Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο όπως το Reddit με το WordPress (Βήμα προς βήμα)

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο τύπου Reddit με το WordPress


Θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο όπως το Reddit με το WordPress?

Το Reddit είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα για κοινή χρήση του περιεχομένου σας και αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν παρόμοιο ιστότοπο για τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας το WordPress και να προσελκύσετε μεγαλύτερο κοινό.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο όπως το Reddit με το WordPress.

Βασικά χαρακτηριστικά για έναν ιστότοπο όπως το Reddit

Εάν δημιουργείτε έναν ιστότοπο όπως το Reddit, παρακάτω είναι μερικές δυνατότητες που θα περίμεναν οι χρήστες σας:

 • Δυνατότητα για τους εγγεγραμμένους χρήστες να υποβάλλουν ιστορίες
 • Ψηφίστε ή αρνητικές δημοσιεύσεις και σχόλια για να βοηθήσετε το καλύτερο περιεχόμενο να ανέβει στην κορυφή
 • Σχολιάστε οποιαδήποτε ανάρτηση για συμμετοχή στις συνομιλίες.

Απαιτήσεις για τη δημιουργία ενός ιστότοπου τύπου Reddit

Για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο όπως το Reddit, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα πράγματα:

 • Ένα όνομα τομέα: Είναι η διεύθυνση URL που θα πληκτρολογήσουν οι χρήστες στα προγράμματα περιήγησής τους για πρόσβαση στον ιστότοπό σας (Για παράδειγμα, google.com ή isitwp.com)
 • Φιλοξενία Ιστού: Εδώ αποθηκεύετε τα αρχεία του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών.
 • WordPress: Είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εκπληκτικούς ιστότοπους με ευκολία χωρίς να χρειάζεται να προσλάβετε έναν προγραμματιστή ή να γράφετε κώδικα
 • Ένα θέμα WordPress που δίνει την εμφάνιση και την αίσθηση του Reddit: Ένα θέμα ή πρότυπο WordPress είναι το δέρμα του ιστότοπού σας. Περιλαμβάνει επίσης δυνατότητες και επιλογές που υποστηρίζουν τον σκοπό του ιστότοπου.

Δημιουργία ιστότοπου όπως το Reddit με το WordPress

Το Reddit είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος συγκέντρωσης ειδήσεων και βαθμολογίας περιεχομένου. Πρόκειται για μια πλατφόρμα αφοσίωσης χρηστών που χρησιμοποιείται από τους εμπόρους για να μοιράζονται περιεχόμενο και να αυξάνουν την επισκεψιμότητα των ιστότοπών τους.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο τύπου Reddit, τότε υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά με πολλά εργαλεία. Η πιο συνιστώμενη λύση είναι το WordPress.

Γιατί το WordPress; Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη αναθεώρηση του WordPress για να μάθετε περισσότερα!

Υπάρχουν δύο τύποι ιστότοπων WordPress που μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση στους αρχάριους. Το WordPress.com, το οποίο είναι μια φιλοξενούμενη λύση, και το WordPress.org, το οποίο είναι μια πλατφόρμα που φιλοξενείται αυτόματα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, θα πρέπει να διαβάσετε τον πλήρη οδηγό μας σχετικά με τη διαφορά μεταξύ WordPress.com έναντι WordPress.org.

Για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο όπως το Reddit, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το WordPress.org που φιλοξενείται από τον εαυτό σας, ο οποίος είναι πιο ευέλικτος και προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες.

Ας δούμε τη διαδικασία βήμα προς βήμα για να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο όπως το Reddit με το WordPress.

Βήμα 1: Αγορά ενός ονόματος τομέα και φιλοξενίας ιστοσελίδων

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα όνομα τομέα και web hosting.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Bluehost. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων και ένας επίσημος συνεργάτης φιλοξενίας WordPress.

Για χρήστες IsItWP, προσφέρουν επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και μια μεγάλη έκπτωση στη φιλοξενία ιστού.

