Kako postaviti internetsku narudžbu hrane za restorane

postavljanje naručivanja hrane za restorane


Želite uspostaviti internetsku uslugu naručivanja hrane za svoj restoran?

Pomoću mrežnog postavljanja narudžbe hrane hranu možete dostaviti klijentima u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu bez potrebe za plaćanjem usluge dostave treće strane. Uz to, vaši kupci mogu uživati ​​u vašoj hrani čak i bez ulaska u vaš restoran.

U ovom ćemo vam članku detaljno pokazati kako postaviti internetsku uslugu naručivanja hrane za svoj restoran.

1. korak: Postavljanje web stranice za dostavu hrane putem Interneta

Prvo što trebate učiniti je postaviti web stranicu vašeg restorana.

Da biste napravili web stranicu od nule, morate odabrati ime domene i web hosting tvrtku na kojoj možete ugostiti svoju web stranicu.

Kada krenete, izgradnja web stranice može se činiti velikim troškom. Zato preporučujemo Bluehost koji je WordPress.org službeno preporučen pružatelj usluga WordPress hostinga.

Bluehost

Oni nude besplatno ime domene, besplatni SSL i 63% OFF web hosting. Pogledajte našu kompletnu recenziju Bluehosta.

Evo DETALJNOG vodiča o tome kako izraditi web lokaciju restorana.

Korak 2: Instalacija dodatka WPForms

WPForms

Jednom kada je vaša web stranica spremna, morate instalirati WPForms dodatak na vašoj web stranici. Evo kako instalirati dodatak u WordPress.

Sljedeći je korak instalacija Paket predložaka obrasca dodatak.

Da biste instalirali ovaj dodatak, idite na nadzornu ploču i kliknite na WPForms »Dodaci. Sada pomoću polja za pretraživanje potražite Obrazac obrasca addon.

obrazac paket predložaka

Sada možete kliknuti na Instalirajte Addon iza koje slijedi gumb Aktivirati gumb za dodatak za početak rada. Dodavanjem ovog dodatka možete pristupiti nizu unaprijed izgrađenih predložaka dizajniranih posebno za narudžbe.

Korak 3: Izrada obrasca za uzimanje

Sljedeći je korak izrada mrežnog obrasca za dostavu hrane. Za taj klik na WPForms »Dodaj novo. Sada ćete biti preusmjereni na novi zaslon. Pomaknite se prema ovoj stranici prema dolje i pronađite Dodatni predlošci opcija. Potražite polje pretraživanja koristeći polje za pretraživanje Obrazac za naručivanje.

Obrazac za naručivanje, wpform

Zadržite pokazivač miša iznad te opcije i kliknite je. Sada ćete biti na stranici sastavljača obrasca, s poljima s lijeve strane i stvarnim prikazom obrasca s vaše desne strane.

Obrazac za uzimanje, WPForms

Sada možete prilagoditi obrazac tako da ispuni vaše zahtjeve.

Korak 4: Prilagodba obrasca za narudžbu

Lako je prilagoditi obrazac za narudžbu stvoren pomoću WPForms. Samo kliknite polje koje želite urediti i prilagodite ga na lijevoj strani zaslona. Na primjer, pretpostavimo da želite urediti svoje prvo polje. Samo kliknite na nju. Sada ćete vidjeti opcije polja s lijeve strane.

WPForms edit

Ako želite izbrisati određeno polje, možete kliknuti na Ikona za brisanje koja se pojavljuje na polju.

WPForms edit

Ako ne prodajete nešto poput kolača ili pizza, nema brige! Možete prilagoditi obrazac onako kako želite. Samo upotrijebite Ikona za brisanje za prva dva polja i uklonite ih iz svog polja.

Sada s lijeve strane vidjet ćete opciju koja se zove Više stavki. Jednostavno povucite i ispustite ovo polje u svoj obrazac.

WPForms uzimaju obrazac

Sada kliknite na ovo polje i počnite uređivati ​​svako od polja s lijeve strane.

WPForms uređivanje obrasca za oduzimanje

Ako želite, možete dodati i slike svoje hrane. Za to trebate provjeriti Koristite izbor slike kutija.

WPform obrazac za narudžbu

Kada to učinite, vidjet ćete Učitaj sliku gumb za svaki naziv posude. Jednostavno koristite ovu opciju za dodavanje slika.

slike hrane wpforms

Nakon dodavanja stavki, svom obrascu morate dodati još jedno polje. Ovo je ukupno polje. Ovu opciju možete pronaći s lijeve strane pomaknite se malo ispod Više polja opcija. Povucite ovu opciju i ispustite je u polje gdje god želite.

