Kako stvoriti uskoro stranicu u WordPressu (korak po korak)

Kako stvoriti uskoro stranicu u WordPressu


Želite li uskoro stvoriti novu stranicu u WordPressu? Dodatak za WordPress koji dolazi uskoro omogućuje vam da postavite stranicu koja uskoro dolazi kako biste korisnike oduševili pokretanjem, bilo da je riječ o web lokaciji, blogu ili proizvodu.

Na taj način tijekom razdoblja razvoja web stranice ili redizajna ne morate svojim korisnicima prikazivati ​​stranicu s pogreškama ili djelomično izgrađenu stranicu. Umjesto toga, možete objaviti prekrasnu stranicu koja uskoro dolazi kako biste ih obavijestili o napretku svog lansiranja.

U ovom ćemo vam članku pokazati kako stvoriti uskoro stranicu u WordPressu.

Zašto biste trebali stvoriti stranicu uskoro??

Kada je vaš blog ili web lokacija u procesu razvoja, morat ćete posjetiteljima prikazati profesionalnu stranicu koja uskoro dolazi. Na taj način oni će znati kada se vratiti i posjetiti vašu web stranicu.

Pogledajmo zašto je važno da imate uskoro novu stranicu prije pokretanja:

 • Google sprječava da se nove web lokacije rangiraju u Googleovim najboljim rezultatima, poznatim kao Google Sandbox efekt. Bez uskoro dostupne stranice potrebno je puno vremena da se vaša web lokacija rangira čak i nakon pokretanja. Stranica koja se stiže uskoro može se boriti protiv kutije s pijeskom jer će to biti uživo prije lansiranja i daje vam početnu prednost u SEO-u od prvog dana predstavljanja.
 • Dodavanje brojača na stranicu koja uskoro stiže pobudi znatiželju kod vaših korisnika i oni upoznaju kada će vaša web stranica biti pokrenuta..
 • Možete dodati okvir za pretplatu na bilten na svoju stranicu koja dolazi uskoro i povećati popis e-pošte.

Evo nekoliko primjera stranica koji uskoro možete provjeriti.

Primjer 1:

Uskoro primjer stranice

Primjer 2:

Uskoro primjer stranice

Jeste li spremni za izradu stranice koja dolazi uskoro? Započnimo!

Izrada stranice uskoro, korak po korak

Postoji mnogo WordPress dodataka pomoću kojih možete stvoriti uskoro novu stranicu. Preporučujemo upotrebu SeedProd, koji je najbolji WordPress koji uskoro dolazi.

Prvo što trebate učiniti je instalirati i aktivirati SeedProd uključiti. Za više detalja, pogledajte naš vodič o tome kako instalirati WordPress dodatak.

Korisnici IsItWP mogu dobiti 20% popusta na SeedProd s našim kodom kupona WPB20.

Nakon aktivacije posjetite Postavke »Uskoro Pro stranici u vašem administratoru za WordPress. Od tamo možete postaviti svoju stranicu koja uskoro stiže.

Započnite s promjenom statusa u Omogući dolazak ubrzo na način. Klikni na Spremi sve promjene gumb za spremanje postavki.

Omogući stranicu koja dolazi uskoro

Nakon što omogućite ovu postavku, svi vaši odjavljeni korisnici i posjetitelji s tražilica vidjet će uskoro stranicu. Svojoj web stranici možete pristupiti prijavom svom administratoru WordPressa.

U sljedećem koraku kliknite na Uredite Uskoro / Stranica za održavanje gumb za odabir predloška stranice za uskoro web mjesto za vaše web mjesto.

Odaberite predložak

Možete pronaći tona različitih lijepih gotovih predložaka za postavljanje uskoro stranice. Možete odabrati predložak koji odgovara temi vašeg poslovanja ili web stranice.

Nakon odabira bit ćete usmjereni na alat za prilagodbu stranica na kojem možete urediti predložak i pregledati promjene odmah.

Uređivanje stranica koje dolaze uskoro

Na lijevoj traci zadataka pronaći ćete mnoštvo opcija za prilagođavanje poput teme, sadržaja, boje pozadine, tipografije i još mnogo toga. Pomoću alata za izradu stranica u stvarnom vremenu možete brzo unijeti promjene u svoj predložak i odmah ih pregledati.

Prilagoditelj vam omogućuje prebacivanje između pregledavanja radne površine i mobilnog uređaja da biste vidjeli izgled svoje web stranice koja dolazi uskoro.

Mobilni prikaz za uskoro dostupnu stranicu

Stranicu koja uskoro stiže možete povezati i sa omiljenom uslugom marketinga e-pošte.

Da biste to učinili, morate kliknuti na Postavke obrasca e-pošte opcija s lijevog izbornika u alatu za prilagođavanje. Omogući Obrazac za e-poštu postavke i odaberite uslugu marketinga e-pošte s Spremi pretplatnike u padajući.

Za ovaj udžbenik povezujemo stranicu koja dolazi uskoro s MailChimpom. Međutim, s popisa možete odabrati bilo koju alternativu MailChimpa i nekoliko drugih usluga e-pošte.

Omogućite marketing putem e-pošte

Klikni na Konfigurirati gumb i dodatak će vas odvesti na stranicu postavki.

Sada morate unijeti ključ API-a koji možete dobiti sa svog MailChimp računa i odabrati popis e-pošte. Pomaknite se prema dolje i kliknite na Spremite i nastavite s uređivanjem dugme.

Postavke MailChimp-a

Sada ćete biti preusmjereni na tvorca stranica u stvarnom vremenu.

Nakon što stigne stranica uskoro, kliknite na Uštedjeti gumb za spremanje postavki.

To je sve.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da naučite kako stvoriti uskoro stranicu u WordPressu. Možda ćete također htjeti provjeriti naš vodič o tome kako A / B podijeliti testiranje WordPress obrazaca za povećanje konverzija.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map