Το μάρκετινγκ θυγατρικών απλοποιήθηκε για αρχάριους: Βήμα προς βήμα

πώς να κάνετε μάρκετινγκ θυγατρικών


Θέλετε να κερδίσετε χρήματα online με το μάρκετινγκ συνεργατών; Το μάρκετινγκ συνεργατών είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και ευκολότερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.

Δυστυχώς, πολλοί κάτοχοι ιστότοπων εξακολουθούν να φοβούνται να το κάνουν. Δεν πρέπει να είναι έτσι.

Σε αυτόν τον απόλυτο οδηγό μάρκετινγκ συνεργατών, θα εξηγήσουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το μάρκετινγκ συνεργατών, τις βέλτιστες πρακτικές, τα προτεινόμενα εργαλεία και πολλά άλλα.

Τι είναι το μάρκετινγκ θυγατρικών?

Υπηρεσίες μάρκετινγκ θυγατρικών

Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι μια μορφή προγράμματος παραπομπής όπου πληρώνεστε για προϊόντα αναφοράς. Εάν ένας χρήστης αγοράσει ένα προϊόν από την παραπομπή σας, λαμβάνετε προμήθεια. Αυτή η προμήθεια διαφέρει ανάλογα με το προϊόν ή την υπηρεσία που προωθείτε.

Σε αντίθεση με άλλους τύπους διαφημίσεων που πληρώνουν με βάση τα κλικ ή τις προβολές, το μάρκετινγκ συνεργατών λειτουργεί βάσει CPA (κόστος ανά απόκτηση πελάτη) ή CPL (κόστος ανά δυνητικό πελάτη). Αυτό σημαίνει ότι θα κερδίζετε προμήθεια μόνο όταν κάποιος κάνει κάποια ενέργεια, όπως αγοράζοντας ένα προϊόν ή εγγραφή για δωρεάν δοκιμή κ.λπ..

Αφού επιλέξετε ένα προϊόν, μπορείτε να λάβετε έναν σύνδεσμο συνεργάτη / παραπομπής και να προωθήσετε το προϊόν μέσω αυτού του συνδέσμου στον ιστότοπό σας.

Ποιος είναι το μάρκετινγκ συνεργατών?

Είτε είστε απόλυτος αρχάριος είτε εξαψήφιος blogger, το μάρκετινγκ συνεργατών θα ήταν η καλύτερη στρατηγική δημιουργίας εσόδων για εσάς.

Σε αντίθεση με τη διαφήμιση, το καλύτερο πράγμα για το μάρκετινγκ συνεργατών είναι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε έσοδα από τον ιστότοπό σας από την πρώτη ημέρα. Δεδομένου ότι οι σύνδεσμοι συνεργατών είναι φυσικά ενσωματωμένοι στο περιεχόμενό σας, ο ιστότοπός σας δεν θα φαίνεται ερασιτεχνικός.

Επιπλέον, μπορείτε να αποκομίσετε αξιοπρεπές εισόδημα ακόμα και αν δεν έχετε τεράστιο όγκο επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας. Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας προσελκύει τη σωστή επισκεψιμότητα που θέλει πραγματικά να διαβάσει τις προτάσεις προϊόντων σας.

Πώς λειτουργεί το μάρκετινγκ θυγατρικών?

Ας ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά στο πώς λειτουργεί το μάρκετινγκ συνεργατών, βήμα προς βήμα.

Βήμα 1: Δημιουργήστε έναν ιστότοπο για μάρκετινγκ θυγατρικών

Για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο από το μάρκετινγκ συνεργατών, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο.

Για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, θα πρέπει να έχετε ένα όνομα τομέα και έναν λογαριασμό φιλοξενίας ιστού.

Όταν ξεκινάτε, η αγορά ενός ονόματος domain και ενός λογαριασμού φιλοξενίας μπορεί να μοιάζει πολύ. Γι ‘αυτό προτείνουμε το Bluehost, τον καλύτερο πάροχο φιλοξενίας WordPress.

