Kako postaviti Shopify s WordPressom (korak po korak)

kako integrirati shopify s wordpressom


Pitate se kako integrirati Shopify s WordPressom? Početnicima WordPress-a može se činiti teško pretvoriti svoju WordPress web lokaciju u internetsku trgovinu, ali nije. Osnivanje internetske trgovine lakše je nego ikad prije s Shopify i WordPress. Svatko može sagraditi prekrasnu internetsku trgovinu u bilo kojem trenutku i početi prodavati odmah, a da ne zna ništa o kodu.

Dakle, jeste li spremni izgraditi vlastitu internetsku trgovinu i odmah početi prodavati?

U ovom ćemo vam članku pokazati korak po korak kako integrirati Shopify s WordPressom.

Zašto integrirati Shopify s WordPressom?

WordPress nudi nekoliko dodataka za e-trgovinu, poput WooCommercea, koji će vam pomoći u pokretanju internetske trgovine.

Možda se pitate zašto biste trebali odabrati Shopify nad ostalim dodacima za e-trgovinu? Ispod je nekoliko prednosti upotrebe Shopify-a kao vaše trgovine:

 • Jednostavnost korištenja : Početak korištenja Shopifyja mnogo je lakši od korištenja izvornih dodataka za eCommerce WordPressa. Sve što trebate učiniti je prijaviti se na račun kod Shopify da biste pokrenuli i pokrenuli svoju internetsku trgovinu. Također se ne morate brinuti o brzini ili sigurnosti web mjesta, jer Shopify vodi računa o svemu tome.
 • Smanjeni nadzemni: Shopify je rješenje temeljeno na oblaku, tako da nećete doživjeti prekida prometa u prometu. To znači da ne trebate brinuti o nedostatku resursa poslužitelja i nadogradnji na skuplje WordPress hosting.
 • Lagana integracija društvenih medija: Integriranje vaše internetske trgovine s društvenim medijima važno je za marketing vašeg poslovanja i proizvoda. Trgovina aplikacija Shopify olakšava posao. Imaju aplikacije za integraciju vašeg Instagram feeda na vašu web lokaciju, dodavanje gumba za dijeljenje društvenih medija i još mnogo toga. Sve što trebate učiniti je preuzeti aplikacije po vašem izboru, nije potrebno kodiranje.
 • Bolje opcije košarica: Shopify nudi ugrađene mogućnosti plaćanja tako da možete odmah uzimati plaćanja od Visa, Mastercard, Discover i American Express. Također nude više pristupnika za plaćanje poput PayPal-a, a automatski će izračunati stope i porez na isporuku za vas tako da se lako možete poslati bilo gdje u svijetu.

Povezano: 6 najboljih platformi za e-trgovanje za višestruka tržišta

Tko treba koristiti Shopify s WordPressom?

Shopify je dobar izbor za početnike koji prodaju putem interneta. No Shopify je posebno prikladan za početnike jer je puno jednostavniji za upotrebu. Za razliku od WooCommercea, ne morate ništa instalirati i brzo možete započeti.

Oni također imaju lako razumljive planove cijena. Osnovni plan Shopify počinje od 29 USD mjesečno. Ne morate se brinuti trošiti previše novca na planove za hosting e-trgovine i optimizaciju za svoju internetsku trgovinu. Svojim osnovnim planom možete minimizirati rizike pokretanja internetske trgovine. I kako vaš mrežni posao raste, svoj plan možete nadograditi prema potrebama.

Shopify je platforma za vas ako želite potpuno rješenje bezbrižnog i je neograničena u smislu skalabilnosti za vašu internetsku trgovinu.

kako dodati shopify u wordpress

Ako i dalje radije koristite WooCommerce s WordPressom, pogledajte naš vodič: Kako stvoriti internetsku trgovinu uz WooCommerce – korak po korak.

A sada, zavirimo u to kako integrirati Shopify s WordPressom.

