Πώς να προσθέσετε διαφημίσεις Google AdSense στο WordPress (Οδηγός για αρχάριους)


Αναρωτιέστε πώς να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας στο WordPress με το Google AdSense?

Το Google AdSense είναι το μεγαλύτερο δίκτυο διαφημίσεων στον κόσμο που επιτρέπει στους κατόχους ιστότοπων να κερδίζουν χρήματα τοποθετώντας διαφημίσεις στον ιστότοπό τους. Είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο για αρχάριους.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες δεν γνωρίζουν πώς να προσθέσουν σωστά αυτές τις διαφημίσεις στον ιστότοπό τους για μέγιστο κέρδος. Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας δείξουμε πώς να προσθέσετε διαφημίσεις AdSense στο WordPress με βήμα προς βήμα τρόπο. Αλλά πριν από αυτό ρίξτε μια ματιά στον τρόπο λειτουργίας του Google AdSense.

Πώς λειτουργεί το Google AdSense?

Ως εκδότης, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υποβάλετε τον ιστότοπό σας στο AdSense και αφού εγκριθεί ο ιστότοπός σας, προσθέστε το απόσπασμα του AdSense στον ιστότοπό σας. Η Google προβάλλει αυτόματα διαφημίσεις που στοχεύουν το περιεχόμενο ή το κοινό σας.

Με λίγα λόγια, έτσι λειτουργεί το Google AdSense για εσάς ως εκδότης:

 • Επιλέξτε τον διαφημιστικό σας χώρο
 • Το AdSense δημοσιεύει διαφημίσεις με την υψηλότερη πληρωμή στον ιστότοπό σας
 • Πληρώνεστε καθώς οι επισκέπτες κάνουν κλικ σε αυτές τις διαφημίσεις

Οι διαφημίσεις δημιουργούνται και πληρώνονται από εταιρείες που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους. Θα λάβετε το 68% του ποσού που πληρώνεται από τον διαφημιζόμενο ανά κλικ και το υπόλοιπο ποσό θα προμηθεύεται στην Google. Το AdSense θα σας πληρώσει το μερίδιό σας όταν το εισόδημά σας φτάσει τα 100 $.

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε από το Google AdSense?

Είναι αδύνατο να προβλέψουμε πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε από το Google AdSense. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που θα καθορίσουν την προμήθεια που θα λάβετε, όπως πόση επισκεψιμότητα λαμβάνετε, τι είδους περιεχόμενο παρέχετε, πού βρίσκονται οι χρήστες σας, πώς ρυθμίζετε τις διαφημίσεις σας κ.λπ..

Τούτου λεχθέντος, ορισμένοι εκδότες έχουν εισόδημα πλήρους απασχόλησης από το Adsense και άλλοι κερδίζουν ελάχιστα.

Ενώ μπορείτε να βρείτε μερικούς υπολογιστές του Google AdSense στον ιστό, κανένας από αυτούς δεν είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο.

Πότε πληρώνει το Google AdSense Εκδότες

Το Google AdSense πραγματοποιεί την πληρωμή έως τις 21 κάθε μήνα. Ωστόσο, η πληρωμή πραγματοποιείται μόνο εάν τα κέρδη σας φτάσουν ή υπερβαίνουν τα 100 $. Εάν δεν κερδίσετε 100 $ σε ένα μήνα, τα κέρδη σας θα μεταφερθούν στον επόμενο μήνα.
Ας δούμε τώρα πώς να ξεκινήσουμε με το Google AdSense.

Βήμα 1: Δημιουργία λογαριασμού με το Google AdSense

Για να ξεκινήσετε με το Google AdSense, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε για λογαριασμό Google AdSense. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο για τη ρύθμιση του λογαριασμού σας στο AdSense.

