Syarikat Hosting eCommerce Terbaik tahun 2020 (Ulasan Sebenar)

perkhidmatan hosting e-dagang terbaik


Mencari perkhidmatan hosting eCommerce terbaik untuk kedai dalam talian anda? Untuk memberi pelanggan anda pengalaman membeli-belah yang cepat, hosting eCommerce anda perlu disesuaikan untuk prestasi tinggi.

Walaupun kelewatan 1 saat dapat menurunkan penukaran anda sebanyak 7 peratus, jadi penting bagi anda untuk memilih hosting eCommerce terbaik yang tidak berkompromi dengan kelajuan atau prestasi. Dalam artikel ini, kami akan memperkenalkan anda kepada syarikat hosting eCommerce terbaik untuk menjalankan kedai dalam talian anda.

Memilih Hosting eCommerce yang Tepat

Platform kedai eCommerce boleh menjadi aplikasi berat sumber. Sekiranya tidak dioptimumkan, mereka akan menggunakan lebih banyak sumber pelayan, sehingga memperlahankan keseluruhan kedai anda; yang seterusnya memberi kesan negatif kepada garis bawah anda.

Hosting mungkin bukan bidang kepakaran anda, tetapi, sebagai pedagang eCommerce, penting untuk mengetahui apa yang anda harapkan dari penyedia hosting eCommerce sebagai standard dari awal.

 • Pemasangan 1 klik: Periksa sama ada penyedia hosting eCommerce anda menyokong pemasangan 1 klik aplikasi eCommerce kegemaran anda.
 • Sijil SSL: SSL membolehkan anda melindungi data pelanggan semasa dihantar ke dan dari pelayan web.
 • Pematuhan PCI: Langkah pertama untuk memenuhi standard PCI (Industri Kad Pembayaran) adalah memasang sijil SSL. Sebagai tambahan kepada SSL, anda perlu mengehoskan kedai dalam talian anda dengan selamat dengan penyedia hosting web yang mematuhi PCI untuk menerima pembayaran kad kredit.
 • Kemas kini dan sandaran: Pilih penyedia hosting yang menawarkan sandaran setiap kali anda memerlukannya, sehingga anda dapat mengembalikan data anda ke tahap normal dalam senario terburuk.

7 Perkhidmatan Hosting eCommerce Terbaik

 1. Awan SiteGround
 2. Komersial Besar
 3. Enjin WP
 4. Shopify
 5. Bluehost WooCommerce
 6. Awan HostGator
 7. VPS Web Cecair

1. SiteGround Cloud – Hosting eCommerce Murah

hosting awan laman web

SiteGround adalah salah satu penyedia hosting eCommerce terkemuka, yang menguasai lebih dari 1.9 juta domain di seluruh dunia. Walaupun anda boleh memulakan kedai eCommerce dengan mana-mana rancangan hosting web mereka, kami mencadangkan pilihan hosting cloud atau hosting WooCommerce mereka.

Perkhidmatan hosting awan mereka dioptimumkan untuk aplikasi eCommerce yang paling popular, seperti Magento; dan aplikasi pembangun laman web, seperti WordPress. Hosting Cloud SiteGround adalah pilihan terbaik jika anda ingin membina kedai e-dagang berat sumber. Walaupun rancangan hosting WooCommerce mereka menawarkan ruang web 10 GB, rancangan cloud mereka dilengkapi dengan penyimpanan 40GB.

Sebagai alternatif, anda juga boleh membina kedai eCommerce dengan pilihan hosting WooCommerce mereka, yang murah dan memberikan anda jenis persekitaran hosting bersama.

Juga, lihat perbandingan hosting eCommerce antara,

 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs WPEngine
 • SiteGround vs Web Cecair
 • SiteGround vs Bluehost

Harga: $ 80 sebulan

Baca ulasan SiteGround penuh kami »

2. BigCommerce – Platform Hosting eCommerce yang dihoskan

syarikat besar
BigCommerce adalah platform yang dihoskan untuk membina kedai eCommerce dan pasar dalam talian. Tidak seperti penyelesaian hosting eCommerce yang lain, BigCommerce tidak memerlukan anda mengetahui teknikal membina kedai dalam talian. Yang harus anda lakukan ialah mendaftar rancangan hosting BigCommerce, membuat dan menyenaraikan produk anda, dan mula menjualnya kepada pelanggan anda.

Berbanding dengan Shopify, BigCommerce memberi anda lebih banyak ciri luar kotak, seperti pilihan SEO mereka. Sekiranya anda perniagaan yang sedang berkembang, kemungkinan besar rancangan Emas akan menjadi pilihan yang tepat untuk anda kerana ia membenarkan produk, storan dan lebar jalur tanpa had.

Anda bahkan boleh mengintegrasikan BigCommerce ke laman web WordPress anda. Dengan cara itu, anda boleh menguruskan kandungan anda dengan WordPress dan mengurus etalase eCommerce anda dengan akaun Bigcommerce anda. Juga, periksa perbandingan antara BigCommerce vs WooCommerce.

Harga: $ 29.95 sebulan

3. WP Engine – Hosting eCommerce Terurus

Enjin WP
WP Engine adalah penyedia hosting terurus yang berpusatkan WordPress. Tidak seperti penyedia hosting eCommerce biasa yang dikendalikan, WP Engine menyediakan anda rangkaian penyelesaian prestasi dan integrasi untuk membina dan menggunakan kedai eCommerce berprestasi tinggi.

