Alat Penganalisis Subjek E-mel Percuma

Bagaimana Penganalisis Talian Subjek E-mel Kami Berfungsi

Penganalisis Talian Subjek E-mel kami membolehkan anda menulis baris subjek yang tidak dapat ditolak yang membuka dan membaca e-mel anda. Inilah cara alat kami berfungsi.


Langkah 1: Masukkan Baris Subjek E-mel

Untuk menentukan seberapa pantas baris subjek e-mel anda, hantarkan baris subjek yang anda inginkan untuk analisis.

Langkah 2: Semak Baris Subjek E-mel Anda

Sebaik sahaja anda menyerahkan baris subjek anda, anda akan melihat analisis terperinci tentang bagaimana menariknya dan cadangan untuk menjadikannya lebih sesuai dengan klik.

 • Markah keseluruhan: Untuk hasil terbaik, berusaha selama 70 tahun ke atas.
 • Kes: Baris subjek kes tajuk cenderung berprestasi lebih baik daripada baris subjek huruf kecil
 • Kiraan perkataan: Garis subjek dengan 4-6 perkataan diketahui berprestasi terbaik dengan kadar terbuka tertinggi
 • Nombor: Baris subjek e-mel dengan nombor terbukti dapat dibuka lebih banyak.
 • Kiraan watak: Disarankan untuk memastikan bilangan watak anda sekitar 20 untuk hasil terbaik.
 • Kira emoji: Menggunakan emoji dalam baris subjek anda menjadikan baris subjek anda menonjol di peti masuk.
 • Perkataan kuat: Gunakan kata-kata kekuatan pencetus emosi dalam baris subjek anda yang meningkatkan kadar terbuka.

Langkah 3: Perincikan Baris Subjek Anda Berdasarkan Analisis

Berdasarkan penganalisis baris subjek e-mel, ubah dan sempurnakan baris subjek anda beberapa kali sehingga anda mendapat skor keseluruhan yang baik. Peraturan umum adalah berusaha untuk memperoleh skor keseluruhan 70 atau lebih tinggi.

Cara Menulis Baris Subjek yang Tidak Tertarik untuk Meningkatkan Kadar Buka

Tahukah anda bahawa rata-rata pelanggan e-mel menerima 13 e-mel komersial sehari dan hanya sekitar 20% daripadanya dibuka (lebih dari 2 sehari)?

Ini bermakna melainkan jika subjek anda cukup menarik, e-mel anda akan tersimpan di peti masuk penerima tanpa mendapat perhatian.

Jadi, bagaimana anda menulis baris subjek e-mel yang tidak dapat ditoleransi?

Tidak ada formula ajaib untuk menulisnya. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa faktor kejayaan yang berbeza yang bermaksud perbezaan antara baris subjek yang akan diperhatikan oleh pelanggan anda – dan terbuka – dan baris subjek yang akan mereka lewati. Mari lihat faktor kejayaan di bawah:

 • Boleh diimbas: Baris subjek yang sempurna menarik perhatian pengguna dengan cepat.
 • Imbangan perkataan yang sempurna: Menarik perhatian hanya separuh pertempuran. Imbangan kata yang sempurna mendorong klik dan meningkatkan kadar buka e-mel anda.
 • Langsung ke intinya: Terangkan secara ringkas apa yang terdapat dalam e-mel anda. Jangan membesar-besarkan dan membuat harapan yang mengelirukan kerana ia dapat mengurangkan penukaran utama anda.

Jadikan Baris Subjek Anda Diimbas

Sekiranya anda ingin membuat e-mel yang diperhatikan dan dibaca, anda perlu memastikan baris subjek anda menarik perhatian pengguna semasa mereka melayari peti masuk.

Terdapat beberapa cara untuk menarik perhatian pengguna di peti masuk.

Gunakan Emoji:

emojipedia.org adalah sumber terbaik untuk mencari emoji untuk e-mel anda. Cukup cari emoji yang ingin anda gunakan dan salin ke e-mel anda.

Gunakan Kes Judul:

Garis subjek kes tajuk cenderung berprestasi lebih baik daripada baris subjek huruf kecil. Terdapat beberapa gaya penggunaan huruf besar, seperti Associated Press, APA, Chicago Manual of Style, atau MLA Style.

Sekiranya anda ingin memanfaatkan baris subjek anda secara automatik, anda boleh menggunakan alat penganalisis tajuk utama kami.

Gunakan Perkataan Kuasa

Menarik perhatian hanya separuh pertempuran; memastikan e-mel anda dibuka adalah aspek lain yang sama pentingnya dalam kempen e-mel anda. Menggunakan kata kuasa dalam baris subjek anda adalah salah satu kaedah terbaik untuk meningkatkan kadar terbuka anda.

Dengan kata lain, adalah kepentingan terbaik anda untuk mengelakkan terlalu banyak menjanjikan dalam tajuk pelajaran anda. Membesar-besarkan baris subjek anda menimbulkan kesan negatif terhadap reputasi anda dan memberi kesan buruk kepada penukaran akhir.

Datang Dengan 2-3 Garis Subjek

Baris subjek pertama anda tidak semestinya cukup meyakinkan.

Itulah sebabnya pemasar pintar selalu muncul dengan banyak baris subjek untuk e-mel mereka.

Sebenarnya, menulis beberapa baris subjek memaksa anda untuk menulis setiap tajuk dari perspektif yang berbeza. Dengan cara itu anda boleh memperhalusi baris subjek asal anda dan menjadikannya lebih sesuai dengan klik.

Gunakan Grader Subjek Subjek E-mel Kami

Setelah anda menggunakan penganalisis baris subjek e-mel kami untuk menghasilkan beberapa baris subjek, pastikan untuk mengujinya dengan penggred baris subjek e-mel kami. Ini memberi anda gambaran visual baris subjek anda sehingga anda dapat melihat bagaimana itu akan dilihat di peti masuk penerima anda. Selain itu, alat ini juga membolehkan anda menilai baris subjek anda pada skala 1-100.

Ingin tahu apakah baris subjek anda cukup meyakinkan untuk meningkatkan kadar terbuka? Cukup kembali ke pemeriksa baris subjek e-mel kami dan mulailah menguji baris subjek anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map