Πώς να αναπτύξετε τη λίστα email σας ΓΡΗΓΟΡΑ! (23 απίστευτα εύκολες συμβουλές)

συμβουλές για να αποκτήσετε περισσότερους συνδρομητές email


Ψάχνετε τις καλύτερες συμβουλές για να αναπτύξετε τη λίστα email σας; Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, θα χρειαστείτε μια λίστα διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μοιραστείτε ειδήσεις, προσφορές, περιεχόμενο και άλλα. Χρειάζεστε πραγματικούς συνδρομητές που αλληλεπιδρούν μαζί σας και αναλαμβάνουν δράση στα email σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε 23 συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε εύκολα περισσότερους συνδρομητές email.

Πριν ξεκινήσετε, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία μάρκετινγκ email όπως AWeber, MailChimp, Drip ή Constant Contact για τις καμπάνιες email σας.

Ολα έτοιμα? Εξαιρετική. Ακολουθούν οι αγαπημένες μας συμβουλές, με βάση τις προσωπικές μας εμπειρίες, για την εύκολη ανάπτυξη της λίστας email σας:

Contents

1. Δημιουργήστε ένα αναδυόμενο παράθυρο εξόδου

Μπορεί να έχετε καλή κυκλοφορία, αλλά ξέρατε ότι πάνω από το 65% αυτών των επισκεπτών δεν θα έρθουν ποτέ ξανά στο ιστολόγιό σας?

Δεν είναι επειδή δεν θέλουν να επισκεφθούν ξανά ή ότι το ιστολόγιό σας δεν είναι αρκετά ελκυστικό. Ο πραγματικός λόγος είναι ότι μπορεί να μην μπορέσουν ποτέ να σας βρουν ξανά. Ωστόσο, εάν τους κάνετε να εγγραφούν στη λίστα email σας, τότε σίγουρα θα σας ακούσουν και θα επισκέπτονται το ιστολόγιό σας πιο συχνά.

Το να έχετε ένα κουτί συνδρομής είναι υπέροχο, αλλά τι θα κάνετε για αυτούς τους επισκέπτες που φεύγουν χωρίς να εγγραφούν?

Αυτό που χρειάζεστε είναι Exit-Intent Technology. Λειτουργεί έξυπνα για να εμφανίσει ένα αναδυόμενο παράθυρο επιλογής στους χρήστες που πρόκειται να εγκαταλείψουν το ιστολόγιό σας.

Exit Intent τεχνολογία στο OptinMonster

Για να δημιουργήσετε ένα αναδυόμενο παράθυρο Exit-Intent, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε OptinMonster, το καλύτερο εργαλείο παραγωγής μολύβδου στην αγορά. Απλώς εγγραφείτε στο δωρεάν δοκιμή του OptinMonster και μπορείτε να το αναβαθμίσετε όπως απαιτείται.

Πρώτα, θα πρέπει δημιουργήστε μια καμπάνια στο OptinMonster. Μετά από αυτό, κατευθυνθείτε προς το Κανόνες προβολής »Πότε πρέπει να εμφανίζεται η καμπάνια; »On Exit-Intent σελίδα και ενεργοποίηση κανόνα εμφάνισης κάνοντας κλικ στην εναλλαγή κατάστασης.

Ενεργοποίηση κανόνα εμφάνισης

Αφού δημιουργήσετε ένα αναδυόμενο παράθυρο Exit-Intent, θα πρέπει να το κάνετε ελκυστικό και ευεργετικό, ώστε οι επισκέπτες να θέλουν να μοιραστούν τα μηνύματά τους. Δοκιμάστε να κάνετε μια προσφορά που δεν μπορούν να αρνηθούν. Αυτό μας φέρνει σε…

2. Μοιραστείτε εκπτώσεις και προσφορές

Το optin μπορεί να αποτρέψει τον επισκέπτη από το κλείσιμο της σελίδας δείχνοντάς τους, με εντυπωσιακό τρόπο, τι έχετε να προσφέρετε. Δώστε τους αποκλειστικές εκπτώσεις και προσφορές σε αντάλλαγμα για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Δείτε πώς ο ιστότοπος αυτού του εστιατορίου δελεάζει τους επισκέπτες του, προσφέροντας ένα δωρεάν γεύμα μπριζόλας με αντάλλαγμα την εγγραφή τους:

