Kako dodati BMI kalkulator u WordPress (bez kodiranja)

Kako dodatibmi kalkulator u wordpressu


Pitate se kako dodati BMI kalkulator svom web mjestu vezanom uz zdravlje i kondiciju?

Indeks tjelesne mase (BMI) je mjera tjelesne masti na temelju visine i težine koja se odnosi na odrasle muškarce i žene. Pomoću izračuna BMI možete utvrditi je li osoba zdrave težine. Ako imate web mjesto u vezi sa zdravljem i fitnessom, dodavanje BMI kalkulatora izvrstan je način za privlačenje više posjetitelja i zadržavanje angažmana.

U ovom ćemo vam članku pokazati korak kako korak po korak dodati BMI kalkulator na vaše web mjesto.

Zašto je mjerenje BMI važno

Izračunavanje BMI pomaže vam da shvatite da li ste zdravi.

Općenito, što je veći BMI, veći je rizik od razvoja različitih zdravstvenih problema poput dijabetesa, artritisa, bolesti jetre, nekih vrsta raka, visokog krvnog tlaka itd..

Kao izdavač, dodavanjem BMI kalkulatora na svoju WordPress web lokaciju možete učiniti posjetitelje angažiranim i povećati ponovljeni promet. U ovom ćemo udruženju pomoću dodatka Formidable Forms stvoriti BMI kalkulator.

1. korak: preuzmite dodatak Formidable Forms

Prvo, preuzmite dodatak Formidable Forms. Formidable Forms napredni je dodatak za izradu obrazaca za WordPress koji vam omogućuje lako stvaranje bilo koje vrste složenih obrazaca u roku od nekoliko minuta, bez potrebe za angažiranjem programera.

Pomoću plana Business ili Elite možete izraditi BMI kalkulator.

Nakon preuzimanja instalirajte i aktivirajte dodatak na vašem WordPress web mjestu.

Korak 2: Napravite svoj BMI kalkulator s oblicnim obrascima

Nakon što je vaš dodatak instaliran i aktiviran, idite na nadzornu ploču i kliknite na Izvrsno »Dodaj novo.

Sada ćete biti preusmjereni na novu stranicu na kojoj ćete imati mogućnost dodavanja oblika po vašem izboru. Prema zadanim postavkama, na vrhu se nalazi nekoliko opcija. Za dodavanje BMI kalkulatora morat ćete se pomicati po zaslonu i potražiti mogućnost BMI kalkulatora u odjeljku Premium predloške opcija.

Kalkulator BMI formaliziran obrasci Oblici

Zadržite pokazivač miša iznad opcije BMI kalkulator i kliknite Stvorite obrazac.

kliknite BMI kalkulator

To će pokrenuti mali skočni prozor u kojem možete imenovati oblik i odrediti opis obrasca. Dodajte ime i kliknite na Stvoriti.

Korak 3: Dizajn računara BMI

Sada ćete biti usmjereni na novi ekran na kojem možete započeti s dizajniranjem kalkulatora. Imat ćete 4 kartice na vrhu zaslona.

 • Izgraditi
 • postavke
 • Prijave
 • Posjeta

BMI kalkulator

Ispod Izgraditi možete raditi na poljima obrasca. Možete dodati polje s lijeve ploče i odmah ga prilagoditi u alatu za izgradnju, koji se nalazi s desne strane. Polja obrasca grupirana su u 3 različita naslova.

 • Dodajte polja
 • Napredna polja
 • Polja s cijenama

Možete povući bilo koje polje s lijeve strane i baciti ga u sastavljač. Ako želite osnovni BMI kalkulator, možete prijeći sa zadanim poljima. Imajte na umu da obrazac možete prilagoditi u bilo kojem trenutku.

Korak 4: Konfiguriranje postavki BMI kalkulatora

Nakon što dodate sva polja, možete raditi na njihovim postavkama. Opcija postavki ima 5 različitih odjeljaka.

1. Općenito

Ovdje možete konfigurirati osnovne postavke, poput naslova obrasca, opisa, poruke potvrde itd. Također ćete imati ključ BMI kalkulatora i ključ za ugradnju koji se mogu koristiti za prikaz obrasca na vašoj web lokaciji.

Ako želite predati obrazac bez ponovnog umetanja stranice, možete odabrati Pošaljite ovaj obrazac uz AJAX. Možete se odlučiti i za provjeru valjanosti obrasca pomoću JavaScripta.

Također možete postaviti poruku koja će se prikazivati ​​nakon uspješnog slanja obrasca.

postavke bmi kalkulatora

2. Radnja i obavijest

Pod, ispod Akcija i obavijest, možete dodati radnje u svoj obrazac. Ovdje možete integrirati svoj obrazac s uslugom marketinga e-pošte, gatewayom eCommerce ili čak odrediti kamo poslati obavijesti nakon podnošenja obrasca..

3. Dopuštenja oblika

Pod ovom opcijom možete odrediti tko može vidjeti, poslati i urediti unose u obrascu. Ako želite ograničiti broj unosa ili vidljivosti obrasca, možete konfigurirati odavde.

4. Zakazivanje obrasca

Sljedeća opcija omogućuje zakazivanje obrazaca. Ovom opcijom, umjesto da odmah objavite obrazac, možete odabrati datum kada ga želite prikazati. Ova je opcija korisna posebno ako želite prikazati obrasce koji su vremenski osjetljivi.

BMI Kalkulator

5. Styling i gumbi

U sljedećoj opciji možete stilizirati gumbe. Također možete odabrati predložak kako bi obrazac izgledao privlačniji. Također možete odabrati da ne koristite nijedan predložak.

Možete dodati tekstove gumba i poravnati ih. Također ima mogućnost dodavanja uvjetne logike gumbu za prijavu.

6. Prilagodite HTML

Posljednja opcija je da svoj obrazac prilagodite HTML oznakama.

5. korak: Objavljivanje BMI kalkulatora

Nakon što stvorite obrazac za BMI kalkulator, možete ga nastaviti objavljivati. Da biste objavili obrazac, možete kliknuti na Objaviti gumb u gornjem desnom kutu zaslona ispod Izgraditi kartica.

A sada idite na postavke i vidjet ćete opciju koja se zove Ugradite kratki kod.

Kopirajte ovaj kratki kôd i zalijepite ga u svoje postove i stranice na kojima želite da se pojavi BMI kalkulator. Nakon što učinite objavu stranice. Vaš BMI kalkulator sada bi trebao biti dostupan na vašoj web lokaciji.

To je to. Uspješno ste samostalno objavili kalkulator BMI na svojoj web stranici bez kodiranja.

Nadamo se da vam se ovaj članak svidio o dodavanju BMI kalkulatora u WordPress. Možda biste htjeli provjeriti i najbolje dodatke za obrazac za kontakt na WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map