Ulasan Hosting A2

Ulasan Hosting A2


A2 Hosting adalah penyedia hosting mesra pemaju terkemuka yang menawarkan fleksibiliti tanpa henti dan semua ciri yang anda perlukan untuk membina laman web. Mereka menawarkan jaminan pulangan wang yang terkemuka di industri pada bila-bila masa, jadi anda boleh menjadi tuan rumah laman web anda di A2 Hosting, tanpa risiko. Mereka juga terkenal dengan hosting web mereka yang sangat pantas dan boleh dipercayai.

Kedudukan keseluruhan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhPeringkat Bintang Separuh 4.6 / 5.0

Ulasan Hosting A2: Adakah Ia Bernilai??

ulasan hosting hosting wordpress a2

A2 Hosting telah menjadi salah satu penyelesaian hosting yang paling dipercayai di luar sana yang menawarkan jaminan wang dikembalikan bila-bila masa, dan sokongan kru guru sepanjang masa. A2 Hosting ditubuhkan pada tahun 2002, sebagai syarikat hosting mesra pemaju yang menawarkan semua fleksibiliti yang anda perlukan untuk membina laman web seperti yang anda mahukan.

Setiap rancangan hosting web A2 Hosting dilengkapi dengan ruang cakera dan lebar jalur yang tidak terhad. Anda juga dapat memilih dari hosting Windows atau Linux dan memasang skrip laman web pilihan anda dalam satu klik, termasuk WordPress, Joomla, dan Drupal.

Salah satu perkara utama yang menjadikan A2 Hosting menonjol adalah jaminan wang dikembalikan pada bila-bila masa. Untuk bayaran balik sepenuhnya, anda boleh membatalkan akaun anda dalam masa 30 hari. Selepas 30 hari pertama, anda layak mendapat bayaran balik prorata untuk perkhidmatan yang tidak digunakan.

A2 Hosting menawarkan pelbagai perkhidmatan hosting mulai dari dikongsi, VPS, khusus, dan semua yang ada di antara (seperti hosting WordPress yang dikendalikan). Setiap akaun hosting juga layak untuk pemindahan laman web percuma oleh pasukan sokongan A2 Hosting yang ramah. Untuk pengalaman hosting web terpantas mutlak, anda bahkan boleh memilih pilihan pelayan Turbo eksklusif mereka.

 • Pelayan turbo berprestasi tinggi
 • SSD percuma
 • Dua pilihan sistem operasi yang hebat
 • Jaminan wang dikembalikan bila-bila masa
 • Harga biasa $ 7.99 / bln tetapi pengguna kami membayar $ 3.92 / bln!
 • Mulakan dengan A2 Hosting hari ini!

Penarafan Hosting Murah
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Ulasan Hosting Murah A2 Hosting

tinjauan hosting a2

Hosting murah A2 Hosting adalah penyelesaian yang berpatutan untuk pemula dan laman web peringkat kemasukan. Rancangan hosting murah mereka (juga dikenali sebagai hosting bersama) berdasarkan jumlah laman web yang boleh anda hoskan di dalamnya.

Dengan hosting murah, banyak laman web akan berkongsi satu pelayan hosting. Walaupun pengguna A2 Hosting yang lain tidak dapat mengakses barang laman web anda, anda berkongsi sumber seperti cakera keras fizikal dan RAM, yang menjadikan perkhidmatan ini murah dan berpatutan.

Dengan setiap rancangan hosting murah, anda mendapat sijil SSL percuma oleh Let’s Encrypt untuk meningkatkan keselamatan dan perlindungan laman web. Perlindungan Let’s Encrypt disiapkan secara automatik di domain anda tanpa perlu menjalani proses konfigurasi manual yang membosankan.

