Nectar

Op zoek naar een schoon en modern zakelijk WordPress-thema? Nectar is een responsief WordPress-thema dat perfect is voor elk soort creatief, zakelijk of non-profit gebruik. In deze Nectar-themareview laten we u de functies zien en of dit de beste keuze is voor uw behoeften.


nectar thema review

Over Nectar

Nectar is een van de meest populaire zakelijke thema’s op de Mojo-markt. Het thema is uitgebracht door Bottomless Themes olv Adam Mills.

Met het Nectar-thema kunt u alle aanpassingen maken via het paneel met thema-opties zonder enige programmeervaardigheden. Het intuïtieve themapaneel maakt maatwerk een fluitje van een cent. Het enige wat je hoeft te doen is naar het paneel met thema-opties te gaan, een vakje aan te vinken of wat platte tekst in te voeren.

Nectar wordt geleverd met een responsief ontwerp, voor retina geoptimaliseerde weergave, parallax-schuifregelaar, aangepaste startpagina en nog veel meer.

Laten we het Nectar Mojo-thema en de belangrijkste functies ervan eens nader bekijken.

3 aangepaste berichttypen

Na installatie voegt Nectar 3 verschillende aangepaste berichttypen toe aan de taakbalk in uw WordPress-dashboard waarmee u eenvoudig geavanceerde lay-outs kunt maken.

 • Projecten: Toon uw werken of kunstwerken in een aantrekkelijke rasterlay-out.
 • Dia’s: Geef een prachtige diavoorstelling weer op de startpagina van uw site
 • Getuigenissen: Voeg sociaal bewijs toe naar uw site door te laten zien wat uw klanten over u te zeggen hebben.

Zeer aanpasbare startpagina

Met Nectar kunt u eenvoudig een zeer aanpasbare startpagina maken. U kunt uw publiek verwelkomen met een parallax-diavoorstelling. Net onder de dia kunt u een opvallende oproep tot actie markeren.

Op uw startpagina kunt u ook pronken met aanbevolen pagina’s, getuigenissen en blogposts.

Het thema ondersteunt 3 voetteksten. Om inhoud te vullen, sleept u eenvoudig een widget naar het widgetgebied van de voettekst.

Met Nectar kunt u ook uw startpagina-widgets anders maken dan de rest van uw site.

nectar widgets

Intuïtief paneel met thema-opties

Met het paneel met thema-opties kunt u eenvoudig het ontwerp van uw site aanpassen zonder enige programmeerkennis.

nectar thema-opties

In het paneel met thema-opties vind je opties om je koptekst, lettertypen, kleuren, Analytics en nog veel meer aan te passen.

Schuif

De belangrijkste attractie van het Nectar-thema is de parallax-schuifregelaar. Als je niet van het parallax-effect houdt, kun je het eenvoudig uitschakelen in het paneel met thema-opties. U kunt ook het interval van de diavoorstelling aanpassen en zelfs automatisch afspelen uitschakelen.

Om dia’s toe te voegen, moet u de gebruiken Dia’s berichttype.

voeg dia's mojo nectar toe

Getuigenissen

U kunt het berichttype Getuigenissen gebruiken om getuigenissen aan uw site toe te voegen.

In het bewerkingsscherm voor getuigenissen vindt u een metabox om een ​​testimonial-URL toe te voegen waarmee u de geloofwaardigheid van uw site kunt vergroten.

getuigenissen post-type mojo nectar

Na het toevoegen van testimonials met behulp van individuele pagina’s, worden ze allemaal ingevuld op uw testimonials-pagina.

Projecten

Met Nectar kunt u uw projecten laten zien met het berichttype Projecten. U kunt uw projecten categoriseren op basis van de vaardigheden die u toevoegt.

U kunt al uw projecten markeren op uw portfolio-pagina en de portfolio-URL configureren door naar het paneel met thema-opties te gaan.

Sociale pictogrammen

Nectar maakt het gemakkelijk om uw sociale netwerkprofielen weer te geven. U kunt pictogrammen weergeven van alle grote sociale netwerksites, waaronder Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Instagram, LinkedIn, YouTube, Tumblr, enz. En de link configureren in het paneel met thema-opties.

Paginasjablonen

Nectar wordt geleverd met de volgende sjabloontypen: standaard, blog, volledige breedte, startpagina, portfolio en getuigenis.

 • Standaard: Dit is de hoofdsjabloon die een zijbalkwidgetgebied bevat.
 • Blog: Het kan worden gebruikt om uw blogberichten weer te geven wanneer de startpagina is ingesteld met behulp van de startpaginasjabloon.
 • Volledige breedte: De sjabloon voor volledige breedte geeft geen zijbalk weer.
 • Startpagina: U kunt deze sjabloon gebruiken om een ​​geavanceerde homepaginalay-out te creëren, net als de demopagina. U kunt de inhoud configureren door naar het paneel met thema-opties te navigeren.
 • Portfolio, Getuigenis: Deze paginasjablonen kunnen voor sommige gebruikers verwarrend zijn omdat Nectar ook wordt geleverd met berichttypen Projecten en Getuigenissen die hetzelfde doel dienen. Het belangrijkste verschil is dat deze paginasjablonen extra metaboxen missen die u in die aangepaste berichttypen kunt vinden.

Documentatie en ondersteuning

Het Nectar-thema wordt geleverd met een uitgebreide documentatie waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe u uw site snel en gemakkelijk kunt laten werken.

Nectar is beschikbaar voor een eenmalige vergoeding van $ 59 voor een enkele sitelicentie. U kunt ook een licentie voor 5 sites of een ontwikkelaarslicentie kopen. Indien nodig kunt u ook add-on-services toevoegen aan uw aankoop, zoals WordPress-thema-installatie en WordPress-siteback-up.

U kunt uw ondersteuningsvragen plaatsen door in te loggen op de Mojo-marktplaats. BottomlessTheme, het team achter Nectar lost alle ondersteuningsvragen tijdig op.

Onze score

Nectar is een van de beste zakelijke WordPress-thema’s op de Mojo-markt. Met Nectar kan dat gemakkelijk breng uw site in de lucht. Als u hulp nodig heeft, kunt u gemakkelijk een oplossing vinden door naar de documentatie te verwijzen.

Het intuïtieve paneel met thema-opties maakt aanpassingen gemakkelijk.

We geven Nectar 4,8 van de 5 sterren. Hier is het overzicht van onze beoordelingsscores:

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 4.8 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Koop nu nectar »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map