Postavljanje Shopify pomoću WordPress-a – korak po korak

Integriranje usluge Shopify s web mjesta WordPress jednako je jednostavno kao i ugrađivanje isječka koda. Pogledajmo detaljni vodič ispod.

Povezano: Pročitajte našu cjelovitu Shopify recenziju.

Korak 0: Pokrenite web mjesto na WordPressu

Ako već nemate web mjesto za WordPress, morat ćete ga stvoriti kako biste pokrenuli internetsku trgovinu sa Shopify. WordPress je najpopularniji graditelj web stranica na svijetu, najbolja platforma za pokretanje web stranice. Dolazi s brojnim ugrađenim značajkama koje će vam pomoći da lako napravite web mjesto bez da znate ništa o kodu.

Također, pogledajte ovaj članak o tome zašto koristiti WordPress.

Postoji nekoliko koraka za pokretanje web lokacije na WordPressu. Prvo morate odabrati ime domene za svoju tvrtku. Naziv domene ili URL adresa je mrežne adrese vaše web lokacije. Preporučujemo korištenje našeg generatora imena domena kako biste lakše pronašli savršeno ime domene za vašu internetsku trgovinu.

Zatim ćete morati odabrati domaćina web mjesta. Web domaćin je posao koji pruža tehnologije i usluge koje web mjesto treba pregledavati na internetu. Ovdje se pohranjuju datoteke vaše web lokacije. Drugim riječima, ako je naziv vaše domene adresa; vaš web hosting je vaša kuća.

Za postavljanje vaše internetske trgovine preporučujemo Bluehost. Bluehost je jedna od najboljih dostupnih usluga za hosting web mjesta koja nude instalaciju WordPressa jednim klikom tako da možete brzo stvoriti svoju internetsku trgovinu.

start-a-web-Bluehost

Pregovarali smo ugovor s Bluehostom kako bismo korisnicima ponudili besplatno ime domene, besplatni SSL i preko 60% popusta na WordPress hosting. Kompletne detalje potražite na našoj Bluehost Kupon stranici.

Kliknite ovdje da biste zatražili ovu ekskluzivnu Bluehost ponudu »

Još niste zadovoljni? Pročitajte ovu cjelovitu Bluehost recenziju.

Ako želite detaljnije upute o pokretanju web stranice na WordPressu, pogledajte naš vodič kako napraviti web mjesto – korak po korak.

Nakon što dobijete naziv domene, web hosting, instalirate WordPress i napravite web stranicu, spremni ste za integraciju Shopifyja i početak prodaje.

1. korak: Postavljanje Shopify Store-a

Prvi korak integracije Shopifyja s WordPressom je postavljanje računa sa Shopify. Prijeđite na web-lokaciju Shopify. Na njihovoj početnoj stranici vidjet ćete područje u koje možete unijeti svoju adresu e-pošte kako biste pokrenuli besplatno 14-dnevno probno razdoblje. Nakon što upišete svoju adresu e-pošte, pritisnite Započnite dugme.

set-up-Shopify-račun

Nakon toga od vas će se tražiti da odaberete zaporku za svoj račun i naziv svoje trgovine. Kada završite s unosom podataka, kliknite na Stvorite svoju trgovinu dugme.

kako-integrirati-Shopify-s-wordpress

Zatim će vam se zatražiti da odgovorite na nekoliko pitanja iz Shopifyja kako bi mogli bolje upoznati vaše potrebe. Kliknite strelicu padajućeg izbornika kako biste odabrali odgovore na pitanja, a zatim kliknite Sljedeći.

set-up-Shopify-s-wordpress

U sljedećem ćete području tražiti da unesete svoje ime, adresu, telefonski broj i adresu web mjesta. Kada završite s ispunjavanjem ovog dijela, kliknite gumb Uđi u moju trgovinu gumb na dnu obrasca.

postavljanje-up-Shopify-račun

Tada ćete biti preusmjereni na početnu stranicu svog Shopify računa. Vaša trgovina Shopify sada je spremna za vas.

