HostGator vs. WP Engine Comparison (2020): 1 Clear Winner!

hostgator έναντι κινητήρα wp


Αναζητάτε τον καλύτερο πάροχο φιλοξενίας WordPress; Προσπαθείτε να αποφασίσετε μεταξύ HostGator και WP Engine; Τόσο το HostGator όσο και το WP Engine σας επιτρέπουν να φιλοξενείτε εύκολα τον ιστότοπό σας στο WordPress. Ενώ το HostGator προσφέρει μερικές διαφορετικές επιλογές φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένης της φιλοξενίας cloud στο WordPress. Το WP Engine είναι ένας τελείως κεντρικός πάροχος φιλοξενίας με διαχείριση WordPress.

Σε αυτό το άρθρο, θα παρέχουμε μια σύγκριση μεταξύ των WP Engine και HostGator, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποια είναι η σωστή λύση για τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.

HostGator εναντίον WP Engine – Επισκόπηση

φιλοξενούμενος

Το HostGator είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παρόχους φιλοξενίας στην αγορά. Ιδρύθηκε το 2002 και σήμερα τροφοδοτεί πάνω από 8 εκατομμύρια ιστότοπους από όλο τον κόσμο.

Το HostGator προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένης της φιλοξενίας cloud στο WordPress. Το WordPress cloud hosting είναι ειδικά βελτιστοποιημένο για την εκτέλεση ιστότοπων WordPress και επιταχύνει την απόδοση φιλοξενίας σας κατά 2,5 φορές πιο γρήγορα από μια κοινόχρηστη πλατφόρμα φιλοξενίας. Με το HostGator, μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους χωρίς κίνδυνο για 45 ημέρες. Εάν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι, μπορείτε να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Μηχανή WP

Το WP Engine, από την άλλη πλευρά, είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας WordPress. Είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που προσφέρουν λύσεις διαχείρισης φιλοξενίας με γνώμονα το WordPress. Διαθέτουν μια εντυπωσιακή λίστα πελατών, συμπεριλαμβανομένων των Yelp, Asana, National Geographic, PBS και MyFitnessPal.

Είτε εκτελείτε ένα προσωπικό ιστολόγιο είτε μια επιχείρηση σε επίπεδο επιχείρησης με ανάπτυξη εκτός του διαγράμματος, θα βρείτε την τέλεια επιλογή φιλοξενίας με το WP Engine.

Και οι δύο είναι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων συμβατές με PCI.

HostGator εναντίον WP Engine – Ταχύτητα και ώρα λειτουργίας

Η ταχύτητα και ο χρόνος λειτουργίας είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε έναν οικοδεσπότη Ιστού. Σχεδόν κάθε πάροχος φιλοξενίας εγγυάται εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα και υψηλή διαθεσιμότητα ιστότοπου. Για να ελέγξουμε αν το HostGator και το WP Engine ανταποκρίνονται πραγματικά στη διαφημιστική εκστρατεία τους, αποφασίσαμε να αναλύσουμε τις εγγυήσεις ταχύτητας και χρόνου λειτουργίας της σελίδας, κάνοντας εγγραφή σε κάθε μία και δημιουργώντας 2 ιστότοπους δοκιμών.

Για να αντικατοπτρίσουμε το περιβάλλον παραγωγής στους δοκιμαστικούς ιστότοπούς μας, εγκαταστήσαμε το WordPress, προσθέσαμε εικονικό περιεχόμενο και ανεβάσαμε μερικές εικόνες.

Πραγματοποιήσαμε μερικά διαφορετικά πειράματα σε αυτούς τους ιστότοπους δοκιμών με τα ακόλουθα εργαλεία:

 • Pingdom: Για την παρακολούθηση του χρόνου φόρτωσης της σελίδας των ιστότοπών μας.
 • Φορτίο πρόσκρουσης: Για να αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι διακομιστές αντιμετώπισαν μια αύξηση της κίνησης στους ιστότοπούς μας κατά τη διάρκεια του μέγιστου χρόνου φόρτωσης.
 • Bitcatcha: Για να μάθετε πώς θα αποδίδουν οι διακομιστές από 8 διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες.

speedtest hostgator

Σύμφωνα με το Pingdom, ο ιστότοπος δοκιμών HostGator μας πήρε 691 m για να φορτωθεί όταν δοκιμάστηκε από το Ντάλας.

δοκιμή ταχύτητας wpengine

Ωστόσο, ο ιστότοπος δοκιμής WP Engine χρειάστηκε μόνο 582 ms για φόρτωση, κάτι που είναι ταχύτερο από το 96% όλων των δοκιμασμένων ιστότοπων.