WP Engine bekerjasama dengan Amazon Web Services dan Google Cloud Platform untuk membantu anda membina kedai eCommerce yang cepat dan pantas dengan WordPress.

Anda juga ingin melihat perbandingan antara kami,

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs InMotion Hosting
 • WP Engine vs Web Cecair
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs A2 Hosting
 • WP Engine vs GreenGeeks

Harga: $ 24.50 sebulan (Biasanya 35 / bln.)

Baca ulasan penuh WP Engine kami »

4. Shopify – Hosting eCommerce yang dihoskan

membeli-belah

Sama seperti BigCommerce, Shopify juga merupakan platform eCommerce yang dihoskan yang membolehkan pedagang pemula memulakan perniagaan eCommerce. Shopify menawarkan tema yang lebih menarik daripada pesaingnya.

Kelebihan menggunakan Shopify berbanding penyedia hosting eCommerce lain adalah:

 • Membina kedai yang menakjubkan dengan cepat dan mudah tanpa mengetahui teknikal hosting eCommerce.
 • Tidak perlu risau tentang gangguan lalu lintas semasa anda mengembangkan perniagaan. Anda boleh menaik taraf dengan lebih mudah ke rancangan yang lebih tinggi untuk ciri canggih.
 • Shopify menyokong banyak pintu masuk pembayaran untuk menerima pembayaran dalam talian.

Anda juga boleh melihat senarai lengkap alternatif dan pesaing Shopify kami.

Harga: $ 29 sebulan

Anda bahkan boleh mengintegrasikan Shopify dengan WordPress.

Baca ulasan Shopify lengkap kami »

5. Bluehost WooCommerce

Pelan hosting Bluehost WooCommerce

Sekiranya anda ingin membina kedai eCommerce yang dikuasakan oleh WordPress + WooCommerce, maka pilihlah rancangan hosting WooCommerce Bluehost. Dengan Bluehost, anda boleh membina kedai dalam talian yang boleh disesuaikan sepenuhnya yang dikuasakan oleh WooCommerce.

Semua rancangan merangkumi pemasangan automatik WooCommerce 1-klik, 1 nama domain percuma, dan alamat IP khusus. Mereka juga menawarkan kedai dalam talian percuma untuk membuat panggilan.

Anda ingin membaca artikel kami di:

 • Bluehost vs HostGator
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost vs Dreamhost
 • Hosting Bluehost vs InMotion
 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost vs GreenGeeks
 • Hosting Bluehost vs A2
 • Bluehost vs Web Cecair

Harga: $ 6.95 sebulan (Biasanya $ 13.99 / bln.)

Baca ulasan Bluehost penuh kami »

6. HostGator Cloud – Hosting eCommerce untuk Kedai Berkembang

hosting awan hostgator

HostGator Cloud hosting mungkin merupakan perkhidmatan hosting eCommerce terbaik untuk kedai dalam talian yang semakin meningkat. Hosting cloud mereka membolehkan permintaan eCommerce dinamik diproses dengan pantas.

HostGator Cloud hosting juga 4x lebih besar daripada hosting bersama, yang merupakan kelebihan besar untuk berkembangnya kedai dalam talian. Setiap kali anda mengharapkan lonjakan lalu lintas yang besar ke kedai dalam talian anda, anda dapat meningkatkan sumber awan anda dengan hanya beberapa klik.

Anda boleh melihat perbandingan hosting eCommerce:

 • HostGator vs WP Engine
 • HostGator lwn Web Cecair

Harga: $ 4.95 sebulan (potongan 45%)

Baca ulasan HostGator penuh kami »

7. VPS Web Cecair – Hosting eCommerce Peringkat Perusahaan

vps web cair

Liquid Web adalah penyedia hosting yang dikendalikan sepenuhnya yang menawarkan hosting peringkat perusahaan dengan harga yang anda mampu. Untuk memulakan kedai dalam talian, kami mengesyorkan memilih rancangan hosting VPS mereka.

Semua rancangan hosting dilengkapi dengan pemasangan 1 klik dari pakej eCommerce yang paling popular, seperti Magento, Prestashop, Open Cart, dan X-Cart. Mereka memastikan laman web eCommerce anda mematuhi standard PCI.

Sebagai alternatif, anda boleh memilih pilihan hosting WooCommerce mereka, jika anda ingin membina kedai eCommerce di WordPress + WooCommerce.

Harga: $ 59 sebulan

Baca ulasan Web Cecair penuh kami »

Ringkasan: Syarikat Hosting eCommerce Terbaik

Selepas semakan kami, kami percaya bahawa hosting SiteGround Cloud adalah pilihan terbaik untuk kebanyakan kedai eCommerce. Hosting SiteGround Cloud menawarkan semua yang anda perlukan untuk menyiapkan dan menjalankan kedai dalam talian anda. Perkhidmatan hosting kelas perusahaan mereka bahkan membolehkan anda meningkatkan sumber pelayan anda semasa lonjakan lalu lintas tanpa reboot.

Sekiranya anda lebih suka menggunakan platform eCommerce yang dihoskan, maka BigCommerce mungkin merupakan pilihan terbaik untuk anda. Bukan hanya menyediakan lebih banyak ciri luar kotak daripada pesaing mereka, tetapi juga tidak mengenakan yuran transaksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map