Kako stvoriti obrazac “Google Forms Style” u WordPressu

kako stvoriti google obrasce za stilove obrazaca u WordPressu


Želite stvoriti obrasce “Google Forms style” za svoju web stranicu WordPress?

Mnogi izdavači biraju Google Forms kako bi napravili anketu jer ona pruža odredišnu stranicu bez ometanja koja je posvećena obrascu.

Ako želite stvoriti odredišnu stranicu bez distrakcije posebno za vaš obrazac, ali ne želite upotrebljavati aplikaciju treće strane, poput Google Forms-a, onda ste na pravom mjestu.

U ovom ćete vodiču pokazati kako stvoriti obrazac “Stil Google Forms” izravno s vaše WordPress nadzorne ploče pomoću dodatka koji se zove WPForms.

Nativno kreiranje obrasca “Google Forms Style” u WordPressu

wpforms kontakta-form-dodatak

WPForms je najbolji dodatak za kontakt na tržištu koji se isporučuje s nekoliko izgleda obrasca, uključujući izgled naziva Stranice obrasca. Stranice obrasca WPForms dobra je alternativa Google Forms.

Najbolji dio je taj što za razliku od Google Forms-a, WPForms omogućava dodavanje logotipa marke na stranicu obrasca. Ne prikazuje se logotip treće strane. Osim toga, izgled stranice obrasca ne kontrolira vaša WordPress tema, tako da se ne morate slagati s osrednjim izgledima obrasca i konverzijama niskog oblika

Možete koristiti WPForms za izradu odredišnih stranica prilagođenog obrasca za:

 • Vodeća generacija
 • ankete
 • Registracije web mjesta
 • Prijave događaja

i puno više. Pogledajte ovaj detaljni pregled WPForms-a.

1. korak: instaliranje i aktiviranje WPFormsa

instalirati wpforms

Prvi korak je instalacija i aktiviranje WPForms dodatak na vašoj web stranici.

Nakon što to učinite, možete započeti s stvaranjem stranice obrasca za svoju WordPress web lokaciju.

Korak 2: Instalacija paketa obrasca Addon Pack

Sljedeći je korak instalacija Stranice obrasca dodatak. Pomoću ovog dodatka obrazac možete lako pretvoriti u odredišnu stranicu prilagođenog obrasca. Da biste aktivirali ovaj dodatak, idite na svoju WordPress nadzornu ploču i kliknite na WPForms »Dodaci. Sada pomoću polja za pretraživanje potražite dodatak Stranice obrasca.

Addon Pages stranica

Kad ga pronađete, kliknite na Instalirajte Addon gumb za dodatak za početak rada.

3. korak: Stvaranje novog obrasca s WPFormsima

Da biste stvorili novi obrazac, idite na WPForms »Dodaj novo na vašoj WordPress nadzornoj ploči. Preusmjerit ćete se na novu stranicu na kojoj možete odabrati predložak svog obrasca.

wpforms-predlošci

Odaberi Jednostavan kontakt obrazac predložak. Sada ćete biti usmjereni na novu stranicu na kojoj možete vidjeti uređivač obrasca s desne strane, a polja obrasca i ostale postavke s vaše lijeve strane.

WPForms Builder

Možete jednostavno povući polja s lijeve strane i ispustiti ih u sastavljač obrasca s desne strane. Za razliku od Google Forms, također ćete dobiti mogućnost povezivanja obrasca s uslugom marketinga e-pošte i uslugama plaćanja. Evo kratkog vodiča za stvaranje jednostavnog kontaktnog obrasca s WPFormsima.

4. korak: Pretvaranje obrasca za kontakt u stranicu obrasca

Nakon što je obrazac uspješno stvoren, vrijeme je da ga pretvorite u stranicu obrasca. Za to trebate ići Postavke »Općenito« Stranice obrasca.

Ovdje ćete pronaći opciju pod nazivom Omogući način stranice stranice obrasca. Samo označite potvrdni okvir pored njega.

WPForms Builder oblikuje straniceaddon

To će proširiti vaše mogućnosti i vidjet ćete različita polja koja se dodaju. Većina tih polja ne objašnjava samo sebe, pa ih možete ispuniti u skladu s vašim potrebama.

U prva 2 polja možete dodati naslov stranice obrasca i poruku koju želite prenijeti svojim korisnicima.

Obrazac odredišne ​​stranice

U sljedeća 3 polja naći ćete opciju trajne veze (ovo automatski stvara WPForms, tako da ovdje ne morate ništa raditi), opciju logotipa zaglavlja na koju možete prenijeti poslovni logotip i opciju sheme boja.

Predlošci WPForms Builder-a pakiraju postavke addon-a, google oblikuje stilizirani oblik

Napokon, dobit ćete dva stila izgleda za odabir.

 • moderna: Ovaj prikazuje širi oblik sa zaobljenim uglovima. Donji dio pozadine vaše stranice bit će tamniji od boje koju odaberete za svoju shemu boja.
 • Klasik: Ova opcija prikazuje uži oblik s kvadratnim uglovima. Donji dio pozadine vaše stranice bit će lakši od vaše sheme boja.

klasična-i-moderan dizajn

Odaberite onu koja vam se najviše sviđa. Nakon što učinite, pogodite Uštedjeti gumb u gornjem desnom kutu zaslona. Također možete koristiti Stranica obrasca za pregled gumb u gornjem desnom kutu za pregled promjena. A evo kako to izgleda.

PReview obrasci odredišne ​​stranice, google obrasci u obliku stila

5. korak: Objavljivanje odredišne ​​stranice obrasca

Nakon što je odredišna stranica vašeg obrasca spremna, vrijeme je da objavite obrazac. Za to možete otići na bilo koju stranicu ili post u kojem želite prikazati svoj obrazac. Sada kliknite na + gumb i pronađite WPForms opcija.

Objavite wpforms, google obrasce u obliku stila

Sada kliknite na nju. S strelice na padajućem polju pokraj nje odaberite oblik koji ste upravo stvorili.

Publsih wpforms odredišni obrazac stranice, google obrasci u obliku stila

Sad pogodi Objaviti gumb na desnoj strani za obrazac koji treba ići uživo.

A to je lako stvoriti obrazac u obliku Google obrasca za svoju web stranicu WordPress. Nadamo se da ste ovaj članak smatrali korisnim. Ako jeste, možda biste željeli provjeriti i kako stvoriti anketni obrazac s WPFormsom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map