Πώς να τοποθετήσετε τον ιστότοπό σας WordPress σε λειτουργία συντήρησης (με & χωρίς προσθήκη)

πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία συντήρησης στο wordpress


Θέλετε να προσθέσετε μια σελίδα λειτουργίας συντήρησης στον ιστότοπό σας στο WordPress?

Η προσθήκη μιας σελίδας λειτουργίας συντήρησης στον ιστότοπό σας είναι ένας υπέροχος τρόπος απόκρυψης των σπασμένων σελίδων από τους επισκέπτες σας όταν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας για συντήρηση. Σας βοηθά να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις, το θέμα ή τις προσθήκες του ιστότοπού σας κανονικά στο πίσω μέρος του ιστότοπου, χωρίς να αφήσετε τους επισκέπτες σας να δουν τα παξιμάδια και τα μπουλόνια που χρησιμοποιείτε για τη διαδικασία συντήρησής σας.

Και όχι μόνο αυτό, είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αποθηκεύσετε το SEO σας σηματοδοτώντας μηχανές αναζήτησης ότι ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας για συντήρηση. Έτσι, κάθε φορά που οι μηχανές αναζήτησης ανιχνεύουν τον ιστότοπό σας, θα παραλείψει την ευρετηρίαση τυχόν αλλαγών που φαίνονται ελλιπείς, διασφαλίζοντας ότι οι κατατάξεις SEO σας παραμένουν άθικτες.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να θέσετε τον ιστότοπό σας WordPress σε λειτουργία συντήρησης. Αλλά πριν από αυτό, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο πώς θα σας ωφελούσε αυτή η σελίδα.

Πίνακας περιεχομένων – Ενεργοποίηση λειτουργίας συντήρησης στο WordPress

Γιατί να χρησιμοποιήσετε μια σελίδα συντήρησης στον ιστότοπό σας

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά οφέλη της σελίδας συντήρησης. Με μια σελίδα συντήρησης, μπορείτε…

 • απόκρυψη σπασμένων σελίδων από τους επισκέπτες σας
 • ανακατευθύνετε τους επισκέπτες σας σε άλλο προορισμό όταν προσγειώνονται στον ιστότοπό σας
 • διασφαλίστε ότι οι βαθμολογίες παραμένουν άθικτες
 • συλλέξτε τις διευθύνσεις email των χρηστών
 • ειδοποιήστε όλους τους συνδρομητές σας μόλις εμφανιστεί ξανά ο ιστότοπός σας
 • αύξηση των κοινωνικών σας οπαδών

Από προεπιλογή, το WordPress προσφέρει την επιλογή να προσθέσετε μια σελίδα λειτουργίας συντήρησης στον ιστότοπό σας. Αλλά δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα περισσότερο από την άποψη της βελτίωσης των οπτικών του. Και οι άνθρωποι θα μισούσαν να δουν αυτή τη σελίδα γιατί είναι πολύ μη επαγγελματική.

μήνυμα λειτουργίας συντήρησης wordpress

Αλλά μην ανησυχείτε. Δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιήσετε πια.

SeedProd είναι μια καταπληκτική σύντομα προσθήκη που σας προσφέρει μεγάλη ευελιξία όσον αφορά την εμφάνιση και την αίσθηση της σελίδας συντήρησης. Επομένως, δεν χρειάζεται πλέον να ασχολείστε με την προεπιλεγμένη σελίδα λειτουργίας συντήρησης που προσφέρει το WordPress. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό σε λίγα λεπτά.

Ενεργοποίηση λειτουργίας συντήρησης με ένα πρόσθετο – SeedProd

SeedProd

Το SeedProd είναι ένα πλήρως ευαίσθητο και εξαιρετικά ευέλικτο plugin WordPress που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε όμορφες σελίδες λειτουργίας συντήρησης χωρίς να κωδικοποιείτε ούτε μία γραμμή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσθήκη για να δημιουργήσετε μια ζωντανή και ελκυστική σελίδα για τους επισκέπτες σας για να τους ενημερώσετε ότι ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας για συντήρηση.