Η Google θα ελέγξει την αίτησή σας και θα σας στείλει μια απάντηση (είτε έχετε περάσει τη διαδικασία ελέγχου είτε όχι) εντός 6-8 ωρών από τη συμπλήρωση της φόρμας. Μπορεί να απορρίψουν την αίτησή σας εάν ο ιστότοπός σας δεν πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις του AdSense ή τις πολιτικές προγράμματος. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι πλήρως έτοιμος και συμμορφώνεται με τους όρους και τις προϋποθέσεις του AdSense προτού υποβάλετε την αίτησή σας για έλεγχο.

Εάν διαγράψετε τη διαδικασία ελέγχου, μπορείτε απλώς να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο AdSense.

Βήμα 2: Αντιγραφή του κώδικα Google AdSense

Για να λάβετε τον κωδικό, ξεκινήστε πραγματοποιώντας σύνδεση στον λογαριασμό σας. Στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας, θα δείτε μια επιλογή που ονομάζεται Οι διαφημίσεις μου. Κάντε κλικ σε αυτό και επιλέξτε το Νέα ενότητα διαφημίσεων κουμπί.

Στην επόμενη οθόνη, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε έναν τύπο διαφήμισης. Επιλέξτε τον τύπο διαφήμισης που θέλετε.

Νέα ενότητα διαφημίσεων google adsense

Εάν δεν είστε σίγουροι για να επιλέξετε ποιο, μπορείτε να ξεκινήσετε με το Διαφημίσεις με κείμενο και διαφημίσεις προβολής επιλογή. Στο επόμενο βήμα, θα πρέπει να ονομάσετε την ενότητα διαφημίσεων. Αυτό το όνομα δεν είναι ορατό στους χρήστες του ιστότοπού σας. Απαιτείται μόνο για εσωτερική χρήση, οπότε μπορείτε να το ονομάσετε ό, τι θέλετε.

Τύπος μεγέθους διαφήμισης AdSense

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το μέγεθος των διαφημίσεών σας. Παρόλο που μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε μέγεθος θέλετε, υπάρχουν μερικές προτάσεις μεγέθους για μέγιστο κέρδος. Αφού επιλέξετε το μέγεθος της διαφήμισης, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο διαφήμισης. Για καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να επιλέξετε τύπο διαφήμισης με κείμενο και διαφημίσεις προβολής.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το στυλ διαφήμισης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το καλύτερο συνδυασμό χρωμάτων που συνδυάζεται με τον ιστότοπό σας. Με τα προσαρμοσμένα κανάλια, μπορείτε να ομαδοποιήσετε μεμονωμένες ενότητες διαφημίσεων και να λάβετε στατιστικά στοιχεία απόδοσης για αυτήν την ομάδα.

Το Google σάς επιτρέπει επίσης να επιλέξετε τι να κάνετε αν δεν βρεθούν αντίστοιχες διαφημίσεις AdSense (κάτι που σπάνια συμβαίνει). Με αυτήν την επιλογή, αντί να εμφανίζετε μια κενή σελίδα, μπορείτε να εμφανίσετε τη δική σας διαφήμιση.

Μόλις ολοκληρώσετε όλα τα παραπάνω βήματα, κάντε κλικ στο Αποθήκευση και λήψη κώδικα κουμπί. Θα δείτε τώρα ένα μήνυμα επιτυχίας στην οθόνη σας. Κάτω από αυτό, θα δείτε έναν κώδικα διαφήμισης.

Αντιγράψτε ολόκληρο τον κώδικα και επικολλήστε τον στο σημειωματάριο. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον κωδικό στο επόμενο βήμα. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε αυτό το απόσπασμα κώδικα στο WordPress με 2 τρόπους.

 • Προσθήκη κώδικα Google AdSense στο WordPress χωρίς προσθήκη
 • Προσθήκη κώδικα Google AdSense στο WordPress με προσθήκη

Ας ρίξουμε μια ματιά και στους δύο τρόπους ξεχωριστά.

