Πώς να μεταφέρετε το WordPress από τον τοπικό διακομιστή σε μια ζωντανή τοποθεσία (βήμα προς βήμα)

μετακινήστε το wordpress από τον τοπικό διακομιστή σε ζωντανό ιστότοπο


Θέλετε να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας WordPress από έναν τοπικό διακομιστή σε έναν ζωντανό ιστότοπο; Η ανάπτυξη του ιστότοπού σας WordPress σε έναν τοπικό διακομιστή είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επιταχύνετε τη διαδικασία ανάπτυξης. Σας βοηθά να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας στο WordPress λειτουργεί τέλεια, ακόμη και πριν από την κυκλοφορία.

Ο ευκολότερος τρόπος για να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας WordPress από έναν τοπικό διακομιστή σε έναν ζωντανό ιστότοπο είναι χρησιμοποιώντας μια προσθήκη WordPress όπως BackupBuddy ή Duplicator.

Εάν προτιμάτε να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress χωρίς να χρησιμοποιήσετε πρόσθετα από έναν τοπικό διακομιστή σε έναν ζωντανό ιστότοπο, απλώς ακολουθήστε τον παρακάτω βήμα προς βήμα οδηγό.

Αν όμως θέλετε να το κάνετε με τον ευκολότερο τρόπο, μην ανησυχείτε. Θα σας δείξουμε πώς να μεταφέρετε το WordPress από έναν τοπικό διακομιστή σε έναν ζωντανό ιστότοπο χρησιμοποιώντας το πρόσθετο Duplicator στο τέλος αυτού του άρθρου.

Contents

Μετακίνηση του WordPress από έναν τοπικό διακομιστή σε έναν ζωντανό ιστότοπο – Προαπαιτούμενα

Πριν ξεκινήσετε, υποθέτουμε ότι έχετε έναν ιστότοπο WordPress στον τοπικό σας διακομιστή και έχετε πλήρη πρόσβαση σε αυτόν.

Θα πρέπει επίσης να αγοράσετε ένα όνομα τομέα και φιλοξενία ιστού.

Εάν δεν διαθέτετε τομέα και φιλοξενία ιστού, σας συνιστούμε να το αποκτήσετε πρώτα πριν ξεκινήσετε. Αν μόλις ξεκινήσετε, το συνδυασμένο κόστος τομέα και φιλοξενίας μπορεί να φαίνεται αρκετά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε κάνει μια συμφωνία με την Bluehost για να προσφέρουμε στους χρήστες μας ένα δωρεάν όνομα τομέα, δωρεάν SSL και έκπτωση άνω του 60% στη φιλοξενία WordPress.

Κάντε κλικ εδώ για να διεκδικήσετε αυτήν την αποκλειστική προσφορά Bluehost »

Τέλος, θα πρέπει επίσης να έχετε εγκατεστημένο ένα πρόγραμμα FTP στον υπολογιστή σας και να το γνωρίζετε πως να το χρησιμοποιήσεις, ώστε να μπορείτε να ανεβάσετε το περιεχόμενο και τα αρχεία σας στον ζωντανό ιστότοπο.

Μόλις είστε έτοιμοι, μπορείτε να προχωρήσετε στη μετεγκατάσταση.

Πίνακας περιεχομένων – Μετεγκατάσταση του WordPress από έναν τοπικό διακομιστή σε μια ζωντανή τοποθεσία

I. Μεταφορά ιστότοπου χωρίς προσθήκη

 1. Εξαγωγή της βάσης δεδομένων σας από έναν τοπικό διακομιστή
 2. Εισαγωγή αρχείων WordPress σε ζωντανή τοποθεσία
 3. Δημιουργήστε μια βάση δεδομένων MySQL σε ζωντανή τοποθεσία
 4. Εισαγωγή βάσης δεδομένων WordPress στον ιστότοπο παραγωγής
 5. Αλλάξτε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου
 6. Διαμορφώστε το WordPress στο Web Hosting σας
 7. Διόρθωση εικόνων και σπασμένων συνδέσμων

ΙΙ. Μεταφορά ιστότοπου με προσθήκη (Διπλότυπο)

