Kako povećati maksimalnu veličinu datoteke za prijenos u programu WordPress (otkriveno)

kako povećati maksimalnu veličinu datoteke za prijenos u WordPressu


Želite povećati svoju maksimalnu veličinu datoteke za prijenos u WordPressu? Niska ograničenja za prijenos datoteka mogu uzrokovati: ime vaše datoteke premašuje maksimalnu veličinu za prijenos za ovu web lokaciju greška i sprečava vas da učitavate datoteke u svoju biblioteku medija ili ne instalirate dodatke i teme velikih dimenzija.

U ovom ćemo vam članku pokazati kako povećati maksimalnu veličinu učitavanja datoteka na vašem web mjestu WordPress.

Provjera vašeg najvećeg ograničenja veličine datoteke za prijenos u WordPressu

Ako se suočavate s problemom zbog maksimalnog ograničenja prijenosa datoteka, prvo morate provjeriti ograničenje za prijenos datoteke na svojoj web lokaciji. Možete to lako provjeriti sa svoje WordPress nadzorne ploče.

Da biste to učinili, morat ćete ići na Mediji »Dodaj novo stranicu s vaše WordPress nadzorne ploče. Tada ćete vidjeti ograničenje maksimalne veličine datoteke za svoju WordPress web lokaciju.

wordpress-maksimalna-file-upload-size

Krenimo naprijed i provjerimo kako povećati maksimalnu veličinu prijenosa datoteke kako bi riješili probleme. Prvo ćemo početi s opcijama za brzo popravljanje.

Bilješka: Prve 3 metode namijenjene su brzom rješavanju problema uzrokovanih ograničenjima maksimalne veličine datoteke za prijenos. No možda neće raditi s nekim zajedničkim domaćinima. U tom ćete slučaju morati ići na četvrtu mogućnost, tj. Kontaktirati svog pružatelja usluga hostinga.

1. Uredite datoteku funkcija funkcija

Prvi način za povećanje ograničenja maksimalne veličine datoteke za prijenos jest uređivanje datoteke funkcije.php teme.

Da biste to učinili, morat ćete krenuti Izgled »Urednik s vaše nadzorne ploče. Zatim idite na functions.php vezu na desnoj strani ploče i kliknite je. Kad se datoteka otvori, pomaknite se prema dnu stranice i stvorite novi redak. Zatim ćete trebati kopirati donji kôd i zalijepiti ga. Nakon što to učinite, ne zaboravite ažurirati datoteku.

@ini_set (‘upload_max_size’, ‘256M’);
@ini_set (‘post_max_size’, ‘256M’);
@ini_set (‘max_execution_time’, ‘400’);

uredi-temu-funkcije

Nakon što to učinite, možete nastaviti s radom i provjeriti radi li na vašoj web lokaciji. Ako nije, pokušajte s ostalim metodama u nastavku.

2. Stvorite ili uredite postojeću PHP.INI datoteku

Za ovu metodu morat ćete pristupiti korijenskoj mapi web mjesta WordPress pomoću FTP ili aplikacije Datoteke na nadzornoj ploči cPanel svog hosting računa..

Tada ćete trebati potražiti php.ini datoteku u svojoj korijenskoj mapi. Ako ga ne možete pronaći, morat ćete stvoriti datoteku zvanu php.ini i prenijeti je u korijensku mapu. U većini slučajeva, ako ste na zajedničkom hostu, nećete ga vidjeti.

Zatim otvorite datoteku php.ini i dodajte joj sljedeći kod:

upload_max_filesize = 256M
post_max_size = 256M
max_execution_time = 400

Veličina datoteke definirana gore u primjeru može se prilagoditi prema vašim potrebama.

3. Uredite .htaccess datoteku

Da biste povećali ograničenje maksimalne veličine datoteke za prijenos ovom metodom, morat ćete pristupiti korijenskoj mapi vaše web lokacije kao u metodi 2.

Otvorite korijensku mapu web lokacije i pronađite u njoj datoteku .htaccess. Zatim otvorite datoteku da biste je uredili i dodajte sljedeći kôd:

php_value upload_max_filesize 256M
php_value post_max_size 256M
php_value max_execution_time 400
php_value max_input_time 400

To je to. Možete ponovo otići na opciju za prijenos medija i provjeriti radi li. Ako se to ne dogodi, morat ćete kontaktirati svog davatelja usluga hostinga kako je predloženo u sljedećoj metodi.

4. Zatražite od svog davatelja hostinga za povećanje maksimalne veličine datoteke

Ako gornja rješenja ne funkcioniraju za vas, za krajnje rješenje morat ćete se obratiti svom pružatelju usluge WordPress hostinga.

Ograničenje učitavanja vaše WordPress datoteke u osnovi je povezano s resursima koje je vaš pružatelj hosting usluga dodijelio za vaše web mjesto. Usluge hostinga ponekad ograničavaju veličinu datoteke za prijenos u vaše dobro. Na primjer; ograničavanjem veličine prijenosa datoteke možete spriječiti korisnike da ne prenose velike datoteke, videozapise itd.

No ponekad vas može ograničiti u prijenosu korisnih datoteka na vašu web lokaciju i instaliranju WordPress dodataka. Kada se takav problem pojavi, možete isprobati neku od gore navedenih metoda ili zatražiti od svog davatelja usluga hostinga da poveća maksimalnu veličinu učitavanja datoteka za vaše web mjesto.

Na primjer, mi koristimo Bluehost za neke naše projekte i oni brzo rješavaju probleme poput ove.

BlueHost-hosting-free-business-e-mailove

Bluehost nudi poseban popust za IsItWP korisnike. WordPress hosting možete dobiti za samo 2,75 dolara mjesečno. Također dobivate i besplatno ime domene.

Ako želite saznati više, evo našeg cjelovitog pregleda Bluehosta.

Nadamo se da vam je ovo pomoglo da povećate maksimalnu veličinu datoteke za prijenos u WordPressu. Možda ćete također htjeti pročitati naš vodič o tome kako pravilno stvoriti prilagođenu stranicu za prijavu u WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map