Για έναν λεπτομερή οδηγό, μπορείτε να δείτε πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από το μηδέν.

Βήμα 2: Βρείτε το κατάλληλο προϊόν για προώθηση

Στη συνέχεια, μάθετε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες που είναι συναφή και χρήσιμα για τους επισκέπτες σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα ιστολόγιο που μιλά για το σχεδιασμό ιστοσελίδων, προωθείτε προϊόντα ή υπηρεσίες που σχετίζονται με αυτό, όχι κάτι που σχετίζεται με την ομορφιά ή τη μόδα.

Ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε το σωστό προϊόν που μπορείτε να προωθήσετε στον ιστότοπό σας είναι η συμμετοχή σε ένα δίκτυο συνεργατών.

ShareASale, δίκτυο συνεργατών

Ένα δίκτυο συνεργατών είναι μια υπηρεσία τρίτου μέρους που λειτουργεί ως διαμεσολαβητής μεταξύ του εμπόρου (ο οποίος προωθεί τα προϊόντα) και του εμπόρου (του οποίου τα προϊόντα προωθείτε). Ένα δίκτυο θυγατρικών είναι ένα win-win τόσο για τους εμπόρους όσο και για τους εμπόρους.

Οι έμποροι μπορούν να βρουν εξειδικευμένους εμπόρους θυγατρικών για να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Εάν είστε έμπορος, μπορείτε να παραθέσετε όλα τα προϊόντα σας για προώθηση από τους εμπόρους στον ιστότοπό τους. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε τους συνεργάτες σας και επίσης να στέλνετε πληρωμές.

Ως έμπορος, μπορείτε εύκολα να βρείτε προϊόντα για προώθηση στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις καμπάνιες σας, ώστε να γνωρίζετε την απόδοσή σας ως συνεργάτης και να παρακολουθείτε τα κέρδη σας.

Ακολουθεί μια λίστα με δημοφιλή δίκτυα συνεργατών που ίσως θέλετε να δείτε.

Βήμα 3: Δημιουργήστε περιεχόμενο για την προώθηση προϊόντων θυγατρικών

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε ένα μακροπρόθεσμο εισόδημα συνεργατών είναι να γράψετε ένα λεπτομερές κομμάτι περιεχομένου μακράς μορφής και να κάνετε τη θυγατρική σας αναπόσπαστο μέρος αυτού του περιεχομένου.

Ωστόσο, εάν ο στόχος σας είναι να μετατρέψετε το ιστολόγιό σας WordPress σε έναν πλήρως λειτουργικό ιστότοπο συνεργατών, ακολουθούν μερικές ιδέες:

3.1 Δημιουργία ιστότοπου κριτικής

Ένας ιστότοπος κριτικής είναι ένας ιστότοπος περιεχομένου που στοχεύει στη δημιουργία εσόδων συνεργατών δημοσιεύοντας κριτικές προϊόντων σε μια συγκεκριμένη, αλλά ευρεία κατηγορία (όπως για παράδειγμα κινητά τηλέφωνα ή βιντεοπαιχνίδια).

Για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο κριτικών, θα πρέπει να επιλέξετε μια συγκεκριμένη θέση, να δημοσιεύσετε κριτικές προϊόντων και να παραπέμψετε προϊόντα θυγατρικών σε αυτήν τη θέση. Θα πληρώνεστε κάθε φορά που κάποιος αγοράζει από τους συνδέσμους παραπομπής σας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο κριτικής.

3.2 Δημιουργήστε ένα κατάστημα θυγατρικών Amazon

Η Amazon, το μεγαλύτερο διαδικτυακό κατάστημα στον κόσμο διαθέτει σύστημα θυγατρικών που σας επιτρέπει να προτείνετε προϊόντα Amazon στο κοινό του ιστότοπού σας και να κερδίσετε προμήθεια συνεργατών.

Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ένα κατάστημα θυγατρικών, το οποίο είναι βασικά ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου που έχει κατασκευαστεί ειδικά για την πώληση προϊόντων Amazon.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα θυγατρικών Amazon.

