Πώς να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη ροή Twitter με το WordPress

Broken Twitter FEedΜία από τις πιο δημοφιλείς δημοσιεύσεις μου που δεν σχετίζονται με WordPress εδώ στο Theme Lab αφορούσε δημιουργία προσαρμοσμένου widget Twitter χωρίς προσθήκη.


Αυτό ήταν πριν από τρία χρόνια. Και δεν λειτουργεί πια γιατί Το Twitter απέσυρε την έκδοση του API συνήθιζε να τραβά τα tweets.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι το Εργαστήριο θεμάτων, καθώς και ορισμένοι άλλοι ιστότοποι, έχασαν τη λειτουργικότητα στις ροές τους στο Twitter. Αλλά μην ανησυχείτε, μπορεί να διορθωθεί (κοιτάξτε το υποσέλιδο του ιστότοπού μου αυτήν τη στιγμή αν δεν με πιστεύετε).

Πρώτα βήματα

Τα άσχημα νέα, το πράγμα «χωρίς προσθήκη» δεν θα λειτουργούν πλέον τόσο καλά. Τα καλά νέα, υπάρχει ένα φοβερό plugin WordPress που μπορούμε τώρα να χρησιμοποιήσουμε για να εμφανίσουμε tweets. Λέγεται, κατάλληλα, Εμφάνιση Tweets.

Πιάστε αυτό το πρόσθετο και εγκαταστήστε το. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εγγραφείτε για μια εφαρμογή Twitter για να λάβετε τις απαιτούμενες πληροφορίες ελέγχου ταυτότητας. Μην ανησυχείς, είναι δωρεάν.

Είχα ήδη μια εφαρμογή Twitter για ένα προηγούμενο έργο, οπότε το χρησιμοποίησα αντί να εγγραφώ ένα νέο.

Μοιραίο σφάλμα?

Η προσθήκη Display Tweets WordPress απαιτεί το CURL να είναι ενεργοποιημένο στον διακομιστή σας. Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα σε οποιονδήποτε αξιοπρεπή οικοδεσπότη Ιστού, αν και όταν έκανα τοπικές δοκιμές, αντιμετώπισα το ακόλουθο θανατηφόρο σφάλμα:

Θανατηφόρο σφάλμα: Κλήση σε απροσδιόριστη συνάρτηση curl_init () στη διαδρομή \ προς \ wordpress \ wp-content \ plugins \ display-tweets-php \ include \ Twitter \ twitteroauth \ twitteroauth.php on line 199

Εγώ το έλυσε στο XAMPP απλοποιώντας απλώς τη γραμμή επέκτασης = php_curl.dll στο αρχείο php.ini.

Πάλι, πιθανότατα δεν θα αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, αλλά μόνο σε περίπτωση… τώρα ξέρετε.

Έλεγχος ταυτότητας και διαμόρφωση

Μετά την εγκατάσταση του πρόσθετου Display Tweets, ελπίζουμε ότι δεν υπάρχει σφάλμα, μεταβείτε στη σελίδα Ρυθμίσεις (Ρυθμίσεις → Ροή Twitter) και εισαγάγετε τις ακόλουθες πληροφορίες που λάβατε από την εφαρμογή Twitter.

 • Κλειδί καταναλωτή
 • Μυστικό καταναλωτή
 • Διακριτικό πρόσβασης
 • Πρόσβαση στο Token Secret

Κρατήστε αυτά με τη λέξη «μυστικό» σε αυτό, καλά… μυστικό. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ορίσετε τις ακόλουθες επιλογές διαμόρφωσης:

 • Όνομα οθόνης: Στην περίπτωσή μου, “themelab”
 • μετρώ: Πόσα tweets εμφανίζονται, έως 200 (στην περίπτωσή μου, 2).
 • Συμπερίληψη Retweets: Αυτονόητο
 • Εξαίρεση απαντήσεων: Και πάλι, αυτονόητο.

Σημείωση: Η εξαίρεση των retweets και των απαντήσεων μπορεί να επηρεάσει τον πραγματικό αριθμό των tweets που εμφανίζονται, καθώς η ρύθμιση “Count” θα ανακτήσει τον αριθμό των tweets πριν φιλτράρει τα retweets και τις απαντήσεις.

