Πώς να δημιουργήσετε μια φόρμα “Google Forms Style” στο WordPress

πώς να δημιουργήσετε φόρμες στυλ φόρμας google στο WordPress


Θέλετε να δημιουργήσετε φόρμες “Google Forms style” για τον ιστότοπό σας στο WordPress?

Πολλοί εκδότες επιλέγουν τις Φόρμες Google για να δημιουργήσουν μια έρευνα, επειδή παρέχει μια σελίδα προορισμού χωρίς περισπασμούς που αφιερώνεται στη φόρμα.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια σελίδα προορισμού χωρίς περισπασμούς για τη φόρμα σας, αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους, όπως οι Φόρμες Google, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε μια φόρμα “Google Forms style” απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress χρησιμοποιώντας μια προσθήκη που ονομάζεται WPForms.

Εγγενής δημιουργία φόρμας “Google Forms Style” στο WordPress

wpforms-contact-form-plugin

WPForms είναι η καλύτερη προσθήκη φόρμας επικοινωνίας στην αγορά που συνοδεύεται από διάφορες διατάξεις φόρμας, συμπεριλαμβανομένης μιας διάταξης που ονομάζεται Σελίδες φόρμας. Οι φόρμες σελίδες από WPForms είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τις φόρμες Google.

Το καλύτερο είναι ότι σε αντίθεση με τις φόρμες Google, το WPForms σάς επιτρέπει να προσθέσετε το λογότυπο της επωνυμίας στη σελίδα της φόρμας σας. Δεν θα εμφανίζεται λογότυπο τρίτου μέρους. Επιπλέον, η διάταξη της σελίδας φόρμας δεν ελέγχεται από το θέμα του WordPress, επομένως δεν χρειάζεται να διευθετήσετε μέτρια διάταξη φόρμας και μετατροπές χαμηλής φόρμας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WPForms για τη δημιουργία προσαρμοσμένων σελίδων προορισμού φόρμας για:

 • Δημιουργία μολύβδου
 • Ερευνες
 • Εγγραφές ιστότοπου
 • Εγγραφές εκδηλώσεων

και πολλά άλλα. Δείτε αυτήν τη λεπτομερή κριτική του WPForms.

Βήμα 1: Εγκατάσταση και ενεργοποίηση WPForms

εγκατάσταση wpforms

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το WPForms προσθήκη στον ιστότοπό σας.

Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τη σελίδα φόρμας για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Βήμα 2: Εγκατάσταση του πρόσθετου πακέτου φόρμας προτύπων

Το επόμενο βήμα είναι να εγκαταστήσετε το Σελίδες φόρμας πρόσθετο. Με αυτό το πρόσθετο, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τη φόρμα σας σε προσαρμοσμένη σελίδα προορισμού φόρμας. Για να ενεργοποιήσετε αυτήν την προσθήκη, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress και κάντε κλικ στο WPForms »Πρόσθετα. Τώρα χρησιμοποιώντας το πεδίο αναζήτησης αναζητήστε το πρόσθετο “Σελίδες φόρμας”.

Πρόσθετες σελίδες φόρμας

Μόλις βρεθεί, κάντε κλικ στο Εγκαταστήστε το Addon κουμπί για να αρχίσει να λειτουργεί το πρόσθετο.

Βήμα 3: Δημιουργία νέας φόρμας με WPForms

Για να δημιουργήσετε μια νέα φόρμα, μεταβείτε στη διεύθυνση WPForms »Προσθήκη νέου στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε σε μια νέα σελίδα όπου μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο για τη φόρμα σας.

wpforms-templates

Ας επιλέξουμε το Απλή φόρμα επικοινωνίας πρότυπο. Θα κατευθυνθείτε τώρα σε μια νέα σελίδα όπου μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα επεξεργασίας φόρμας στα δεξιά σας και τα πεδία φόρμας και άλλες ρυθμίσεις στα αριστερά σας.

Οικοδόμος WPForms

Μπορείτε απλά να σύρετε τα πεδία από τα αριστερά σας και να τα αφήσετε στη φόρμα δημιουργίας στα δεξιά σας. Σε αντίθεση με τις φόρμες Google, θα έχετε επίσης την επιλογή να συνδέσετε τη φόρμα σας με μια υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υπηρεσίες πληρωμής. Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για τη δημιουργία μιας απλής φόρμας επικοινωνίας με το WPForms.