Έκπτωση και προσφορές για εγγραφή

Μπορείτε να προσθέσετε εκπτώσεις και προσφορές ανάλογα με τη θέση σας για να τις κάνετε σχετικές με το ιστολόγιό σας. Είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να μετατρέψετε τους εγκαταλελειμμένους επισκέπτες σε συνδρομητές.

Με τις απεριόριστες επιλογές προσαρμογής του OptinMonster, Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε μια εικόνα και κείμενο στο αναδυόμενο παράθυρο Exit-Intent για να αυξήσετε τη λίστα email σας.

3. Δημιουργήστε ένα Optin 2 βημάτων

Αναρωτιέστε τι είναι η οπτίνη 2 βημάτων?

Είναι μια απλή τεχνική για να κάνετε τους επισκέπτες σας να εγγραφούν στη λίστα αλληλογραφίας σας με λίγη ψυχολογική διάτρηση. Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόν τον τύπο optin χρησιμοποιώντας OptinMonster.

Μόλις η καμπάνια σας είναι έτοιμη, θα πρέπει να μεταβείτε Κανόνες προβολής »Πότε πρέπει να εμφανίζεται η καμπάνια? ρυθμίσεις και επισκεφθείτε την καρτέλα MonsterLink ™ (On Click) για να την ενεργοποιήσετε.

Μετά από αυτό, μπορείτε να αντιγράψετε τον κώδικα και να τον επικολλήσετε σε οποιαδήποτε σελίδα ή ανάρτηση στο ιστολόγιό σας.

Οπτίνη δύο βημάτων

Θα εμφανίσει την καμπάνια με ένα κουμπί. Μόλις οι χρήστες κάνουν κλικ στο κουμπί, θα δουν την καμπάνια σας και θα αποθέσουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

Θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτόν τον αναλυτικό οδηγό πώς να δημιουργήσετε ένα optin 2 βημάτων για τις καμπάνιες email σας για πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

4. Προσθέστε ένα ελκυστικό μήνυμα καλωσορίσματος

πώς να αναπτύξετε τη λίστα email σας - μήνυμα καλωσορίσματος

Η πρώτη εντύπωση του ιστολογίου σας πρέπει να είναι ενδιαφέρουσα και εντυπωσιακή. Μερικές φορές, ένα ισχυρό και ελκυστικό μήνυμα καλωσορίσματος μπορεί να είναι μια εξαιρετική πηγή για να αποκτήσετε συνδρομητές email.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν δημοσιεύετε ένα άρθρο επισκέπτη σε ένα διάσημο ιστολόγιο και θέλετε να καλωσορίσετε αυτούς τους αναγνώστες στο ιστολόγιό σας.

Μπορείτε επίσης να προσφέρετε πολλά στο μήνυμα καλωσορίσματος και να χρησιμοποιήσετε μια οπτική 2 βημάτων, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να εγγραφούν στη λίστα αλληλογραφίας σας μόλις εκδηλώσετε το ενδιαφέρον τους.

5. Προσθέστε ένα Optin και ένα CTA στο κάτω μέρος των δημοσιεύσεων

Οι επισκέπτες που διαβάζουν τις αναρτήσεις ιστολογίου σας μέχρι το τέλος είναι ιδιαίτερα σημαντικοί. Τους αρέσει το περιεχόμενό σας τόσο πολύ που δεν αναπήδησαν στη μέση του άρθρου.

Τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να τους μετατρέψετε από έναν περασμένο επισκέπτη σε έναν κανονικό αναγνώστη. Μπορείτε να προσθέσετε ένα CTA στο τέλος της ανάρτησής σας για να ζητήσετε από τους αναγνώστες να εισάγουν το email τους.