Sekiranya anda memerlukan penyelesaian yang jauh lebih baik tetapi tidak mempunyai anggaran untuk membeli VPS, anda boleh memilih salah satu rancangan hosting awan mereka. Pelan hosting awan tersedia dari $ 15 hingga $ 25 untuk RAM sehingga 1GB. Dengan hosting awan, anda dapat memilih OS Linux pilihan anda, hanya membayar sumber yang anda perlukan, dan mendapatkan akses peringkat pentadbiran untuk mengurus laman web dan akaun hosting anda.

Bila-bila masa anda memerlukan bantuan, anda boleh mendapatkan akses ke pangkalan pengetahuan mereka yang luas yang terdiri daripada tutorial dan cadangan yang sangat berguna bagi anda.

 • panel kawalan cPanel
 • SSL dan SSD percuma
 • Dua pilihan sistem operasi yang hebat
 • Jaminan wang dikembalikan bila-bila masa
 • Harga biasa $ 7.99 / bln tetapi pengguna kami membayar $ 3.92 / bln!
 • Mulakan dengan A2 Hosting hari ini!

Penarafan Hosting Khusus
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Tinjauan Hosting Dedicated A2 Hosting

tinjauan pelayan khusus a2 hosting

Untuk laman web dengan trafik tinggi, hosting khusus A2 Hosting boleh menjadi pilihan terbaik. Dengan hosting khusus, anda mendapat pelayan lengkap untuk laman web anda, yang memberi anda lebih banyak kawalan ke atas pelayan dan persekitaran operasi.

A2 Hosting menyediakan tiga tahap pengurusan hosting pelayan berdedikasi berprestasi tinggi yang direka untuk dua jenis pengguna.

 • Pelan yang tidak dapat dikendalikan sepenuhnya dengan lesen cPanel pilihan.
 • Dikendalikan sepenuhnya dengan panel kawalan cPanel percuma dan tanpa akses root.
 • Dikendalikan sepenuhnya dengan panel kawalan cPanel percuma dan dengan akses root.

Sekiranya anda seorang pembangun atau pentadbir sistem yang memerlukan akses peringkat root untuk menguruskan akaun hosting anda, anda boleh membeli pelayan khusus yang tidak dikendalikan. Sekiranya anda memerlukan penyelesaian pelayan khusus yang dikendalikan sepenuhnya, anda boleh membeli pelayan khusus berdedikasi fleksibel.

 • Pilih tahap pengurusan anda
 • Hosting mesra pembangun
 • Dua pilihan sistem operasi yang hebat
 • Jaminan wang dikembalikan bila-bila masa
 • Harga bermula pada $ 9.31 / bln!
 • Mulakan dengan A2 Hosting hari ini!

Penilaian VPS
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Kajian Hosting VPS A2 Hosting

tinjauan hosting hosting vps a2

Dengan A2 Hosting, anda akan menemui tiga produk hosting VPS yang dibina untuk memenuhi keperluan unik anda. Berdasarkan set kemahiran anda, sistem operasi dan keperluan anda, anda boleh memilih dari VPS yang tidak dikendalikan, VPS yang dikendalikan, atau VPS teras.

Dengan VPS yang tidak dikendalikan, anda dapat mengkonfigurasi VPS dengan cara yang anda mahukan berdasarkan jumlah RAM, ruang cakera, dan pemindahan data. VPS anda juga dilengkapi dengan OS Linux yang ingin anda gunakan. Dengan cara itu, anda hanya perlu membayar sejumlah sumber yang anda perlukan.

Pelan VPS yang diuruskan, sebaliknya, membolehkan anda menggunakan OS Windows atau Linux. Semua rancangan hosting Linux disertakan dengan panel kawalan cPanel untuk menguruskan akaun hosting anda. Dengan rancangan hosting Windows, anda mendapat panel kawalan Plesk untuk pengurusan akaun.

A2 Hosting juga menawarkan VPS teras, yang merupakan penyelesaian terbaik bagi pengguna yang mahukan hosting VPS yang dikendalikan dengan akses root. VPS teras memberikan yang terbaik dari kedua-dua dunia: hosting VPS yang dikendalikan dan tidak dikendalikan.