Βήμα 3.1: Προσθήκη κώδικα Google AdSense στο WordPress με μια προσθήκη

Θα χρησιμοποιήσουμε την προσθήκη Adsanity για την προβολή διαφημίσεων στον ιστότοπό σας. Το Adsanity είναι ένα πρόσθετο διαχείρισης διαφημίσεων που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις διαφημίσεις σας ως προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και να τις εμφανίσετε στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας widget και συντομεύσεις.

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το Adsanity στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Μόλις τελειώσει, μεταβείτε στο Adsanity »Δημιουργία διαφημίσεων» Εξωτερικό δίκτυο διαφημίσεων.

πώς να προβάλλετε διαφημίσεις με το Adsanity

Τώρα προσθέστε ένα όνομα στη διαφήμισή σας, επιλέξτε το μέγεθος της διαφήμισής σας. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε μια ενότητα που ονομάζεται Κωδικός διαφήμισης. Σε αυτήν την περιοχή, επικολλήστε τον κώδικα διαφήμισης Adsense που έχετε αντιγράψει νωρίτερα.

Μόλις τελειώσετε, πατήστε το Δημοσιεύω κουμπί στη δεξιά πλευρά σας.

Βήμα 3.1.1: Εμφάνιση των διαφημίσεών σας στις αναρτήσεις και τις σελίδες του WordPress

Μόλις προστεθεί ο κωδικός, μεταβείτε στο Δημοσίευση »Επεξεργασία ανάρτησης. Εδώ μπορείτε να προσθέσετε τις θέσεις υποδοχής διαφημίσεων. Θα βρείτε 3 επιλογές εδώ.

 • Ομάδα διαφημίσεων AdSanity
 • Τυχαία διαφήμιση AdSanity
 • Ενιαία διαφήμιση AdSanity

Για να βρείτε αυτές τις επιλογές κάντε κλικ στο + κουμπί για να προσθέσετε ένα μπλοκ. Τώρα χρησιμοποιήστε την επιλογή αναζήτησης για να βρείτε το AdSanity.

Παρακάτω μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επιλογές για να προσθέσετε τις διαφημίσεις σας AdSense στον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, αν ορίσετε την 1η επιλογή, θα δείτε ένα νέο αναδυόμενο παράθυρο που σας ζητά να επιλέξετε μια ομάδα διαφημίσεων από αυτήν που έχετε δημιουργήσει. Μπορείτε να το επιλέξετε κάνοντας κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα του.

Μπορείτε να επιλέξετε τον συνολικό αριθμό διαφημίσεων που θα εμφανίζονται και να επιλέγετε στήλες και να τις ευθυγραμμίζετε επίσης. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλετε να προβάλλετε μια σειρά από μικρότερες διαφημίσεις μαζί.

Μόλις επιλέξετε τις διαφημίσεις, πατήστε το Δημοσιεύω κουμπί στα δεξιά σας. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με τις άλλες 2 επιλογές.

Οι διαφημίσεις σας θα πρέπει τώρα να εμφανίζονται μέσα στις αναρτήσεις σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια μέθοδο για την προβολή διαφημίσεων στις σελίδες σας.

Βήμα 3.1.2: Ορισμός ημερομηνίας λήξης στις διαφημίσεις σας στο AdSense

Μόλις δημοσιευτεί η διαφήμισή σας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια ημερομηνία λήξης για τις διαφημίσεις σας. Για αυτό απλώς κάντε κλικ στο Επεξεργασία σύνδεσμος κάτω από το Δημοσιεύω κουμπί. Τώρα μπορείτε να αλλάξετε την ημερομηνία στην ενότητα έως.

λήξη διαφήμισης

Η διαφήμισή σας θα λήξει αυτόματα μετά την επιλεγμένη ημερομηνία. Εάν δεν θέλετε να λήξουν οι διαφημίσεις σας, απλώς επιλέξτε το Δημοσίευση για πάντα επιλογή.

