Slim passief inkomen Pro

Op zoek naar een WordPress-thema waarmee u uw site kunt omzetten in een machine waarmee u geld kunt verdienen? Smart Passive Income Pro is een WordPress-thema dat lijkt op het ontwerp van de blog van Pat Flynn, een gerenommeerde affiliate marketeer. In deze Smart Passive Income Pro review laten we u zien waarom het een uitstekende keuze kan zijn voor uw affiliate marketing website.


Smart-Passive-Income-Pro-thema-homepage

Over Smart Passive Income Pro

Smart Passive Income Pro is een WordPress-thema dat is uitgebracht door StudioPress. Het is een directe replica van Pat Flynns Smart Passive Income-blog dat mensen leert hoe ze een passief online inkomen kunnen verdienen.

Smart Passive Income Pro is een subthema van Genesis Framework, wat betekent dat je het Genesis-thema moet hebben geïnstalleerd voordat je Smart Passive Income Pro activeert.

Een kindthema erft alle functies van het bovenliggende thema. U kunt aanpassingen maken aan een kindthema zonder u zorgen te maken dat u ze kwijtraakt nadat u het bovenliggende thema hebt bijgewerkt. Je kunt er meer over lezen waarom je een kindthema nodig hebt.

Genesis-framework als ouderthema biedt gebruikers veel voordelen. Het wordt geleverd met SEO-instellingen en is een lichtgewicht thema zonder veel opgeblazen functies.

Bekijk ook:Top plug-ins voor marketing van partners.

Kenmerken van Smart Passive Income Pro

Als u op zoek bent naar een WordPress-thema dat is geoptimaliseerd om uw passief inkomen te verhogen, is Smart Passive Income Pro wellicht het juiste thema voor u. Laten we de functies eens bekijken.

Mooi startpagina-ontwerp

Met Smart Passive Income Pro kunt u een aangepaste startpagina maken met de Widgets keuze. U kunt de startpagina aanpassen zoals u dat wilt door widgets toe te voegen aan 6 widgetgebieden op de voorpagina.

U kunt de achtergrondafbeelding van uw startpagina wijzigen door naar te navigeren Uiterlijk »Aanpassen» Achtergrondafbeelding voorpagina.

voorpagina achtergrond

Prominente CTA-knoppen

Op de startpagina kunt u ook verschillende prominente call-to-action-knoppen gebruiken, wat een handige functie voor u kan zijn als u bezoekers vanaf uw startpagina naar een bestemmingspagina wilt leiden.

Net als bij de startpagina, kunt u een aangepaste call-to-action toevoegen net na enkele berichten. Om dit te doen, moet je naar het Widgets-paneel gaan en je inhoud in de Na binnenkomst widgetgebied.

na invoer widgetgebied

3 paginasjablonen

Het thema ondersteunt drie aangepaste paginasjablonen. Ze zijn Archief, Blog en Landing.

Met de landingssjabloon kunt u een geheel nieuwe pagina maken die niet lijkt op het ontwerp van de rest van uw site. De sjabloon verbergt het navigatiemenu, de koptekst en de voettekst zodat uw bezoekers zich kunnen concentreren op uw call-to-action, zonder afleiding.

U kunt de lay-outinstellingen wijzigen voor uw hele thema of voor individuele berichten of pagina’s. Het thema ondersteunt links, rechts en geen zijbalk.

opmaak instellingen

Smart Passive Income Pro vs. Infinity Pro

Smart Passive Income Pro is erop gericht solepreneurs te helpen een geld verdienende website bouwen. Aan de andere kant is Infinity Pro gericht op het helpen van digitale bedrijven bij het maken van een website.

Dat gezegd hebbende, biedt Infinity Pro meer functies dan Smart Passive Income Pro biedt om uw solo-online bedrijf te laten groeien. Met Infinity Pro krijg je bijvoorbeeld een extra paginasjabloon, Lead capture dat is speciaal gebouwd om uw e-mailnieuwsbrief te laten groeien. In feite biedt het ook meer ingebouwde widgetgebieden. Als u echter op zoek bent naar een thema dat lijkt op het blog van Pat Flynn, is Smart Passive Income Pro misschien een uitstekende keuze voor u.

Documentatie en ondersteuning

Zodra je het thema hebt gekocht, krijg je toegang tot hun documentatie die je vertelt hoe je je site kunt instellen, net als de demosite.

Je krijgt ook een volledige lijst met codefragmenten voor het Genesis-framework waarmee je je thema verder kunt aanpassen.

Je kunt het thema krijgen voor een eenmalige vergoeding van $ 99,95.

StudioPress rekent geen licentiekosten per site, wat betekent dat u hun thema op zoveel sites als u wilt kunt gebruiken zonder een extra vergoeding te betalen. Het beste van alles is dat als je eenmaal een thema hebt gekocht, je onbeperkte updates en ondersteuning voor het leven krijgt.

Ze bieden ondersteuning via e-mail en reageren erg snel op ondersteuningsverzoeken.

Onze score

Met StudioPress Smart Passive Income Pro kun je een website maken, net als de blog van Pat Flynn. Hiermee kunt u veel call-to-action-knoppen op verschillende prominente locaties op uw startpagina toevoegen.

Net als elk StudioPress-thema is Smart Passive Income Pro snel, geoptimaliseerd voor zoekmachines, lichtgewicht en responsief. Alle thema-aanpassingen moeten worden gemaakt met behulp van de Widgets en Customizer-opties. Als je nog nooit een Genesis-kinderthema hebt gebruikt, is de kans groot dat je naar hun documentatie moet verwijzen om je site op de demosite te laten lijken.

Als je de hele StudioPress-themacollectie wilt proberen, kun je hun Pro Plus-lidmaatschap krijgen. Het lidmaatschap kost je $ 499,95 en je hebt toegang tot al hun huidige en toekomstige thema’s.

We geven StudioPress Smart Passive Income Pro 4.6 van de 5 sterren. Hier is het overzicht van onze beoordelingsscores:

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Half 4.5 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Download nu Smart Passive Income Pro »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map