Πώς να προσθέσετε εύκολα ένα κουμπί κλήσης τώρα στο WordPress (Βήμα προς βήμα)

πώς να προσθέσετε ένα κουμπί κλήσης τώρα σε έναν ιστότοπο wordpress


Θέλετε να προσθέσετε ένα κουμπί κλήσης τώρα στον ιστότοπό σας στο WordPress; Η προσθήκη κουμπιού τώρα κλήσης στον ιστότοπό σας διευκολύνει τους επισκέπτες σας να σας καλούν απευθείας από τον ιστότοπό σας.

Στην πραγματικότητα, σχεδόν το ήμισυ της επισκεψιμότητας στο Διαδίκτυο προέρχεται από κινητές συσκευές, οπότε εάν ο ιστότοπός σας δεν διαθέτει κουμπί κλήσης τώρα, πιθανότατα θα χάσετε πολλούς δυνητικούς δυνητικούς πελάτες.

Στο σημερινό άρθρο, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να προσθέσετε εύκολα ένα κουμπί κλήσης τώρα στον ιστότοπό σας WordPress με μια προσθήκη και χωρίς προσθήκη.

Γιατί να προσθέσετε ένα κουμπί κλήσης τώρα στον ιστότοπό σας?

Η προσθήκη κουμπιού τώρα κλήσης στον ιστότοπό σας μπορεί να είναι πολύ πλεονεκτικό για εσάς και την επιχείρησή σας.

Αυτό το καθιστά βολικό και χωρίς προβλήματα για τους επισκέπτες σας να επικοινωνούν μαζί σας απευθείας από τον ιστότοπό σας.

Με ένα κουμπί κλήσης τώρα στον ιστότοπό σας στο WordPress, μετατρέπετε πραγματικά την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας σε πολύτιμους δυνητικούς πελάτες. Και με την ενσωμάτωση μιας επαγγελματικής τηλεφωνικής υπηρεσίας, μπορείτε να μοιράζεστε αριθμούς με υπαλλήλους, να προωθείτε κλήσεις κ.λπ..

Ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο προσθήκης κουμπιού τώρα κλήσης στο WordPress.

Μέθοδος 1: Προσθήκη κουμπιού κλήσης τώρα χρησιμοποιώντας μια προσθήκη

Ο ευκολότερος τρόπος για να προσθέσετε ένα κουμπί κλήσης τώρα στο WordPress είναι χρησιμοποιώντας το Κουμπί κλήσης WP συνδέω.

Με αυτό το πρόσθετο, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ένα κουμπί κλήσης τώρα χωρίς να γράψετε ούτε μία γραμμή κώδικα. Μπορείτε επίσης να το κάνετε από τον κλασικό επεξεργαστή σας ή τον επεξεργαστή Gutenberg, όποιο από τα δύο είναι ενεργό στον ιστότοπό σας.

Πρώτα απ ‘όλα, εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε την προσθήκη WP Call Button στον ιστότοπό σας. Μετά την εγκατάσταση, ήρθε η ώρα να διαμορφώσετε την προσθήκη.

Διαμόρφωση προσθήκης κουμπιού κλήσης τώρα για προσθήκη κουμπιού

Μόλις ενεργοποιηθεί η προσθήκη σας, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις »Κουμπί κλήσης WP στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Σε αυτήν τη σελίδα, θα δείτε 3 διαφορετικές καρτέλες.

 • Κουμπί Sticky Call
 • Κουμπί στατικής κλήσης
 • Σχετικά με εμάς

Μεταβαίνοντας στην καρτέλα sticky call button, μπορείτε να προσθέσετε ένα κουμπί sticky call στον ιστότοπό σας WordPress. Αυτό σημαίνει ότι το κουμπί θα είναι ορατό ανεξάρτητα από το πόσο μακριά κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα.

κουμπί κλήσης wp, καλέστε τώρα

Ας προχωρήσουμε και ενεργοποιήστε την κατάσταση του κουμπιού κλήσης τώρα. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον αριθμό επικοινωνίας της επιχείρησής σας στον οποίο θέλετε να καλούν οι επισκέπτες σας.

Εάν δεν έχετε αριθμό τηλεφώνου επιχείρησης, μπορείτε να λάβετε έναν από το Nextiva. Αυτή είναι η εταιρεία που χρησιμοποιούμε για τον επιχειρηματικό μας πάροχο VoIP.

