Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο Micro Job Like Fiverr (Βήμα προς βήμα)

δημιουργήστε έναν ιστότοπο micro job


Θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο τύπου Fiverr με το WordPress; Εάν γνωρίζετε πώς λειτουργεί το Fiverr, έχετε ήδη μια ιδέα για τις διαδικασίες στο παρασκήνιο. Ένας ιστότοπος micro job, όπως το Fiverr, χειρίζεται αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ του εργοδότη και του εργαζομένου / ελεύθερου επαγγελματία. Ωστόσο, είστε ο τρίτος που κερδίζει προμήθεια για κάθε εργασία που γίνεται μέσω του ιστότοπού σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο microjob όπως το Fiverr και πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα.

Δημιουργία ιστότοπου Micro Job από το Scratch

Πριν ξεκινήσουμε, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο micro job. Δεδομένου ότι το δημιουργείτε σε WordPress, θα χρειαστείτε ένα όνομα τομέα, φιλοξενία ιστού, ένα πιστοποιητικό SSL και το θέμα MicrojobEgnine WordPress.

Με το WordPress, εννοούμε το αυτό-φιλοξενούμενο WordPress.org. Θα πρέπει να δείτε το πλήρες άρθρο μας για μια σε βάθος σύγκριση μεταξύ WordPress.com και WordPress.org.

Οι περισσότεροι ιστότοποι μικρών επιχειρήσεων αναζητούν φθηνότερες επιλογές. Αλλά όταν αναζητάτε ένα όνομα τομέα και φιλοξενία ιστοσελίδων, ενδέχεται να βρείτε τις επιλογές που κοστίζουν μεταξύ 25 $ – 30 $ / μήνα.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά χρήματα για να ξεκινήσετε. Αλλά μην ανησυχείτε!

Υπάρχουν πολλοί φτηνοί πάροχοι φιλοξενίας που μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να καταχωρίσετε ένα δωρεάν όνομα τομέα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Bluehost επειδή:

 • Τα χρησιμοποιούμε.
 • Είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας στον κόσμο και είναι επίσημοι συνεργάτες φιλοξενίας με το WordPress.
 • Προσφέρουν ένα δωρεάν όνομα τομέα, δωρεάν πιστοποιητικό SSL (συνήθως κοστίζει 69 $ / έτος) και έκπτωση 60% κατά τη φιλοξενία σε χρήστες IsItWP.

Αυτό σημαίνει ότι το πραγματικό κόστος για να ξεκινήσετε μειώνεται σε 2,75 $ / μήνα. Φοβερό, σωστά?

δημιουργία-ένα-wordpress-λογαριασμό-στο-μπλε-φιλοξενούμενο

Αφού αποκτήσετε το όνομα τομέα και τη φιλοξενία ιστού, το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με το WordPress.

Τώρα, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να εγκαθιστάτε το θέμα WordPress micro job.

Εγκατάσταση του θέματος Micro Job

Αφού δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας με το WordPress, θα πρέπει να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το θέμα MicrojobEngine. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης ενός θέματος στο WordPress.

Αφού ενεργοποιήσετε το θέμα, θα σας ζητηθεί να προσθέσετε ένα κλειδί άδειας στη σελίδα καλωσορίσματος του θέματος. Μπορείτε να λάβετε αυτό το κλειδί άδειας από τη σελίδα λογαριασμού του EngineThemes.

Οθόνη καλωσορίσματος

Μόλις επαληθευτεί, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί «Εγκατάσταση επίδειξης». Αυτό θα εισαγάγει όλο το περιεχόμενο επίδειξης και θα δημιουργήσει έναν ιστότοπο επίδειξης για εσάς.

Θα συζητήσουμε την αντικατάσταση του περιεχομένου επίδειξης με το αρχικό σας κείμενο παρακάτω. Θα είναι ευκολότερο από το να ρυθμίσετε τα πάντα από το μηδέν μόνοι σας και θα δείτε την εμφάνιση ενός σωστά κατασκευασμένου ιστότοπου micro job.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα δέρμα (πρότυπο) για τον ιστότοπό σας. Από προεπιλογή, υπάρχουν 2 διαθέσιμες προβολές για να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας.