OptinMonster σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα widget μετά το περιεχόμενο για να εγγραφούν οι αναγνώστες σας απευθείας από το ιστολόγιό σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να προσθέσετε μη αυτόματα την καμπάνια σε κάθε ανάρτηση ιστολογίου.

6. Δημιουργήστε μαγνήτες μολύβδου

Ο μόλυβδος μαγνήτης είναι παρόμοιος με μια προσφορά ανταλλαγής για τους επισκέπτες του ιστολογίου σας. Τους δίνετε έναν δωρεάν και χρήσιμο πόρο και σας δίνουν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Είναι μια αποδεδειγμένη τεχνική και βοηθά στην ανάπτυξη της λίστας email σας.

Τι γίνεται όμως αν δεν έχετε τίποτα να προσφέρετε στους επισκέπτες σας; Τι γίνεται αν δεν έχετε eBook ή δωρεάν λίστα ελέγχου?

Μην ανησυχείτε! Ακολουθεί μια εύκολη λύση: συγκεντρώστε τα πιο δημοφιλή άρθρα ιστολογίου σας και μετατρέψτε τα σε αρχείο PDF. Απλώς επισκεφτείτε Φιλικό προς εκτύπωση και προσθέστε τη διεύθυνση URL ενός από τα άρθρα σας. Κάνε κλικ στο PDF κουμπί και κατεβάστε το.

Τώρα έχετε έναν μαγνήτη για να προσφέρετε στους επισκέπτες σας και μπορείτε να δημιουργήσετε όσα χρειάζεστε. Απλός!

Στη συνέχεια, θα πρέπει να μεταβείτε στο εργαλείο δημιουργίας καμπανιών του OptinMonster και να επισκεφτείτε το Επιτυχία αυτί. Από εκεί, θα πρέπει να ανοίξετε Μπλοκ στο αριστερό μενού. Προσθέστε ένα μπλοκ κουμπιών στην επιλογή επιτυχίας και ονομάστε το Κατεβάστε τώρα.

Λήψη θέματος επιτυχίας

Μετά από αυτό, πηγαίνετε στο Κουμπί δράσης για να προσθέσετε τη διεύθυνση URL του μαγνήτη μολύβδου. Θα επιτρέψει στους χρήστες σας να κατεβάσουν τον πόρο αμέσως μετά την εισαγωγή της διεύθυνσης email τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ανάρτησή μας στο πώς να παραδώσετε έναν μαγνήτη μολύβδου πιο αποτελεσματικά.

7. Προσθήκη αποκλεισμού περιεχομένου

Ο αποκλεισμός περιεχομένου είναι ένας άλλος εκπληκτικός τρόπος για να αναπτύξετε γρήγορα τη λίστα email σας. Μπορείτε να αποκλείσετε μέρος του περιεχομένου και να ζητήσετε από τους αναγνώστες να προσθέσουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και να εγγραφούν για να συνεχίσουν να διαβάζουν την ανάρτηση.

Αυτό μπορεί να γίνει με, το μαντέψατε: OptinMonster.

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να καταλάβετε ποια είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα στο ιστολόγιό σας με την περισσότερη επισκεψιμότητα. Για χρήστες WordPress, MonsterInsights κάνει εξαιρετική δουλειά στο εμφάνιση των δημοσιεύσεων με την υψηλότερη επισκεψιμότητα στον πίνακα ελέγχου σας.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε το WordPress, απλώς μεταβείτε στο Google Analytics και κάντε κλικ στο Συμπεριφορά »Περιεχόμενο ιστότοπου» Σελίδες προορισμού. Θα εμφανίζει τις αναρτήσεις σας με την υψηλότερη επισκεψιμότητα.

Στη συνέχεια, θα πρέπει δημιουργήστε μια εκ των υστέρων καμπάνια ή inline. Στις ρυθμίσεις δημιουργίας καμπάνιας, θα πρέπει να μεταβείτε Optin »Αποκλεισμός περιεχομένου.

Αποκλεισμός περιεχομένου

Εδώ μπορείτε να ορίσετε πώς θέλετε να αποκλείσετε το περιεχόμενο για τους αναγνώστες σας.

