Atmosphere Pro

Το Atmosphere Pro είναι ένα θέμα απόκρισης για παιδιά που έρχεται με μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Το θέμα είναι κατάλληλο για κάθε ιστότοπο που χρειάζεται προσαρμοσμένη αρχική σελίδα. Σε αυτήν την κριτική StudioPress Atmosphere Pro, θα σας δείξουμε τις δυνατότητές του και αν είναι το καλύτερο θέμα για τον ιστότοπό σας.


στιγμιότυπο οθόνης κριτικής studiopress atmosfer

Σχετικά με το Atmosphere Pro

Το Atmosphere Pro είναι ένα παιδικό θέμα Πλαίσιο Genesis από το StudioPress, οπότε θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον ιστότοπό σας το Genesis Framework και το StudioPress Atmosphere Pro.

Ένα θυγατρικό θέμα κληρονομεί όλες τις δυνατότητες από το γονικό του θέμα. Η χρήση ενός παιδικού θέματος στον ιστότοπό σας σάς βοηθά να κάνετε αλλαγές σε αυτό χωρίς να ανησυχείτε ότι θα τα χάσετε μετά την ενημέρωση του γονικού θέματος. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για γιατί χρειάζεστε ένα παιδικό θέμα.

Η χρήση του πλαισίου Genesis ως θέμα γονέα προσφέρει πολλά οφέλη. Έρχεται με το βασικό θέμα και τις ρυθμίσεις SEO που χρειάζεται κάθε ιστότοπος. Στο Genesis, θα βρείτε όλες τις βασικές δυνατότητες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Χαρακτηριστικά του StudioPress Atmosphere Pro

Το StudioPress Atmosphere Pro δεν είναι ένα θέμα WordPress με γνώμονα την εξειδίκευση, οπότε μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε είδος ιστότοπου μαζί του. Δεν υποστηρίζει καμία πλευρική γραμμή και παρέχει εύκολη εμπειρία ανάγνωσης για τους επισκέπτες σας.

Το θέμα ανταποκρίνεται σε κινητά, επομένως το περιεχόμενό σας θα βελτιστοποιηθεί για κάθε πρόγραμμα περιήγησης, συσκευής και μεγέθους οθόνης.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις δυνατότητες του StudioPress Atmosphere Pro.

Χρησιμοποιήστε Θέματα Customizer και Widget

Η εγκατάσταση του θέματος Atmosphere Pro στον ιστότοπό σας δεν δημιουργεί πρόσθετη επιλογή ρυθμίσεων θέματος στον αριστερό πίνακα του πίνακα ελέγχου του WordPress. Όλες οι προσαρμογές παιδικού θέματος πρέπει να γίνουν χρησιμοποιώντας widgets και θέμα customizer.

Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη αρχική σελίδα

Το Atmosphere Pro διαθέτει 4 περιοχές αρχικής σελίδας widget. Μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση της αρχικής σελίδας σας απλώς σύροντας και ρίχνοντας τα σωστά widget στη σωστή περιοχή widget.

Μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας εικόνα φόντου για την πρώτη σελίδα μεταβαίνοντας στο Εμφάνιση »Προσαρμογή» Αρχική σελίδα εικόνας.

εικόνα πρώτης σελίδας

Φροντίστε να διατηρήσετε το μέγεθος της εικόνας φόντου στα 1600 x 1050 pixel.

Πρότυπο σελίδας προορισμού

Το θέμα συνοδεύεται από ένα πρότυπο σελίδας προορισμού που δεν υποστηρίζει την κεφαλίδα, το μενού πλοήγησης ή το υποσέλιδο όπως ο υπόλοιπος ιστότοπός σας. Χρησιμοποιώντας αυτό το πρότυπο, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη σελίδα προορισμού που έχει βελτιστοποιηθεί για την ενίσχυση των μετατροπών.

