ia dilengkapi dengan pengimport kandungan demo 1 klik yang memudahkan meniru reka bentuk demo di laman web anda. Dengan pilihan tipografi canggih dan warna terang, anda dapat memberikan pengalaman visual yang menakjubkan kepada pengguna anda.

Tema ini merangkumi pelbagai susun atur tajuk, susun atur catatan blog, susun atur arkib, susun atur satu pos, slaid kandungan unggulan, dan banyak lagi. Ia berfungsi dengan penyunting blok Gutenberg untuk membantu menulis kandungan dengan cekap. Terdapat beberapa kawasan slot iklan dalam tema, yang sangat berguna jika anda ingin mengewangkan laman web anda dengan iklan.

Ia juga dilengkapi dengan beberapa widget khusus, sokongan video, dan tata letak siap terjemahan.

Mulakan dengan Grace Mag Pro hari ini!

17. Pro Responsif

Pro Responsif

Responsive Pro adalah tema WordPress yang sangat disesuaikan yang berfungsi dengan baik walaupun pada rangkaian perlahan. Ia serasi dan diuji untuk bekerjasama dengan pembangun halaman teratas, borang, dan pemalam cache dan SEO.

Tema ini merangkumi templat laman web yang siap digunakan, reka bentuk yang dapat disesuaikan sepenuhnya, susun atur mesra mudah alih, pilihan susun atur tersuai, dan serasi dengan WooCommerce di luar kotak.

Ini adalah pilihan yang tepat untuk blog, laman web perniagaan, atau kedai WooCommerce anda.

Mulakan dengan Responsif hari ini!

18. Kedai

Tema Shoppe

Shoppe adalah salah satu tema WooCommerce teratas untuk membantu anda membina laman web eCommerce profesional dalam beberapa minit. Ia disertakan dengan drag & jatuhkan Themify Builder dan banyak ciri eCommerce seperti ajax cart, lightbox tampilan cepat, carian pantas, ciri gambar zoom, dan banyak lagi.

Shoppe adalah salah satu tema pelbagai guna pertama yang dibina khusus untuk WooCommerce. Ia dilengkapi dengan lebih dari 60+ susun atur biasa dan 20+ susun atur halaman arahan kedai.

Pada dasarnya, jika anda ingin memulakan kedai dalam talian, maka Shoppe adalah salah satu pilihan tema teratas.

Mulakan dengan Shoppe hari ini!

19. Kedai Kedai

kedai kedai

Shopstar adalah tema membeli-belah minimalis yang sesuai untuk membina kedai dalam talian, blog atau laman web fesyen. Tema ini disatukan dengan lancar dengan WooCommerce, platform eCommerce terbaik di web untuk WordPress.

Shopstar membolehkan pelanggan anda melihat pratonton dengan cepat dan menambahkan produk ke troli membeli-belah semasa mereka melihat-lihat di kedai anda.

Tema menyokong bar sisi kanan dan kiri. Anda bahkan boleh memilih susun atur lebar penuh untuk halaman anda. Untuk halaman blog anda, anda boleh memilih antara susun atur sisi, susun atur atau tata letak batu.

Mulakan dengan Shopstar hari ini!

20. Inspiro

inspiro

Inspiro adalah tema WordPress yang berfokus pada foto dan video profesional. Ini membolehkan anda menerbitkan tayangan slaid skrin penuh di latar belakang anda yang menyokong YouTube dan video yang dihoskan sendiri.

Tema ini disatukan dengan lancar dengan WooCommerce untuk menyediakan platform yang kukuh untuk membina perniagaan dalam talian anda. Panel pilihan lanjutannya membolehkan anda menyesuaikan setiap perincian tema WordPress anda dengan mudah.

Sekiranya anda ingin memamerkan portfolio anda dengan gambar dan video, maka Inspiro mungkin merupakan pilihan terbaik untuk anda.

Mulakan dengan Inspiro hari ini!

21. Foodica

foodica

Foodica adalah salah satu tema WordPress terbaik untuk membuat blog, majalah dan laman web resipi makanan.

Foodica adalah tema WordPress yang sedia untuk AdSense. Ini merangkumi beberapa lokasi sepanduk yang membolehkan penerbit memuat naik sepanduk iklan dengan mudah untuk mengewangkan laman web mereka.

Tema ini dilengkapi dengan pemasangan kandungan demo 1 klik, jadi anda dapat dengan cepat membina laman web yang serupa dengan laman web demo. Tema ini juga menawarkan 6 skema warna dan digabungkan dengan penyesuai visual yang membolehkan anda dengan mudah memilih kombinasi warna yang tepat yang sesuai dengan jenama anda.

Mulakan dengan Foodica hari ini!

22. Kallyas

kallyas

Kallyas adalah antara tema pelbagai guna WordPress terbaik yang dikembangkan oleh Hogash. Tema premium ini membolehkan pemasangan 1 klik dan serasi dengan pemalam popular seperti Muat turun Digital Mudah, BuddyPress, WooCommerce dan banyak lagi.

