Krant

Krant is een zeer flexibel en aanpasbaar premium thema dat boordevol functies en snel zit. Ontworpen voor blogs, nieuws, tijdschriften en andere publicatiesites, kan het ook worden gebruikt als een flexibel multifunctioneel thema. Ontdek of dit thema het thema is waarnaar u op zoek bent in onze krantbeoordeling.


Krant Theme Review

Over krant

Krant is een van de meest populaire en hoogst gewaardeerde WordPress-thema’s op Themeforest. Een thema in tijdschriftstijl, het is het meest geschikt voor nieuwssites, digitale tijdschriften en andere publicaties, maar het is nog steeds flexibel genoeg om te gebruiken voor elk soort website, ongeacht het onderwerp.

Het krantenthema is ontwikkeld door tagDiv.

Kenmerken van krant

Krant zit boordevol functies. Dit zijn de hoogtepunten:

Zeer aanpasbaar ontwerp

Het doel van het tijdschriftthema is om het u gemakkelijk te maken uw site aan te passen en een professioneel ogende nieuwssite te creëren met een unieke look. Geen twee sites die dit thema gebruiken, zullen er hetzelfde uitzien vanwege de onbeperkte aanpassingsmogelijkheden.

Krant wordt geleverd met meer dan 80 kant-en-klare demo’s die u met één klik kunt importeren. De nieuwste versies bevatten ook PRO-demo’s, die snellere en lichtere ontwerpen zijn.

tagDiv Composer paginabuilder

Na het installeren van het Krant-thema, hebt u rechtstreeks toegang tot alle aanpassingsopties op de frontend met behulp van de tagDiv Composer. Met deze paginabuilder kunt u elke kleur of elk lettertype wijzigen. Met het krantenthema heb je veel typografie-opties omdat het aangepaste lettertypebestanden, Google Fonts en Typekit ondersteunt, dus er is in feite geen limiet.

Voor elke pagina zijn er tal van lay-outopties om uit te kiezen met de tagDiv Cloud Library.

Krantoverzicht - themapaneel

Voor elke pagina zijn er veel lay-outopties om uit te kiezen.

Krantoverzicht - lay-outs

In uw berichten kan elk aspect van de pagina worden verborgen of aangepast.

Krantoverzicht - berichtopties

Onder Thema kleuren en Thema-lettertypen, u kunt de stijl van elk gedeelte van uw site wijzigen, van koptekst tot voettekst. Krant ondersteunt aangepaste lettertypebestanden, Google-lettertypen en Typekit, dus er is geen limiet aan uw typografie.

Krantoverzicht - kleuren en lettertypen

Kop- en voettekstbouwer

Een van de manieren waarop veel sites op elkaar lijken, is door hetzelfde koptekstontwerp te gebruiken. Met krant kunt u een site met een unieke stijl maken door u de mogelijkheid te bieden om uw eigen kop- en voettekst te maken. Met behulp van de Website Manager-knop kunt u Sticky Header inschakelen en de mobiele koptekst bekijken. Sleep items erin en zet ze neer met behulp van de elementen in de tagDiv Composer.

Krantoverzicht - koptekststijlen

Wanneer u onderaan de pagina komt, kunt u een nieuwe voettekst importeren vanuit de tagDiv Cloud Library of gewoon uw eigen voettekst maken zoals u deed met de koptekst.

Ingebouwde advertentie-integratie

Door een Ad Box-element aan de tagDiv Composer toe te voegen, kunt u de advertenties maken en beheren die u op elke pagina of sjabloon van uw website weergeeft. Sleep het element gewoon naar de gewenste positie, plaats uw code of upload de afbeelding van een gelieerde onderneming en klik op Opslaan.

Bovendien kunt u nu inline advertenties weergeven in uw artikelen. Open je Single Post Template met de tagDiv Composer en klik op je Post Content. Schrijf op het tabblad Advertentie-instellingen uw code op en kies ervoor deze na het gewenste aantal alinea’s weer te geven. Het krantenthema ondersteunt responsieve Google Ads-, AdSense- en banneradvertenties.

Krantrecensie - advertentielocaties

Voor elk gedeelte plakt u gewoon de advertentiecode van Google Adsense (of een ander advertentienetwerk van derden). U kunt er ook voor kiezen om de advertentie op desktop, tablet of telefoon uit te schakelen.