Άλλα δροσερά χαρακτηριστικά

Με το Atmosphere Pro, οι ευκαιρίες για δημιουργήστε έναν εκπληκτικό ιστότοπο WordPress είναι ατελείωτες. Ακολουθούν μερικές ακόμη δυνατότητες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

περιεχόμενο περιεχομένου-ατμόσφαιρα υπέρ

 • Υποστήριξη WooCommerce: Το Atmosphere Pro είναι προ-στιλ για το WooCommerce, ώστε να μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να λειτουργεί. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να κάνετε αλλαγές στις σελίδες προϊόντων και αγοράς σας όταν κυκλοφορείτε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Προσαρμογή αρχείων περιεχομένου: Μπορείτε να προσαρμόσετε τα αρχεία περιεχομένου μεταβαίνοντας στο Εμφάνιση »Προσαρμογή» Αρχεία περιεχομένου. Εδώ μπορείτε να ορίσετε το μέγεθος της επιλεγμένης εικόνας, την ευθυγράμμιση της επιλεγμένης εικόνας και τον τύπο εισόδου σελιδοποίησης. Αυτές οι επιλογές θα επηρεάσουν τα πρότυπα με λίστες ιστολογίων όπως αρχείο, συγγραφέας, ιστολόγιο, ετικέτες κ.λπ..
 • Περιοχή widget μετά το περιεχόμενο: Μπορείτε να προσθέσετε μια εμφανή παρότρυνση για δράση στην περιοχή widget μετά το περιεχόμενο. Αυτή η περιοχή widget εμφανίζεται ακριβώς κάτω από την καταχώριση καταχώρησης.
 • Προσαρμόσιμη κεφαλίδα: Μπορείτε να ανεβάσετε το δικό σας λογότυπο ή να εισαγάγετε τον τίτλο του ιστότοπού σας. Σε κάθε περίπτωση, ταιριάζει απόλυτα στην κεφαλίδα.

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Το θέμα Atmosphere Pro είναι καλά τεκμηριωμένο, οπότε όποτε κολλάτε μπορείτε εύκολα να βρείτε μια λύση από τα σεμινάρια τους. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλήρη λίστα αποσπασμάτων κώδικα που θα χρησιμοποιήσετε στο παιδικό θέμα Genesis που σας βοηθά να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας.

Σε αντίθεση με άλλα premium θέματα, το StudioPress δεν σας περιορίζει να χρησιμοποιήσετε το θέμα σε περιορισμένο αριθμό ιστότοπων. Μόλις αγοράσετε το Atmosphere Pro, θα λάβετε απεριόριστες ενημερώσεις, υποστήριξη και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε απεριόριστους ιστότοπους.

Η εφάπαξ χρέωση αγοράς για το Atmosphere Pro με το πλαίσιο Genesis είναι 99,95 $.

Μπορείτε να στείλετε τα ερωτήματά σας μέσω email. Το StudioPress είναι γνωστό για την ποιότητα και την ταχύτητα της υποστήριξης των χρηστών του.

Εξοικονομήστε χρήματα σε θέματα με το StudioPress Pro Plus

Εάν είστε σχεδιαστής ή προγραμματιστής που θα θέλατε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα παιδικά θέματα Genesis που κυκλοφόρησε από το StudioPress, το Pro Plus Membership είναι το καλύτερο στοίχημα για εσάς.

Με την ιδιότητα μέλους Pro Plus, μπορείτε να εξοικονομήσετε πάνω από 1200 $. Μπορείτε να κατεβάσετε τα υπάρχοντα καθώς και τα μελλοντικά τους θέματα χωρίς επιπλέον κόστος. Το καλύτερο από όλα, θα λάβετε ενημερώσεις και υποστήριξη για όλη τη ζωή.

Η συνδρομή θα σας κοστίσει μια εφάπαξ χρέωση 499,95 $.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και δείτε όλα τα θέματα στο StudioPress.

Το σκορ μας

Το StudioPress Atmosphere Pro είναι ένα πλήρες θέμα WordPress που επικεντρώνεται στην παροχή εύκολης εμπειρίας ανάγνωσης στους επισκέπτες σας. Δεν υποστηρίζει την κύρια περιοχή widget της πλαϊνής γραμμής και έχει ως στόχο να δώσει στο περιεχόμενό σας την πλήρη προσοχή που του αξίζει.

Το Atmosphere Pro είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς αν ψάχνετε για ένα μινιμαλιστικό θέμα WordPress.

Δίνουμε το Atmosphere Pro 4,8 στα 5 αστέρια. Εδώ είναι η ανάλυση των βαθμολογιών μας.

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Αποκτήστε το Atmosphere Pro τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map