Στη συνέχεια, μπορείτε να εργαστείτε για την εμφάνιση του κουμπιού κλήσης τώρα.

κουμπί κλήσης τώρα

Έχετε την επιλογή να προσθέσετε το κείμενο του κουμπιού, να επιλέξετε τη θέση και το χρώμα του. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πού θέλετε να εμφανιστεί το κουμπί. Από προεπιλογή, το κουμπί θα εμφανιστεί σε όλες τις σελίδες του ιστότοπού σας. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να το αποκρύψετε από συγκεκριμένες σελίδες.

Μόλις ολοκληρώσετε αυτές τις αλλαγές, κάντε κλικ στο κουμπί αποθήκευσης στο τέλος της σελίδας. Αυτό είναι. Οι επισκέπτες σας μπορούν πλέον να σας καλέσουν στον καταχωρημένο αριθμό της επιχείρησής σας απευθείας από τον ιστότοπό σας.

Β. Προσθήκη κουμπιού στατικής κλήσης τώρα στον ιστότοπό σας

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα κουμπί στατικής κλήσης τώρα στον ιστότοπό σας. Ας δούμε πώς να το κάνουμε αυτό στον κλασικό επεξεργαστή και στον συντάκτη Gutenberg.

Χρήση του Classic Editor

Για να προσθέσετε το κουμπί, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις »Κουμπί κλήσης WP» Κουμπί στατικής κλήσης

Σε αυτήν τη σελίδα, θα δείτε μερικές επιλογές προσαρμογής. Χρησιμοποιώντας αυτές τις επιλογές, μπορείτε να αλλάξετε το κείμενο και το χρώμα του κουμπιού σας. Μπορείτε ακόμη και να αποκρύψετε το εικονίδιο του τηλεφώνου από το κουμπί, αν θέλετε. Ωστόσο, σας συνιστούμε να μην το κάνετε αυτό, επειδή το εικονίδιο τηλεφώνου σάς βοηθά να στείλετε ένα σαφές μήνυμα στους χρήστες σας σχετικά με τον σκοπό του.

Μόλις γίνουν όλες οι αλλαγές, απλώς αντιγράψτε τον σύντομο κώδικα και επικολλήστε τον στη σελίδα ή δημοσιεύστε όπου θέλετε να εμφανιστεί το κουμπί σας. Αυτό είναι όλο. Το κουμπί κλήσης τώρα θα αντικατοπτρίζεται τώρα στην ανάρτηση ή τη σελίδα του ιστότοπού σας.

Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας Gutenberg

Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα επεξεργασίας Gutenberg, απλώς μεταβείτε στη συγκεκριμένη σελίδα όπου θέλετε να εμφανίσετε το κουμπί κλήσης τώρα. Μπορείτε είτε να επεξεργαστείτε μια υπάρχουσα σελίδα είτε να δημιουργήσετε μια νέα. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε το μπλοκ WP Call Now χρησιμοποιώντας το σύμβολο «+».

Θα έχετε τις ίδιες επιλογές προσαρμογής εδώ όπως το Classic Editor. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το κείμενο και το χρώμα του κουμπιού σας για να ταιριάζει με την εμφάνιση του ιστότοπού σας. Μπορείτε επίσης να αποκρύψετε ή να εμφανίσετε το εικονίδιο τηλεφώνου στο κουμπί σας εάν θέλετε. Μόλις ολοκληρώσετε την προσαρμογή, αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις σας.

Εάν πρόκειται για υπάρχουσα ανάρτηση, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση για να ξεκινήσετε να εργάζεστε. Εάν πρόκειται για νέα ανάρτηση, φροντίστε να πατήσετε το κουμπί Δημοσίευση. Το κουμπί σας θα πρέπει να εμφανίζεται αμέσως στην ανάρτησή σας.

Προσθήκη κουμπιού κλήσης τώρα στο Widget

Με το κουμπί κλήσης WP, μπορείτε να προσθέσετε το κουμπί κλήσης τώρα στις περιοχές widget του ιστότοπού σας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει απλώς να μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου και να κάνετε κλικ στο Εμφάνιση »Widgets.

Τώρα σύρετε την επιλογή κουμπιού και αφήστε την στην περιοχή widget.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επεξεργαστείτε το κείμενο, το χρώμα κ.λπ. όπως κάνατε στις παραπάνω διαδικασίες.

