Πώς να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη φόρμα Airtable στο WordPress

μορφή αεροπλάνου, μορφή αεροπλάνου wp, φόρμες wp και zapier


Θέλετε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη φόρμα Airtable στον ιστότοπό σας WordPress?

Το Airtable είναι μια υπηρεσία cloud που σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες εφαρμογές υπολογιστικών φύλλων χωρίς να χρειάζεται να γράψετε μια γραμμή κώδικα. Η φόρμα Airtable διευκολύνει την αποθήκευση των πληροφοριών του χρήστη σας σε βάση Airtable.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη φόρμα Airtable για το WordPress.

Γιατί να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη φόρμα Airtable στο WordPress?

Οι φόρμες Airtable είναι ιδανικές για ιστότοπους που διεξάγουν κουίζ και δημοσκοπήσεις, συλλέγουν πληροφορίες πελατών, σχεδιάζουν προϊόντα, προγραμματισμό ημερολογίου περιεχομένου κ.λπ..

Το Airtable διευκολύνει τη συλλογή πληροφοριών σε μεγάλους πίνακες.

Βασικά, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά υπολογιστικά φύλλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση πληροφοριών στη βάση δεδομένων σας. Ωστόσο, όλα τα δεδομένα σε αυτές τις φόρμες πρέπει να εισαχθούν με το χέρι, το οποίο φυσικά είναι μια κουραστική εργασία. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια φόρμα WordPress και να την ενσωματώσετε στον λογαριασμό σας στο Airtable.

Πώς να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη φόρμα Airtable στο WordPress

Ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη φόρμα Airtable στον ιστότοπό σας WordPress είναι να χρησιμοποιήσετε το Πρόσθετο WPForms. Το WPForms είναι το καλύτερο και το πιο δημοφιλές πρόσθετο δημιουργίας φόρμας WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οποιαδήποτε μορφή φόρμας μέσα σε λίγα λεπτά.

WPForms

Προσφέρει πολλά όμορφα πρότυπα που είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν αμέσως. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτές τις φόρμες για να συλλέξετε πληρωμές, να αποτρέψετε την υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων, να προσθέσετε γεωγραφική τοποθεσία και να κάνετε πολλά περισσότερα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, διαβάστε την κριτική μας στο WPForms.

Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτής της προσθήκης είναι να σας επιτρέψει να συνδέσετε τη φόρμα στον λογαριασμό σας στο Airtable χρησιμοποιώντας το Zapier. Το Zapier είναι μια εφαρμογή που συνδέεται με πάνω από 1.500 εφαρμογές στον ιστό, συμπεριλαμβανομένων των Airtable, Google Calendar, Slack, Gmail κ.λπ..

Μόλις συνδέσετε τη φόρμα σας στο Airtable, όλες οι πληροφορίες στη φόρμα θα προστεθούν αυτόματα στον λογαριασμό σας στο Airtable. Δεν είναι αυτός ένας γρήγορος και απλός τρόπος για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σας; Ας δούμε λοιπόν πώς να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη φόρμα Airtable στο WordPress.

Βήμα 1: Δημιουργία φόρμας WordPress με WPForms

Για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τη φόρμα σας, θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το Πρόσθετο WPForms στον ιστότοπό σας. Μετά την ενεργοποίηση μεταβείτε στο WPForms »Προσθήκη νέου για να δημιουργήσετε μια φόρμα.

Τώρα επιλέξτε το Απλή φόρμα επικοινωνίας επιλογή. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα όνομα στη φόρμα σας στο πεδίο όνομα φόρμας.

WPForms Builder, Airtable φόρμες

Η απλή φόρμα θα έχει ορισμένα βασικά πεδία όπως Όνομα και Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα πεδία σε αυτήν τη φόρμα απλά σύροντας και ρίχνοντας τα πεδία από την αριστερή πλευρά της οθόνης σας. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας μιας απλής φόρμας επικοινωνίας.

Μόλις ολοκληρώσετε την προσαρμογή της φόρμας σας, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις ειδοποίησης και επιβεβαίωσης αυτής της φόρμας. Τέλος, κάντε κλικ στο Σώσει κουμπί, ώστε να μην χάσετε τις ρυθμίσεις σας.

Βήμα 2: Εγκατάσταση του Zapier Addon για Airtable Integration

Στο επόμενο βήμα, πρέπει να το κάνετε εγκαταστήστε το πρόσθετο Zapier. Με το Zapier μπορείτε να συνδέσετε τη φόρμα σας σε περισσότερες από 2 εφαρμογές ταυτόχρονα.

Εδώ θα χρησιμοποιήσουμε το Zapier για να συνδέσουμε τη φόρμα μας στο Airtable. Για να εγκαταστήσετε το Zapier, μεταβείτε στο WPForms »Πρόσθετα. Τώρα χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης για να αναζητήσετε το πρόσθετο.