Δειγμα δεδομένων

Μόλις τελειώσετε, επισκεφθείτε τον ιστότοπο μικροεφαρμογών για να δείτε αν όλα λειτουργούν όπως θέλετε.

Προσθήκη τρόπων πληρωμής στον ιστότοπο Micro Job σας

Αυτός ο ιστότοπος θα χειρίζεται πληρωμές μεταξύ πολλών ατόμων που το χρησιμοποιούν για θέσεις εργασίας και ελεύθερους επαγγελματίες. Οι προεπιλεγμένες πύλες πληρωμής είναι PayPal και 2Checkout. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να αγοράσετε επεκτάσεις premium για πληρωμές όπως Stripe, PayU, Authorize.net κ.λπ..

Για να ρυθμίσετε έναν τρόπο πληρωμής, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις κινητήρα »Πύλες πληρωμής σελίδα στο WordPress.

Πύλες πληρωμής

Θα υπάρχουν 2 τρόποι για να κερδίσετε από τον ιστότοπό σας για τη μικρο εργασία:

Η προεπιλεγμένη μέθοδος είναι η χρέωση προμήθειας για κάθε εργασία. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα σταθερό ποσό, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες σας μπορούν να χρεώσουν το ίδιο ή λιγότερο μόνο για κάθε εργασία (όπως το Fiverr) και θα λάβετε μια σταθερή προμήθεια.

Συνιστάται να μην προσθέτετε περιορισμούς στην αρχή, ώστε να μπορείτε να γοητεύετε περισσότερους χρήστες στον ιστότοπο της μικρο-εργασίας σας. Όταν ο ιστότοπός σας αρχίζει να λαμβάνει κίνηση, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις και να περιορίσετε το ποσό για να αποφύγετε ανεπιθύμητα μηνύματα.

Απλώς πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις κινητήρα »Επιλογές θέματος. Από εδώ, θα πρέπει να μεταβείτε στο “Τύπος πληρωμής” στο επάνω μενού.

Τρόπος πληρωμής

Στη ρύθμιση “Δωρεάν για υποβολή”, μπορείτε να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τη δωρεάν ανάρτηση εργασίας για τους εργοδότες. Εάν το ενεργοποιήσετε, τότε οι εργοδότες μπορούν να ορίσουν οποιαδήποτε τιμή για μια εργασία. Κατά την απενεργοποίηση, θα πρέπει να προσθέσετε ένα σταθερό ποσό ή να προσθέσετε πακέτα για τους χρήστες σας.

Ενημέρωση της επωνυμίας και του κειμένου σας

Τώρα θα πρέπει να εξατομικεύσετε τον ιστότοπο ενημερώνοντας την επωνυμία και το κείμενο. Για αυτό, θα πρέπει να μεταβείτε στο Εμφάνιση »Προσαρμογή σελίδα στην περιοχή διαχειριστή του WordPress και αντικαταστήστε το περιεχόμενο επίδειξης.

Πραγματοποιήστε όλες τις αλλαγές που χρειάζεστε και θα εμφανιστούν στη ζωντανή προεπισκόπηση στη δεξιά πλευρά της οθόνης σας. Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία, κάντε κλικ στο κουμπί “Δημοσίευση” για να δείτε τον πραγματικό σας ιστότοπο σε δράση.

Εκτέλεση δοκιμών και διαχείριση του ιστότοπού σας

Ο ιστότοπός σας για τη μικρο εργασία σας είναι έτοιμος!

Τώρα θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν εντάξει. Αυτό είναι δυνατό με τη δοκιμή του ιστότοπού σας και την προβολή του ως χρήστη. Μπορείτε να δημοσιεύσετε μια διαφήμιση, να προσλάβετε μια υπηρεσία, να αναλάβετε δουλειά, να πραγματοποιήσετε ανάληψη πληρωμής κ.λπ. για να ελέγξετε τις διαδικασίες.