Ia dilengkapi dengan 70+ templat pra-binaan yang sesuai dengan keperluan laman web anda. Templat berbeza dari Hotel, Fitness hingga Freelancer dan Peguam. Pasukannya telah membina beberapa kombinasi “Header”, untuk memastikan fleksibiliti maksimum bagi setiap pengguna.

Dan di atas semua ciri yang luar biasa, Kallyas bahkan menawarkan infrastruktur siap SEO untuk memastikan laman web anda tidak terkubur dalam jutaan hasil carian.

Baca ulasan Kallyas lengkap kami.

Mulakan dengan Kallyas hari ini!

23. Kemarahan

kemarahan

Fury adalah tema WordPress pelbagai guna percuma yang boleh anda muat turun dari repositori tema WordPress. Tema Fury sangat sesuai untuk membuat kedai dalam talian.

Bar navigasi melekitnya tetap berada di bahagian atas laman WordPress anda walaupun anda menatal ke bawah halaman. Di sudut kanan bar navigasi, anda dapat mencari menu Akaun Saya, kotak carian, dan butang troli. Ini memberikan pengalaman membeli-belah yang lancar kepada pelanggan anda.

Panel penyesuai tema yang fleksibel membolehkan anda mengubah setiap aspek laman web WordPress dengan mudah. Tema ini juga menyokong beberapa susun atur khusus untuk halaman dan susun atur blog untuk catatan tunggal.

Mulakan dengan Fury hari ini!

24. Agama

agama

Agama adalah satu lagi tema pelbagai guna WordPress percuma yang boleh anda muat turun dari direktori tema WordPress.

Agama dibina di Bootstrap dengan sokongan paralaks. Semasa pelawat anda menatal ke bawah, tatal paralaks menggerakkan kandungan latar dengan kelajuan yang berbeza daripada kandungan latar depan.

Sekiranya anda mencari tema pelbagai guna dengan kesan tatal paralaks, maka Agama paling sesuai untuk keperluan anda.

Mulakan dengan Agama hari ini!

25. Menaik

Naik

Ascend adalah tema pelbagai guna WordPress percuma oleh Kadence Themes. Ia disertakan dengan 4 reka bentuk demo berbeza yang dapat anda import dengan mudah ke laman web anda.

Ascend juga membolehkan anda membuat galeri yang menakjubkan di laman web anda tanpa perlu menggunakan plugin galeri WordPress apa pun. Ia menyokong 3 gaya galeri yang berbeza: gaya biasa, tanpa margin dan gaya pos.

Ascend adalah tema yang serasi dengan Gutenberg, yang bermaksud anda boleh membuat susun atur pos yang kaya seperti yang anda bayangkan dengan plugin Gutenberg yang terkenal.

Mulakan dengan Ascend hari ini!

26. Plum

plum

Plum adalah tema pelbagai guna percuma oleh InkHive. Dengan lebih daripada 30,000 pelanggan yang berpuas hati dan 2 juta muat turun, InHive adalah salah satu pusat tema WordPress yang paling dipercayai.

Plum dilengkapi dengan semua ciri penting yang anda perlukan untuk membina laman web yang menakjubkan dengan mudah, seperti responsif dan mudah alih, retina dan 4k siap, sokongan berbilang bahasa dan WooCommerce, dan sebagainya.

Ini membolehkan anda menambahkan gelangsar dengan mudah ke laman utama anda dan menerbitkan halaman galeri yang menakjubkan untuk mempamerkan portfolio anda. Semua pilihan tema anda dapat disesuaikan dari panel Customizer.

Mulakan dengan Plum hari ini!

27. Zon Peguam

zon peguam

Lawyer Zone adalah tema WordPress pelbagai guna moden yang dibina khas untuk perniagaan Undang-undang. Tema ini dikembangkan oleh Acme Themes.

Lawyer Zone dihantar dengan 9 widget tersuai yang dapat ditambahkan ke halaman utama dan bar sisi anda. Semua pilihan tema dapat disesuaikan di panel Customizer, sehingga Anda dapat membuat perubahan pada tema dengan pratonton langsung.

Berikut adalah beberapa ciri Lawyer Zone yang mungkin sangat berguna bagi anda:

  • Gelangsar: Buat slaid cantik di mana-mana halaman dengan slaid tanpa had.
  • Pilihan header dan footer: Sesuaikan header dan footer anda dengan mudah dengan pelbagai pilihan dalam penyesuai tema.
  • Kawalan susun atur: Anda boleh menetapkan bar sisi anda di kiri, kanan atau bahkan memilih bar sisi lebar penuh.

Mulakan dengan Lawyer Zone hari ini!

28. Bellini

bellini

Bellini adalah tema yang sesuai dengan WooCommerce yang memudahkan untuk membina sebuah kedai eCommerce yang menakjubkan. Bellini dibangunkan oleh Atlantis Themes.

Tema ini dihantar dengan beberapa susun atur yang indah untuk membina halaman produk yang bergaya. Import demo sekali klik menolong anda dengan mudah membina laman web yang menakjubkan tanpa perlu membina halaman anda dari bawah.

Dengan templat beranda tersuai, anda dapat memaparkan kategori produk, produk terkini, produk unggulan, Peta Google dan banyak lagi.

Mulakan dengan Bellini hari ini!