Μόλις βρεθεί, κάντε κλικ στο Εγκαταστήστε το Addon κουμπί. Τώρα μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεων WPForms και κάντε κλικ στο Ενσωμάτωση αυτί. Εδώ θα βρείτε το κλειδί API Zapier, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση των WPForms στο λογαριασμό σας Zapier.

Σε αυτήν τη σελίδα, μπορείτε να δείτε το λογότυπο Zapier. Κάντε κλικ σε αυτό για να βρείτε το κλειδί API. Διατηρήστε αυτήν τη σελίδα ανοιχτή. Θα χρειαστεί αυτό το API στο επόμενο βήμα.

API Zapier

Βήμα 3: Δημιουργία του Zap

Το Zap είναι μια αυτοματοποιημένη εργασία στην οποία μπορείτε ταυτόχρονα να εκτελείτε και να συνδέετε δύο ή περισσότερες διαδικτυακές εφαρμογές. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Zapier. Ανοίξτε μια νέα καρτέλα και δημιουργήστε έναν λογαριασμό Zapier.

Για να το κάνετε αυτό, απλώς μεταβείτε στο Επίσημος ιστότοπος Zapier και κάντε κλικ στο Εγγραφείτε. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση email σας για να εγγραφείτε.

Zapier, ενσωμάτωση wpforms, φόρμες airtabe

Μόλις μπείτε στον πίνακα ελέγχου Zapier, κάντε κλικ στο Κάντε ένα Zap κουμπί.

Τώρα πρέπει να διαμορφώσετε δύο πράγματα:

  • Διαμορφώστε την εφαρμογή Trigger
  • Διαμορφώστε μια εφαρμογή δράσης

Ας τα δούμε βήμα προς βήμα.

Βήμα 4: Διαμόρφωση της εφαρμογής Trigger για Airtable

Το Zap χρειάζεται μια σκανδάλη για κάθε συγκεκριμένη ενέργεια. Εδώ θα χρειαστεί να διαμορφώσουμε τα WPForms ως την εφαρμογή ενεργοποίησης. Όταν κάνετε κλικ στο Κάντε ένα Zap κουμπί θα μεταφερθείτε σε μια νέα οθόνη. Σε αυτήν τη σελίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο αναζήτησης για να αναζητήσετε WPForms. Μόλις βρεθεί, κάντε κλικ σε αυτό για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Ενσωματώστε τα WPForms στο zapier

Στο επόμενο βήμα, επιλέξτε το Να συνεχίσει κουμπί.

ενσωματώστε το wpfrms στο zapier

Θα δείτε τώρα μια νέα οθόνη όπου θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο WPForms. Κάνοντας κλικ στο Συνδεθείτε στο WPForms κουμπί θα δείτε ένα νέο αναδυόμενο παράθυρο όπου μπορείτε να εισαγάγετε τη διεύθυνση του ιστότοπού σας και το κλειδί API που χρειαζόμαστε στο βήμα 2. Αφού εισαγάγετε αυτές τις λεπτομέρειες, κάντε κλικ στο Ναι, συνεχίστε κουμπί.

Θα δείτε ότι η προσθήκη WPForms προστέθηκε στο Επιλέξτε λογαριασμό WPForms σελίδα. Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί Δοκιμή στην οθόνη σας για να ελέγξετε αν ο λογαριασμός Zapier έχει ενσωματωθεί σωστά στην προσθήκη WPForms.

Εάν λάβετε ένα μήνυμα επιτυχίας, τότε θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση + Συνέχεια για να συνεχίσετε. Τώρα το Zapier θα έχει πρόσβαση στο δικό σας Πρόσθετο WPForms και μπορεί να πάρει όλες τις φόρμες που έχετε δημιουργήσει με τον λογαριασμό σας. Χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο βέλος, επιλέξτε τη φόρμα που έχετε δημιουργήσει νωρίτερα και κάντε κλικ στο Να συνεχίσει κουμπί.

Τώρα, το Zapier θα ανακτήσει όλες τις καταχωρήσεις της φόρμας σας. Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις καταχωρήσεις της φόρμας, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της σύνδεσης μεταξύ WPForms και Airtable. Κάνε κλικ στο Να συνεχίσει κουμπί για να συνεχίσετε.

Βήμα 5: Διαμόρφωση της εφαρμογής δράσης

Αυτό το βήμα είναι συνέχεια του προηγούμενου και θα διαμορφώσουμε εδώ την εφαρμογή δράσης. Για αυτό κάντε κλικ στον σύνδεσμο που φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Ρυθμίσεις Zapier

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε την εφαρμογή Airtable χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο βέλος.

Επιλέξτε μια εφαρμογή δράσης με αερόστατο

Τώρα θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τη δράση Airtable. Θα έχετε πολλές επιλογές εδώ. Ορίστε την επιλογή που χρειάζεστε. Εδώ ας επιλέξουμε την επιλογή δημιουργίας εγγραφής. Ολοκληρώστε το βήμα κάνοντας κλικ στο Αποθήκευση + Συνέχεια κουμπί.

