Πώς να δημιουργήσετε ένα κατάστημα θυγατρικών Amazon (Βήμα προς βήμα)

πώς να δημιουργήσετε ένα κατάστημα θυγατρικών της Amazon


Θέλετε να προσθέσετε ένα κατάστημα θυγατρικών Amazon με το WordPress; Το Amazon είναι το μεγαλύτερο διαδικτυακό κατάστημα στον κόσμο που βοηθά χιλιάδες εμπόρους να πουλούν προϊόντα στο διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο. Έχουν ένα επίσημο σύστημα θυγατρικών που επιτρέπει σε εταιρείες μάρκετινγκ θυγατρικών όπως εσείς να προτείνουν προϊόντα Amazon στο κοινό του ιστότοπού σας και να κερδίζουν προμήθεια συνεργατών.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε ένα κατάστημα συνεργατών Amazon με το WordPress και να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.

Πώς κερδίζει χρήματα το κατάστημα θυγατρικών της Amazon

Το Amazon.com είναι το μεγαλύτερο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο που πωλεί εκατομμύρια προϊόντα στο διαδίκτυο παγκοσμίως. Δίνουν τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να πουλήσει στο διαδίκτυο απλώς καταγράφοντας τα προϊόντα του στο κατάστημά του.

ο Συνεργάτες της Amazon είναι ένα πρόγραμμα θυγατρικών της Amazon που σας πληρώνει για την αναφορά προϊόντων Amazon. Εάν ένας χρήστης αγοράσει ένα προϊόν από την παραπομπή σας, λαμβάνετε προμήθεια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο Amazon Associates, να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να προωθήσετε στον ιστότοπό σας, να αποκτήσετε έναν σύνδεσμο συνεργατών / παραπομπών στην καταχώριση αυτού του προϊόντος και να προωθήσετε το προϊόν μέσω αυτού του συνδέσμου στον ιστότοπό σας. Θα λάβετε προμήθεια όταν κάποιος αγοράσει ένα προϊόν από την Amazon κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Εάν έχετε ονειρευτεί ποτέ να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά δεν έχετε τους πόρους για να δημιουργήσετε προϊόντα και να τα παραδώσετε στο κατώφλι του πελάτη σας, τότε η δημιουργία ενός συνεργαζόμενου καταστήματος Amazon είναι το καλύτερο στοίχημα για εσάς.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο Amazon Associates, να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με το WordPress, να βρείτε σχετικά προϊόντα που θέλετε να προωθήσετε και να τα καταχωρίσετε στο κατάστημά σας.

Παραδείγματα καταστημάτων θυγατρικών Amazon

Εάν αναρωτιέστε, πώς θα μοιάζει ένα κατάστημα θυγατρικών της Amazon, ρίξτε μια ματιά σε μερικά παραδείγματα θυγατρικών καταστημάτων Amazon για έμπνευση.

Παράδειγμα 1. www.headphones.com

Παράδειγμα 2. www.autoblog.com

Παράδειγμα 3. www.home-designing.com

Ξεκινώντας ένα κατάστημα θυγατρικών Amazon (Βήμα προς βήμα)

Ενώ υπάρχουν εκατοντάδες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου διαθέσιμες στην αγορά, η ευκολότερη και πιο προσιτή πλατφόρμα είναι το WooCommerce.

Το WooCommerce είναι ένα δωρεάν λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου που λειτουργεί πάνω από το WordPress. Εξουσιάζει πάνω από το 30% όλων των διαδικτυακών καταστημάτων.

Ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο δημιουργίας ενός καταστήματος θυγατρικών Amazon με το WooCommerce.

Βήμα 1: Δημιουργήστε ένα κατάστημα θυγατρικών με WordPress + WooCommerce

Για οποιονδήποτε ιστότοπο, για να δημιουργήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου που πουλά συγκεκριμένα προϊόντα Amazon, θα πρέπει να διαθέτετε όνομα τομέα και φιλοξενία ιστοσελίδων.