Μετά τη δοκιμή Pingdom, αναλύσαμε εάν οι διακομιστές φιλοξενίας θα μπορούσαν να επιβιώσουν από μια αύξηση της κυκλοφορίας με ένα εργαλείο που ονομάζεται Load Impact. Στείλαμε μερικούς εικονικούς χρήστες στους ιστότοπούς μας και σταδιακά δημιουργήσαμε έως 100 επισκέπτες κάθε φορά για να δούμε πώς θα αποδίδουν οι διακομιστές.

wpengine loadimpact test test

Από τη δοκιμή μας, είναι προφανές ότι ο αριθμός των ζωντανών επισκεπτών δεν έχει αρνητικό αντίκτυπο στον ιστότοπο του WP Engine.

loadimpact hostgator

Ενώ ο ιστότοπός μας HostGator ανταποκρίθηκε γρήγορα έως ότου υπήρχαν περίπου 80 επισκέπτες κάθε φορά. Καθώς η κίνηση αυξήθηκε, άρχισε να επιβραδύνεται ελαφρώς.

bitcatcha-hostgator

Σύμφωνα με το τεστ Bitcatcha, ο διακομιστής HostGator μας απάντησε σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο σε όλο τον κόσμο. Η συνολική απόδοση βαθμολογήθηκε C από την BitCatcha, ενώ η WP Engine βαθμολογήθηκε με A από την BitCatcha.

wpengine bitcatcha χρόνος απόκρισης διακομιστή

Νικητής: WP Engine

HostGator εναντίον WP Engine – Ευκολία χρήσης

Δεδομένου ότι το WP Engine είναι μια διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας WordPress, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο διακομιστής σας θα βελτιστοποιηθεί για υψηλή απόδοση χωρίς να χρειάζεται να χειριστείτε τις τεχνικές της βελτιστοποίησης διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ηρεμία ενώ εστιάζετε σε αυτό που είστε πραγματικά καλοί: δημοσίευση περιεχομένου και μάρκετινγκ.

wpengine ο λογαριασμός μου

Από την άλλη πλευρά, η πλατφόρμα WP Engine τρέχει λίγο διαφορετικά από μια παραδοσιακή πλατφόρμα φιλοξενίας WordPress. Για παράδειγμα, δεν επιτρέπεται να εγκαταστήσετε καμία απόδοση ή πρόσθετα ασφαλείας για να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας, επειδή έχουν ενσωματωμένες λύσεις για απόδοση και ασφάλεια.

Στην πραγματικότητα, υπάρχει λίγη καμπύλη μάθησης που πρέπει να αντιμετωπίσετε προτού χρησιμοποιήσετε το WP Engine.

hostgator-cpanel

Από την άλλη πλευρά, τα προγράμματα HostGator σάς επιτρέπουν να φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας με όποιον τρόπο θέλετε. Δεν υπάρχουν περιορισμοί προσθηκών, σε αντίθεση με το WP Engine. Όλα τα προγράμματα φιλοξενίας του HostGator συνοδεύονται από το cPanel για τη διαχείριση των αρχείων και του λογαριασμού φιλοξενίας σας. Δεδομένου ότι δεν είναι μια λύση ειδικά για WordPress, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε τύπο ιστότοπου με το HostGator.

Το πρόγραμμα εγκατάστασης με 1 κλικ διευκολύνει την εγκατάσταση του προτιμώμενου λογισμικού φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Νικητής: HostGator

HostGator εναντίον WP Engine – Χαρακτηριστικά

Το HostGator απευθύνεται κυρίως σε χρήστες αρχάριου επιπέδου, οπότε μπορείτε να περιμένετε όλες τις βασικές δυνατότητες που χρειάζονται οι αρχάριοι για να ξεκινήσουν έναν ιστότοπο. συμπεριλαμβανομένων εύρους ζώνης χωρίς μετρήσεις, εγκαταστάτες με 1 κλικ, δημιουργός ιστότοπων, δωρεάν μάρκετινγκ αξίας 200 $ κ.λπ..

Με το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας εκκίνησης, μπορείτε να φιλοξενήσετε 1 ιστότοπο και, με ένα ελαφρώς πιο ακριβό πρόγραμμα, μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστους ιστότοπους.