Στο επόμενο βήμα, πατήστε το Συνδέστε έναν λογαριασμό για να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Airtable με το Zapier. Ένα αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί τώρα στην οθόνη σας, ζητώντας σας να εισαγάγετε το κλειδί API του Airtable. Για να αποκτήσετε το Airtable API, ανοίξτε μια νέα καρτέλα και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Airtable. Θα βρείτε το API σας στην Επισκόπηση λογαριασμού. Απλώς κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και κάντε κλικ στο σύνοψη λογαριασμού.

API Airtable

Μπορείτε να δείτε το API κάνοντας κλικ στο πλαίσιο κειμένου. Τώρα αντιγράψτε και επικολλήστε αυτό το API στο παράθυρο Zapier.

Μόλις τελειώσετε, πατήστε το Ναι, συνεχίστε κουμπί. Θα δείτε τώρα ότι ο λογαριασμός σας στο Airtable προστίθεται στο Επιλέξτε Λογαριασμό Airtable σελίδα. Τώρα μπορείτε να κάνετε κλικ στο Δοκιμή για να ελέγξετε τη σύνδεση μεταξύ των λογαριασμών σας Zapier και Airtable.

Βήμα 6: Ρύθμιση και δοκιμή του Airtable Template

Το τελευταίο βήμα είναι να ρυθμίσετε και να δοκιμάσετε το πρότυπο Airtable. Μπορείτε να βρείτε τα πρότυπα Airtable κάνοντας κλικ στην καρτέλα Πρότυπα στο επάνω μέρος του λογαριασμού σας στο Airtable.

αεροπλάνα πρότυπα

Για να επιλέξετε ένα πρότυπο, θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε μια βάση. Ας επιλέξουμε Έρευνα χρηστών ως βάση για χάρη αυτού του σεμιναρίου. Δείτε πώς μοιάζει το πρότυπο μας.

βάση αέρα για wordpress

Το Zapier θα ανακτήσει τα δεδομένα από τη φόρμα Custom Airtable για τα πεδία. Κάθε ένα από αυτά τα πεδία είναι επεξεργάσιμο. Μόλις τελειώσετε, μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Να συνεχίσει κουμπί. Στο επόμενο βήμα, μπορείτε να ελέγξετε τη σύνδεση WPForms και Airtable κάνοντας κλικ στο Αποστολή δοκιμής στο Airtable κουμπί.

Θα δημιουργηθεί μια νέα επαφή με την καταχώριση της φόρμας δοκιμής στον λογαριασμό σας στο Airtable. Μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Airtable για να επιβεβαιώσετε εάν η επαφή έχει δημιουργηθεί. Εάν ολοκληρωθεί, μπορείτε να επιστρέψετε στον λογαριασμό σας Zapier και να πατήσετε το Φινίρισμα για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην οθόνη σας και αλλάξτε το Το Zap σου επιλογή ενεργοποιημένη. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα όνομα στο Zap σας.

όνομα zap

Τώρα όποτε υποβάλλεται μια φόρμα από έναν χρήστη, οι πληροφορίες θα προστίθενται αυτόματα στον λογαριασμό σας στο Airtable.

Βήμα 7: Ενσωμάτωση φόρμας Airtable στο WordPress

Μόλις η φόρμα είναι έτοιμη, μπορείτε να την ενσωματώσετε εύκολα στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να το ενσωματώσετε στις αναρτήσεις, τις σελίδες ή τις πλευρικές σας γραμμές. Για να ενσωματώσετε τη φόρμα σας, μεταβείτε στη διεύθυνση Σελίδες »Προσθήκη νέου. Τώρα προσθέστε ένα όνομα στη φόρμα σας και κάντε κλικ στο «+» σημάδι για να προσθέσετε ένα μπλοκ. Τώρα επιλέξτε WPForms από την πιο συχνά χρησιμοποιούμενη ενότητα μπλοκ.

ενσωμάτωση wpforms

Εδώ κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος και επιλέξτε τη φόρμα που μόλις δημιουργήσατε με το Πρόσθετο WPForms.

Η φόρμα σας θα προστεθεί τώρα στο πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων. Το τελευταίο βήμα είναι να δημοσιεύσετε τη φόρμα σας. Για να το κάνετε αυτό, απλώς πατήστε το κουμπί Δημοσίευση και η φόρμα σας θα δημοσιευτεί αμέσως.

Δημοσίευση φόρμας, WPForm

Αρα αυτο ειναι. Η προσαρμοσμένη φόρμα Airtable δημιουργήθηκε με επιτυχία. Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει. Ίσως θέλετε επίσης να δείτε πώς να δημιουργήσετε ένα ενημερωτικό δελτίο μέσω email.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map