Kako stvoriti zapanjujući WordPress Optin obrasci (korak po korak)

kako stvoriti optin obrazac


Želite li dodati optin obrazac na svoju web stranicu? Optin obrazac koristan je za dobivanje više korisničkih pretplata i omogućuje vam dodatno angažiranje posjetitelja. Jednom kada nađete prave alate, možete implementirati strategiju za kontakt sa svojim korisnicima i dobivanje njihovih adresa e-pošte. U ovom ćemo vam članku pokazati kako jednostavno stvoriti optin obrazac na svojoj web stranici WordPress.

Što je Optin obrazac?

Optin obrazac je obrazac za pretplatu korisnika i obrazac za marketing putem e-pošte. Pretplatnike vaše web stranice lako možete povećati koristeći interaktivni optin obrazac. Ti pretplatnici kasnije mogu postati vaši kupci.

Možete stvoriti zadivljujući optin obrazac za svoje posjetitelje, tako da se oni mogu slobodno prijaviti na vaš newsletter i postati dio vaše liste e-pošte nakon što implementirate prave alate.

Provest ćemo vas kroz dvije različite metode za stvaranje optimalnog obrasca na vašem web mjestu WordPress.

Metoda br. 1 – Korištenje OptinMonster-a:

Najprikladnije za korisnike koji žele stvoriti zapanjujuće obrasce optimizirane za pretvorbu. OptinMonster samostalna je platforma, što znači da možete stvoriti optin obrazac na bilo kojem mjestu, uključujući WordPress, Shopify, Joomla, HTML web mjesto, itd..

2. metoda – korištenje WPForms:

izabrati WPForms ako želite WordPress dodatak stvoriti optin obrazac. Prednost je u tome što možete sastaviti što više optinskih oblika unutar svoje WordPress nadzorne ploče.

Spreman? Započnimo!

1. metoda: Stvorite Optin obrazac u WordPressu pomoću OptinMonster

Prvo ćemo koristiti OptinMonster dodatak.

OptinMonster je najbolji dodatak WordPress olova generacije. To je najmoćniji, najfleksibilniji dodatak dostupan i koristi se za jednostavno kreiranje optimalnih kampanja za vaše posjetitelje. OptinMonster ima mnoštvo nevjerojatnih značajki za povećanje svojih pretplatnika.

Također, pročitajte naš članak o najboljim dodacima za WordPress popup koji sadrži OptinMonster.

Prije nego što započnemo, morat ćete instalirati i aktivirati OptinMonster dodatak. Za više detalja možete vidjeti naš detaljni vodič o tome kako instalirati dodatak u WordPress.

Nakon aktivacije morat ćete ići na OptinMonster u vašem administratoru WordPress područja za unos API ključa.

Da biste dobili ključ API-ja, morat ćete otići na svoj račun na web mjestu OptinMonstera i posjetiti taj API stranicu iz gornjeg izbornika.

Kopiraj API

Kopirajte i zalijepite ovaj ključ API na OptinMonster stranicu na vašem WordPress Admin računu.

Dodajte API ključ

Klikni na Spremi postavke gumb za nastavak.

Nakon toga morat ćete kliknuti na Izradite novu kampanju gumb u gornjem desnom kutu zaslona. Pokrenut će stranica za kreiranje OptinMonster kampanje u novom prozoru.

Odaberite kampanju

Da biste započeli, trebate odabrati vrstu kampanje. Budući da stvaramo jednostavan optin obrazac, odaberite Popup kampanju i pomaknite se prema dolje da biste odabrali predložak.

Bilješka: Također možete lako stvoriti optin obrazac koristeći druge vrste kampanja. Odabrali smo skočni prozor za ovaj vodič jer je to najpopularnija opcija.

Odaberite predložak kampanje

Tražit će vas da dodate naziv za svoju kampanju optin formulara i odaberete web mjesto na kojem ga želite prikazati. Dodajte ove podatke i kliknite na Počnite graditi dugme.

Počnite graditi

Zatim ćete vidjeti stranicu s dizajnom za postavljanje vašeg optimalnog obrasca.

Dizajn optin obrazac

Na ovoj stranici možete otići Optin postavke s lijevog izbornika za upravljanje osnovnim postavkama kao što su optin prikaz stilova, gumb za zatvaranje i prilagođeni CSS.

U blokovi Postavke, imat ćete mogućnost dodati više blokova u vaš optin obrazac. Funkcija povlačenja i ispuštanja u OptinMonster omogućuje jednostavno dodavanje blokova bez napora. Pomoću ovih blokova možete dodati tekst, slike, polja itd.

Možete ići na Prikaz postavke za upravljanje opcijama prikaza i trajanja obrasca. Omogućuje vam izmjenu naziva kampanje, dodavanje trajanja kolačića, postavljanje širine spremnika i još mnogo toga.

Prikaži postavke optin

Možete postaviti i poruku o uspjehu za svoje nove pretplatnike. Ova poruka o uspjehu pojavit će se nakon što korisnici ispune optin obrazac na vašoj web stranici. Jednostavno prebacite na Uspjeh s vrha pregleda obrasca.

Kartica uspjeha

U Postavke uspjeha, možete upravljati stilovima pregleda uspješnosti, postavkama gumba za zatvaranje i dodati prilagođeni CSS. Nadalje, postavke stilova pregleda uspjeha omogućuju vam dodavanje slike na poruku uspjeha, promjenu stila fonta, prilagođavanje boja i više.

Za sve postavke imat ćete pregled s desne strane, tako da ćete točno znati kako će se optin obrazac pojaviti na vašoj web lokaciji nakon što je uživo.