Μετά την εγγραφή των επισκεπτών, θα μπορούν να διαβάσουν ολόκληρο το άρθρο και η λίστα αλληλογραφίας σας θα αυξηθεί.

8. Χρησιμοποιήστε παραλλαγές χρώματος

λίστα email - χρησιμοποιήστε παραλλαγές χρώματος

Τα χρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση του επισκέπτη στην καμπάνια σας. Τα χρώματα του αναδυόμενου παραθύρου, του κουμπιού εγγραφής, της εικόνας, του κειμένου κ.λπ. είναι ζωτικής σημασίας. Διαφορετικά χρώματα αφήνουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα στο θεατή.

Για τους χρήστες του OptinMonster, είναι πολύ εύκολο να αλλάξετε τα χρώματα σχεδόν κάθε στοιχείου που χρησιμοποιείται στην καμπάνια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε το στοιχείο και θα εμφανίσει την επιλογή επεξεργασίας στην αριστερή πλευρά. Σας επιτρέπει να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα για τα στοιχεία σας με το ισχυρό εργαλείο επιλογής χρωμάτων.

Θα πρέπει να δείτε αυτό έρευνα για το ποιο χρώμα μετατρέπεται οι περισσότεροι συνδρομητές.

Εξαρτάται από το πλαίσιο της φόρμας optin. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τα χρώματα με σύνεση και κάντε το optin σας διαδραστικό.

9. Split Δοκιμάστε τις Optins σας

Ακόμα ανησυχείτε για τα χρώματα; Μπορείτε να βάλετε ολόκληρη την καμπάνια σας σε δοκιμή διαχωρισμού A / B για να δείτε ποια φόρμα optin λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Google Optimize, ένα δωρεάν προϊόν A / B δοκιμών και εξατομίκευσης από την Google. Σας επιτρέπει να κάνετε εύκολα πειράματα για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα στον ιστότοπό σας. Το καλύτερο από όλα, το Google Optimize έχει δημιουργηθεί ακριβώς πάνω από το Google Analytics, οπότε μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα σας στο Analytics για τη διεξαγωγή δοκιμών A / B και τη βελτίωση των μετατροπών φόρμας optin αμέσως.

Χρησιμοποιώντας την Πρόσθετο MonsterInsights είναι ο ευκολότερος τρόπος σύνδεσης του Google Analytics και του Google Optimize με τον ιστότοπό σας στο WordPress. Με τα Πρόσθετο Google Optimize, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλές παραλλαγές της φόρμας σας και να πραγματοποιήσετε εύκολα δοκιμές split A / B.

Πρόσθετο Google Optimize

Θα πρέπει να δείτε αυτόν τον οδηγό πώς να κάνετε φόρμες A / B και να αυξήσετε τους συνδρομητές για βήμα προς βήμα οδηγίες.

10. Χρησιμοποιήστε λέξεις ενεργοποίησης για κουμπιά

Θα χρειαστεί να προσθέσετε πολύτιμο κείμενο για τους επισκέπτες στα κουμπιά CTA. Η χρήση εξατομικευμένων λέξεων μπορεί να είναι εξαιρετικά ελκυστική.

Για παράδειγμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το “Λήψη του eBook μου” αντί του “Λήψη eBook” ή “Έναρξη της δωρεάν δοκιμής μου” αντί του “Έναρξη δωρεάν δοκιμής”.

Αυτά είναι μόνο μερικά βασικά παραδείγματα για τη δημιουργία πιο εξατομικευμένων κουμπιών CTA για τους επισκέπτες. Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι για το κείμενο, μπορείτε να το δοκιμάσετε διαχωρισμό A / B με πολλές παραλλαγές στις φόρμες optin.

11. Προσθέστε μαρτυρίες στο Optin και CTA

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ τις μαρτυρίες σας για οτιδήποτε άλλο εκτός από την απλή προσθήκη τους σε μια σελίδα μαρτυριών?