Δικτυακός τόπος Micro Job

Σελίδες προφίλ

Όλοι οι χρήστες σας θα έχουν μια δική τους σελίδα προφίλ. Εκεί μπορούν να προσθέσουν προσωπικές πληροφορίες, έργα κ.λπ. Οι σελίδες προφίλ θα έχουν βαθμολογίες για κάθε χρήστη που δίδονται από τον εργοδότη ή τον ελεύθερο επαγγελματία με τον οποίο συνεργάστηκαν..

Πίνακας ελέγχου χρήστη

Οι χρήστες σας θα έχουν λογαριασμό στον ιστότοπό σας για να αποθηκεύουν τις συνομιλίες, τις εργασίες και τα στατιστικά τους. Μπορούν να διαχειριστούν το προφίλ τους από αυτόν τον λογαριασμό.

ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Κατά τη δοκιμή του ιστότοπού σας, θα πρέπει να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πολλές διευθύνσεις για να επαληθεύσετε ότι οι ειδοποιήσεις λειτουργούν σωστά. Εάν υπάρχουν προβλήματα με τις ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό το άρθρο πώς να διορθώσετε το WordPress που δεν στέλνει email.

Διαχείριση εργασιών

Μπορείτε να διαχειριστείτε παραγγελίες και εργασίες από την περιοχή διαχειριστή του WordPress. Απλώς επισκεφτείτε Ρυθμίσεις κινητήρα »Παραγγελίες για να δείτε όλες τις παραγγελίες και τις εργασίες στον ιστότοπό σας. Από εδώ, μπορείτε επίσης να αποδεχτείτε, να επαληθεύσετε και να απορρίψετε εργασίες.

Παραγγελίες

Ανάληψη πληρωμής

Οι χρήστες μπορούν να αποσύρουν χρήματα από τον ιστότοπό σας μόνο μετά την επαλήθευσή σας. Στο Επαλήθευση εργασίας σελίδα, θα πρέπει να ενημερώσετε την κατάστασή τους σε “Εγκρίθηκε”.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κατάσταση ανάληψης από το Ρυθμίσεις κινητήρα »Ανάληψη χρημάτων σελίδα.

Διαβάστε συνομιλίες

Μόλις ο ιστότοπός σας αρχίσει να γίνεται δημοφιλής, μπορείτε να διαβάσετε σιωπηλά συνομιλίες μεταξύ των χρηστών (εργοδότες και ελεύθεροι επαγγελματίες). Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλύσετε τυχόν διαφορές γνωρίζοντας την ιστορία.

Η ανάγνωση συνομιλιών θα σας δώσει επίσης πληροφορίες για το τι είδους συμφωνίες συμβαίνουν και ποιες μπορεί να είναι οι κρυφές προθέσεις των χρηστών σας (όπως η αποκοπή και η απομάκρυνση των πελατών σας κ.λπ.).

Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι δοκιμές και τα καθήκοντα διαχείρισης, μπορείτε να εισαγάγετε τον ιστότοπο μικροεφαρμογών στην αγορά.

Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπο Micro Job σας

Η δημιουργία ενός ιστότοπου micro job δεν είναι δύσκολη, αλλά θα πρέπει να δημιουργήσετε έσοδα για απόλυτη βιωσιμότητα. Όσο περισσότερα έργα κλείνουν, τόσο περισσότερα θα είναι τα κέρδη σας.

Θα πρέπει να ακολουθήσετε τον οδηγό μας για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας. Μόλις προσελκύσετε το σωστό κοινό, θα μπορείτε να λάβετε επιτυχημένες θέσεις εργασίας.

Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο και να προωθήσετε τον σκοπό της ιστοσελίδας μικροεργασίας σας. Εξηγήστε πώς θέλετε να βοηθήσετε τους εργοδότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Θα πρέπει επίσης να εστιάσετε στο να κάνετε τον ιστότοπό σας μοναδικό από τους άλλους ιστότοπους μικροεφαρμογών.

Αυτό είναι όλο. Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να μάθετε πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο micro job όπως το Fiverr. Ίσως θελήσετε επίσης να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με το πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο κριτικής στο WordPress που κερδίζει χρήματα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map