Πώς να διδάξετε μαθήματα φυσικής κατάστασης στο διαδίκτυο (βήμα προς βήμα)

πώς να διδάξετε μαθήματα γυμναστικής online


Θέλετε να προσφέρετε μαθήματα γυμναστικής στο διαδίκτυο?

Ενώ οι άνθρωποι μένουν στο σπίτι κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, η προσφορά διαδικτυακών μαθημάτων γυμναστικής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους βοηθήσει να παραμείνουν σε φόρμα και υγιείς. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διδάξετε εύκολες ασκήσεις στο σπίτι για να τους βοηθήσετε να ρίξουν λίβρες και λίπος και να χτίσουν δύναμη.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να διδάξετε μαθήματα γυμναστικής στο διαδίκτυο, βήμα προς βήμα.

Οφέλη από τη διδασκαλία μαθημάτων γυμναστικής στο Διαδίκτυο

Έχοντας μια ιστοσελίδα γυμναστικής μπορεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα. Εδώ είναι μερικά από αυτά.

 • Προσεγγίστε μια μεγάλη βάση χρηστών ανεξάρτητα από τα γεωγραφικά όρια.
 • Κάντε ένα σταθερό παθητικό εισόδημα προσφέροντας διαφορετικά επίπεδα συμμετοχής, το καθένα με μια συγκεκριμένη τιμή.
 • Είναι εξαιρετικά χρήσιμο σε κρίσιμες στιγμές όπως η κρίση του Covid-19, όταν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συμβουλεύονται να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους.

Τούτου λεχθέντος, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο για τη διδασκαλία μαθημάτων γυμναστικής στο διαδίκτυο.

Βήμα 1: Δημιουργία ιστότοπου κλάσης γυμναστικής / γυμναστικής

Το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο όπου μπορείτε να δημιουργήσετε και να πουλήσετε μαθήματα γυμναστικής. Εδώ είναι ένα σεμινάριο που θα σας διδάξει πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από το μηδέν.

Μόλις ο ιστότοπός σας είναι έτοιμος, ήρθε η ώρα να επιλέξετε μια προσθήκη μέλους.

Για χάρη αυτού του σεμιναρίου, θα χρησιμοποιήσουμε την προσθήκη MemberPress. Είναι ένα καταπληκτικό πρόσθετο που είναι γεμάτο με υπέροχες λειτουργίες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποδεχτείτε πληρωμές, να περιορίσετε την πρόσβαση στα προγράμματα προπόνησής σας, να επιτρέψετε τη λήψη προγραμμάτων και να κάνετε πολλά περισσότερα.

Μάθετε περισσότερα για το MemberPress εδώ.

Βήμα 2: Εγκατάσταση και ρύθμιση της προσθήκης MemberPress

Χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο μέλους, όπως το MemberPress είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε και να πουλήσετε ψηφιακά μαθήματα γυμναστικής στο διαδίκτυο. Σας επιτρέπει να περιορίσετε την πρόσβαση στο premium περιεχόμενο στον ιστότοπό σας για τακτικούς επισκέπτες ιστότοπων. Σας επιτρέπει να αποκρύψετε το περιεχόμενό σας πίσω από ένα paywall έτσι ώστε να μην έχουν όλοι πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Για να ξεκλειδώσετε το περιεχόμενό σας, οι χρήστες σας πρέπει να αγοράσουν μια συνδρομή στον ιστότοπό σας. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε δωρεάν μαθήματα με αντάλλαγμα τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Συνεχίστε λοιπόν και εγκαταστήστε αυτήν την προσθήκη στον ιστότοπό σας.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και η ενεργοποίηση, μεταβείτε στο Μέλος Τύπος »Επιλογές στην αριστερή πλευρά του ταμπλό σας. Θα δείτε πολλές καρτέλες εδώ.

Ρυθμίσεις MemberPress

Κάθε καρτέλα προσφέρει διαφορετικές επιλογές για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας. Μπορείτε να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις μεταβαίνοντας σε καθεμία από αυτές τις σελίδες ξεχωριστά.

Βήμα 3: Προσθήκη τρόπων πληρωμής

Για να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής, μεταβείτε στο Πληρωμές αυτί. Στην αρχή, θα δείτε μια κενή σελίδα με ένα + παρακάτω μέθοδοι πληρωμής. Κάντε κλικ σε αυτό. Αυτό θα επεκτείνει τη σελίδα με διαφορετικές επιλογές. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος κάτω πύλη για να δείτε τις επιλογές πληρωμής.

Πληρωμές Μέλους

Θα δείτε διάφορες επιλογές εδώ, όπως Authorize.Net, PayPal Standard, PayPal Payments Pro κ.λπ. Επιλέξτε την επιλογή που θέλετε να προσθέσετε στον ιστότοπό σας. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Εκσυγχρονίζω κουμπί για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας.

Βήμα 4: Δημιουργία επιπέδων συμμετοχής για τα μαθήματά σας

Προσθέτοντας διαφορετικά επίπεδα συμμετοχής, είναι εύκολο για εσάς να κατηγοριοποιήσετε το μάθημά σας σε διαφορετικά προγράμματα τιμολόγησης.