29. Portal Berita

portal berita

Portal Berita adalah tema majalah WordPress yang dibina untuk penerbitan, yang dikeluarkan oleh Tema Misteri. Tema ini dilengkapi dengan 5+ widget yang sesuai untuk mengatur susun atur majalah di laman utama anda.

Plugin ini boleh dimuat turun secara percuma dari repositori plugin WordPress rasmi. Anda boleh mendapatkan lesen premium dengan harga $ 55. Versi pro merangkumi ciri-ciri, seperti alat import demo satu klik, banyak susun atur, serbuk roti tinjauan ulasan dan banyak lagi.

Dokumentasinya tersusun dengan baik di laman Tema Misteri, jadi anda dapat dengan cepat menelusuri setiap aspek membina penerbitan dalam talian dengan Portal Berita.

Mulakan dengan Portal Berita hari ini!

30. Pembeli barang

desktop shoptimizer

Shoptimizer adalah tema yang serasi dengan WooCommerce, dikeluarkan oleh CommerceGurus, yang merupakan syarikat tema WordPress terkemuka yang khusus dalam tema yang dioptimumkan WooCommerce. Dengan lebih daripada 10,000 pelanggan, CommerceGurus adalah salah satu vendor tema WooCommerce terbaik di pasar ThemeForest.

Jangan terlepas artikel ini di platform eCommerce terbaik untuk pasaran multivendor.

Shoptimizer dibuat dengan mempertimbangkan penukaran, jadi anda dapati banyak ciri yang berfokus pada penukaran seperti halaman pembayaran bebas gangguan, meminta ciri panggilan balik, perincian produk yang melekat pada tatal dan banyak lagi.

Semua tetapan tema dapat disesuaikan dalam penyesuai tema. Tidak seperti tema CommerceGurus yang lain, Shoptimizer dijual secara eksklusif di laman web mereka, bukan di pasar ThemeForest.

Mulakan dengan Shoptimizer hari ini!

31. Perniagaan Atlast

atlast-business-wordpress-tema

Atlast Business adalah tema perniagaan WordPress responsif percuma yang boleh anda gunakan untuk membuat laman web yang elegan untuk perniagaan anda. Ia dilengkapi dengan banyak pilihan dan ciri penyesuaian sehingga anda dapat membuat laman web dengan penuh kebebasan dan kreativiti.

Lihat juga: Tema Perniagaan WordPress Terbaik

Terdapat lebih dari 70 pilihan pemilih warna untuk menggayakan setiap bahagian laman web anda. Selain itu, ia mempunyai 3 tajuk, 3 footer, 3 menu navigasi, 4 gaya hak cipta, kawasan widget dan banyak lagi. Anda boleh dan menyesuaikan tema anda dengan mudah dengan penyesuai Live WordPress tanpa perlu menyentuh kod apa pun.

Sekiranya anda ingin menambahkan lebih banyak fungsi, anda boleh memasang salah satu pemalam dan menggunakannya dengan ini. Ia menyokong semua plugin WordPress utama di pasaran.

Mulakan dengan Perniagaan Atlast hari ini!

32. Bangkit semula

menghidupkan semula-wordpress-tema

Revive adalah tema WordPress percuma untuk blog dan majalah dalam talian yang dibuat oleh InkHive. Ia dilengkapi dengan susun atur majalah yang bersih dan cantik dengan banyak gaya untuk menunjukkan berita dan artikel anda. Ia dioptimumkan untuk kelajuan dan SEO terbaik.

Di samping itu, temanya mempunyai susun atur yang responsif dan mesra mudah alih yang kelihatan hebat pada semua jenis peranti dan skrin. Lebih-lebih lagi, ia menyediakan banyak ciri berguna seperti ikon media sosial, susun atur pelbagai tajuk, susun atur banyak blog, widget tersuai. Pilihan bar sisi dan banyak lagi.

Tema ini serasi sepenuhnya untuk plugin WooCommerece yang membantu anda mengubah halaman web anda menjadi kedai eCommerce.

Mulakan dengan Revive hari ini!

33. Kedai

stor-wordpress-tema

Sekiranya anda mencari tema eCommerce murni untuk membina kedai dalam talian anda sendiri, Store mungkin merupakan tema yang sesuai untuk anda. Ini adalah tema WooCommerce sepenuhnya oleh InkHive.

Tema kedai dilengkapi dengan pilihan eCommerce yang hebat dan banyak kemungkinan penyesuaian. Oleh itu anda boleh membuat kedai eCommerce berfungsi sepenuhnya menggunakan tema ini. Beberapa ciri-cirinya merangkumi pelbagai susun atur laman web, kawasan pameran produk unggulan, bar sisi yang dapat dikonfigurasi dan kesan 3D.

Tema siap dilokalisasikan sehingga anda juga dapat membuat kedai dalam bahasa tempatan untuk pelanggan tempatan anda.

Mulakan dengan Kedai hari ini!

34. Kale

tema kale-wordpress

Kale adalah salah satu tema percuma yang paling disukai di repositori tema WordPress rasmi. Ia mempunyai penilaian pengguna rata-rata 5 daripada 5 bintang. Tema ini dibuat oleh LyraThemes.

