Kako stvoriti Popup obrazac u programu WordPress (korak po korak)

stvoriti skočni obrazac


Želite stvoriti skočni obrazac za svoju web stranicu? To je fantastična ideja! Malo stvari pretvara posjetitelje u pretplatnike, sljedbenike i kupce u odnosu na skočne kampanje.

Zbog toga ćemo u ovom članku pokazati kako stvoriti skočni oblik na jednostavan način, korak po korak.

Zašto stvarati Popup obrazac?

Kad je riječ o rastućem popisu e-pošte, skočni prozor ostaje korak ispred krivulje u usporedbi s bilo kojim drugim vrstama optinskih oblika. S skočnim prozorima korisnici su zabilježili porast broja konverzija za čak 600%.

Međutim, neki korisnici ne vole skočne prozore zbog njegove nametljive prirode. Ljudi mrze skočne prozore kada ih se uputi u lice čitatelja kad god posjete vašu web lokaciju.

Zbog toga vam je potrebno pametno skočno rješenje poput OptinMonster-a. OptinMonster je najbolji WordPress popup dodatak koji vam omogućuje lako stvaranje bilo koje vrste optin oblika, uključujući skočni oblik. Najbolje od svega, možete kontrolirati svaki aspekt skočne kampanje od toga kako i kada se aktivira do onoga kome se prikazuje. Na taj način možete proširiti svoju listu e-pošte bez nametljivosti.

OptinMonster

I, naravno, ima besprijekornu integraciju sa svim najpopularnijim marketinškim uslugama e-pošte poput MailChimp, Constant Contact, Drip itd..

Na raspolaganju je ogroman broj predložaka, tako da možete započeti odmah, bez potrebe da gradite skočni prozor od nule (iako možete, ako želite!).

Da biste ga dobili, krenite prema Službena web stranica OptinMonstera i prijavite se. Ne zaboravite upotrijebiti naš posebni kod SAVE10 na blagajni kako biste dobili 10% popusta samo zato što ste čitatelj IsItWP-a!

1. Napravite svoju kampanju

Prijavite se na svoj OptinMonster račun. Od tamo ćete biti preusmjereni na svoju nadzornu ploču. Započnite klikom na zeleno Stvorite kampanju dugme.

Stvorite kampanju

Nakon toga će se tražiti da odaberete vrstu kampanje. Klik Iskočiti budući da želite stvoriti skočni obrazac.

Odaberite Popup

Odaberite svoj omiljeni predložak kampanje za početak. Jednostavno zadržite pokazivač iznad dizajna koji vam se najviše sviđa i kliknite Koristite predložak. Za ovaj tutorial koristimo predložak Balance.

Odaberite predložak

Odatle će se od vas tražiti da navedete svoju kampanju i odaberete na kojoj će web lokaciji biti vaš popupni obrazac za prikaz. Nakon što ispunite polja, kliknite gumb Počnite graditi dugme.

Kao čarolija, odvest ćete se do tvorca kampanje. Vidjet ćete zadanu verziju bilo kojeg predloška koji ste odabrali. Budući da smo odabrali Balance, to izgleda:

Zadana kampanja

Sada možete početi ugađati predložak kako biste ga učinili potpuno vlastitim.

2. Prilagodite svoju kampanju

Svaka sjajna populacija ima sjajnu sliku pa ćemo tamo započeti. Kliknite na zadanu sliku da biste otvorili odjeljak Uređivanje elementa slike s lijeve strane. Zatim kliknite Odaberite Zamijeniti sliku.

Zamijeni sliku

Moći ćete odabrati sliku iz svoje postojeće biblioteke slika (ako ste nešto prije poslali) ili možete prenijeti novu sliku s računala.

Jednom kada vaša slika izgleda sjajno, prijeđite na okvir tekst naslova. Jednostavno kliknite na nju da biste je odabrali. Nakon odabira, na lijevoj strani će se pojaviti područje za uređivanje. Krenite naprijed i napišite vlastiti naslov i po potrebi se uskladite s elementima teksta. Možete promijeniti font, veličinu, boju i sve drugo što želite učiniti savršenim.