Αναθεώρηση Bluehost

Κάντε κλικ εδώ για να διεκδικήσετε αυτήν την αποκλειστική προσφορά Bluehost »

Ίσως θελήσετε επίσης να δείτε αυτήν την πλήρη κριτική Bluehost!

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Bluehost και κάντε κλικ στο Ξεκίνα κουμπί. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας. Για έναν ιστότοπο όπως το Reddit, ας επιλέξουμε το βασικό σχέδιο καθώς μόλις ξεκινήσετε (περιλαμβάνει δωρεάν όνομα τομέα και δωρεάν πιστοποιητικό SSL). Μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση αργότερα καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει.

Επιλέξτε ένα σχέδιο Bluehost

Τώρα πρέπει να εισαγάγετε τις πληροφορίες τομέα. Μπορείτε είτε να προχωρήσετε με έναν υπάρχοντα τομέα που σας ανήκει είτε να αγοράσετε έναν νέο δωρεάν. Επιλέξτε την καλύτερη επιλογή που ταιριάζει στην περίπτωσή σας.

Bluehost Επιλέξτε τομέα

Αφού επιλέξετε ένα όνομα τομέα, πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Για εύκολη εγγραφή, μπορείτε να συνδεθείτε στο Google και να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση με λίγα κλικ.

Δημιουργία λογαριασμού Bluehost

Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε το πλαίσιο πληροφοριών πακέτου. Μπορείτε να επιλέξετε το βασικό πρόγραμμα για 12 μήνες, 24 μήνες ή 36 μήνες. Δείχνει επίσης ότι ορισμένα πρόσθετα είναι προεπιλεγμένα, προσθέτοντας τη συνολική τιμή. Σας συνιστούμε να αποεπιλέξετε τα πρόσθετα επειδή δεν τα χρειάζεστε αμέσως. Μπορείτε πάντα να τα αγοράσετε αργότερα όποτε θέλετε.

Επιλέγοντας το πρόγραμμα 36 μηνών θα έχετε την καλύτερη αξία για τα χρήματά σας.

Πληροφορίες πακέτου Bluehost

Τέλος, πρέπει να μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα περαιτέρω και να εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας. Πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο υποβάλλουν κουμπί.

Αυτό είναι!

Εγγραφήκατε με επιτυχία σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας. Προχωρήστε και δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας.

Μετά από αυτό, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης στον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας ιστού (cPanel), όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων αρχείων ιστού, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υποστήριξης.

Βήμα 2: Ρύθμιση του WordPress για ιστότοπο τύπου Reddit

Είναι εύκολο να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο όπως το Reddit με το WordPress.

Η Bluehost προσφέρει εγκατάσταση WordPress 1 κλικ στον ταμπλό τους. Πρέπει να επισκεφθείτε τον λογαριασμό σας στο Bluehost και να εισαγάγετε τα στοιχεία του ιστότοπού σας. Θα εγκαταστήσει το WordPress σε λίγα λεπτά.

Με το Bluehost, δεν χρειάζεται να περάσετε από μια μη αυτόματη διαδικασία εγκατάστασης του WordPress. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια. Προσθέστε το όνομα και την ετικέτα του ιστότοπού σας, επιλέξτε ένα θέμα και θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε αμέσως με το WordPress.

Μπορείτε να αλλάξετε όλες τις ρυθμίσεις αργότερα από τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress.

Βήμα 3: Επιλέξτε ένα θέμα WordPress που προσφέρει την εμφάνιση και την αίσθηση του Reddit

Θα χρειαστείτε ένα θέμα που προσφέρει την εμφάνιση και την αίσθηση του Reddit. Ενώ μπορείτε να βρείτε πολλά διαφορετικά θέματα WordPress που προσφέρουν την εμφάνιση του Reddit, το θέμα UpVote ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Αυτό το θέμα μετατρέπει τον ιστότοπό σας σε μια πλατφόρμα κοινωνικής ψηφοφορίας που δέχεται επίσης εγγραφή χρηστών. Οι χρήστες σας μπορούν να εγγραφούν και να υποβάλουν τη διεύθυνση URL ή την ιστορία τους στον ιστότοπό σας. Οι χρήστες μπορούν επίσης να συνδεθούν για να υποστηρίξουν ιστορίες και συνδέσμους. Όλα τα χαρακτηριστικά είναι ίδια με το Reddit.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το θέμα UpVote. Για περισσότερες λεπτομέρειες, θα πρέπει να δείτε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης ενός θέματος WordPress.