Kale adalah tema estetik yang indah sesuai untuk blog gaya hidup, peribadi, makanan dan resipi. Direka dengan penuh kasih sayang dan ketepatan, ia menyediakan templat blog yang sangat menakjubkan. Selain itu, anda boleh menemui banyak pilihan untuk menyesuaikan laman web anda.

Beberapa ciri utamanya ialah catatan utama halaman depan, catatan sorotan halaman depan, paparan pelbagai blog, pelbagai bar sisi, slaid dan menu media sosial yang mudah. Ia responsif sepenuhnya dan siap untuk peranti mudah alih.

Mulakan dengan Kale hari ini!

35. Juliet

tema juliet-wordpress

Diilhamkan oleh watak Shakespeare klasik ‘Juliet’, Juliet adalah tema blog feminin yang cantik oleh LyraThemes. Reka bentuk yang ringkas dan elegan, ini adalah tema yang sempurna untuk blog crossfit, gaya hidup, kecantikan, dan fesyen.

Tema Juliet dilengkapi dengan banyak gaya dan pilihan untuk membolehkan anda membina blog anda sendiri. Ia mempunyai bar tatal mewah, catatan melekit, menu di luar kanvas, sepanduk halaman depan, paparan pelbagai blog, dll.

Juga, temanya mempunyai tahap integrasi WooCommerce yang mendalam untuk membolehkan anda membuat halaman kedai di blog anda. Ini membolehkan anda menambahkan ciri eCommerce dengan mudah dan menyesuaikannya.

Mulakan dengan Juliet hari ini!

36. Cressida

tema cressida-wordpress

Cressida adalah tema yang ringkas dan elegan untuk blog peribadi dan juga blog profesional. Ia dilengkapi dengan reka bentuk yang indah dan ciri-ciri hebat yang membantu anda membuat blog moden yang kaya dengan ciri dengan catatan video. Ini adalah ciptaan LyraThemes.

Dengan Cressida, anda boleh mendapatkan banyak pilihan untuk menjadikan halaman depan anda menarik. Ia mempunyai catatan unggulan, catatan sorotan, kategori promo, jalur catatan, halaman unggulan dan lain-lain untuk halaman depan blog anda. Selain itu, anda dapat menyesuaikan ikon dan latar belakang blog anda dengan mudah.

Lebih-lebih lagi, ia mempunyai banyak pilihan penyesuaian seperti beberapa widget, sepanduk bar sisi, dan slaid, menu media sosial yang mudah, dll..

Mulakan dengan Cressida hari ini!

37. Blog Sempurna

tema-blog-wordpress-sempurna

Perfect Blog adalah tema blog WordPress percuma terbaik yang dibuat oleh ThemeShopy. Anda boleh menggunakan tema ini untuk blog, surat khabar dalam talian, dan majalah sukan. Tema ini menawarkan susun atur gaya unik yang menarik untuk membantu anda membuat blog profesional anda sendiri.

Tema Blog Sempurna dioptimumkan dengan sempurna untuk enjin carian supaya blog anda mendapat kedudukan yang lebih baik dalam hasil carian. Selain itu, ia mempunyai standard pengkodan yang tinggi untuk memastikan keselamatan dan prestasi berkelajuan tinggi.

Dengan Blog Sempurna, anda dapat menikmati reka bentuk responsif, templat beranda, sokongan WooCommerce, pilihan muat naik logo, slaid, dll..

Mulakan dengan Blog Sempurna hari ini!

38. Fotografi TS

tema-fotografi-wordpress-tema

Sekiranya anda gemar mengambil gambar sebagai hobi atau ingin menjadi jurugambar profesional, anda boleh mengejar impian anda dengan membuat laman web fotografi. Dengan laman web fotografi yang direka dengan baik, anda dapat mempamerkan gambar cantik anda secara dalam talian kepada khalayak yang lebih luas.

TS Photography adalah tema percuma yang boleh anda gunakan untuk membuat laman fotografi yang indah. Tema dilengkapi dengan reka bentuk yang responsif sepenuhnya sehingga foto anda akan kelihatan hebat di semua peranti. Anda boleh memuat naik logo khusus, menambah pautan media sosial, menambah slaid, dan membuat laman web unik dengan tema ini.

Selain itu, anda juga dapat menjual gambar premium anda dengan membuat halaman kedai di laman web anda kerana mempunyai sokongan plugin WooCommerce penuh.

Mulakan dengan TS Photography hari ini!

39. BB Wedding Bliss

tema bb-wedding-bliss-wordpress-tema

BB Wedding Bliss adalah tema WordPress percuma untuk laman perkahwinan. Ia sangat sesuai untuk perkahwinan, pertunangan, perancang perkahwinan, majlis perkahwinan, pasangan, dan acara dan persidangan. Walau bagaimanapun, anda boleh menggunakan tema ini juga untuk laman web perniagaan pelbagai guna.

Tema BB Wedding Bliss dilengkapi dengan reka bentuk responsif sepenuhnya yang menjadikan laman web anda dapat disesuaikan dengan saiz dan jenis skrin apa pun. Untuk membantu anda membuat laman web dengan mudah, laman web ini dilengkapi dengan templat beranda siap pakai yang dapat anda gunakan dengan penyesuaian minimum.