Το συνδυασμένο κόστος ενός ονόματος τομέα, πιστοποιητικού SSL και φιλοξενίας WooCommerce μπορεί να φαίνεται αρκετά όταν ξεκινάτε με ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα. Το συνδυασμένο κόστος θα είναι περίπου 13,99 $ ανά μήνα.

Ευτυχώς, διαπραγματευτήκαμε μια συμφωνία με την Bluehost (έναν πάροχο φιλοξενίας που συνιστάται από WordPress και WooCommerce) για τους χρήστες μας να λάβουν ένα δωρεάν όνομα τομέα, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και μια τεράστια έκπτωση στη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Bluehost WooCommerce

Θα μειώσει το αρχικό σας κόστος σε 3,95 $ / μήνα.

Κάντε κλικ εδώ για να διεκδικήσετε αυτήν την αποκλειστική προσφορά Bluehost »

Για έναν αναλυτικό οδηγό βήμα προς βήμα, δείτε πώς να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το WordPress και το WooCommerce για το κατάστημα θυγατρικών σας στο Amazon.

Μόλις τελειώσετε με τις εγκαταστάσεις, ας προχωρήσουμε για να εγγραφείτε για λογαριασμό θυγατρικού Amazon.

Βήμα 2: Εγγραφείτε στο Πρόγραμμα συνεργατών της Amazon

Για να αποκτήσετε έναν λογαριασμό συνεργάτη Amazon, μπορείτε να προχωρήσετε και να εγγραφείτε στο Amazon Associates.

Στο Ιστοσελίδα προγράμματος θυγατρικών της Amazon, Κάνε κλικ στο Εγγραφείτε τώρα δωρεάν κουμπί.

Πρόγραμμα συνεργατών Amazon

Θα σας μεταφέρει στη σελίδα σύνδεσης. Μπορείτε είτε να συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό σας είτε να εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό.

Σελίδα σύνδεσης για το Amazon

Αφού συνδεθείτε, θα πρέπει να συμπληρώσετε το προφίλ σας για να συνεχίσετε. Θα πρέπει να υποβάλετε τα στοιχεία του δικαιούχου πληρωμής και τα στοιχεία του ιστότοπού σας ή της εφαρμογής για κινητά.

Σημείωση: Κατά την υποβολή λεπτομερειών, διαβάστε τις οδηγίες καθαρά σε κάθε σελίδα.

Προφίλ Amazon

Μόλις ολοκληρωθεί, θα πρέπει να περιμένετε έως ότου η αίτησή σας ελεγχθεί και εγκριθεί από συνεργάτες της Amazon.

Βήμα 3: Εγκαταστήστε μια προσθήκη θυγατρικών

Πριν προσθέσετε τους συνδέσμους θυγατρικών σας στον ιστότοπο θυγατρικών σας στο Amazon, θα χρειαστείτε ένα πρόσθετο, όπως το Pretty Links που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλους τους συνδέσμους συνεργατών σας σε ένα μόνο μέρος στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Pretty Links Pro

Όποτε θέλετε να αλλάξετε έναν σύνδεσμο συνεργατών, δεν χρειάζεται να σκάψετε βαθύτερα στον ιστότοπό σας και να αλλάξετε χειροκίνητα όλες αυτές τις διευθύνσεις URL. Αντ ‘αυτού, το κάνετε απλά στον πίνακα PrettyLinks, ο οποίος θα αλλάξει αυτόματα όλες τις δημοσιευμένες διευθύνσεις URL.

Αυτή η προσθήκη σας βοηθά επίσης να αποκρύψετε τους συνδέσμους συνεργατών που προωθείτε στον ιστότοπό σας.