Από την προσθήκη του λογότυπου της επωνυμίας σας έως την προσαρμογή κάθε bit της σελίδας σας, όλα γίνονται τόσο απλά και εύκολα με αυτήν την προσθήκη. Για να προσελκύσετε επισκέπτες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα βίντεο σε αυτήν τη σελίδα. Υποστηρίζει επίσης διάφορα άλλα στοιχεία στη σελίδα, όπως μια φόρμα email, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, γραμμή προόδου, κοινωνικά εικονίδια, CTA και άλλα.

Τούτου λεχθέντος, ας δούμε πώς να βάλουμε τον ιστότοπό σας WordPress σε λειτουργία συντήρησης. Ας ξεκινήσουμε.

Βήμα 1: Εγκατάσταση και ενεργοποίηση του SeedProd Coming Soon Plugin

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το Πρόσθετο SeedProd στον ιστότοπό σας WordPress. Αν δεν ξέρετε πώς να εγκαταστήσετε μια προσθήκη στο WordPress, μπορείτε να το κάνετε.

Μόλις εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί η προσθήκη, θα πρέπει να επικυρώσετε το κλειδί άδειας χρήσης. Μπορείτε να βρείτε το κλειδί στο λογαριασμό σας στο SeedProd που δημιουργήθηκε τη στιγμή της αγοράς του προϊόντος. Επικολλήστε το κλειδί στο κενό πεδίο και κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου για να το επικυρώσετε.

Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να σας μεταφέρει αυτόματα στη σελίδα «κλειδί άδειας» μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενεργοποίησης. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορείτε να το κάνετε χειροκίνητα μεταβαίνοντας στον πίνακα ελέγχου του WordPress »Ρυθμίσεις» Σύντομα επαγγελματικά »Άδεια.

Εάν μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα, θα βρείτε ένα βίντεο που δείχνει πώς να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη.

Μόλις τελειώσετε, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την προσθήκη. Τώρα κάντε κλικ στο Μεταβείτε στις ρυθμίσεις κουμπί για να ξεκινήσετε τη δημιουργία της σελίδας σας.

Βήμα 2: Επιλέξτε το θέμα σας

Ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε τη σελίδα λειτουργίας συντήρησης. Κάνοντας κλικ στη σελίδα Μετάβαση στις Ρυθμίσεις, θα μεταφερθείτε στο ακόλουθο παράθυρο. Εδώ πρέπει να επιλέξετε το Ενεργοποίηση λειτουργίας συντήρησης επιλογή. Μετά από αυτό κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία σύντομα / Σελίδα λειτουργίας συντήρησης για να μεταβείτε στο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων.

σύντομα επαγγελματίας

Αλλά πριν από αυτό θα μπορείτε τώρα να επιλέξετε ένα θέμα, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως. Το SeedProd προσφέρει περισσότερα από 60 διαφορετικά πλήρως προσαρμόσιμα προ-ενσωματωμένα πρότυπα για να διαλέξετε.

Το SeedProd έρχεται σύντομα θέματα

Επιλέξτε το θέμα που σας αρέσει περισσότερο. Τώρα θα βρίσκεστε στο πρόγραμμα δημιουργίας οπτικών σελίδων όπου μπορείτε να εργαστείτε για να προσαρμόσετε το θέμα σας. Στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας, θα έχετε τις επιλογές προσαρμογής και στα δεξιά σας, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση της σελίδας σας. Μπορείτε να δείτε τις αλλαγές σας στην οθόνη προεπισκόπησης καθώς κάνετε τις αλλαγές.

Η πρώτη επιλογή είναι η επιλογή Θέματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή για να αλλάξετε το θέμα σας εάν θέλετε. Αλλά αφού μόλις επιλέξαμε ένα θέμα για τη σελίδα μας, θα το παραλείψουμε για τώρα και θα επιλέξουμε την επόμενη επιλογή – Περιεχόμενο.