Selain itu, ia mempunyai pilihan perkongsian sosial, susun atur blog, slaid, halaman hubungi kami, dll.

Bermula dengan BB Wedding Bliss

40. Gema

tema gema-wordpres

Gema adalah tema percuma gaya surat khabar moden oleh Pixelgrade. Ia mempunyai susun atur yang unik dan menarik yang dapat membantu anda menyampaikan kandungan anda dengan cara yang menarik perhatian dan minat pengunjung laman web anda. Tema ini sesuai untuk blogger perjalanan, jurugambar, penulis sastera, dan juga blogger peribadi.

Gema menampilkan reka bentuk gaya batu yang berani yang menjadikan gambar kecil siaran anda kelihatan hebat tanpa mengira dimensi dan ukurannya. Ini pada dasarnya adalah tema berani dengan penampilan minimalis, tidak ada kekacauan sama sekali. Jadi, ia adalah pilihan yang bagus untuk orang yang berani.

Lebih-lebih lagi, ia mempunyai cara yang unik untuk memaparkan kategori dan catatan. Tema ini adalah pilihan tepat bagi mereka yang mencari reka bentuk eksperimen.

Mulakan dengan Gema hari ini!

41. Sarang

tema hive-wordpress-

Hive adalah tema lain yang menakjubkan oleh Pixelgrade. Ini adalah alat yang mudah untuk penerbit dari semua jenis yang ingin menerbitkan artikel, petikan, foto, cerita dan lain-lain. Hive menawarkan susun atur laman web yang hebat di mana anda boleh menerbitkan apa sahaja, namun semuanya akan kelihatan hebat.

Tema Hive mempunyai susun atur gaya batu bersih dan tipografi moden bersama dengan fleksibiliti yang besar. Sekiranya anda menyukai fon web yang berani dan bergaya, tema Hive mempunyai semuanya.

Ia responsif sepenuhnya dan mudah alih. Laman web anda akan kelihatan menakjubkan pada skrin biasa dan juga paparan retina.

Mulakan dengan Hive hari ini!

42. Patch

tema patch-wordpress

Patch adalah tema WordPress percuma gaya majalah oleh Pixelgrade. Ini adalah tema gaya batu moden yang indah dan mesra pengguna. Tema ini memudahkan para pemula untuk menerbitkan kandungan.

Tema ini dioptimumkan sepenuhnya untuk SEO dan kepantasan. Jadi, anda boleh memusatkan perhatian anda untuk membuat kandungan yang hebat.

Patch responsif sepenuhnya dan retina siap sehingga gambar dan kandungan secara automatik akan menyesuaikan diri dengan jenis skrin yang digunakan pembaca untuk melayari laman web anda.

Mulakan dengan Patch hari ini!

43. Lapan Puluh Hari

tema lapan puluh hari-wordpress

EightyDays adalah salah satu tema perniagaan WordPress profesional terbaik yang boleh anda gunakan untuk membuat blog profesional. Tema ini dibuat oleh GretaThemes. Tema EightyDays menampilkan galeri berjubin, integrasi Instagram, dan banyak ciri luar biasa sehingga anda dapat menggunakannya untuk pelbagai jenis blog.

Dengan EightyDays, anda dapat menikmati pilihan import demo satu klik yang memudahkan dan cepat memulakan blog anda sendiri. Setelah anda mengimport data demo, anda boleh mengganti kandungan demo dengan kandungan tersuai anda dan menerbitkan laman web anda. Ia sangat berguna untuk pemula.

Selain itu, ia mempunyai ciri-ciri hebat lain termasuk kandungan unggulan, tatal tak terhingga, 800+ fon Google, siaran berkaitan dll.

Mulakan dengan EightyDays hari ini!

44. TheFour

tema empat perkataan

TheFour adalah tema perniagaan WordPress yang hebat yang dibuat oleh GretaThemes. Tema ini dilengkapi dengan banyak pilihan penyesuaian dan ciri hebat sehingga anda juga dapat membuat portfolio dan laman blog menggunakan tema ini.

Ia mempunyai susun atur yang bersih dan menarik yang diuji untuk responsif. Tema ini mudah disusun dan disesuaikan, jadi sesiapa sahaja boleh membina laman web profesional menggunakan tema ini. Dengan tema TheFour, anda boleh membuat testimoni, portfolio, dan mendapatkan lebih banyak tawaran perniagaan dari rakan kongsi.

Selain itu, ia mempunyai integrasi penuh ke plugin Jetpack sehingga tatal tak terhingga, catatan berkaitan ada di tangan anda.

Mulakan dengan TheFour hari ini!

45. Didi

tema didi

Sekiranya anda menyukai gaya hidup atau blog fesyen, maka Didi adalah tema untuk anda. Dirancang khusus dengan mempertimbangkan blogger, Didi memberi perhatian kepada kandungan anda dan membuatnya menonjol dengan cara yang sangat indah.