Tidak kira apa keperluan pengurusan anda, VPS anda akan dihoskan di platform SwiftServer berprestasi tinggi mereka. Pelayan VPS anda juga disokong oleh komitmen uptime 99,99%. Oleh kerana syarikat ini menawarkan jaminan wang dikembalikan bila-bila masa, anda boleh mencuba perkhidmatan ini tanpa risiko sepenuhnya.

 • Kedua-dua pilihan yang diurus dan tidak dikendalikan
 • Keselamatan kekal
 • Konfigurasikan VPS dengan cara yang anda mahukan
 • Pilih lokasi pusat data anda
 • Harga bermula dari $ 5 / bln!
 • Mulakan dengan A2 Hosting hari ini!

Penarafan Hosting WordPress
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Kajian WordPress Hosting A2 Hosting

ulasan hosting hosting wordpress a2

Sekiranya anda mencari perkhidmatan hosting WordPress yang pantas dan boleh dipercayai dengan harga yang berpatutan, maka A2 Hosting boleh menjadi pilihan terbaik untuk anda.

Tidak seperti penyedia hosting lain, A2 Hosting menawarkan perkhidmatan hosting WordPress yang dikongsi dan WordPress yang dikendalikan.

Jelas, hosting WordPress yang dikongsi adalah yang paling mesra bajet untuk pengguna pemula. Tetapi jika anda perlu membuat laman web pementasan dengan serta-merta, dan menginginkan lesen peribadi Jetpack percuma, sandaran WordPress lalai yang mudah dan WP-CLI yang telah dipasang sebelumnya, maka hosting WordPress yang dikendalikan mereka adalah pertaruhan terbaik untuk anda.

Semua rancangan hosting WordPress disertakan dengan penyediaan WordPress di luar kotak bersama dengan Let’s Encrypt SSL.

Apa pun rancangan yang anda pilih, akaun anda akan mendapat perlindungan HackScan percuma untuk membuat perisai pertahanan tambahan untuk menyekat peretasan.

 • Hosting WordPress yang dikongsi dan dikendalikan tersedia
 • Laman pementasan disertakan
 • Sandaran WordPress yang mudah
 • Lesen Peribadi Jetpack percuma
 • Harga biasa $ 7.99 / bln tetapi pengguna kami membayar $ 3.92 / bln!
 • Mulakan dengan A2 Hosting hari ini!

Penilaian Hosting Reseller
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Tinjauan Hosting Penjual Semula A2 Hosting

a2 semakan hosting reseller hosting

Sekiranya anda ingin menambahkan perkhidmatan hosting percuma ke portfolio reka bentuk dan pengembangan web anda, anda boleh mempertimbangkan program penjual semula hosting web A2 Hosting. Semua rancangan dilengkapi dengan panel kawalan WHM dan akaun penjual semula eNom percuma.

Dengan akaun penjual semula eNom, anda boleh menjual semula nama domain kepada pelanggan anda. Dengan pelan tahap Perak atau lebih tinggi, anda mendapat WHMCS percuma yang membolehkan anda mengurus setiap aspek akaun hosting pelanggan anda.

Akaun penjual semula anda dilabel sepenuhnya putih sehingga pelanggan anda tidak akan tahu bahawa mereka sebenarnya dihoskan di A2 Hosting.

Selain panel kawalan tersuai, anda juga boleh menawarkan pelayan nama khas percuma yang selanjutnya membolehkan anda menjenamakan semula perkhidmatan hosting anda.

 • Panel kawalan WHM
 • Akaun penjual semula eNnom percuma
 • Akses WHMCS pilihan
 • Kedua-dua hosting Windows dan Linux tersedia / li>
 • Harga biasa $ 19.99 / bln tetapi pengguna kami membayar $ 13.19 / bln!
 • Mulakan dengan A2 Hosting hari ini!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map