Μπορείτε να εμφανίσετε αυτές τις μαρτυρίες στις καμπάνιες σας και να προσθέσετε φόρμες στους νέους επισκέπτες για να δείτε τι έχουν πει άλλοι χρήστες για εσάς. Είναι μια εφαρμόσιμη μέθοδος και το όφελος είναι απλό: αναπτύξτε τη λίστα email σας.

Δεν έχετε ακόμη αρκετές μαρτυρίες; Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αποσπάσματα από τους πελάτες σας που έχετε λάβει σε email εκτίμησης ή ένα Tweet που επαινεί την εργασία σας. Χρησιμοποιήστε οτιδήποτε λέει κάτι καλό για εσάς ή τα προϊόντα σας, για να καθησυχάσετε τους επισκέπτες σας… και θα γίνουν γρήγορα συνδρομητές!

12. Δημιουργήστε μια σελίδα προορισμού

Τι είναι μια σελίδα προορισμού?

Λοιπόν, μια σελίδα προορισμού είναι μια απλή σελίδα του ιστότοπού σας όπως όλες οι άλλες σελίδες. Ωστόσο, θα προσθέσετε τη στοχευμένη καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτήν τη σελίδα. Όταν οι επισκέπτες σας φτάνουν εδώ, θα είναι σημαντικό να εγγραφείτε πριν προχωρήσουν περαιτέρω στον ιστότοπό σας.

Μια σελίδα προορισμού έχει δημιουργηθεί για να διασφαλίζει ότι το κοινό σας θα πρέπει να βλέπει εστιασμένο περιεχόμενο (δηλαδή την καμπάνια email σας). Είναι μια δοκιμασμένη και επιτυχημένη μέθοδος για την ανάπτυξη της λίστας email σας.

Για να δημιουργήσετε γρήγορα μια σελίδα προορισμού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη σελίδας προορισμού WordPress στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να συνδέσετε αυτήν τη σελίδα προορισμού με τις προωθημένες πληρωμές κοινωνικών μέσων, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις πηγές παραπομπής και άλλα.

13. Προσθέστε έναν σύνδεσμο καμπάνιας στην υπογραφή του email σας

Στέλνετε πολλά email κάθε μέρα; Εάν προσθέσετε τον σύνδεσμο στην πιο πρόσφατη καμπάνια σας κάτω από κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τότε θα προωθήσετε εκθετικά την καμπάνια.

Αφού δημιουργήσετε την καμπάνια σας στο OptinMonster, θα πρέπει να επισκεφθείτε Επιλογές δημοσίευσης καμπάνιας και κάντε κλικ στο Κοινή χρήση MonsterLink ™.

Κοινοί σύνδεσμοι Monsterlink

Τώρα, έχετε ένα κοινόχρηστο MonsterLink ™ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε για να μοιραστείτε την καμπάνια σας και μια υπογραφή email είναι το ιδανικό μέρος. Ανεξάρτητα από τον πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε, υπάρχει η επιλογή δημιουργίας υπογραφής email.

Για τους χρήστες του Gmail, μπορείτε να μεταβείτε στη διεύθυνση Ρυθμίσεις »Γενικά και αναζητήστε το Υπογραφή πεδίο.

Υπογραφή email

Μπορείτε να προσθέσετε τον σύνδεσμο για τη σελίδα προορισμού, τη σελίδα καμπάνιας ή οποιαδήποτε άλλη σελίδα που έχει τη δυνατότητα επιλογής για τους αναγνώστες στους συνδρομητές.

14. Μην ζητάτε πάρα πολλές πληροφορίες

Μπορείτε να προσθέσετε όσα πεδία στις φόρμες συμμετοχής σας θέλετε. Όμως, χρειάζεστε ΟΛΕΣ αυτές τις πληροφορίες από τον επισκέπτη; Συνήθως, μια διεύθυνση email είναι αρκετή για να φέρει τον χρήστη στο πλοίο.

Εάν χρησιμοποιείτε το OptinMonster, τότε μπορείτε απλά να καταργήσετε τα πρόσθετα πεδία από τις φόρμες optin που δεν απαιτούνται.