Menampilkan susun atur yang ramping dan tipografi yang indah, Didi moden dan minimalis dengan cara terbaik. Tema Didi merangkumi ciri-ciri yang diperlukan seperti catatan berkaitan, borang pendaftaran buletin, dan kawasan widget footer bersepadu dan disesuaikan, sambil menghindari kelebihan kembung.

Dengan beberapa susun atur laman web yang telah dirancang sebelumnya, Didi mudah digunakan dan berjalan sebagai laman web langsung. Didi juga responsif sepenuhnya dan kelihatan menakjubkan pada mana-mana peranti atau penyemak imbas.

Mulakan dengan Didi Hari Ini!

46. ​​Lakshmi

Dimuat turun lebih daripada 30,000 kali, Lakshmi dengan cepat menjadi salah satu tema paling popular pada tahun 2020. Tema unik ini dilengkapi dengan 9 susun atur yang berbeza, mudah disesuaikan dan dapat melayani pelbagai laman web.

Lakshmi menampilkan pembina halaman yang mudah digunakan yang menjadikan penyesuaian menjadi mudah. Ia juga WooCommerce-siap, jadi menyiapkan kedai dalam talian adalah mudah.

Mulakan dengan Lakshmi Hari Ini!

47. FoodyPro

FoodyPro dibina untuk blogger makanan! Dengan tema ringkas ini, anda dapat membuat blog makanan dan kedai WooCommerce dengan cepat dan mudah.

Masa tindak balas yang pantas, pengoptimuman SEO, dan keramahan mudah alih adalah semua ciri FoodyPro. Ini juga siap terjemahan dan mempunyai indeks resipi dengan kawasan widget khusus untuk penapis. Dengan pemasangan 1 klik, penyediaannya tidak akan lebih mudah. Impian setiap blogger makanan menjadi kenyataan.

Mulakan dengan FoodyPro Hari Ini!

48. Infinity Mag

Sama ada anda memulakan majalah, laman web berita atau blog, tema Infinity Mag adalah pilihan yang tepat. Moden dan bersih dengan reka bentuknya, Infinity Mag responsif sepenuhnya dan kelihatan sempurna pada mana-mana peranti atau penyemak imbas.

Anda boleh memilih antara susun atur di seluruh laman web atau kotak, dan memilih kedudukan bar sisi anda. Infinity Mag juga menyertakan karusel siaran unggulan dan widget khusus untuk menjadikan laman web anda unik. Belum lagi temanya mesra SEO, dan anda akan dapat memanfaatkan pasukan sokongan ThemeInWP yang luar biasa.

Mulakan dengan Infinity Mag Hari Ini!

49. Sesuaikan

Customify, seperti namanya, adalah tema WordPress yang sangat disesuaikan, ultra-fleksibel. Dengan berpuluh-puluh laman web yang telah dibuat dan sedia untuk diimport, anda boleh menghidupkan dan menjalankan laman web anda dalam beberapa minit sahaja!

Dibina dengan mempertimbangkan pembangun halaman, anda boleh menggunakan plugin pembinaan halaman yang anda inginkan untuk menyunting laman web anda dengan sempurna. Dan, dengan menggunakan penyesuai WordPress, anda akan mempunyai tetapan tipografi tanpa had untuk dimainkan.

Responsif, ringan, dan pantas, tema Customify dioptimumkan untuk SEO dan dilengkapi dengan sokongan e-mel yang diperibadikan.

Mulakan dengan Sesuaikan Hari Ini!

50. Berbuah

Berbuah

Fruitful adalah tema WordPress responsif minimalis percuma yang dilengkapi dengan panel pilihan tema yang kuat. Fruitful dibina oleh syarikat pembangunan WordPress Ukraina terkenal yang bernama Fruitful Code.

Tema berbuah membolehkan anda memilih antara susun atur HTML yang responsif dan tetap. Anda juga boleh memilih antara 3 jenis susun atur yang berbeza seperti lebar penuh, bar sisi kanan dan bar sisi kiri.

Tema berbuah digabungkan dengan 25 widget, termasuk 12 widget WP standard (seperti Arkib, Kategori, Teks, dan lain-lain), 12 widget WooCommerce (seperti Penapis Penilaian Purata, Carian Produk, Produk Paling Popular) dan 1 widget Bermanfaat: Arkib Berita.

Mulakan dengan Fruitful hari ini!

51. Jalan Perjalanan

TravelWay

Travel Way adalah tema WordPress responsif yang dibina untuk agensi pelancongan dan pengendali pelancongan. Ini dilengkapi dengan 9+ widget khusus yang dapat digunakan di halaman utama dan bar sisi. Travel Way juga serasi dengan drag and drop SiteOrigin Page Builder.

Berikut adalah beberapa ciri Travel Way yang dapat anda bantu:

  • Gelangsar Tanpa Had: Tanpa plugin slaid khusus, anda boleh membina slaid WordPress yang menakjubkan dengan mudah.
  • Import demo satu klik: Dengan satu klik, anda boleh membina laman web seperti laman demo mereka.
  • Kawalan susun atur: Jalan Perjalanan membolehkan anda mengatur bar sisi anda di kiri atau kanan. Anda bahkan boleh memilih kawasan kandungan lebar penuh tanpa bar sisi.