Βήμα 4: Μετατροπή φόρμας επικοινωνίας σε σελίδα φόρμας

Μόλις η φόρμα σας δημιουργηθεί με επιτυχία, ήρθε η ώρα να τη μετατρέψετε σε σελίδα φόρμας. Για αυτό, πρέπει να πάτε Ρυθμίσεις »Γενικά» Σελίδες φόρμας.

Εδώ θα βρείτε μια επιλογή που ονομάζεται Ενεργοποίηση λειτουργίας σελίδας φόρμας. Απλώς επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα του.

WPForms Builder φόρμα σελίδεςaddon

Αυτό θα επεκτείνει τις επιλογές σας και θα δείτε να προστίθενται διάφορα πεδία. Τα περισσότερα από αυτά τα πεδία είναι αυτονόητα, οπότε μπορείτε να τα συμπληρώσετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Στα πρώτα 2 πεδία, μπορείτε να προσθέσετε έναν τίτλο σελίδας φόρμας και ένα μήνυμα που θέλετε να μεταφέρετε στους χρήστες σας.

Φόρμα σελίδας προορισμού

Στα επόμενα 3 πεδία, θα βρείτε μια επιλογή μόνιμου συνδέσμου (αυτό δημιουργείται αυτόματα από το WPForms, οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εδώ), μια επιλογή λογότυπου κεφαλίδας όπου μπορείτε να ανεβάσετε το λογότυπο της επιχείρησής σας και μια επιλογή συνδυασμού χρωμάτων.

Τα πρότυπα WPForms Builder πακέτα πρόσθετων ρυθμίσεων, μορφές μορφής google

Τέλος, θα έχετε δύο στυλ διάταξης για να διαλέξετε.

 • Μοντέρνο: Αυτό εμφανίζει μια ευρύτερη φόρμα με στρογγυλεμένες γωνίες. Το κάτω μέρος του φόντου της σελίδας σας θα είναι πιο σκούρο από το χρώμα που επιλέγετε για τον συνδυασμό χρωμάτων.
 • Κλασσικός: Αυτή η επιλογή εμφανίζει μια πιο στενή φόρμα με τετράγωνες γωνίες. Το κάτω μέρος του φόντου της σελίδας σας θα είναι ελαφρύτερο από το συνδυασμό χρωμάτων.

κλασικό και μοντέρνο σχεδιασμό

Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το Σώσει κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Σελίδα φόρμας προεπισκόπησης κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία για προεπισκόπηση των αλλαγών σας. Και πώς φαίνεται.

Προεπισκόπηση σελίδας προορισμού για φόρμες, φόρμες μορφής google

Βήμα 5: Δημοσίευση της σελίδας προορισμού της φόρμας

Μόλις η σελίδα προορισμού της φόρμας σας είναι έτοιμη, ήρθε η ώρα να δημοσιεύσετε τη φόρμα σας. Για αυτό, μπορείτε να μεταβείτε σε οποιαδήποτε σελίδα ή ανάρτηση στην οποία θέλετε να εμφανίσετε τη φόρμα σας. Τώρα κάντε κλικ στο + κουμπί και βρείτε το WPForms επιλογή.

Δημοσίευση wpforms, φόρμες σε μορφή φόρμας google

Τώρα κάντε κλικ σε αυτό. Από το αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα του, επιλέξτε τη φόρμα που μόλις δημιουργήσατε.

Δημοσίευση φόρμας σελίδας προορισμού wpforms, φόρμα μορφής google

Τώρα πατήστε το Δημοσιεύω κουμπί στα δεξιά για να δημοσιευτεί η φόρμα.

Και είναι τόσο εύκολο να δημιουργήσετε μια φόρμα μορφής Google για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Ελπίζουμε να βρείτε αυτό το άρθρο χρήσιμο. Εάν το κάνατε, ίσως θελήσετε επίσης να δείτε πώς να δημιουργήσετε μια φόρμα έρευνας με το WPForms.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map