Uredi naslov

Zatim slijedite iste korake da biste prilagodili tekst tijela.

Uređivanje sadržaja tijela

Ne zaboravite kliknuti zeleno Uštedjeti gumb u gornjem desnom uglu. Spremite onoliko često koliko trebate tijekom procesa izgradnje da biste bili sigurni da ćete zadržati sve promjene.

Spremi kampanju

Ako je potrebno, možete i promijeniti izgled i tekst za svoj polje optin za e-poštu. Jednostavno kliknite na njega da biste ga uredili, isto kao i sve ostalo. S lijeve strane će biti opcije za promjenu teksta polja, kao i boje i stila gumba za slanje.

Uredi okvir e-pošte

Govoreći o podnesenjima … Sada je vrijeme da povežete uslugu marketinga e-pošte s popup!

Povezano: Kako poslati WordPress obrazac bez osvježenja stranice u WordPressu

3. Omogućite integraciju e-pošte

Budući da se većina popup kampanja ovih dana koristi za dobivanje potencijalnih potencijalnih klijenata i pretplatnika, ovaj je korak jedan od najvažnijih.

OptinMonster integrira sa svim najpopularnijim pružateljima usluga e-pošte; međutim, za ovaj vodič koristit ćemo MailChimp.
Započnite klikom na ikonu integracije , a zatim kliknite karticu pri vrhu zaslona, ​​a zatim kliknite Dodajte novu integraciju na lijevoj strani.

Dodajte novu integraciju

Na padajućem izborniku odaberite MailChimp.

Odaberite EMS

Ispunite polja za svoju MailChimp naljepnicu računa i API. Možete ih dobiti sa svog MailChimp računa. Ako vam je potrebna pomoć u vezi s ovim aspektom, jednostavno slijedite dokumentaciju koju je dao OptinMonster.

Spajanje na MailChimp

Zatim kliknite zeleno Spajanje na MailChimp gumb za nastavak.

Nakon toga će se tražiti da odaberete s kojeg popisa želite da se vaš obrazac povezuje. Kliknite onu koju želite.

Bam! Integracija e-pošte sada je završena. Na sljedeći korak!

4. Konfigurirajte pravila prikaza

Kliknite na Pravila prikaza pri vrhu stranice. Odatle će vam se prikazati stranica koja izgleda ovako:

Pravila prikaza

Konfigurirajte pravila za prikazivanje koliko želite. Jednostavno kliknite svaki odjeljak i povežite se s njim dok ne budete zadovoljni.

5. Hit Objavi

Vrijeme je da kampanju učinite aktivnom! Udari Objaviti karticu pri vrhu zaslona. Zatim kliknite preklopnicu tako da postane zeleno i kaže UŽIVO.

Objaviti

Ne zaboravite pogoditi Uštedjeti gumb zadnji put!

Pomaknite se prema dolje do Platforma opcija. Odaberi WordPress a zatim slijedite dobivene upute.

Odaberite platformu

Skoro ste tamo! Jedan korak.

6. Učinite Popup obrazac uživo na WordPressu

Prijavite se na svoju WordPress nadzornu ploču. Sada bi trebao biti kartica OptinMonster s lijeve strane. Kliknite na nju da biste vidjeli popis svih svojih kampanja. Ako ne vidite kampanju koju ste napravili, pritisnite Osvježiti dugme.

Osvježi kampanje

Nakon što se vaša kampanja prikaže, kliknite ikonu Ići uživo veza.

Ići uživo

To je to! Gotov si. Sada će se vaš skočni obrazac prikazati na vašoj web stranici.

Nadamo se da vam je ovaj vodič pomogao da naučite kako stvoriti skočni obrazac za svoju web stranicu WordPress.

Ako smatrate da je ovaj vodič koristan, možda će vam se svidjeti i naša lista najboljih dodataka za trgovce.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map