Zefier

Bent u op zoek naar een WordPress-thema voor uw mode- of fotosite? Zephyr is een mooi en elegant thema met veel geweldige functies en opties. In deze Zephyr-recensie laten we de functies zien en helpen we je te beslissen of dit het juiste thema is voor je blog.


Zephyr Review

Over Zephyr

Zephyr is een WordPress-thema op Mojo Marketplace dat je alle functies biedt om een ​​eenvoudige en strakke blog te maken.

Het ontwerp van Zephyr is schoon en opvallend, dus het trekt uw bezoekers op het eerste gezicht aan. Met dit thema kunt u een persoonlijke, mode- of fotografieblog maken. Het heeft goede recensies van de gebruikers en kan worden gebruikt door beginners tot gevorderde bloggers op hun WordPress-site.

Kenmerken van Zephyr

Met tal van handige functies heeft Zephyr een andere en unieke lay-out. Het wordt geleverd met een eenvoudig startpaginaontwerp om berichten weer te geven. De lay-outs kunnen eenvoudig worden gewijzigd om de beste look voor uw blog te creëren. De zijbalk heeft een scroll die los staat van de algehele paginarol, waardoor deze anders is dan andere WordPress-thema’s.

Zephyr heeft meerdere stijlen voor afbeeldingengalerijen, zodat u uw foto’s in één, twee, drie en vier kolommen kunt weergeven. Het heeft ook een oneindige scroll op alle pagina’s, dus je kunt zoveel posts weergeven als je wilt.

Laten we eens kijken naar de belangrijkste functies van het Zephyr-thema om te weten waarom dit een goede keuze kan zijn voor je blog:

Onbepaalde scroll

Het Zephyr-thema heeft een onbepaalde scroll op pagina’s, dus de inhoud wordt alleen geladen als je naar beneden scrolt. Deze functie wordt geleverd met zeer weinig thema’s en helpt daarbij uw site snel laden.

Je kunt het aantal berichten per pagina instellen vanuit de WordPress-instellingen. U kunt er echter maximaal berichten op één pagina weergeven.

Scrollende zijbalk

Dit thema heeft een schuifbalk die u aan de linker- of rechterkant van uw scherm kunt plaatsen. Je kunt de zijbalkinstellingen vinden in de WordPress-aanpasser in Indeling sectie.

Zijbalkindeling

U kunt ook kiezen welke inhoud u in de zijbalk wilt weergeven. Als u de recente berichten weergeeft, kunt u ook het oneindige scrollen in de zijbalk instellen.

De zijbalk in het Zephyr-thema heeft veel andere opties, dus je kunt je widgets gebruiken om je blog aan te passen voor een unieke look.

Aanpassing van koptekst

Met WordPress-thema’s kunt u de koptekst aanpassen met de standaardaanpasser. De aanpassing is echter beperkt tot het logo en de slogan.

Zephyr biedt u niet alleen de mogelijkheid om de lay-out van de koptekst te beheren, maar u kunt ook de logo-positie van links naar het midden wijzigen en de achtergrondkleuren van de koptekst wijzigen.

Koptekstindeling

Je kunt ook lijnen weergeven om randen aan je pagina toe te voegen en een achtergrondafbeelding naar keuze uploaden om je blog er mooi uit te laten zien.

Slider Revolution

U weet misschien dat er geen standaardafbeeldingsschuifregelaar is in WordPress. Zephyr voegt de Revolution Slider toe aan uw site, zodat u prachtige afbeeldingssliders op uw blog kunt maken.

Als je deze Revolution Slider te gecompliceerd en traag vindt om te gebruiken, dan zou je moeten gebruiken Monoloog slider plugin. Het is een eenvoudige maar krachtigste plug-in voor afbeeldingenschuifregelaars waarmee u maak prachtige WordPress-schuifregelaars in een mum van tijd.

ZillaLikes

ZillaLikes is een WordPress-plug-in vereist door Zephyr voor de thema-installatie. U kunt het eenvoudig installeren en activeren vanaf de Zephyr-pluginvereistenpagina.

Installeer ZillaLikes

Zodra de plug-in is geactiveerd, kunt u de like-knop toevoegen aan uw berichten, pagina’s en andere pagina’s. Het geeft uw gebruikers de mogelijkheid om uw blog leuk te vinden.

ZillaLikes-instellingen

Je kunt de shortcode ook gebruiken om de ZillaLike op specifieke pagina’s of berichten te gebruiken. Het kan ook worden toegevoegd aan de themabestanden met de sjabloontag.

Sociale opties

Sociale opties is ingebouwd in thema-installatie. Je kan gaan naar Uiterlijk »Sociale opties om de informatie van uw sociale applicaties toe te voegen.

Sociale opties

U kunt tonnen sociale profielen toevoegen via de opties die beschikbaar zijn in de vervolgkeuzelijst. Zephyr maakt het gemakkelijk voor u om uw blog te integreren met sociale mediasites.

Adverteren

U kunt advertenties op uw blog weergeven en er wat geld mee verdienen. Omdat Zephyr een onbepaalde scroll heeft, kunt u uw advertenties tussen de inhoud plaatsen om ze voor lezers te houden en meer klikken te krijgen.

Om deze advertenties in te stellen, kunt u terecht op Adverteren »Advertenties.

Plaatsing van advertenties

Het is een geweldige manier om geld te verdienen met je blog en het ziet er ook professioneel uit. U moet ervoor zorgen dat uw advertenties reageren, zodat dit geen invloed heeft op de mobiele versie van uw site.

Anders dan advertenties, kunt u ook opt-in pop-ups instellen om uw achterblijvende bezoekers te betrekken. Als u deze optin echter minder nuttig vindt, moet u uitchecken OptinMonster. De abonnementen beginnen vanaf $ 9 per maand en de populairste Pro-versie kan worden gekocht voor $ 29, die eindeloze mogelijkheden biedt.

De OptinMonster’s krachtige exit-intent technologie helpt u om uw achtergelaten gebruikers om te zetten in abonnees en klanten.

Documentatie en ondersteuning

Het Zephyr WordPress-thema wordt geleverd met een uitgebreide schriftelijke documentatie die elk aspect van het thema behandelt. Videozelfstudies zijn ook beschikbaar op het YouTube-kanaal.

Dit thema is beschikbaar voor een eenmalige vergoeding van $ 49. Door nog eens $ 49 te betalen, laat u de thema-eigenaar deze op uw site installeren. Als u echter na de aankoop van het thema $ 149 extra betaalt, zal de thema-eigenaar uw blog koppelen aan een demo met alle functies die werken.

Bij elk exemplaar van het Zephyr-thema krijgt u gratis levenslange updates die automatisch worden gedownload en geïnstalleerd.

Het wordt ook geleverd met gratis levenslange premium-ondersteuning die 24/7 voor u beschikbaar is. U kunt door duizenden beantwoorde vragen over het thema bladeren of u kunt zelfs uw eigen vragen stellen.

Onze score

Zephyr is het perfecte blogthema om een ​​mooie persoonlijke, mode- of fotografieblog te maken. Met zijn verschillende stijlen voor bloglay-out, koppelingsvakken, berichttypen, verschillende aanpassingsinstellingen en scrollende zijbalk kunt u een zeer eenvoudige, opvallende blog voor u en uw gebruikers maken.

We geven Zephyr 4,8 van de 5 sterren. Hier is het overzicht van onze beoordelingsscores:

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 4.8 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star EmptyBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star Empty 0.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Koop Zephyr nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map