Mulakan dengan Travel Way hari ini!

52. Diari WP

Tema Diari WP

WP Diary adalah tema WordPress yang sempurna untuk majalah berita, jurnal atau blog peribadi. Ia dibangunkan oleh MysteryThemes, hab tema WordPress yang popular.

Tema WP Diary dilengkapi dengan puluhan pilihan penyesuaian untuk mengubah laman web anda seperti yang anda mahukan. Semua pilihan penyesuaian dapat disesuaikan menggunakan Customizer, sehingga Anda dapat melihat pratinjau dan mengubah tampilan tema Anda. Mereka menawarkan sokongan pelanggan melalui forum di laman web mereka.

Mulakan dengan WP Diary hari ini!

53. Moroseta

Moroseta

Moroseta adalah satu lagi tema WordPress minimalis, yang dibuat oleh PanKogut. Di luar kotak, Moroseta membolehkan anda membina slaid yang indah untuk siaran yang dipaparkan di laman utama anda. Selain itu, anda juga dapat memaparkan kotak promosi di laman utama dan halaman lain. Halaman blog dilengkapi dengan 5 susun atur, sehingga anda dapat memberikan penampilan yang unik pada artikel blog anda.

Berikut adalah beberapa ciri Moroseta yang mungkin berguna bagi anda:

  • Pemasangan demo satu klik
  • Pilihan untuk menambahkan Analitis Google
  • Pilihan header dan footer dengan kemampuan untuk menambah ikon sosial.

Mulakan dengan Moroseta hari ini!

54. Memikat

Memikat

Mesmerize adalah tema WordPress pelbagai guna, yang dikembangkan oleh Extend Themes. Ini dapat digunakan untuk membuat laman web anda untuk aplikasi dan perisian mudah alih. Mesmerize membolehkan anda membina laman web yang unik dengan drag and drop. Versi percuma tema Mesmerize dilengkapi dengan halaman utama yang dirancang sebelumnya, bersama dengan 5 reka bentuk tajuk dan lebih daripada 30 bahagian kandungan yang dapat disesuaikan.

Dengan versi premium, anda akan mendapat 100+ blok yang telah dirancang untuk membina laman web yang menakjubkan dalam masa yang singkat. Yang terbaik, ia membolehkan anda mengedit kandungan langsung menggunakan Customizer. Mesmerize menawarkan 3 rancangan premium, bermula dari $ 79.

Sekiranya anda mencari tema WordPress yang sangat disesuaikan yang membolehkan anda mengedit kandungan anda menggunakan Penyesuai, maka kami sangat mengesyorkan anda menggunakan Mesmerize.

Mulakan dengan Mesmerize hari ini!

55. Tulisan

Tulisan

Writings adalah tema WordPress yang serasi dengan Gutenberg, yang dibina untuk penulis dan blogger profesional. Oleh kerana Writings berfungsi dengan lancar dengan Gutenberg, anda boleh menggunakan blok untuk membuat semua jenis kandungan.

Anda boleh memuat turun versi tema percuma / ringan dari repositori WordPress. Versi premium dilengkapi dengan ciri yang dipertingkatkan, termasuk kawasan widget bawah, 3 templat halaman tambahan, 2 susun atur kandungan halaman utama dan banyak lagi. Tulisan juga sesuai dengan plugin Atomic Blocks yang memperluas set blok Gutenberg.

Mulakan dengan Tulisan hari ini!

56. Citra

citra

Imagery adalah tema WordPress minimalis yang dibina oleh Dinev Themes. Imejan juga menyokong pemalam seperti Atomic Blocks dan Stackable yang memperluas set blok editor Gutenberg. Tema ini dilengkapi dengan susun atur tanpa sisi dengan gambar atau tayangan slaid galeri di bahagian atas.

Bahagian depan terdiri daripada beberapa bahagian, seperti kandungan unggulan, kandungan halaman, bahagian catatan terkini, dan bahagian portfolio. Anda boleh menguruskan bahagian ini di Customizer.

Mulakan dengan Pencitraan hari ini!

57. Kedai E-dagang TC

TC E-commerce

TC E-commerce Shop adalah tema WordPress percuma yang dibina untuk menjalankan kedai eCommerce. Tema ini dibina oleh Themes Caliber, pasukan yang menjual tema responsif bertaraf dunia.

Kedua-dua tema TC E-commerce Shop versi percuma dan premium tersedia. Versi percuma membolehkan anda mempamerkan profil media sosial anda, memuat naik logo dan membantu anda membuat slaid. Versi premium dilengkapi dengan 3 susun atur blog yang berbeza, susun atur 2 halaman dan banyak lagi.

Mulakan dengan TC E-commerce Shop

58. Jumlah

Jumlah

Total adalah tema WordPress serbaguna yang dibungkus dengan banyak ciri di luar kotak. Jumlah membantu anda menyesuaikan laman web WordPress dengan cara yang anda mahukan melalui Penyesuai WordPress.

Versi percuma / ringan tersedia untuk dimuat turun di repositori WordPress. Sekiranya anda mahukan ciri yang dipertingkatkan seperti import demo satu klik, persetujuan kuki untuk pematuhan GDPR, menu mega, susun atur banyak tajuk dan banyak lagi, anda boleh memasang tema versi pro.