Μη αυτόματη προσθήκη κουμπιού κλήσης τώρα

Εκτός από τη χρήση ενός πρόσθετου, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κουμπί κλήσης τώρα προσθέτοντας έναν απλό κώδικα HTML. Αυτή η μέθοδος είναι επίσης απλή και μπορείτε εύκολα να τη χρησιμοποιήσετε ακολουθώντας τη διαδικασία που πρόκειται να εξηγήσουμε εδώ.

Αυτοί οι σύνδεσμοι θα ανοίξουν την εφαρμογή τηλεφώνου σε κινητές συσκευές. Στους επιτραπέζιους υπολογιστές, οι χρήστες Mac θα δουν μια επιλογή για να ανοίξουν το σύνδεσμο στο Facetime, ενώ οι χρήστες των Windows 10 θα δουν την επιλογή να το ανοίξουν στο Skype.

Μπορείτε να ξεκινήσετε μεταβαίνοντας στο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου του WordPress και προσθέτοντας τον ακόλουθο κώδικα HTML.

+1 (555) 555-1212

Κάλεσέ με

Μην ξεχάσετε να αντικαταστήσετε τον αριθμό τηλεφώνου στα παραπάνω με τον δικό σας αριθμό επιχείρησης. Μη διστάσετε να προσαρμόσετε το κείμενο αγκύρωσης (Call Me) επίσης.

Αυτός ο σύνδεσμος μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα εικονίδιο τηλεφώνου δίπλα στο σύνδεσμο της κλήσης σας τώρα. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στο Πολυμέσα »Προσθήκη νέου

Τώρα ανεβάστε το εικονίδιο τηλεφώνου που θέλετε να εμφανιστεί στην οθόνη σας. Μόλις φορτωθεί η εικόνα, κάντε κλικ σε αυτήν και αντιγράψτε τη διεύθυνση URL της εικόνας.

Τώρα μεταβείτε στην ανάρτηση ή στη σελίδα όπου προσθέσατε τον κώδικα HTML. Στη συνέχεια, μπορείτε να τυλίξετε τη διεύθυνση URL της εικόνας στον σύνδεσμο τηλεφώνου ως εξής:

Κατά την προεπισκόπηση της ανάρτησης, θα δείτε τώρα το εικονίδιο του τηλεφώνου μαζί με τον αριθμό. Όταν ένας επισκέπτης κάνει κλικ σε αυτήν την εικόνα, μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας μαζί σας στον αριθμό της επιχείρησής σας.

Μη αυτόματη προσθήκη κουμπιού κλήσης τώρα στα μενού πλοήγησης

Ας δούμε τώρα πώς να προσθέσετε το κουμπί κλήσης τώρα στο μενού πλοήγησης χωρίς προσθήκη. Μην ανησυχείς. Δεν χρειάζεται να κωδικοποιήσετε τίποτα για αυτό.

Απλώς μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress και κάντε κλικ στο Εμφάνιση »Μενού. Τώρα κάντε κλικ στην καρτέλα προσαρμοσμένου συνδέσμου στα δεξιά σας. Θα δείτε 2 διαφορετικά πεδία εδώ.

Στο πεδίο συνδέσμου, απλώς προσθέστε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Στο πλαίσιο κειμένου, μπορείτε να προσθέσετε το κείμενο αγκύρωσης που θέλετε στο κουμπί σας. Ολοκληρώστε τη διαδικασία κάνοντας κλικ στην επιλογή Προσθήκη στο μενού. Αυτό είναι, η επιλογή Call Now θα προστεθεί τώρα στο μενού πλοήγησης.

Παρακολούθηση κλικ στο κουμπί κλήσης τώρα

Τώρα που έχετε προσθέσει με επιτυχία το κουμπί κλήσης τώρα, δεν θα ήταν υπέροχο αν μπορείτε να τα παρακολουθήσετε επίσης; Αυτό το βήμα είναι δυνατό μόνο εάν χρησιμοποιείτε το WP Call Button Plugin για τη διαδικασία.

Μπορείτε να το κάνετε ενσωματώνοντας την προσθήκη στο Google Analytics. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το Πρόσθετο MonsterInsights, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε κάθε δραστηριότητα στον ιστότοπό σας.

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για τη χρήση του MonsterInsights.

Αρα αυτο ειναι!

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να προσθέσετε το κουμπί κλήσης τώρα στο WordPress.

Ίσως θέλετε επίσης να δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν επιχειρηματικό email.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map