Kako započeti posao s pretplatom (korak po korak)

kako stvoriti pretplatu


Planirate li stvoriti tvrtku s pretplatnicima?

Kutija pretplate ponavlja se poslovni model u kojem kupci mogu naručiti određenu nišu proizvoda koji se isporučuju u redovitom vremenskom intervalu..

Posao na pretplatnici naglašava jedinstveno iskustvo koje nudi kupcima, a ne proizvode koji se isporučuju.

S poslovne strane, on nudi predvidljiv prihod trgovcima za razliku od tradicionalnog e-trgovanja.

pretplatnička kutija

U ovom su poslovnom modelu proizvodi pakirani u kutije u raznovrsnom obliku. Na primjer, kozmetička kutija sadrži razne kozmetičke proizvode poput pranja lica, maske za lice, hidratantnog gela, tonera itd. Koji se istroši u određenom periodu.

Popularni primjeri tvrtki s pretplatničkim kutijama su kutije za ljepotu, kutije za kućne ljubimce, pelene, namirnice ili bilo koji drugi proizvodi koji se redovito iscrpljuju..

U ovom ćemo vam članku pokazati kako postupno pokrenuti okvir za pretplatu. Ali prije toga doznajmo zašto biste trebali pokrenuti ovaj posao.

Pokretanje poslovanja s pretplatničkim blokom

Tvrtke s pretplatničkim kompanijama trenutno su u potražnji, a osim niša, čak su i velikani e-trgovine poput Amazona skočili na pojasu.

Pogledajte nekoliko primjera poduzeća s pretplatom.

1. NatureBox.com

primjer pretplate okvir

NatureBox je tvrtka za snack pretplatu koja poslužuje kupce od 2012. Oni su vrhunski resurs za zdrave i čiste grickalice, uključujući adaptogeniku, funkcionalnu hranu i CBD grickalice.

2. BlueBottleCoffee.com

primjer pretplate pretplate bluecoffee

Blue Bottle Coffee je marka kave s pretplatom sa sjedištem iz Velike Britanije. Oni obrađuju pretplate za kafiće iz 22 zemlje i nude besplatnu dostavu širom svijeta.

3. Amazon Prime

primjer tvrtke Amazon prime pretplata

Amazon Prime je usluga s pretplatom koju nudi Amazon koja kupcima nudi širok izbor pogodnosti koje inače ne bi bile dostupne ili koštale uobičajeno za tipičnog Amazonovog kupca.

Započeti posao s pretplatničkim kompanijama dobit je za vas i vaše kupce.

Za kupce

Vaši će kupci voljeti ovaj poslovni model iz sljedećih razloga.

 • Pogodnost: Ne moraju brinuti da će im ponestati proizvoda koji obično iscrpljuju prema predvidivim planovima. (Na primjer pelene, hrana za kućne ljubimce itd.)
 • jeftini: Budući da se narudžba postavlja za set proizvoda u redovnom razmaku, kupci ih obično dobivaju po nižoj cijeni nego što bi ih zasebno platili.

Za vlasnike tvrtki

Za razliku od tradicionalnog e-commerce poslovanja, pretplatni posao dolazi s puno prednosti.

 • Bolje upravljanje zalihama: Izračun oglasnog prostora je precizniji jer već znate koliko su htjeli vaši “zaključani” kupci.
 • Bolja predviđanja prihoda: Prednost imate i u boljem predviđanju prihoda. Na taj ćete način napraviti bolji investicijski plan.
 • Prilagođena ponuda: Možete dopustiti korisnicima da izrađuju proizvode za njih. Bez sumnje, personalizacija dokazano povećava lojalnost i zadovoljstvo kupaca.

Provjerimo kako korak po korak izgraditi posao s pretplatom.

1. korak: Izrada web lokacije za e-trgovinu

Da biste započeli posao s pretplatničkim okvirom, prvo morate kupiti ime domene i web hosting.

Naziv domene je adresa vaše web stranice, poput IsItWP.com ili Google.com. To je ono u što se upisuju vaši kupci da bi se kretali do web mjesta s pretplatničkim okvirom.

Kada počinjete, troškovi domene i web hostinga mogu se činiti poprilično velikima. Zato preporučujemo Bluehost, web hostinga kojega nudi WordPress.org.

Bluehost WooCommerce

Bluehost nudi besplatno ime domene, besplatni SSL, neograničen web hosting i sve ostalo što je potrebno da biste postavili i pokrenuli svoju internetsku trgovinu..

Više pojedinosti potražite u našoj recenziji na Bluehostu.

2. korak: Instaliranje pretplata na WooCommerce

woocommerce-pretplate

Ako ste se prijavili za Bluehost pomoću veze u koraku 1, već ste instalirali WooCommerce na svog domaćina, tako da možete preskočiti ovaj korak. U suprotnom, nastavite i instalirajte WooCommerce dodatak. Zatim instalirajte i aktivirajte dodatak WooCommerce Pretplate.

Ovo je jedan od najboljih dodataka za sve koji su spremni kreirati posao s pretplatnicima. Pomoću ovog dodatka možete jednostavno stvoriti mnoštvo pretplata, kako za fizičke, tako i za virtualne proizvode. Također vam omogućuje stvaranje različitih opcija pretplate kao što su mjesečni proizvod, tjedne pretplate ili čak godišnji paketi za naplatu softvera.

Čak imate mogućnost dodati naknadu za prijavu, ponuditi besplatna suđenja ili postaviti razdoblja isteka.

Korak 3: Izrada usluge pretplate

Sada, kada se vode svi osnovni koraci, vrijeme je da započnete s stvaranjem pretplate. Za to na nadzornoj ploči WordPressa idite na WooCommerce »Proizvodi» Dodaj novo.

WooCommerce dodaj novi proizvod

Ovdje možete započeti dodavati svoje proizvode. Dodajte naziv proizvoda i sliku. S desne strane možete dodati i kategoriju. Nakon što se pomaknete dalje po zaslonu, vidjet ćete opciju koja se zove Podaci o proizvodu. Kliknite strelicu padajućeg izbornika pokraj nje i odaberite opciju Jednostavna pretplata opcija.

vrsta proizvoda, WooCommerce

Nakon toga možete dodati cijenu proizvoda, prodajnu cijenu, postavke poreza i pretplate.

Postavke pretplate, woocommerce za pretplatu

Da biste dodali više proizvoda, možete slijediti isti postupak.

Korak 4: Grupiranje vaših proizvoda

Sljedeći je korak grupiranje vaših proizvoda. Za to možete ići Proizvodi »Dodaj novo. Sada dodajte Kutija za pretplatu kao vaš naslov. Ovdje možete dodati i opis. Sada se pomaknite prema dolje da biste pronašli Podaci o proizvodu opcija. A s strelice na padajućem izborniku odaberite Grupirani proizvodi opcija.

grupirani proizvodi, posao s pretplatničkim okvirom

Sada koristite Povezani proizvodi za dodavanje svih proizvoda koje ste upravo dodali. Samo upišite naziv svog proizvoda pomoću polja za pretraživanje i odaberite ih za dodavanje.

Okvir za pretplatu

Sad pogodi Objaviti gumb kako biste omogućili pretplatu na pretplatu. Vaš pretplatni okvir sada je spreman za vaše korisnike.

potpisivanje-box

I to je to. Sada možete početi prodavati svoje proizvode i stalno zarađivati.

Nadamo se da vam je ovaj vodič za pokretanje posla s pretplatom bio koristan. Da si. možda biste također željeli naučiti kako stvoriti web mjesto za članstvo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map