Τοποθετώντας τα Tweets

Τώρα θα πρέπει να αποφασίσετε πού και πώς να τοποθετήσετε τα tweets στον ιστότοπό σας στο WordPress. Έχετε δύο επιλογές εδώ, είτε με έναν σύντομο κωδικό (χρήσιμο για τοποθέτηση σε αναρτήσεις) είτε με μια ετικέτα προτύπου.

Στην περίπτωσή μου, χρησιμοποίησα την ακόλουθη ετικέτα προτύπου και την έβαλα εκεί που ήταν παλιά η σπασμένη ροή Twitter.

<?php εάν (function_exists ( "display_tweets" )) {display_tweets (); } ?>

Styling των Tweets

Η σήμανση της εξόδου tweets από το πρόσθετο Display Tweets διαφέρει από το παλιά μέθοδος προβολής tweets.

Ακολουθεί ένα δείγμα της νέας σήμανσης ενός μεμονωμένου tweet, το οποίο ανέβηκε απευθείας από τον τρέχοντα ιστότοπό μου:

Έγραψε για ένα ζήτημα που είχα με την εξαφάνιση widget μετά τη μετεγκατάσταση του WordPress σε μια νέα διεύθυνση URL. Δείτε πώς το διόρθωσα: http://t.co/Zl7YzkF2JD
– Κυριακή 7 Ιουλίου – 1:00 π.μ.

Ακολουθεί ένα δείγμα της παλιάς σήμανσης μεθόδου:

Βασικά, παράγραφοι έναντι λιστών. Εάν χρησιμοποιήσατε τον παλιό κωδικό, ορισμένοι από τους επιλογείς CSS θα πρέπει να προσαρμοστούν για εφαρμογή στο νέο στυλ σήμανσης.

Είναι δύσκολο να πούμε ποιο είναι καλύτερο ή χειρότερο, αλλά τουλάχιστον η προεπιλεγμένη σήμανση Display Tweets δεν χρησιμοποιεί κουτάλα ενσωματωμένα στυλ όπως το στυλ ="μέγεθος γραμματοσειράς: 85%;".

Φαίνεται επίσης ότι το πρόσθετο Display Tweets περιλαμβάνει ένα άγκιστρο displaytweets_tweet_template σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το tweet HTML, κάτι που δεν είχατε πολύ έλεγχο στο παρελθόν.

συμπέρασμα

Ενώ είναι λίγο απογοητευτικό όταν το Twitter αποσύρει παλιά API και σπάει πολλά πράγματα, ελπίζουμε ότι αυτή η νεότερη έκδοση θα παραμείνει για λίγο. Δεδομένου ότι αυτή η νέα μέθοδος χρησιμοποιεί έλεγχο ταυτότητας, δεν είναι δωρεάν για όλους, κάτι που ελπίζουμε ότι μειώνει την πίεση στους πόρους του Twitter.

Τέλος, ευχαριστώ πολύ Ο Michael Ruddy, ο οποίος ανέπτυξε Display Tweets. Φαίνεται ότι πολλή σκέψη πήγε στο πρόσθετο, ειδικά όταν πρόκειται για μελλοντική προστασία. Υπάρχει επίσης ένα Repo GitHub αν θέλετε να συνεισφέρετε στο έργο.

Επίσης, αν ψάχνετε για έναν ακόμη πιο γρήγορο και ευκολότερο (αλλά όχι τόσο προσαρμόσιμο) τρόπο για να ενσωματώσετε ένα χρονοδιάγραμμα στον ιστότοπό σας, ίσως αξίζει να δείτε το δικό του Twitter ενσωματωμένα χρονοδιαγράμματα χαρακτηριστικό. Ίσως κάτι να εξεταστεί σε μια μελλοντική ανάρτηση ιστολογίου.

Τέλος πάντων, ευχαριστούμε που διαβάσατε και διορθώστε αυτές τις σπασμένες ροές Twitter εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map