Avada-thema

Avada is het best verkochte WordPress-thema aller tijden op Themeforest. In deze Avada-themareview zullen we kijken naar wat Avada zo immens populair maakt onder WordPress-gebruikers.


Avada themareview

Over Avada Theme

Avada is gemaakt door ThemeFusion, een in de VS gevestigd webdesignteam opgericht door Luke Beck en Muhammad Haris. Avada werd voor het eerst te koop aangeboden in 2012, sindsdien is het continu het best verkochte WordPress-thema op de markt.

Het heeft meer dan 170.000 klanten en ThemeFusion heeft tot nu toe voor meer dan $ 5 miljoen aan items verkocht.

Wij zijn van mening dat Avada uw leven gemakkelijker kan maken en dat maakt ons erg gelukkig. Onze nummer 1 prioriteit is u, de gebruiker, en we leven dit uit door elke gebruiker eersteklas ondersteuning te bieden. Als u hulp nodig heeft, kunt u op ons rekenen. We raden je aan om Avada te proberen, het zal je kijk op wat een WordPress-thema kan doen veranderen.

– ThemeFusion-team

Het succes van Avada is een verhaal dat erg indrukwekkend is. Laten we eens kijken naar de functies die het biedt.

Kenmerken

WordPress wordt gebruikt op 23% van alle websites ter wereld. Er zijn allerlei soorten websites die op WordPress draaien en ze hebben allemaal een thema nodig dat aan hun eisen voldoet.

Avada-functies

Avada staat bekend als het switch-zakmes van WordPress-thema’s. Het heeft deze reputatie verdiend door een breed scala aan functies aan te bieden die zijn gebouwd met het thema.

Onbeperkte ontwerpen

Avada-thema wordt geleverd met onbeperkte ontwerpopties. Hiermee kunt u vrijwel elke ontwerpstijl creëren, waardoor er geen meerdere thema’s nodig zijn. Er is een zeer eenvoudig te gebruiken paneel met thema-opties waarmee u onbeperkte kleuren en stijlen kunt kiezen. Waardoor het mogelijk is om een ​​populair thema te gebruiken en toch een ontwerp te hebben dat uniek is voor jou.

avadadesigns

Volledig responsief

Mobiel en tablets vormen een groot deel van het internetverkeer. Daarom moet elke website responsief zijn, zodat deze er op kleinere schermen goed uitziet. Avada reageert volledig out of the box. U kunt ook de breedte van de containers en dozen wijzigen zonder de responsieve lay-out te verbreken.

Fusion Core

Fusion core is een plug-in die bij elk Avada-thema wordt geleverd. Het is speciaal ontworpen om met Avada te werken en het voegt een uiterst eenvoudig te gebruiken Fusion-paginabuilder toe. Met paginabuilder kunt u uw eigen pagina’s ontwerpen met alle functies van Avada. Fusion core bevat ook Fusion Slider, shortcode generator en megamenu.

Zodra u dit thema heeft geprobeerd, zoekt u niet naar een ander thema. Ooit. Gewoon geweldig op elke manier die je maar kunt bedenken.

-Drazencro, Themeforest User

Integraties

Avada is volledig compatibel met het WooCommerce-platform. De integratie is ongelooflijk mooi en geeft je genoeg gereedschap om bestemmingspagina’s, blogsecties, portfolio’s of andere soorten inhoud toe te voegen die je wilt toevoegen.

avada-woocommerce

Avada is ook volledig compatibel met bbPress-forums. U kunt forums maken zonder u zorgen te hoeven maken over het instellen van een apart thema voor forums. Het integreert prachtig met de rest van uw site.

Dit krachtige thema wordt ook geleverd met ingebouwde stijlen voor Gravity Forms, Contact Form 7, The Events Calendar, WPML, enz.

Plug-ins

Avada wordt geleverd met een handvol plug-ins die bij elke licentie worden geleverd. U krijgt een kopie van de Fusion Core-plug-in die is geschreven door het team van Avada om specifiek met Avada samen te werken. Deze plug-in heeft schuifregelaars, menu’s, shortcodes en een volwaardige moderne paginabuilder.

Afgezien daarvan krijg je ook Revolution Slider, Layer Slider, Parallax Fusion Slider, Elastic Slider, die allemaal met het thema worden meegeleverd. Waardoor u prachtige pagina’s kunt maken met schuifregelaars en CSS 3-animaties.

Lettertype Awesome Vector Icon Fonts

Avada wordt geleverd met een volledig geïntegreerde Font Awesome-pictogrammenset die u kunt gebruiken met shortcodes, megamenu’s, navigatiemenu’s, sociale widgets, sociale menu’s.

Makkelijk te gebruiken

Er zijn zoveel opties en keuzes die bij Avada worden geleverd dat het klinkt als een zeer complex systeem. We hebben het voor gebruiksgemak gecontroleerd om erachter te komen hoe gebruiksvriendelijk het is.

Avada werkt out-of-the-box zodra je het thema activeert. Om het niveau te bereiken waarop uw site eruitziet als een van de demo’s, moet u echter inhoud aan uw site toevoegen. Als u bijvoorbeeld schuifregelaars wilt toevoegen, moet u eerst schuifregelaars maken.

Geavanceerd beheerderspaneel voor Avada

Avada wordt geleverd met zeer eenvoudig te gebruiken tools om schuifregelaars en bestemmingspagina’s te maken en uw thema naar wens aan te passen. Het wordt ook geleverd met een paginabuilder die u kunt gebruiken om totaal nieuwe lay-outs te creëren met een uniek ontwerp van uw eigen creatie.

Bekijk ook de vergelijking van deze complete experts tussen Divi en Avada.

Al deze tools zijn heel gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor de meest beginnende gebruikers. U krijgt echter ook de kans om demo-inhoud te importeren. Selecteer eenvoudig een demo van de Avada-website en u kunt al zijn inhoud downloaden naar uw website. Nu hoeft u alleen de democontent te vervangen door die van uzelf.

Documentatie en ondersteuning

Avada Theme geeft een boost over het ondersteuningsteam op hun website. Het team beweert dat ze echte ondersteuning bieden van de daadwerkelijke mensen die het thema hebben gemaakt.

We zijn trots op het aanbieden van DE BESTE after sales support die er is. Wij geven net zoveel om uw site als u en zullen op elke mogelijke manier helpen

-Team Avada

Avada is zeer goed gedocumenteerd. Elke functie van het thema wordt in detail en stapsgewijze instructies uitgelegd in de themadocumentatie. Documentatie is ook beschikbaar voor extra plug-ins die bij Avada worden geleverd.

Onze score

Na een lange lijst met functies, geweldige documentatie en gebruiksgemak te hebben overwogen, geven we Avada 5/5 sterren. Het is een uitstekend thema dat kan worden gebruikt om bijna elke denkbare WordPress-site te maken.

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Koop Avada nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map