Mulakan dengan Total hari ini!

59. Vogue

tema vogue-wp

Vogue adalah tema perniagaan WordPress yang ringkas, bersih dan minimum yang sesuai untuk usahawan dan agensi kecil. Ia tersedia dalam 2 rasa: percuma dan premium.

Tema Vogue dilengkapi dengan tahap integrasi WooCommerce yang mendalam sehingga anda dapat membina laman web eCommerce dengan mudah. Ia mempunyai pilihan reka bentuk WooCommerce tersuai untuk halaman kedai.

Ia mempunyai 4 susun atur tajuk, 4 susun atur blog, dan 2 gaya footer. Ini membolehkan anda menyesuaikan keseluruhan tetapan tema dengan pratonton masa nyata menggunakan penyesuai WordPress.

Mulakan dengan Vogue hari ini!

60. Avant

tema avant

Avant adalah tema serbaguna percuma dan premium untuk WordPress. Anda boleh membina pelbagai laman web mulai dari blog sederhana hingga kedai dalam talian lengkap menggunakan tema ini.

Tema Avant membolehkan anda memberikan penampilan unik ke laman web anda dengan mudah. Anda boleh memilih dari 7 susun atur tajuk bergaya, 5 susun atur blog, dan susun atur 3 kaki dan membuat laman web imaginasi anda.

Plugin menyokong pembangun halaman Elementor, WooCommerce, WPForms, dan Breadcrumb NavXT.

Dikemas dengan sekumpulan ciri hebat, Avant Premium tersedia dengan harga hanya $ 29.

Mulakan dengan Avant hari ini!

61. Conica

tema conica-wordpress

Conica adalah satu lagi tema serbaguna yang kuat untuk WordPress. Anda boleh menggunakannya untuk membuat pelbagai laman web termasuk blog, laman web perniagaan, kedai dalam talian, dll.

Ia dilengkapi dengan beberapa pilihan penyesuaian yang mudah dikendalikan walaupun untuk pengguna pemula.

Tema ini menyediakan sejumlah ciri menakjubkan yang membolehkan anda membina laman web moden. Ia menampilkan integrasi WooCommerce yang mendalam, pilihan header, slaid halaman utama, senarai blog dan gaya halaman arkib, dan banyak lagi.

Tidak diragukan lagi, Conica adalah tema menarik untuk semua jenis laman web.

Mulakan dengan Conica hari ini!

62. Sydney

Tema Sydney

Sama seperti Hestia, Sydney juga menawarkan tema pelbagai guna versi percuma dan premium. Sydney adalah salah satu tema WordPress yang paling popular di repositori tema WordPress.org percuma.

Ini membolehkan anda menggunakan widget tambahan, penyesuai langsung, dan templat yang telah dibuat sebelumnya untuk menyesuaikan laman web anda. Sydney berfungsi dengan lancar dengan WooCommerce sehingga anda dapat menggunakannya untuk membuat kedai dalam talian.

Terjemahannya siap dan berfungsi dengan penyesuai tema WordPress langsung.

Baca ulasan Sydney yang lengkap.

Mulakan dengan Sydney hari ini!

63. CityLogic

bandar raya

CityLogic adalah tema WordPress yang menakjubkan yang membolehkan anda membuat laman web apa pun dari perjalanan ke perniagaan, gaya hidup dan juga kedai dalam talian. Tema CityLogic dikembangkan oleh Out the Box, sebuah kedai tema WordPress terkemuka.

Tema WordPress percuma dilengkapi dengan semua ciri penting yang anda perlukan untuk membina laman web yang menakjubkan. CityLogic serasi dengan sebilangan plugin popular seperti WooCommerce, WPForms, dan Elementor, dll..

Dengan tema versi premium, anda boleh mengubah laman web anda menjadi laman web satu halaman dengan mudah dengan hanya mengaktifkan Mod Satu Halaman. Anda juga mendapat pilihan tanpa henti untuk menyesuaikan laman WordPress anda seperti beberapa pilihan susun atur, menu navigasi melekit dan tajuk yang melekat, dll..

Mulakan dengan CityLogic hari ini!

64. Panorama

panorama

Panoramic adalah satu lagi tema WordPress yang indah dan responsif oleh Out the Box. Panoramic membolehkan anda menambah slaid halaman utama yang cantik tanpa perlu memasang plugin slaid. Apabila digunakan bersama dengan plugin pembangun halaman drag and drop SiteOrigin, bahkan pemula mutlak dapat dengan cepat membina susun atur halaman yang indah.

Dokumentasi lengkap mereka membantu anda membimbing anda dalam setiap aspek membina laman web dengan tema Panoramic.

Versi tema percuma boleh didapati di repositori WordPress. Anda boleh membeli versi premium dengan harga $ 25.

Mulakan dengan Panoramic hari ini!

Kami harap artikel ini membantu anda mencari tema WordPress terbaik untuk laman web anda. Anda mungkin juga ingin melihat senarai pilihan tema premium premium murah kami dan 27 pemalam WordPress terbaik yang mesti anda ada!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me