Kako pravilno stvoriti prilagođenu stranicu za prijavu u programu WordPress (korak po korak)

kako stvoriti prilagođenu stranicu za prijavu u wordpress-u


Ikad ste se pitali možete li stvoriti prilagođenu stranicu za prijavu u WordPressu?

Stvaranje prilagođene stranice za prijavu pomaže vam prikazati dosljednu marku svojim korisnicima, što vašoj web lokaciji daje profesionalniji izgled.

U ovom ćemo vam članku pokazati kako stvoriti prilagođenu stranicu za prijavu u WordPressu.

Izrada prilagođene stranice za prijavu na WordPress – Sadržaj

Zašto stvarati prilagođenu stranicu za prijavu?

Ako imate web mjesto u zajednici, kao što su forum, web mjesto za članstvo, nišna društvena mreža ili bilo koje drugo web mjesto koje zahtijeva od korisnika da registriraju račun i prijave, morat ćete stvoriti prilagođenu stranicu za prijavu.

Zadana stranica za prijavu na WordPress izgleda općenito i dosadno. Pomoću prilagođene stranice za prijavu možete personalizirati sve elemente na stranici oko obrasca.

Ako imate prilagođenu stranicu za prijavu, tada možete sakriti zadanu stranicu za prijavu ako želite. Može umanjiti neželjenu poštu i zaštititi svoju WordPress web lokaciju.

Odabir pravog dodatka za stvaranje prilagođene stranice za prijavu

U službenom spremištu dodataka WordPress možete pronaći na desetke različitih dodataka koji vam pomažu da lako napravite prilagođenu stranicu za prijavu. U ovom ćemo članku pogledati 2 različita dodatka: WPForms i Tema Moja prijava.

Odaberite WPForms ako vam je potreban dodatak obrasca za WordPress obrazac koji vam pomaže da s lakoćom napravite bilo koju vrstu internetskih obrazaca, uključujući registracijske obrasce, obrasce za plaćanje, kontaktne obrasce itd..

Nekoliko prednosti WPForms-a su:

 • Prilagodite obrazac za prijavu na način koji želite bez ikakvih ograničenja.
 • Objavite obrazac za prijavu na bilo kojim postovima ili stranicama.
 • Umetnite obrazac za prijavu u bočnu traku ili čak u podnožje sa widgetiziranim podnožjem.

Odaberite temu Moja prijava ako želite s lakoćom stvoriti jednostavnu stranicu za prijavu.

Ispod je nekoliko značajki teme Moja prijava:

 • Nije potrebna konfiguracija za izgradnju prilagođene stranice za prijavu.
 • Automatski skriva zadanu stranicu za prijavu i preusmjerava na novostvorenu stranicu za prijavu.
 • Dodajte vezu stranice za prijavu na bočnoj traci s prilagođenim widgetom za prijavu.

Loša strana je da, za razliku od WPForms-a, Tema My Login ne dopušta da ugrađujete obrazac za prijavu bilo gdje na vašoj web lokaciji, a isključivo će se prikazivati ​​na vašoj stranici za prijavu. Budući da nije dodatak oblika s potpuno opremljenim obrascima kao što je WPForms, mogućnost prilagođavanja obrasca za prijavu je ograničena.

1. metoda: Korištenje WPFormsa za kreiranje stranice za prijavu

WPForms

Pogledajmo kako stvoriti stranicu za prijavu s WPFormsima.

1. korak: instalirajte WPForms na svoju web lokaciju

Prvo što trebate učiniti je instalirati i aktivirati dodatak WPForms. Dođite do mjesta provjerite licenčni ključ WPForms »Postavke. Licenčni ključ možete dobiti sa svog računa na web stranici WPForms.

Da biste mogli stvoriti prilagođenu stranicu za prijavu s WPFormsima, morat ćete je instalirati Dodatak za registraciju korisnika odlaskom u WPForms »Dodaci. Klik Instalirajte Addon pored Registracija korisnika Addon, a zatim kliknite Aktiviraj.

Nakon što se dodatak aktivira, možete nastaviti naprijed i stvoriti obrazac za prijavu korisnika s WPFormsom.

2. korak: Stvorite prilagođeni obrazac za prijavu

S WPFormsovim moćnim alatom za izradu drag and drop, možete sastaviti obrazac za prijavu u samo nekoliko minuta, a ne sati, bez pisanja jednog retka koda.

Da biste stvorili obrazac za prijavu, posjetite WPForms »Dodaj novo. Na stranici za postavljanje obrasca morat ćete odabrati Obrazac za prijavu korisnika predložak za stvaranje obrasca za prijavu.

predložak obrasca za prijavu korisnika

Sada ćete vidjeti alat za izradu obrasca gdje možete dodati, prilagoditi i ukloniti polja obrasca za prijavu. Predložak obrasca za prijavu prema zadanim postavkama dodaje sljedeća polja obrasca: Korisničko ime i Lozinka.

obrazac za prijavu korisnika u wordpressu

Možete prilagoditi bilo koje polje klikom na njega u alatu za izradu stranica. Zatim na željenoj ploči možete napraviti željene prilagodbe.

Korak 3: Konfiguracija obrasca

Da biste konfigurirali opće postavke, možete otići na Postavke »Općenito. Na ovoj stranici možete prilagoditi naziv obrasca, opis, tekst gumba za slanje itd.

opći obrazac za prijavu

Ne morate ništa raditi u Obavijesti karticu za svoj vlastiti obrazac za prijavu. Obavijesti su prema zadanim postavkama isključene, tako da nećete primati e-poruku svaki put kada se netko prijavi na vašu web lokaciju.