Ali prije toga ne zaboravite prijeći na Dodajte polja kartica.

Ukupno polje, WPForms

Nakon što učinite, možete nastaviti s konfiguriranjem obrasca.

5. korak: Konfiguriranje obrasca za naručivanje hrane

Sljedeći je korak konfiguriranje obrasca za narudžbu pomoću WPForms. Za to trebate ići Postavke »Općenito.

Konfiguriranje WPFormsa

Ovdje ćete vidjeti razne opcije. Ovisno o vašim potrebama, u ovom koraku možete prilagoditi sva polja koja želite. Također možete provjeriti Omogući antipatiju salona i Omogući predaju obrasca Ajax opcija.

Ne zaboravite da kliknete na Uštedjeti kad završite.

Korak 6: Konfiguriranje obavijesti o obrascu

Sljedeći je korak konfiguriranje obavijesti s obrascem WPForms. Možete konfigurirati kako trebate biti obaviješteni. Za to prijeđite na Obavijest kartica.

Obavijest WPForms

U 1. polje dodajte adresu e-pošte svima u vašem timu koji bi se brinuli o narudžbama. Ostala polja možete ispuniti kako su označene i na kraju dodati poruku i za vaše korisnike. Također možete koristiti pametne oznake kako biste obavijestili kupce da je narudžba primljena i da će joj biti dostavljena uskoro.

Evo više o postavljanje obavijesti u obrascu za narudžbu.

7. korak: Prilagodba poruke potvrde obrasca

Sljedeći je korak prilagodba poruke potvrde obrasca. Za to idite na Potvrda kartica. Ovdje, ispod Vrsta potvrde imate 3 mogućnosti:

 • Poruka: Odabirom ove opcije korisnicima možete pokazati određenu poruku.
 • Prikaži stranicu: Ova poruka prikazuje kupcima određenu stranicu na vašoj web lokaciji.
 • Idi na URL: Ovaj će vaše klijente preusmjeriti na novi URL. Ovo je korisno ako ih želite usmjeriti na drugu web stranicu.

Odaberi Poruka a zatim dodajte poruku u Poruka potvrde polje.

Poruka potvrde, WPForms

Možete odabrati opciju koju želite i pritisnuti Uštedjeti gumb u gornjem desnom kutu zaslona.

Korak 8: Konfiguriranje postavki plaćanja

Hajde sada da radimo na konfiguriranju postavki plaćanja. Ova opcija olakšava prikupljanje plaćanja od vaših kupaca.

Za konfiguriranje ove opcije idite na Plaćanja kartica. Plaćanje možete prikupiti putem PayPala ili Stripea ili oboje. Za dodavanje opcije plaćanja prvo morate instalirati dodatke za plaćanje.

Ovdje koristimo PayPal za prikupljanje uplata. Dakle, kliknite na Addon Page.

Mogućnosti plaćanja wpforms

Sada pomoću polja za pretraživanje potražite PayPal addon opcija. Kad ga pronađete, kliknite na Instalirajte addon a slijedi Aktivirati dugme. Sada ćete vidjeti PayPal Standard opciju na vašem Plaćanja kartica.

Sada odaberite potvrdni okvir pored Omogući PayPal standardna plaćanja. U sljedećem polju dodajte svoju adresu e-pošte PayPal. Pod, ispod Način odaberite Proizvodnja. Ispod Način plaćanja odaberite opciju Proizvodi i usluge. Pod, ispod dostavna adresa, Odaberi Zatražite adresu i zatražite je opcija s padajućeg izbornika.

Plaćanja WPForms Builderu

Sada kliknite na Uštedjeti gumb u gornjem desnom kutu zaslona.

9. korak: Prikaz vašeg mrežnog obrasca za naručivanje hrane

Posljednji korak je prikazivanje obrasca za narudžbu na vašoj web stranici WordPress. Za to idite na stranicu ili post na koji želite dodati obrazac za narudžbu. Sada koristimo + potpišite, potražite WPForms.

Obrasci za narudžbu

Za lako pronalaženje možete koristiti polje pretraživanja. Kad ga pronađete, odaberite ga. Pomoću strelice za padanje pokraj WPForms odaberite obrazac koji ste upravo stvorili. Sad pogodi Objaviti gumb za objavljivanje članka uz obrazac.

To je to! Obrazac za naručivanje hrane trebao bi biti objavljen na vašoj web stranici. Ako želite saznati više o WPFormsu, pročitajte naš detaljni pregled WPForms dodatka ovdje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map