Μετά την ενεργοποίηση, μπορείτε να επισκεφθείτε Ρυθμίσεις »UpVote από τον διαχειριστή του WordPress. Σύμφωνα με το Γενικός καρτέλα, σας επιτρέπει να επιλέξετε τις σελίδες και να διαχειριστείτε άλλες ρυθμίσεις.

Γενικές ρυθμίσεις UpVote

Το θέμα UpVote έχει πολλές επιλογές προσαρμογής για χρώματα και τυπογραφία. Μπορείτε να επισκεφθείτε επιλογές θέματος από το αριστερό μενού στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή του WordPress και αλλάξτε τις ρυθμίσεις για γραμματοσειρές, χρώματα, χρώματα συνδέσμων κ.λπ..

Προσαρμογή θέματος

Τώρα, ο ιστότοπός σας όπως το Reddit είναι έτοιμος. Οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν τις ιστορίες και τις διευθύνσεις URL τους από τη διεπαφή μετά την εγγραφή τους στον ιστότοπό σας.

Υποβολή ιστορίας

Χρήσιμα πρόσθετα WordPress για τον ιστότοπό σας που μοιάζει με Reddit

Οι προσθήκες WordPress προσθέτουν περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες στον ιστότοπό σας. Το θέμα UpVote είναι εξαιρετικά συμβατό με όλες τις δημοφιλείς προσθήκες.

Θα πρέπει να δείτε τον πλήρη οδηγό μας για τις κορυφαίες προσθήκες WordPress.

Μερικές από τις προτεινόμενες προσθήκες για τον ιστότοπό σας όπως το Reddit παρατίθενται παρακάτω:

 • WPForms: Είναι το πιο φιλικό για αρχάριους plugin φόρμας επικοινωνίας WordPress. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WPForms για να προσθέσετε μια φόρμα εγγραφής χρήστη, να δημιουργήσετε μια έρευνα / δημοσκόπηση και πολλά άλλα.
 • MonsterInsights: Είναι η καλύτερη προσθήκη Google Analytics WordPress. Αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τους χρήστες σας, να παρακολουθείτε τις συμπεριφορές των χρηστών και να βλέπετε λεπτομερείς πληροφορίες στον πίνακα ελέγχου του WordPress.
 • Σουκούρι: Είναι η καλύτερη προσθήκη ασφαλείας WordPress. Δεδομένου ότι ο ιστότοπός σας ασχολείται με πολλές υποβολές χρηστών, αυτή η προσθήκη δημιουργεί ένα τείχος προστασίας για προστασία από κακόβουλο λογισμικό, κακόβουλο περιεχόμενο και χάκερ.
 • Yoast SEO: Είναι μια δημοφιλής προσθήκη WordPress WordPress. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσθήκη για να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για μηχανές αναζήτησης και να βελτιώσετε την κατάταξή σας.
 • TrustPulse: Είναι το καλύτερο πρόσθετο κοινωνικής απόδειξης για το WordPress. Μπορείτε να προσθέσετε αυτήν την προσθήκη στον ιστότοπό σας για να δείξετε στους πιθανούς χρήστες σας πόσο δημοφιλής είναι ο ιστότοπός σας.
 • AdSanity: Είναι η καλύτερη προσθήκη τοποθέτησης διαφημίσεων WordPress. Αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει να προβάλλετε διαφημιστικά πανό στις διάφορες ενότητες του ιστότοπου και να προωθείτε τους συνεργάτες σας.

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να δημιουργείτε έναν ιστότοπο όπως το Reddit με το WordPress. Ίσως θελήσετε επίσης να δείτε τον βήμα προς βήμα οδηγό μας για το πώς να δημιουργήσετε μια σύντομη σελίδα στο WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map