Βήμα 4: Ενσωμάτωση συνδέσμων συνεργατών με το περιεχόμενό σας

Τώρα που έχετε εγγραφεί σε ένα δίκτυο συνεργατών, βρήκατε ορισμένα προϊόντα για προώθηση και δημιουργήσατε κάποιο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας, το επόμενο βήμα είναι να ενσωματώσετε τους συνδέσμους συνεργατών σας στο περιεχόμενό σας.

Μόλις εγγραφείτε σε ένα δίκτυο, θα λάβετε έναν σύνδεσμο συνεργατών για κάθε προϊόν. Όταν ένας χρήστης κάνει κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και κάνει μια αγορά από τον ιστότοπο εμπόρων που προωθείτε, το δίκτυο συνεργατών μπορεί να το παρακολουθήσει ως παραπομπή σας.

Εργαλεία και πρόσθετα διαχείρισης συνεργατών

Ακολουθούν μερικά από τα εργαλεία και τα πρόσθετα που μπορούν να απλοποιήσουν τις προσπάθειες μάρκετινγκ και διαχείρισης.

1. Διαχειριστείτε τους συνδέσμους συνεργατών σας με όμορφους συνδέσμους

Το Pretty Links είναι ένα πρόσθετο διαχείρισης συνεργατών που σας βοηθά να διαχειριστείτε όλους τους συνδέσμους συνεργατών σας σε ένα μόνο μέρος στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Το Pretty Links σας βοηθά να αποκρύψετε τους συνδέσμους συνεργατών που προωθείτε στον ιστότοπό σας.

Οι σύνδεσμοι συνεργατών είναι συνήθως μεγάλες, άσχημες διευθύνσεις URL όπως αυτή:

http://example.com/products/?product_id=123&affiliate_id

Το Pretty Links σας βοηθά να αποκρύψετε τέτοιους συνδέσμους συνεργατών και να τους κάνετε πιο κοντούς και τακτοποιημένους:

http://www.yoursite.com/refer/productname

2. Ένα άλλο πρόσθετο για τη διαχείριση των συνδέσμων συνεργατών σας: ThirstyAffiliates

διψασμένοι συνεργάτες

Το ThirstyAffiliates είναι ένα ακόμη πρόσθετο διαχείρισης θυγατρικών που σας επιτρέπει να βρείτε, να αντικαταστήσετε και να διαχειριστείτε τους συνδέσμους θυγατρικών σας χωρίς καμία ταλαιπωρία. Ακριβώς όπως οι Pretty Links, το ThirstyAffiliate κλείνει επίσης άσχημα URL που αναζητούν σε όμορφους συνδέσμους με ευκολία.

3. Παρακολούθηση συνδέσμου συνεργατών: MonsterInsights

monsterinsights, προσθήκες σύνδεσης και εγγραφής χρήστη

Με MonsterInsights, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τους συνδέσμους συνεργατών σας και να δείτε ποιο προϊόν μετατρέπεται καλύτερα στον ιστότοπό σας. Λειτουργεί πάνω από το Google Analytics και σας επιτρέπει να δείτε την απόδοση μάρκετινγκ συνεργατών σας απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Δείτε την κριτική MonsterInsights εδώ.

Επίσης, διαβάστε πώς να παρακολουθείτε συνδέσμους συνεργατών στο Google Analytics.

4. Πρόσθετο συνεργατών Banner: AdSanity

AdSanity

Το AdSanity σάς επιτρέπει να δημιουργείτε διαφημιστικά και συνεργατικά πανό στον ιστότοπό σας γρήγορα και εύκολα.

Αυτή η προσθήκη σας επιτρέπει επίσης να εισάγετε τις διαφημίσεις σας σε αναρτήσεις, σελίδες, πλευρικές γραμμές και widgets του WordPress.

Αρα αυτο ειναι. Ελπίζουμε να βρείτε αυτό το άρθρο χρήσιμο.

Ίσως θέλετε επίσης να δείτε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του AdSense.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map