Kako dodati polja koda kupona u obrasce za WordPress narudžbu


Želite li u svoje WordPress obrasce za narudžbu dodati polje koda kupona za popust?

Ne morate instalirati napredni dodatak za e-trgovinu da biste kupcima počeli pružati popuste. U ovom će vam upute pokazati kako omogućiti polje koda kupona na obrascima za WordPress narudžbu.

Dodavanje polja koda kupona u vaše obrasce za WordPress narudžbu

Ako na svojoj web stranici prodajete samo nekoliko proizvoda, možda nećete htjeti instalirati teški dodatak kao što je WooCommerce da biste prikupljali plaćanja i nudili popuste s kodovima kupona. Sve što trebate učiniti je instalirati dodatak za WordPress forme, poput WPForms i integrirajte ga s pristupom plaćanja.

WPForms je najbolji dodatak za obrazac za WordPress. Omogućuje vam da brzo i jednostavno kreirate obrazac za kontakt, obrazac za plaćanje, obrazac za narudžbu, obrazac za donaciju ili bilo koji drugi WordPress obrazac.

Najbolji dio je što uz obrasce narudžbe uz WPForms možete dodati i polje koda kupona.

Bez sumnje, dodavanje polja koda kupona za popust u obrasce za narudžbu pomaže vam povećati konverzije i prodaju.

1. korak: Instalacija WPForms

wpforms-pregled-kontakt-obrazac-plugin

Za dodavanje koda kupona u obrazac za narudžbu, prvo morate instalirati i aktivirati WPForms dodatak na vašoj web lokaciji.

2. korak: Izrada obrasca za narudžbu

Sljedeći je korak izrada narudžbe s WPForms. Da biste stvorili obrazac, idite na WPForms »Dodaj novo. Sada ćete biti usmjereni na novu stranicu na kojoj možete odabrati predložak. Ovdje odaberite Obrazac za naplatu / naručenje predložak.

Predlošci WPForms

Sada ćete biti usmjereni u pravljenje obrazaca sa svim poljima s vaše lijeve strane i obrascem s vaše desne strane. Jednostavno možete povući polja obrasca i ispustiti ih u obrazac za narudžbu. Za uređivanje polja možete jednostavno kliknuti polje i dodati svoj unos na lijevoj strani obrasca.

Polje WPForms

Iako vam predložak obrasca za narudžbu pruža početnu vrijednost, ljepota WPForms-a je u tome što ga možete prilagoditi onako kako želite.

Korak 2: Upotreba uvjetne logike za dodavanje polja kuponskog koda

Da biste postigli najbolje rezultate, preporučuje se samo prikaz polja s kodom kupona kupcu koji zapravo ima kôd kupona za otkup.

Kreirajmo padajuće polje na obrascu da bismo pitali ima li kupac kod kupona. Da biste to učinili, dodajte padajući polje do obrasca ispod Standardna polja odjeljak.

Sada ćete to polje morati prilagoditi. Samo kliknite na opciju polja i promijenite naljepnicu Imate li kod kupona za popust. Zatim promijenite:

 • Prvi izbor do Odaberi
 • Drugi izbor do Da
 • Treći izbor do Ne

WPForms

Zatim morate dodati polje u koje vaš korisnik može upisati kod kupona za popust. Dakle, povucite Tekst jedne linije s lijeve strane i ispustite je odmah ispod polja Da / Ne na obrascu.

WPForms uvjetna logika

Sada preimenujte ovo polje u Kod kupona za popust. Da biste to učinili, samo kliknite polje i promijenite tekst na desnoj strani zaslona.

WPForms kod kupona za popust

Vrijeme je da se omogući uvjetna logika. Za to se pomaknite prema dolje po zaslonu da biste pronašli kondicional opcija.

WPForms kod kupona za popust

Ispod toga odaberite potvrdni okvir da biste omogućili uvjetnu logiku. Vaša uvjetna logika treba navesti Pokažite ovo polje ako je „Imate li kod za popust“ da baš kao na slici ispod.

To znači Kod kupona za popust polje će se prikazati samo ako korisnik potvrdi da ima kôd kupona za otkup.

Uvjetna logika, wpforms

4. korak: Stvaranje validacija za polje vašeg koda kupona

Sljedeći je korak dodavanje valjanosti obrascu koji ste stvorili WPForms. Ovim korakom možete pokazati svojim korisnicima je li njihov kod kupona valjan ili ne. Za to prijeđite na Polja plaćanja kartica. Sada dodajte Pojedinačni predmet polja 2 puta odmah ispod vašeg Kod kupona za popust polje.

Sada kliknite svako od ovih polja. Koristite prvo polje za otkup kupona, a drugo polje za prikaz poruke pogreške ako kôd kupona nije točan.

U prvom uredite oznaku za Tvoja cijena. Ispod Opis polje, objasnite popust koji ste željeli ponuditi. U Cijena predmeta, dodajte sniženu cijenu.

Zatim se pomaknite prema dolje do kondicional i odaberite potvrdni okvir Omogući uvjetnu logiku opcija. Ovdje možete postaviti kada bi to ljudi trebali vidjeti Pojedinačni predmet polje. Sada dodajte sve što želite da bude vaš kôd za popust. Recimo da je vaš kod 100% OFF.

Kôd za popust WPForms

Možete dodati više od jednog koda za popust klikom na ikonu Dodajte novu grupu opcija tik ispod njega.

Kao što je gore spomenuto, upotrijebite drugo polje za prikaz poruke pogreške ako kôd kupona nije točan.

Da učinim to, na sekundu Pojedinačna stavka, dodajte naljepnicu kao Vaša cijena. U Opisu recimo Kôd za popust nije važeći. Imajte na umu da ovo polje treba biti prikazano kad kod kupona nije valjan. Da biste to učinili, pomaknite se prema dolje do kondicional i odaberite potvrdni okvir Omogući uvjetnu logiku opcija.

WPForms polje koda kupona za popust

Pod njim neka se prikaže polje ako kupon za popust NIJE 100% OFF. Ako imate više kupona za popust, dodajte ih koristeći Dodajte novu grupu dugme.

Uvjetna logika 2

Nakon što učinite, pogodite Uštedjeti gumb u gornjem desnom kutu zaslona. Vaš je obrazac sada spreman za objavljivanje.

5. korak: Objavljivanje obrasca na WordPressu

Sljedeći je korak objavljivanje obrasca. Za to idite na stranicu ili urednik postova gdje želite prikazati svoj obrazac. Sada kliknite na + znak u gornjem lijevom kutu zaslona. Zatim pomoću gumba za pretraživanje potražite WPForms.

WPformi objavljuju

Kad nađete WPForms, kliknite na nju. Sada možete odabrati svoj obrazac klikom na strelicu padajućeg izbornika. Vaš će obrazac sada biti dodan na vašu stranicu. Zatim obavezno objavite obrazac ažuriranjem posta.

To je to. Uspješno ste dodali polje koda kupona u obrazac za narudžbu WordPress.

dodavanje polja koda kupona u wp

Ako vam se svidio ovaj članak, možda biste željeli pogledati i našu cjelovitu recenziju na WPFormsu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map