Zatim ćete morati dodati integraciju koja će prikupljati adrese e-pošte od posjetitelja. Idi na integracije kliknite vrh stranice i kliknite na Dodajte novu integraciju dugme.

Dodajte novu integraciju

OptinMonster uključuje mnoge integracije za najbolje davatelje usluga e-pošte poput AWeber, MailChimp, Constant Contact, SendInBlue i još mnogo toga.

Možete odabrati davatelja usluga e-pošte poput AWeber i povežite OptinMonster s AWeberom nastaviti.

Nakon što ste zadovoljni postavkama svog optin obrasca, kliknite na Uštedjeti gumb u gornjem desnom kutu zaslona.

Najbolji dio stvaranja optiminog obrasca pomoću OptinMonster-a jest taj što ćete dobiti sve na dohvat ruke. Nakon spremanja postavki, možete ići naprijed i kliknite Objaviti dugme.

Vratite se na stranicu OptinMonster u vašem području WordPress Administrator i kliknite na kampanje dugme.

Bilješka: Ako tamo ne pronađete svoj optin obrazac, kliknite na Osvježi kampanje dugme.

Stranica kampanje za OptinMonster

Klikni na Uređivanje izlaznih postavki ispod naziva kampanje za optin obrazac koju ste kreirali i omogućite kampanju na web mjestu. Možete i kontrolirati tko bi trebao vidjeti ovaj optin obrazac.

Izlazne postavke

Spremite postavke da biste vidjeli svoj optin obrazac u akciji.

Uvijek možete uređivati ​​dizajn i tekst svog optin obrasca. OptinMonster je potpuno fleksibilan i omogućava vam da dodate više značajki u već kreirane optin kampanje, tako da nevjerojatno brzo možete povećati broj pretplatnika putem e-pošte..

Želite provjeriti i ovu usporedbu između OptinMonster-a i Sumo-a kako biste saznali pobjednika među njima.

Ako tražite alternativnu metodu, nastavite čitati dolje da biste upotrebljavali WPForms za stvaranje optimalnog obrasca na vašoj WordPress web lokaciji.

Druga metoda: Stvorite Optin obrazac u WordPressu koristeći WPForms

WPForms je najbolji dodatak za WordPress obrazac na tržištu. Omogućuje vam jednostavno dodavanje prilagođenih obrazaca na vašu web lokaciju, uključujući optin obrazac.

Prvo što trebate učiniti je instalirati i aktivirati WPForms uključiti. Za više detalja pogledajte naš detaljni vodič o tome kako instalirati WordPress dodatak.

Nakon aktivacije, morat ćete provjeriti ključ licence za trenutni pristup svim značajkama i dodacima WPForms-a.

Da biste dobili ključ licence, morat ćete se prijaviti na svoj WPForms račun.

Stranica računa WPForms

Kopirajte i zalijepite ovaj licenčni ključ u svoje WordPress područje administratora na WPForms »Postavke stranica. Sada kliknite na provjeriti dugme.

Provjerite licencu

Nakon potvrde morat ćete ići na integracije na stranici postavki WPForms. Na ovoj stranici naći ćete davatelja usluge e-pošte Constant Contact.

Davatelj e-pošte pomoći će vam u pohrani e-pošte svojih pretplatnika. Također vam omogućuje izradu popisa e-pošte, kontaktiranje svojih pretplatnika i još mnogo toga.

Povezano: Kako razviti svoj popis e-pošte, brzo.

Bilješka: Svoj obrazac možete integrirati i s drugim davateljima usluga e-pošte poput AWeber, MailChimp, GetResponse itd. Sve ove opcije dostupne su kao dodaci na WPForms »Dodaci stranica.

Dodajte novi račun

Morat ćete dodati novi račun uz konstantni kontakt da biste ovu uslugu integrirali sa svojim optin obrascem. Jednostavno slijedite naš korak po korak vodič kako povezati stalni kontakt s WPFormsima.

Nakon toga morat ćete krenuti WPForms »Dodaj novo iz vašeg WordPress Admin područja za pokretanje programera WPForms.

Dodajte naslov za novi obrazac i kliknite na Obrazac za prijavu na bilten predložak.

Izradite obrazac za biltene

Učitat će se gotov obrazac za prijavu na bilten.

Sada ćete morati povezati ovaj obrazac s davateljem usluga e-pošte stalnog kontakta za spremanje e-poruka. Za to ćete morati ići na Marketing na lijevoj strani i kliknite na opciju Stalni kontakt da biste povezali obrazac s njim.

Dodajte novu vezu

Morat ćete kliknuti na Dodajte novu vezu gumb za stvaranje veze. Dodijelite naziv svojoj vezi i spremni ste za povezivanje dodatnih polja u svoj optin obrazac.

Spremite obrazac i izađite. Na kraju, morat ćete prikazati ovaj obrazac na svojoj web stranici WordPress.

Jednostavno idite Stranice / Postovi »Dodaj novo na vašem području WordPress Administrator i kliknite gumb Dodaj obrazac iznad uređivača teksta. Otvorit će se skočni prozor u kojem možete odabrati svoj optin obrazac i kliknuti na Dodajte obrazac gumb za umetanje na svoju stranicu / post.

Umetnite obrazac

Također možete prikazati obrazac za optin na područjima spremnim za widgete, poput bočne trake, pomoću widgeta WPForms.

To je sve!

Nadamo se da vam je ovaj post pomogao da naučite kako stvoriti optin obrazac na svojoj web stranici WordPress. Možda ćete također htjeti provjeriti naš vodič o tome kako stvoriti prilagođeni obrazac za registraciju korisnika u WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map