Απόκρυψη πεδίου ονόματος

Για παράδειγμα, κάντε κλικ στο πεδίο ονόματος στο πρόγραμμα δημιουργίας φόρμας συμμετοχής και οι επιλογές του θα εμφανιστούν στην αριστερή πλευρά. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε κάνοντας κλικ στη ρύθμιση εναλλαγής.

15. Προσθέστε έναν σύνδεσμο Optin στο βιογραφικό σας στο Twitter

Ένας άλλος εξαιρετικός τρόπος για να προωθήσετε την καμπάνια σας και να αναπτύξετε τη λίστα email σας είναι να προσθέσετε έναν κοινόχρηστο σύνδεσμο στο βιογραφικό σας στο Twitter. Ενδέχεται να έχετε καλή παρακολούθηση στο Twitter και οι χρήστες θέλουν να δουν περισσότερα από εσάς.

Απλώς επεξεργαστείτε το βιογραφικό σας στο Twitter και προσθέστε έναν σύνδεσμο στη σελίδα της καμπάνιας σας ή σε ένα δημοφιλές άρθρο με μια ελκυστική φόρμα optin.

16. Δημιουργήστε το κουμπί εγγραφής στη σελίδα Facebook

Κάθε επαγγελματική επιχείρηση έχει παρουσία στο Facebook. Υπάρχει μια επιλογή στις σελίδες του Facebook για να προσθέσετε έναν σύνδεσμο με δυνατότητα κλικ με προεπιλεγμένο κείμενο κουμπιού, όπως Κάντε κράτηση τώρα, επικοινωνήστε μαζί μας, εγγραφείτε κ.λπ..

Εγγραφή σελίδας Facebook

Μπορείτε να εμφανίσετε αυτό το κουμπί δίπλα στην επιλογή Facebook Like στη σελίδα της επιχείρησής σας. Σας επιτρέπει να επισυνάψετε τη διεύθυνση URL της καμπάνιας σας με το κουμπί. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε πληρωμένες καμπάνιες μάρκετινγκ για αυτό το κουμπί εγγραφής ειδικά.

Οι θαυμαστές σας στο Facebook θα πατήσουν το κουμπί και θα εγγραφούν στην καμπάνια.

17. Ενεργοποιήστε τους κοινωνικούς λογαριασμούς σας

Μπορεί να περάσετε πολύ χρόνο σε πολλά κανάλια κοινωνικών μέσων για να αλληλεπιδράσετε με τις συνδέσεις σας.

Γιατί δεν χρησιμοποιείτε αυτόν τον χρόνο για να προωθήσετε την καμπάνια σας και να αναπτύξετε τη λίστα αλληλογραφίας σας?

Δεν χρειάζεται να αποστέλλετε ανεπιθύμητο σύνδεσμο στην καμπάνια σας σε κανάλια κοινωνικών μέσων. Ο σωστός τρόπος είναι να βοηθήσετε άτομα που αναζητούν λύση στα προβλήματά τους και τα ζητήματά τους πρέπει να σχετίζονται με τη θέση σας.

Μόλις μπείτε στις ομάδες, τα άτομα θα συνδεθούν μαζί σας αυτόματα και θα χρειαστούν περισσότερα από εσάς. Θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εγγραφούν στη λίστα αλληλογραφίας σας.

18. Διαφημίστε την καμπάνια σας

αυξάνοντας τη λίστα email σας - διαφήμιση στο facebook

Μόλις βοηθάτε ενεργά άτομα στο Facebook και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, ήρθε η ώρα να προωθήσετε την καμπάνια σας σε κοινωνικά κανάλια.

Θα πρέπει να σχεδιάσετε μια πληρωμένη προσφορά για την καμπάνια σας σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και να παρακολουθείτε την αύξηση στη λίστα των συνδρομητών σας.

19. Απόκρυψη των περιττών στοιχείων

Μπορεί να έχετε μια μεγάλη πλευρική γραμμή με πολλές επιλογές για τους επισκέπτες. Ωστόσο, οι επισκέπτες μπορεί να μην ενδιαφέρονται για πολλά από αυτά τα φανταχτερά widget της πλαϊνής γραμμής.