Η επιλογή Περιεχόμενο σάς επιτρέπει να αλλάξετε το κείμενο στη σελίδα σας.

καρτέλα περιεχομένου seedprod

Κάτω από αυτήν την επιλογή, μπορείτε να προσαρμόσετε το όνομα, την επικεφαλίδα και την περιγραφή της σελίδας σας. Έχετε επίσης την επιλογή να ανεβάσετε το λογότυπό σας σε αυτήν την καρτέλα. Εάν κάνετε κύλιση λίγο προς τα κάτω, θα δείτε επίσης πολλές άλλες επιλογές.

σειρά στοιχείων seedprod

Εάν θέλετε να αλλάξετε τη σειρά των στοιχείων σας, απλώς σύρετε και αποθέστε τα με την επιθυμητή σειρά κάτω από το Ενότητα παραγγελίας επιλογή. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα favicon και να επεξεργαστείτε τον τίτλο και την περιγραφή SEO, τις μικρογραφίες των κοινωνικών μέσων και να προσθέσετε τον κώδικα του Google Analytics σε αυτήν την ενότητα.

Αν και όλα τα θέματα αποστέλλονται με μια προεπιλεγμένη εικόνα φόντου, μπορείτε να την αλλάξετε αν θέλετε. SeedProd συνοδεύεται από μια βιβλιοθήκη γεμάτη από εικόνες αποθεμάτων στην οποία έχετε πρόσβαση χωρίς να πληρώνετε τίποτα επιπλέον. Απλώς κάντε κλικ στο Επιλέξτε Εικόνα εικόνας και επιλέξτε την αγαπημένη σας εικόνα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πεδίο αναζήτησης για να βρείτε μια συγκεκριμένη εικόνα που θέλετε.

Μπορείτε επίσης να εργαστείτε στη θέση και το μέγεθος της εικόνας φόντου εδώ. Για να το κάνετε πιο ελκυστικό, έχετε την επιλογή να επισυνάψετε ένα βίντεο και μια παρουσίαση.

Η επόμενη επιλογή είναι το Container περιεχομένου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή για να κάνετε το κοντέινερ περιεχομένου σας αδιαφανές ή διαφανές ό, τι νομίζετε ότι είναι καλύτερο. Μπορείτε επίσης να το τοποθετήσετε, να προσθέσετε κινούμενα σχέδια και να προσαρμόσετε την ακτίνα του.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα χρώμα για να συμπληρώσετε την εικόνα στο φόντο της, όπως κάναμε εδώ.

Η επόμενη επιλογή είναι Element Color and Typography. Θα τα παραλείψουμε για τώρα και θα προσθέσουμε πρώτα τα στοιχεία, ώστε να τα επεξεργαστούμε.

Βήμα 3: Προσθέστε στοιχεία στη σελίδα σας

SeedProd προσφέρει 6 διαφορετικά στοιχεία για προσθήκη στη σελίδα σας. Μπορείτε εύκολα να τα προσθέσετε και, στη συνέχεια, να προσαρμόσετε την εμφάνισή τους ώστε να ταιριάζει με την επωνυμία σας. Εδώ είναι οι επιλογές που έχετε.

Για να προσθέσετε ένα στοιχείο απλώς κάντε κλικ στη συγκεκριμένη επιλογή. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να προσθέσετε μια επιλογή email, απλώς κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις φόρμας email και ενεργοποιήστε τη φόρμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε το πλάτος της φόρμας. Έχει επίσης την επιλογή να σας επιτρέψει να επιλέξετε έναν πάροχο υπηρεσιών μάρκετινγκ email. Έρχεται με περισσότερες από 23 επιλογές για να διαλέξετε.

Εάν θέλετε να προσθέσετε κοινωνικούς συνδέσμους, απλώς κάντε κλικ στο κοινωνικό προφίλ και επιλέξτε το κοινωνικό εικονίδιο κάνοντας κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε τους συνδέσμους σας και να προσαρμόσετε το μέγεθος και το χρώμα του κουμπιού.