Για να δημιουργήσετε ένα επίπεδο μέλους, μεταβείτε στο Μέλος Τύπος »Συνδρομές» Προσθήκη νέου.

Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τη συνδρομή σας προσθέτοντας έναν τίτλο και μια περιγραφή, για το επίπεδο ιδιότητας μέλους. Στη συνέχεια, στη δεξιά πλευρά, μπορείτε να ορίσετε μια τιμή, τον χρόνο χρέωσης και την περίοδο προσβασιμότητας κάτω Όροι συμμετοχής.

Επίπεδα Μέλους

Μόλις τελειώσετε, μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα για να βρείτε το Επιλογές ιδιότητας μέλους. Εδώ θα έχετε 4 διαφορετικές καρτέλες.

 • Εγγραφή
 • Αδεια
 • Κουτί τιμής
 • Προχωρημένος

Στο Εγγραφή καρτέλα μπορείτε να διαμορφώσετε το κείμενο του κουμπιού εγγραφής και να έχετε την επιλογή να ενεργοποιήσετε ένα προσαρμοσμένο μήνυμα ευχαριστίας, να ορίσετε εάν θέλετε ή όχι να στείλετε ένα μήνυμα καλωσορίσματος στον χρήστη, κ.λπ..

Επιλογή ρυθμίσεων Μέλους

Επόμενο είναι το Αδεια αυτί. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποιος μπορεί να αγοράσει μια συνδρομή. Έχετε επίσης την επιλογή να ρυθμίσετε ένα Χωρίς άδεια μήνυμα.

Άδεια μέλους Μέλους Τύπου

Σύμφωνα με το Τιμή καρτέλα, μπορείτε να προσθέσετε τις τιμές επιπέδου συνδρομής. Έχετε επίσης την επιλογή να προσθέσετε οφέλη από την επιλογή του επιπέδου κ.λπ..

Προσθήκη νέας συνδρομής

Τέλος, με το Προχωρημένος καρτέλα, μπορείτε να προσθέσετε διεύθυνση URL πρόσβασης μέλους, όρους τιμολόγησης μέλους κ.λπ..

Έτσι, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επιλογές για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας.

Βήμα 5: Προσθήκη κανόνα πρόσβασης

Η προσθήκη ενός κανόνα πρόσβασης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περιορίσετε την προσβασιμότητα των τάξεων σας σε συγκεκριμένους χρήστες. Για να προσθέσετε το Κανόνες πρόσβασης, παω σε Μέλος Τύπος »Κανόνες» Προσθήκη νέου.

Μπορείτε να διατηρήσετε περιορισμένη την προσβασιμότητα όλου του περιεχομένου σας ή να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο. Εάν θέλετε να απελευθερώσετε το περιεχόμενό σας σε τμήματα, αυτό είναι επίσης δυνατό. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κύλιση προς τα κάτω κάτω από την οθόνη και επιλέγοντας τις παρακάτω επιλογές Στάγδην / Λήξη .

Drip MemberPress

Μόλις προσθέσετε τους κανόνες, προχωρήστε και αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις σας. Ο ιστότοπός σας είναι πλέον έτοιμος να δημοσιεύσει το περιεχόμενο.

Βήμα 6: Προσθήκη προγραμμάτων γυμναστικής για μέλη

Για να προσθέσετε ένα πρόγραμμα μαθημάτων γυμναστικής για τους χρήστες σας, μεταβείτε στη διεύθυνση Δημοσίευση »Προσθήκη νέου από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Τώρα προσθέστε το περιεχόμενό σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας WordPress. Εάν είστε νέοι στο WordPress Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε το περιεχόμενό σας συμπεριλαμβανομένων των αρχείων πολυμέσων.

Μάθημα γυμναστικής online

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κατηγορίες, ετικέτες, επιλεγμένες εικόνες κ.λπ. στην ανάρτησή σας. Όταν ολοκληρώσετε τη δημιουργία του περιεχομένου σας, μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα σας και βρείτε το Μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση για το MemberPress Ενότητα.

Αυτή η ενότητα σάς επιτρέπει να διαμορφώσετε αυτό που βλέπουν οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες σας όταν προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο premium περιεχόμενο. Μπορείτε να τους δείξετε ένα μη εξουσιοδοτημένο μήνυμα, μια συγκεκριμένη φόρμα σύνδεσης ή ένα απόσπασμα.

Απλώς κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε τις επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το Δημοσιεύω κουμπί για να δημοσιευτεί η ανάρτηση. Τώρα μπορείτε να πάτε Όλες οι δημοσιεύσεις και ελέγξτε τη ζωντανή σας ανάρτηση. Με βάση τις ρυθμίσεις μας, αυτή η ανάρτηση θα είναι διαθέσιμη σε χρήστες που έχουν αγοράσει το επίπεδο προπόνησης – 1.

Μέλος Τύπου

Αυτό είναι. Ο ιστότοπός σας είναι τώρα έτοιμος να πουλήσει μαθήματα γυμναστηρίου στο διαδίκτυο. Ίσως θέλετε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα καλό θέμα φυσικής κατάστασης στον ιστότοπό σας. Επίσης, δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε μια ΔΩΡΕΑΝ αριθμομηχανή ΔΜΣ στον ιστότοπό σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map