Απλώς εστιάστε στον κύριο στόχο σας: να αναπτύξετε τη λίστα email σας. Όσο περισσότερες περισπασμούς προσθέτετε, τόσο λιγότερες πιθανότητες θα έχετε να αποκτήσετε συνδρομητές. Θα χρειαστεί να αποκρύψετε όλα τα χνούδια και να εμφανίσετε την οπτική σας ορατή ώστε οι αναγνώστες να εισάγουν το email τους και να συμμετέχουν στη λίστα αλληλογραφίας σας.

20. Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο ελέγχου συνδρομής σε φόρμες επικοινωνίας

Εάν ο ιστότοπός σας είναι ενσωματωμένος στο WordPress, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο WPForms για να προσθέσετε ένα πλαίσιο ελέγχου συνδρομής με τη φόρμα επικοινωνίας σας. Το WPForms ενσωματώνεται με δημοφιλείς παρόχους υπηρεσιών email όπως AWeber, MailChimp και Constant Contact.

Εγγραφείτε στο πλαίσιο ελέγχου

Είναι ο ευκολότερος τρόπος για τους επισκέπτες σας να εγγραφούν στη λίστα αλληλογραφίας σας ενώ υποβάλλουν μια φόρμα επικοινωνίας.

Θα πρέπει να δείτε αυτούς τους οδηγούς για να μάθετε ξεχωριστά για κάθε πάροχο υπηρεσιών email:

Πώς να προσθέσετε ένα πλαίσιο ελέγχου εγγραφής MailChimp στη φόρμα επικοινωνίας σας
Πώς να προσθέσετε ένα πλαίσιο ελέγχου AWeber στη φόρμα επικοινωνίας σας
Πώς να προσθέσετε ένα πλαίσιο ελέγχου “Σταθερή επαφή” στη φόρμα επικοινωνίας σας

21. Προσθέστε σύνδεσμο καμπάνιας στις σελίδες ευχαριστιών

Όταν οι επισκέπτες προσθέτουν σχόλιο στον ιστότοπό σας, μπορείτε να τους ανακατευθύνετε σε μια σελίδα ευχαριστιών. Σε αυτήν τη σελίδα, μπορείτε να εμφανίσετε το πλαίσιο συνδρομής χρησιμοποιώντας το Yoast Σχόλια Hacks πρόσθετο στο WordPress.

Δεδομένου ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπογράψουν τη φόρμα συνδρομής σας.

22. Μοιραστείτε συνδέσμους σε άλλα ιστολόγια

Υπάρχουν πολλά ιστολόγια με πολλή επισκεψιμότητα που προσφέρουν να μοιραστούν ενδιαφέρουσες καμπάνιες, όπως τη δική σας, με το κοινό τους. Μπορείτε να υποβάλετε την καμπάνια σας σε αυτά τα ιστολόγια. Μόλις γίνει αποδεκτή, ενδέχεται να δείτε μια αύξηση στη λίστα αλληλογραφίας σας.

Μπορείτε επίσης να συντάξετε γρήγορες αναρτήσεις επισκεπτών σχετικά με την καμπάνια σας και να τις μοιραστείτε στα ιστολόγια που σχετίζονται με τη θέση της επιχείρησής σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παραδώσετε την καμπάνια σας σε διαφορετικά είδη κοινού.

23. Κρατήστε το απλό

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό.

Διατηρήστε την καμπάνια σας απλή για τους επισκέπτες, καθώς θα τους βοηθήσει να εγγραφούν γρήγορα και η λίστα αλληλογραφίας σας θα αυξηθεί. Και, θα πρέπει να δείτε αυτήν τη σύγκριση μεταξύ OptinMonster εναντίον Sumo.

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να μάθετε πώς να αναπτύξετε τη λίστα email σας. Ίσως θελήσετε επίσης να ελέγξετε τους οδηγούς μας για το πώς να δημιουργήσετε ένα δωρεάν επιχειρηματικό email σε λιγότερο από 5 λεπτά και πώς να δημιουργήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον σωστό τρόπο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map