Ομοίως, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τα κουμπιά κοινής χρήσης, το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης και τη γραμμή προόδου. Δείτε πώς φαίνεται μετά την προσθήκη όλων αυτών.

Βήμα 4: Προσαρμόστε το χρώμα και την τυπογραφία των στοιχείων σας

Τώρα που έχετε προσθέσει όλα τα στοιχεία στη σελίδα σας, μπορείτε να επιστρέψετε στο Χρώμα στοιχείων επιλογή που είναι διαθέσιμη ακριβώς κάτω από το Περιεχόμενο κοντέινερ αυτί.

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα και να χρησιμοποιήσετε τη μικροσκοπική μαύρη γραμμή για να ρυθμίσετε την αδιαφάνεια των στοιχείων σας. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα του φόντου της φόρμας.

Αν θέλετε να προσαρμόσετε το κείμενό σας, υπάρχει και μια επιλογή για αυτό. Έτσι, το σχέδιό σας είναι σχεδόν έτοιμο τώρα. Εάν θέλετε να προσθέσετε το προσαρμοσμένο σχέδιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Προσαρμοσμένο CSS και Προηγμένα σενάρια επιλογές για αυτό.

Βήμα 5: Ελέγξτε την ανταπόκριση της σελίδας σας

Τώρα που η σελίδα είναι έτοιμη, το τελικό βήμα της διαδικασίας σχεδιασμού σας είναι να ελέγξετε την ανταπόκριση της σελίδας. Για να ελέγξετε πώς εμφανίζεται στην οθόνη διαφορετικών συσκευών, απλώς κάντε κλικ στα κουμπιά Επιτραπέζιο και κινητό.

Βήμα 6: Δημοσίευση της σελίδας λειτουργίας συντήρησης

Τώρα είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε τη σελίδα σας. Για αυτό, πρώτα, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας. Τώρα κάντε κλικ στο Επιστροφή στις Ρυθμίσεις επιλογές. Αυτό θα σας μεταφέρει στο παράθυρο όπου επιλέξατε την ενεργοποίηση Λειτουργία συντήρησης επιλογή. Τώρα κάντε κλικ στο Αποθήκευση όλων των αλλαγών κουμπί για τη ζωντανή προβολή της σελίδας. Δείτε πώς θα εμφανίζεται η σελίδα σας στους επισκέπτες σας.

seedprod σύντομα σελίδα

Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε στο backend και να συνεχίσετε με τη συντήρηση.

Ενεργοποίηση λειτουργίας συντήρησης χωρίς προσθήκη

Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που προσθέτετε αποσπάσματα κώδικα στο WordPress, ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο σωστής προσθήκης αποσπασμάτων κώδικα στο WordPress, ώστε να μην σπάσετε κατά λάθος τον ιστότοπό σας.

Έχουμε δημιουργήσει ένα εύκολο απόσπασμα κώδικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να θέσετε τον ιστότοπό σας WordPress σε λειτουργία συντήρησης χωρίς προσθήκη.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε αυτόν τον κώδικα στο αρχείο functions.php του θέματός σας ή σε μια προσθήκη για συγκεκριμένο ιστότοπο:

συντήρηση συνάρτησης_mode () {

αν (! current_user_can (‘edit_themes’) ||! is_user_logged_in ()) {wp_die (‘Συντήρηση’);}

}
add_action (‘get_header’, ‘maintenance_mode’);

Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία συντήρησης και να επιτρέψετε στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας, απλώς σχολιάστε την τελευταία γραμμή ως εξής:

// add_action ();

Έτσι είναι τόσο απλό να δημιουργήσετε μια σελίδα συντήρησης για τον ιστότοπό σας. Ίσως θέλετε επίσης να δείτε τις καλύτερες προσθήκες λειτουργίας συντήρησης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map