Οι σύνδεσμοι συνεργατών είναι συνήθως μεγάλες, άσχημες διευθύνσεις URL όπως αυτή:

http://example.com/products/?product_id=123&affiliate_id

Το Pretty Links σας βοηθά να αποκρύψετε τέτοιους συνδέσμους συνεργατών και να τους κάνετε πιο κοντούς και τακτοποιημένους:

http://www.yoursite.com/refer/productname

Βήμα 4: Προσθέστε προϊόντα Amazon στο κατάστημά σας

Είναι εύκολο να προσθέσετε τα προϊόντα θυγατρικών σας στο Amazon στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα που υποστηρίζεται από το WooCommerce.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πάτε στο Προϊόντα »Προσθήκη νέου σελίδα στην περιοχή διαχειριστή του ιστότοπού σας WordPress. Ξεκινήστε προσθέτοντας έναν τίτλο και μια πλήρη περιγραφή του νέου προϊόντος.

Προσθέστε νέο προϊόν συνεργατών της Amazon

Μόλις προστεθεί, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Δεδομένα προϊόντος Ενότητα. Στο αναπτυσσόμενο μενού τύπου προϊόντος, επιλέξτε Εξωτερικό / Συνεργαζόμενο προϊόν.

Επιλέξτε τύπο προϊόντος

Μετά από αυτό, πρέπει να προσθέσετε τη διεύθυνση URL του προϊόντος.

Απλώς μεταβείτε στην Amazon Associates και αναζητήστε το προϊόν που θέλετε να αναφέρετε στον ιστότοπό σας. Στη συνέχεια, πρέπει να κάνετε κλικ στο Λήψη συνδέσμου κουμπί ακριβώς δίπλα σε αυτό το προϊόν για να λάβετε τη διεύθυνση URL της θυγατρικής του.

Λήψη συνδέσμου συνεργατών προϊόντων

Προχωρήστε και αντιγράψτε αυτήν τη διεύθυνση URL. Τώρα επιστρέψτε στη σελίδα του προϊόντος σας στην περιοχή διαχειριστή του WordPress και επικολλήστε τη διεύθυνση URL στο Διεύθυνση URL προϊόντος πεδίο.

Προσθήκη συνδέσμου προϊόντων Amazon

Σύμφωνα με τους όρους της Amazon Associates, δεν πρέπει να προσθέτετε τις τιμές των προϊόντων με μη αυτόματο τρόπο. Πρέπει να αφήσετε τα πεδία κανονικής τιμής και τιμής πώλησης κενά.

Κατά την προσθήκη της διεύθυνσης URL προϊόντος, μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα για να προσθέσετε μια σύντομη και συγκεκριμένη περιγραφή προϊόντος. Φροντίστε να είστε ακριβείς στα λόγια σας, καθώς αυτές οι πληροφορίες θα εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα του καταστήματός σας και στα αποτελέσματα αναζήτησης για τους χρήστες.

Περιγραφή προϊόντος

Στη δεξιά πλευρά της οθόνης, μπορείτε να ορίσετε την κύρια εικόνα προϊόντος και να προσθέσετε εικόνες συλλογής προϊόντων. Η κύρια εικόνα θα εμφανίζεται στη σελίδα του καταστήματος και οι εικόνες της γκαλερί θα εμφανίζονται όταν ο χρήστης ανοίγει το προϊόν για πλήρη προβολή.

Σημείωση: Το Amazon σάς επιτρέπει να προσθέσετε τις προσαρμοσμένες φωτογραφίες του προϊόντος σας ως τις κύριες και τις εικόνες της γκαλερί. Δεν είναι απαραίτητο να δημοσιεύσετε ξανά τις ίδιες εικόνες που είναι διαθέσιμες στο Amazon.com

Προσθήκη εικόνας προϊόντος

Μόλις τελειώσετε με την προσθήκη όλων των πληροφοριών και των εικόνων του προϊόντος, προχωρήστε και κάντε κλικ στο Δημοσιεύω κουμπί για να δείτε τα προϊόντα στον ιστότοπό σας.

Για να προσθέσετε περισσότερα προϊόντα, μπορείτε να επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία και να επισκεφθείτε το κατάστημα θυγατρικών της Amazon για να δείτε όλα τα προϊόντα που αναφέρονται στη σελίδα καταστήματος.