Shopify-Nadzorna ploča

2. korak: namjestite plaćanja i otpremu za svoju trgovinu Shopify

Da biste prihvatili plaćanja od kupaca, morat ćete postaviti plaćanja za svoju Shopify trgovinu. Da biste to učinili, kliknite na postavke u donjem kutu vaše početne stranice, a zatim kliknite na Pružatelji usluga plaćanja.

Shopify-set-up-plaćanja

Vaš Shopify račun automatski se postavlja za primanje PayPal plaćanja putem PayPal Express Checkout-a. Ako imate PayPal račun koji je već postavljen s adresom e-pošte koju ste koristili za stvaranje svog Shopify računa, trebali biste biti spremni prihvatiti plaćanja. Ako nemate PayPal račun, Shopify će vam poslati e-poštu s uputama kako postaviti PayPal Merchant račun za traženje svojih sredstava..

Također provjerite: Najbolje WordPress dodatke za PayPal.

Da biste mogli prihvatiti druge oblike plaćanja od klijenata, poput kreditnih kartica, morat ćete kliknuti na Dovršite postavljanje računa gumb pružiti Shopifyju više detalja o vašoj tvrtki.

kako-set-up-Shopify-plaćanja

Također možete odabrati prihvaćanje alternativnih oblika plaćanja kao što su BitPay i GoCoin.

Posljednji korak postavljanja trgovine Shopify, tako da je spreman za početak prodaje, je postavljanje otpreme. Klikni na postavke ponovo pritisnite gumb, a zatim kliknite na dostava.

Shopify-transportno-set-up

Podrijetlo isporuke bit će postavljeno na adresu trgovine koju ste unijeli prilikom postavljanja svog Shopify računa. Ako želite, uredite porijeklo otpreme klikom na gumb Promijenite podrijetlo otpreme dugme.

Na ovom području također možete definirati zone isporuke i cijene za otpremu do tih mjesta. Ako ne znate koliko trebate platiti za otpremu, obratite se lokalnom poštanskom uredu i potražite savjet.

Korak 3: Dodajte svoje proizvode u Shopify

Zatim ćete svoje proizvode morati dodati na svoj Spotify račun. Da biste dodali svoje proizvode, kliknite na proizvodi u izborniku s desne strane, a zatim kliknite na Dodajte proizvod.

dodajte proizvode za kupnju

Zatim popunite sve informacije o vašem proizvodu, uključujući naziv / naziv vašeg proizvoda, opis proizvoda, cijenu i još mnogo toga. Pošaljite i ovdje visokokvalitetnu sliku svog proizvoda. Također možete dodati proizvod u zbirku kako biste ga lakše pronašli u svojoj trgovini. Kada završite s popunjavanjem svih pojedinosti o vašem proizvodu, kliknite gumb Uštedjeti dugme.

add-proizvodi-za-vaš-Shopify-račun

Ponovite ovaj korak za sve proizvode koje nudite.

Korak 4: Odabir vašeg Shopify plana cijena

Sada kada imate konfigurirane osnove računa Shopify, morat ćete odabrati plan cijena da biste doista pokrenuli i pokrenuli svoju internetsku trgovinu. Klikni na Odaberite plan gumb na natpisu pri dnu zaslona.

Shopify plana

Tada će vam se prikazati 3 različite opcije plana. Ako tek započinjete i novi ste u prodaji putem interneta, preporučujemo da odaberete osnovni plan Shopify za 29 USD mjesečno. Svoj plan uvijek možete nadograditi u bilo kojem trenutku ako vam je potrebno više značajki ili ako vaša internetska trgovina brzo raste. Za odabir osnovnog plana Shopify kliknite na Odaberite ovaj plan dugme.

postavljanje shopify s wordpressom

Zatim unesite podatke o kreditnoj kartici i pritisnite Početni plan dugme.