Kada se korisnik prijavi putem svog prilagođenog obrasca za prijavu, sletit će na početnu stranicu vaše web lokacije. Možete promijeniti URL za preusmjeravanje, ako želite, u URL za preusmjeravanje potvrde polje.

postavke potvrde prilagođena stranica za prijavu

4. korak: Objavite obrazac za WordPress

Jedna od glavnih prednosti korištenja WPForms za stvaranje obrasca za prijavu je ta što vam omogućuje ugrađivanje obrasca bilo gdje na vašoj web lokaciji, uključujući postove, stranice, widgete bočne trake ili widgetized podnožja.

Pogledajmo kako objaviti obrazac u postovima ili na stranicama.

Napravite novi post ili stranicu u WordPressu, a zatim kliknite ikonu + ikonu u uređivaču bloka Gutenberg. Možete potražiti blok WPForms i kliknuti na njega.

Dodajte obrasce

Zatim odaberite obrazac za prijavu u bloku WPForms i on će se automatski učitati u vašem postu / stranici.

Odaberite obrazac za prijavu

Nakon dodavanja obrasca, možete objaviti svoj post / stranicu.

Također možete dodati oblik za prijavu na svoj widget bočne trake na sljedeći način. Idi preko Izgled »Widgeti i dodajte widget WPForms na svoju bočnu traku.

Widget za prijavu

Odaberite svoj prilagođeni obrazac za prijavu u postavkama widgeta i kliknite na Uštedjeti gumb za spremanje promjena.

Druga metoda: Korištenje teme Moja prijava za stvaranje stranice za prijavu

tema moj dodatak za prijavu

Tema Moja prijava dodatak olakšava objavu prilagođenog obrasca za prijavu na vašoj web stranici WordPress. Za stvaranje jednostavne stranice za prijavu, sve što morate učiniti je instalirati i aktivirati dodatak Theme My Login.

Dodatak funkcionira izvan okvira bez ikakve daljnje konfiguracije.

Međutim, ako trebate prilagoditi postavke dodatka, na vašoj WordPress nadzornoj ploči možete kliknuti izbornik Theme My Login..

tema moje postavke za prijavu

Tada možete promijeniti vrste prijave i registracije. Također možete prilagoditi URL propuste za stranice za prijavu, odjavu, registraciju, izgubljenu lozinku i resetiranje stranica lozinki.

3. način: Prilagodite postojeću stranicu za prijavu na WordPress bez dodatka

Ako radije unesete promjene ili dodate prilagođeni stil na postojeću stranicu za prijavu nego stvorite potpuno novu, evo kako to učiniti.

Jednostavno dodajte ovaj kôd u datoteku function.php teme ili u dodatak za web mjesto:

Ako ste prvi put dodali isječke koda u WordPress, tada pogledajte naš vodič kako pravilno dodati isječke koda u WordPress, kako ne biste slučajno pokvarili web mjesto.

// Prilagođena stranica za prijavu
funkcija clp_login_head () {

jeka ”; // Počnite prilagođene stilove
echo ‘.login #nav a, .login #backtoblog a {color: #! bitno; } ‘; // Boja veze veze stranice za prijavu
echo ‘.login h1 a {background: url ("’. get_bloginfo (‘stylesheet_directory’). ‘/ slike / SLIKA JE OVDJE"); širina: px; visina: px; } ‘; // Logotip stranice za prijavu
echo ‘.login .button-basic {pozadina: #; border-color: #; } ‘; // Boja gumba stranice za prijavu
jeka ”; // Završavanje prilagođenih stilova

}
dodavanje (‘login_head’, ‘clp_login_head’);

Možete promijeniti CSS i URL slike u gornjem kôdu da biste dodali svoj prilagođeni stil za stranicu za prijavu u WordPress.

4. metoda: prikažite WordPress obrazac za prijavu bilo gdje bez dodatka

Ako želite prikazati obrazac za prijavu na WordPress na bilo kojoj stranici, bočnoj traci ili podnožju, tada taj kôd možete dodati u datoteku predloška svoje teme:

Baš kao i gore navedena metoda, ako prvi put dodajete isječke koda u WordPress, onda pogledajte naš vodič o tome kako pravilno dodati isječke koda u WordPress, kako ne biste slučajno pokvarili web mjesto.

<?pHP
wp_login_form ();
?>

Gornji kôd prikazat će samo općenitu stranicu za prijavu u WordPress na mjestu gdje dodate kôd. U slučaju da možete dodati prilagođenu stranicu obrasca WordPress s dodatnim poljima i opcijama, a zatim možete koristiti ovaj kôd:

<?php $ args = niz (
‘odjek’ => pravi,
‘preusmjeravanje’ => ‘Http://wpsnipp.com’,
‘form_id’ => ‘Loginform’,
‘label_username’ => __( ‘Korisničko ime’ ),
‘label_password’ => __( ‘Lozinka’ ),
‘label_remember’ => __( ‘Zapamti me’ ),
‘label_log_in’ => __( ‘Prijaviti se’ ),
‘id_username’ => ‘USER_LOGIN’,
‘id_password’ => ‘User_pass’,
‘id_remember’ => ‘Zapamti me’,
‘id_submit’ => ‘Wp-submit’,
‘upamti’ => pravi,
‘value_username’ => NULL,
‘value_remember’ => lažno);
wp_login_form ($ argumenata);
?>

To je to!

Nadamo se da vam je ovaj vodič pomogao u stvaranju prilagođene stranice za prijavu u WordPress. Ako vam se svidio ovaj članak, možda ćete htjeti pročitati i naš članak o najboljim dodacima za obrazac za WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map