Krantoverzicht - advertentie-opties

Talrijke elementen om te slepen & Laten vallen

Krantenthema bevat ook tientallen items. U kunt ze gebruiken om artikelen, informatie over de auteur, het weer, enz. Weer te geven.

Met de zeer aanpasbare Flex Blocks en Flex Grids kun je blogposts op een flexibele manier weergeven. U kunt een Ajax-filter inschakelen, zodat bezoekers ervoor kunnen kiezen berichten op auteur, categorie, ID of tag te bekijken. Bovendien kunt u een offset toevoegen, zodat u kunt wijzigen welke artikelen worden weergegeven en waar.

Krantenoverzicht - widgets

Er zijn ook 25 “blok” -widgets die u kunt gebruiken om verschillende berichten weer te geven. Met blokken kunt u blogberichten op een aanpasbare, flexibele manier weergeven. U kunt een Ajax-filter inschakelen, zodat bezoekers ervoor kunnen kiezen berichten op auteur, categorie of tag te bekijken.

Krantenrecensie - BLOCKS

En de functie ‘unieke berichten’ voorkomt dat hetzelfde bericht meer dan eens op één pagina wordt weergegeven. Met andere woorden, u kunt meerdere blokken op één pagina gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat dezelfde berichten in meer dan één blok verschijnen.

tagDiv Cloud Library

Wanneer u het krantenthema voor het eerst installeert en alle vereiste plug-ins inschakelt, krijgt u er een genaamd de tagDiv Cloud Library. Hiermee hebt u toegang tot meer dan 1000 sjablonen, blokken, pagina’s, kopteksten, voetteksten en secties. Van prachtige Single Post-sjablonen tot grappige 404-sjablonen, u kunt ze allemaal met één klik importeren.

tagDiv Cloud Library

(Als u op zoek bent naar een manier om geavanceerdere galerijen te maken met een gebruiksvriendelijkere interface, raden we u ten zeerste aan Envira Gallery-plug-in.)

Inclusief premium plug-ins

Het krantenthema wordt geleverd met een paar gratis plug-ins:

 1. tagDiv Composer (installatie vereist): aangepaste front-end paginabuilder met slepen en neerzetten
 2. tagDiv Cloud Library (vereist): 1000+ vooraf gemaakte sjablonen voor pagina’s en artikelen
 3. tagDiv-nieuwsbrief: laat uw publiek zich aanmelden voor e-mailupdates via een van de populaire abonnementsaanbieders: Mailchimp, Mailer Lite of Feedburner.
 4. tagDiv Social Counter (vereist): toont het aantal volgers en fans van uw sociale media
 5. tagDiv Mobile Theme: een lichter, sneller thema dat op mobiele apparaten wordt geladen
 6. Slider Revolution: een populaire plug-in voor afbeeldingen

Plug-ins voor krantenthema

(Voor een veel snellere en gebruiksvriendelijkere plug-in voor beeldschuiven dan Slider Revolution, raden we aan Monoloog.)

Documentatie en ondersteuning

tagDiv biedt uitstekende documentatie op de officiële website die alle functies van het krantenthema doorneemt. Het is uitgebreid en bevat schermafbeeldingen van elke stap. Sommige functies kunnen meer uitleg gebruiken, maar er is genoeg om de basis te behandelen en u op weg te helpen.

Uw aankoop van het Krant-thema omvat 6 maanden ondersteuning van de ontwikkelaars via een speciaal privéondersteuningsforum. Ze beloven een maximale reactietijd van 1 werkdag en indien nodig privé-e-mailondersteuning. Er is ook een optie om de ondersteuning met 12 maanden te verlengen.

Onze score

Krant is een mooi uitziend thema met grote flexibiliteit en ontwerpopties. Zoals bij elk ingewikkeld thema, is er zeker een leercurve om aan de slag te gaan. Het is echter relatief eenvoudig te navigeren en het grootste deel van de interface is flexibel en gebruiksvriendelijk.

Sommige van de ingebouwde functies zullen beter worden geïmplementeerd met plug-ins, zoals de zeer eenvoudige afbeeldingengalerij (we raden aan Envira Gallery in plaats daarvan). Op deze manier blijven uw afbeeldingsgalerijen behouden als u ooit besluit van thema te wisselen.

Een opvallend kenmerk van Krant zijn de flexibele ontwerpopties. Geen twee sites die dit thema gebruiken, zullen er hetzelfde uitzien.

We geven krant 5 van de 5 sterren. Hier is het overzicht van onze beoordelingsscores:

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Nu krant ontvangen »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map