 1. Εγκατάσταση και ρύθμιση του αναπαραγωγέα
 2. Δημιουργήστε μια βάση δεδομένων για τον ζωντανό ιστότοπό σας
 3. Εισαγωγή αρχείων από τον τοπικό σας διακομιστή
 4. Εκτελέστε το σενάριο μετεγκατάστασης

Βήμα 1: Εξαγωγή της βάσης δεδομένων σας από τον τοπικό σας διακομιστή

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εξαγάγετε την τοπική βάση δεδομένων WordPress. Για να το κάνουμε αυτό, θα χρησιμοποιούμε το phpMyAdmin. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το phpMyAdmin και χρειάζεστε βοήθεια με αυτό το βήμα, ρίξτε μια ματιά Διαχείριση βάσης δεδομένων WordPress χρησιμοποιώντας το phpMyAdmin.

Στο πρόγραμμα περιήγησής σας, απλώς μεταβείτε στη διεύθυνση http: // localhost / phpmyadmin / και κάντε κλικ στη βάση δεδομένων του WordPress. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εξαγωγή κουμπί από την επάνω γραμμή μενού.

εξαγωγή-βάσης δεδομένων-από-τοπικό-διακομιστή-προς-ζωντανό-διακομιστή

Τώρα θα σας ζητηθεί να διαλέξετε Γρήγορα ή Εθιμο επιλογές. Η επιλογή Προσαρμοσμένη επιλογή σας παρέχει πολλές διαφορετικές επιλογές για εξαγωγή της βάσης δεδομένων σας. Για μια γρήγορη εξαγωγή, ας επιλέξουμε Γρήγορα, και μετά χτύπησε Πηγαίνω. Αυτό θα κατεβάσει τη βάση δεδομένων σας.

εξαγωγή-mysql-βάση δεδομένων-σε-μετακίνηση-τοπικό-wordpress-site-σε-ζωντανό-διακομιστή

Βήμα 2: Ανεβάστε τα αρχεία WordPress στο ζωντανό ιστότοπο

Μετά την εξαγωγή της βάσης δεδομένων, το επόμενο βήμα είναι να μετακινήσετε όλα τα αρχεία του ιστότοπού σας στον ζωντανό ιστότοπό σας.

Σε αυτό το βήμα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη FTP για να ανεβάσετε τα αρχεία σας. Αρχικά, συνδέστε τον πελάτη FTP με τον λογαριασμό φιλοξενίας ιστού.

Μόλις συνδεθεί, επιλέξτε τον σωστό κατάλογο στον λογαριασμό φιλοξενίας όπου θέλετε να ανεβάσετε τα αρχεία. Για παράδειγμα, αν σκοπεύετε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπο στο example.com, τότε θα θέλατε να ανεβάσετε όλα τα αρχεία στον κατάλογο public_html.

Τώρα, επιλέξτε όλα τα τοπικά αρχεία WordPress και ανεβάστε τα στον ζωντανό διακομιστή σας.

ανεβάστε-wordpress-αρχεία-σε-μετακινήστε-τοπικό-wordpress-site-to-live-server

Βήμα 3: Δημιουργήστε μια βάση δεδομένων MySQL στον ιστότοπό σας ζωντανά

Ενώ ο υπολογιστής-πελάτης FTP ανεβάζει τα αρχεία WordPress, μπορείτε να ξεκινήσετε την εισαγωγή της βάσης δεδομένων σας στον ζωντανό διακομιστή. Οι περισσότεροι διαχειριζόμενοι πάροχοι φιλοξενίας WordPress προσφέρουν ένα cPanel για τη διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας σας. Σε αυτό το βήμα, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων πραγματοποιώντας σύνδεση στο cPanel σας.

Αφού συνδεθείτε στο cPanel, κάντε κλικ στο Βάσεις δεδομένων MySQL εικονίδιο που βρίσκεται συνήθως στην ενότητα Βάσεις δεδομένων.

mysql-βάσεις δεδομένων-για-μετακίνηση-τοπικό-wordpress-site-to-live-server

Στην επόμενη οθόνη που εμφανίζεται, καθορίστε το όνομα για τη βάση δεδομένων σας στο Νέα βάση δεδομένων πεδίο και στη συνέχεια κάντε κλικ Δημιουργία βάσης δεδομένων.