Αντίθετα, το WP Engine προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να βελτιώσετε τις ανάγκες ανάπτυξης, μάρκετινγκ και μετεγκατάστασης του WordPress. Ας ρίξουμε μια ματιά στα μοναδικά χαρακτηριστικά τους:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε θέματα StudioPress: Θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε 35+ θέματα StudioPress υψηλής ποιότητας χωρίς επιπλέον κόστος.
 • Εργαλείο 1 κλικ: Θα λάβετε επίσης ένα εργαλείο 1 κλικ για τη ρύθμιση περιβάλλοντος ανάπτυξης, παραγωγής και σκηνής.
 • Εγγυημένη υψηλή απόδοση: Η πλατφόρμα WP Engine υποστηρίζεται από το Amazon Web Services και το Google Cloud Platform για να εξασφαλίσει υψηλή απόδοση.

Νικητής: WP Engine

HostGator εναντίον WP Engine – Υποστήριξη και τεκμηρίωση

Το HostGator παρέχει 24ωρη υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και email. Η εκτεταμένη τεκμηρίωσή τους περιέχει 680+ άρθρα βοήθειας και 500+ εκπαιδευτικά βίντεο για να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε κάθε πτυχή της φιλοξενίας ιστοσελίδων, βήμα προς βήμα.

Ωστόσο, με το πρόγραμμα εκκίνησης, το WP Engine προσφέρει μόνο υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Τηλεφωνική υποστήριξη παρέχεται με τα υψηλότερα σχέδιά τους. Και η υποστήριξη βάσει εισιτηρίων παρέχεται με τα προσαρμοσμένα ειδικά προγράμματα διακομιστή τους.

Νικητής: HostGator

HostGator εναντίον WP Engine – Τιμολόγηση

Η κανονική τιμή για το κοινόχρηστο web hosting HostGator ξεκινά από 6,95 $ ανά μήνα. Όταν είστε αρχάριος ενός ιστότοπου, το κόστος έναρξης ενός ιστότοπου μοιάζει πολύ. Το κόστος αγοράς φιλοξενίας και ενός ονόματος domain μπορεί να αυξηθεί γρήγορα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διαπραγματευτήκαμε μια συμφωνία με το HostGator για να προσφέρουμε στους χρήστες μας έκπτωση 60% στο web hosting. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πληρώνετε μόνο 2,78 $ το μήνα.

Το HostGator προσφέρει επίσης τα καλύτερα σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών.

Η κανονική τιμή για το WP Engine ξεκινά από $ 35 ανά μήνα. Εάν θέλετε μηνιαία συνδρομή, τότε μπορείτε να λάβετε έκπτωση 30% στο WP Engine, οπότε θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο 24,50 $ το μήνα.

Με μια ετήσια συνδρομή, μπορείτε να λάβετε 5 μήνες δωρεάν με τον κωδικό κουπονιού WP Engine: WPBeginner30

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό κουπονιού HostGator για να λάβετε ΜΕΓΑΛΗ έκπτωση.

Νικητής: HostGator

Recap- HostGator εναντίον WP Engine

Η ιδανική βάση πελατών για HostGator και WP Engine είναι εντελώς διαφορετική. Ενώ το HostGator επικεντρώνεται σε χρήστες εισόδου, το WP Engine στοχεύει συγκεκριμένα τμήματα πελατών, όπως προγραμματιστές, έμποροι, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εταιρείες και επιχειρήσεις.

Για παράδειγμα, με το WP Engine, οι προγραμματιστές μπορούν να επικεντρωθούν μόνο στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό χωρίς να επωμιστούν τις ευθύνες συντήρησης φιλοξενίας. Ομοίως, οι έμποροι μπορούν γρήγορα να δημιουργήσουν και να εξατομικεύσουν τον ιστότοπό τους χρησιμοποιώντας τα εκτεταμένα ενσωματωμένα εργαλεία τους.

Το HostGator, από την άλλη πλευρά, είναι ιδανικό για μια ευρύτερη βάση χρηστών και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών φιλοξενίας. Είτε είστε έμπειρος επαγγελματίας διαδικτύου ή αρχάριος, θα βρείτε το τέλειο σύνολο δυνατοτήτων για να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας με το HostGator.

Θα θέλατε επίσης να δείτε τις συγκρίσεις των ειδικών μας,

 • HostGator εναντίον GreenGeeks
 • HostGator vs InMotion Hosting
 • HostGator εναντίον iPage
 • HostGator εναντίον Liquid Web
 • HostGator vs A2 Hosting

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να επιλέξετε τη σωστή υπηρεσία φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας. Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, ίσως θελήσετε επίσης να δείτε την πλήρη αναθεώρηση του HostGator και την εμπεριστατωμένη κριτική WP Engine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map