Βήμα 3.2: Προσθήκη κώδικα Google AdSense στο WordPress (χωρίς προσθήκη)

Για να προσθέσετε τις διαφημίσεις Google AdSense στον ιστότοπό σας στο WordPress, πρέπει πρώτα να γνωρίζετε πού θέλετε να εμφανίζεται η διαφήμισή σας. Μπορείτε να το εμφανίσετε στις πλευρικές γραμμές, εντός του περιεχομένου σας ή οπουδήποτε θέλετε. Το πιο συνηθισμένο μέρος για την προβολή της διαφήμισής σας είναι η πλευρική γραμμή του ιστότοπού σας.

Μπορείτε να εμφανίσετε τις διαφημίσεις σας στο sidebars μεταβαίνοντας στο Εμφάνιση »Widget στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress. Τώρα σύρετε και αποθέστε το Προσαρμοσμένο HTML widget στην κατάλληλη περιοχή widget και επικολλήστε τον κώδικα του Google AdSense εκεί.

Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Σώσει κουμπί και τελειώσατε.

Εάν θέλετε περισσότερο έλεγχο του τρόπου εμφάνισης και διαχείρισης των διαφημίσεών σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη διαχείρισης διαφημίσεων στον ιστότοπό σας. Το καλύτερο μεταξύ αυτών των προσθηκών είναι η προσθήκη AdSanity.

Προσθήκη διαφημίσεων Google AdSense στον ιστότοπό σας: Συχνές ερωτήσεις

1. Ποιο είναι το καλύτερο μέγεθος του AdSense

Η επιλογή ενός καλού μεγέθους για τη διαφήμισή σας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες εάν θέλετε πραγματικά να τη βελτιστοποιήσετε για μέγιστο κέρδος. Μερικά από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα μεγέθη είναι 336 × 280 και 300 × 250. Αυτά τα μεγέθη ταιριάζουν σε όλα τα μεγέθη οθόνης και έχουν επίσης το καλύτερο ποσοστό πληρωμής.

2. Μπορείτε να κάνετε κλικ στις δικές σας διαφημίσεις Google AdSense?

Αν και είναι δελεαστικό να κάνετε κλικ στις δικές σας διαφημίσεις ή να προτείνετε φίλους και συγγενείς να το κάνουν αυτό, λάβετε υπόψη ότι αυτό θα κάνει την Google να σας απαγορεύσει από το πρόγραμμα.

3. Ποια είναι η καλύτερη περιοχή τοποθέτησης του AdSense?

Όσον αφορά την τοποθέτηση, επιλέξτε την περιοχή όπου οι επισκέπτες σας δίνουν μεγαλύτερη προσοχή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τα κλικ και να κερδίσετε περισσότερα κέρδη. Υπό αυτήν την έννοια, συνιστάται να τοποθετείτε τις διαφημίσεις σας στην περιοχή περιεχομένου μεταξύ του τίτλου και του περιεχομένου σας.

4. Ποιο είναι το καλύτερο CTR στο Google AdSense?

Το CTR στο Google AdSense διαφέρει για διαφορετικούς ιστότοπους, ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως τα θέματα του ιστότοπού σας, τον τύπο του κοινού σας, την τοποθέτηση διαφημίσεων στον ιστότοπό σας κ.λπ. Δεν μπορείτε να προσδιορίσετε πραγματικά ένα ιδανικό CTR για το Google AdSense, επειδή δεν υπάρχει τρόπος να μάθετε τα ποσοστά κλικ άλλων ιστότοπων.

5. Γιατί απορρίπτεται η εφαρμογή μου Google AdSense?

Εάν η αίτησή σας στο AdSense απορριφθεί, αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας δεν πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές προγράμματος του AdSense. Βεβαιωθείτε ότι τα έχετε διαβάσει για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας πληροί όλες τις προϋποθέσεις προτού υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα.

Εκτός από αυτό, με βάση το πού βρίσκεστε γεωγραφικά, συνιστάται ο ιστότοπός σας να είναι τουλάχιστον 6 μηνών και εσείς ως υποψήφιος πρέπει να είστε 18 ετών και άνω.

Αρα αυτο ειναι. Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει. Ίσως θέλετε επίσης να δείτε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Google AdSense.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map