Započnite s Shopify danas!

Sada ste spremni započeti zarađivati ​​online putem Shopifyja i svoje WordPress stranice.

Korak 5: Upotreba gumba za kupnju Shopify

Sada je vrijeme za integriranje Shopify-a u svoju WordPress web-lokaciju pomoću gumba Kupi. Kupite gumbe na svoju Shopify blagajnu i uključeni su u sve Shopify planove. Gumbi za kupnju omogućuju vam prodaju proizvoda na vašoj web stranici ili u blogovima. Možete koristiti i gumbe za kupnju da biste stvorili vezu za naplatu kako biste kupcima slali e-poruke ili na društvenim mrežama. Uz bočne poruke e-pošte dolazi i prodajni CRM alat
korisno za upravljanje potencijalnim klijentima i odnosima s kupcima.

Ako se kanal prodaje gumba Kupi ne pojavi u odjeljku Prodajni kanal vašeg administratora Shopify, morat ćete ga dodati. Da biste dodali kanal prodaje gumba gumba, kliknite na postavke a zatim kliknite na Kanali prodaje dugme.

dodavanje shopify u wordpress pomoću gumba za kupnju

Klikni na Dodajte kanal prodaje dugme. Tada ćete vidjeti popis dostupnih prodajnih kanala, pomičite se prema dolje da biste pronašli Kupi gumb kanal. Nakon što ga pronađete, kliknite plavu + gumb za instaliranje.

kako instalirati gumb za kupnju kako bi se integrirao shopify i wordpress

Nakon instaliranja kanala prodaje gumba gumba, kliknite na Stvorite gumb za kupnju dugme.

stvoriti kupirati gumb za kupnju

Zatim odaberite proizvod za koji želite stvoriti gumb za kupnju i kliknite na Odaberite proizvod dugme. Sada možete konfigurirati izgled gumba Kupi. Možete odabrati predložak, prilagoditi boju i tekst gumba i radnju koja se događa kada gost klikne gumb. Kada završite prilagođavanje izgleda gumba, kliknite gumb Generiranje koda dugme.

kupi gumb za kupnju proizvoda za wordpress

Sljedeći korak je kopirati kôd i dodati ga na svoju WordPress stranicu.

Korak 6: Dodajte Shopify Buy Buttons na svoju WordPress stranicu

Sada moramo dodati vaše proizvode na svoju WordPress stranicu kako biste ih mogli početi prodavati. Kliknite gumb Kopirajte kod u međuspremnik gumb za kopiranje koda koji ste upravo stvorili za taj proizvod.

add-Shopify-proizvod za WordPress

Ovaj kôd možete zalijepiti bilo gdje na svojoj web lokaciji na kojem želite da se pojavi vaš gumb Kupi. Na primjer, možete stvoriti stranicu na vašem WordPress web mjestu za prikaz gumba za kupnju. Stvorite stranicu na WordPressu, imenovajte je i zatim zalijepite kôd.

kako dodati gumbe shopify buy za wordpress

Kôd možete i zalijepiti u postovi na blogu ili na vašoj WordPress bočnoj traci.

To je to! Integriranje Shopify-a s WordPress-om je tako jednostavno. Sada kada znate kako dodati Shopify na svoju WordPress web lokaciju, privući ćete kupce i ostvariti tonu prodaje bez ikakvog trenutka.

Ne propustite ovu zanimljivu usporedbu između BigCommercea i WooCommercea ili pročitajte na https://www.isitwp.com/shopify-vs-woocommerce/WooCommerce vs Shopify. Isto tako, možda ćete htjeti pogledati naš potpuni popis Shopify alternative i natjecatelja.

Nadamo se da ste uživali u ovom članku. Ako jeste, pogledajte naše članke o najboljem WooCommerce hostingu i 9 najboljih SEO alata za rast prometa na vašoj web stranici, brzo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map