Σελίδα προϊόντων θυγατρικών της Amazon

Είναι προς το συμφέρον σας να συνεχίζετε να προσθέτετε πιο σχετικά προϊόντα συχνά στο κατάστημα θυγατρικών σας στο Amazon. Με αυτόν τον τρόπο οι τακτικοί επισκέπτες σας τείνουν να επιστρέφουν πιο συχνά στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τους χρήστες να αφήσουν τα σχόλιά τους και τις κριτικές τους, ο οποίος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσθέσετε κοινωνική απόδειξη στον ιστότοπό σας και να πείσετε τους χρήστες να κάνουν μια αγορά.

Αυτό είναι!

Το κατάστημα θυγατρικών σας στο Amazon είναι πλέον ζωντανό και μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα στο διαδίκτυο με την πώληση περισσότερων προϊόντων. Ωστόσο, πρέπει να επεκτείνετε την εμβέλεια του διαδικτυακού σας καταστήματος για να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες και πελάτες.

Βήμα 5: Παρακολούθηση συνδέσμων συνεργατών στο Google Analytics

Ενώ η Amazon Associates σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ποιο προϊόν έχει την καλύτερη απόδοση στο κατάστημα συνεργατών σας, για καλύτερα αποτελέσματα, ίσως θελήσετε επίσης να παρακολουθείτε τους συνδέσμους που κάνουν πολλά κλικ και ποιος όχι. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Google Analytics στον ιστότοπό σας WordPress με το MonsterInsights.

MonsterInsights-affiliate-links-tracking

Το MonsterInsights σάς επιτρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε την παρακολούθηση συνδέσμων συνεργατών στον ιστότοπό σας.

Ακολουθούν μερικά οφέλη από την παρακολούθηση συνδέσμων συνεργατών:

 • Μπορείτε να μάθετε ακριβώς πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με τους συνδέσμους συνεργατών σας. Αναλύστε πού κάνουν κλικ οι χρήστες περισσότερο.
 • Μάθετε ποιοι σύνδεσμοι οδηγούν στις περισσότερες μετατροπές και εστιάστε σε αυτούς.
 • Δείτε ποιες σελίδες οδηγούν στις περισσότερες πωλήσεις συνεργατών και βελτιστοποιήστε τις για περισσότερα έσοδα.

Βέλτιστες πρακτικές του Amazon Affiliate Store

1. Διαφοροποιήστε τα κέρδη σας
Τώρα που έχει δημιουργηθεί ο ιστότοπός σας, μπορείτε να διαφοροποιήσετε τα κέρδη σας, πωλώντας τα δικά σας προϊόντα ηλεκτρονικού εμπορίου στο κατάστημά σας. Μπορείτε επίσης να προωθήσετε προϊόντα από άλλα προγράμματα συνεργατών.

2. Μην αντιγράφετε περιεχόμενο από το Amazon
Η Amazon έχει μια αυστηρή πολιτική περιεχομένου, επομένως δεν επιτρέπεται να αντιγράφετε περιεχόμενο απευθείας από την Amazon. Συχνά, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων θυγατρικών της Amazon, τραβούν τις εικόνες προϊόντων από τον ιστότοπο του κατασκευαστή του προϊόντος και δημιουργούν τις δικές τους περιγραφές και άλλο περιεχόμενο.

3. Αποκαλύψτε τη συνεργασία συνεργατών σας
Για να συμμορφωθείτε με διάφορους διεθνείς νόμους, θα πρέπει να αποκαλύψετε τις συνεργασίες σας στον ιστότοπό σας. Για αναφορά, μπορείτε να δείτε τη σελίδα αποκάλυψης FTC του IsItWP.

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα κατάστημα θυγατρικών Amazon με το WordPress + WooCommerce. Μπορείτε επίσης να δείτε τον οδηγό για αρχάριους σχετικά με το μάρκετινγκ συνεργατών.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map