δημιουργία-μια-νέα βάση δεδομένων

Τώρα που δημιουργήθηκε μια νέα βάση δεδομένων, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα MySQL Users και δημιουργήστε ή προσθέστε έναν υπάρχοντα χρήστη στη βάση δεδομένων.

δημιουργία-mysql-βάσης δεδομένων-χρήστης-για-αντιγραφή-a-wordpress-site-to-a-live-server

Αφού προσθέσετε τον χρήστη, θα σας ζητηθεί να ορίσετε προνόμια MySQL για αυτόν τον χρήστη. Απλώς παραχωρήστε όλα τα δικαιώματα στον χρήστη και μετά πατήστε το Κάνε αλλαγές κουμπί.

όλα τα προνόμια

Βήμα 4: Εισαγωγή βάσης δεδομένων WordPress στον ζωντανό ιστότοπό σας

Στη συνέχεια, θα πρέπει να εισαγάγετε τη βάση δεδομένων του WordPress στον ιστότοπο παραγωγής σας. Στο cPanel, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Βάσεις δεδομένων και κάντε κλικ στο phpMyAdmin. Αυτό θα σας οδηγήσει στην ενότητα phpMyAdmin. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη βάση δεδομένων που δημιουργήσατε στο προηγούμενο βήμα, η οποία δεν έχει δημιουργήσει πίνακες.

Κάντε κλικ στην καρτέλα Εισαγωγή από το επάνω μενού. Επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να εισαγάγετε κάνοντας κλικ Επιλέξτε το αρχείο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό αρχείο που έχετε κατεβάσει στο πρώτο βήμα από τον τοπικό σας διακομιστή.

Αφού επιλέξετε το αρχείο, κάντε κλικ στο Πηγαίνω για να εισαγάγετε τη βάση δεδομένων του WordPress.

εισαγωγή-βάση δεδομένων-σε-μετακίνηση-τοπικό-wordpress-site-σε-ζωντανό διακομιστή

Βήμα 5: Αλλάξτε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αλλάξετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου στη βάση δεδομένων σας, ώστε να συνδέεται με τη ζωντανή τοποθεσία του WordPress.

Στο phpMyAdmin, αναζητήστε τον πίνακα wp_options στη βάση δεδομένων που μόλις εισαγάγατε στο τελευταίο βήμα. Σε περίπτωση που εσείς άλλαξε το πρόθεμα της βάσης δεδομένων σας, και στη συνέχεια αναζητήστε {prefix} _options αντί για wp_options.

Επίλεξε το Ξεφυλλίζω κουμπί που μπορείτε να βρείτε δίπλα στο wp_options. Εναλλακτικά, μπορείτε να περιηγηθείτε στον πίνακα wp_options κάνοντας κλικ πάνω του στην πλευρική γραμμή, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

περιηγηθείτε στο wp_options για να ανεβάσετε τον ιστότοπο wordpress από το localhost στο cpanel

Στο option_name στήλη, αναζητήστε το siteurl. Για να επεξεργαστείτε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου, κάντε κλικ στο Επεξεργασία εικονίδιο όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης.

επεξεργασία siteurl για μετακίνηση τοπικού ιστότοπου wordpress στον διακομιστή

Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Επεξεργασία θα ανοίξει ένα παράθυρο πεδίου επεξεργασίας. Φροντίστε να αντικαταστήσετε τη διεύθυνση URL που εμφανίζεται στο πλαίσιο option_value με το όνομα τομέα σας.

Χτύπα το Πηγαίνω κουμπί για να αποθηκεύσετε το πεδίο.

αλλαγή ιστότοπου-url

Στη συνέχεια, θα πρέπει να επαναλάβετε αυτό το βήμα για το όνομα της επιλογής: home. Η σελίδα wp_options μπορεί να έχει λίγες σελίδες, οπότε απλώς βρείτε την αρχική καρτέλα. Συνήθως, βρίσκεται στη δεύτερη σελίδα, στην οποία μπορείτε να πλοηγηθείτε κάνοντας κλικ στα βέλη σελιδοποίησης στο phpMyAdmin.

Όταν ενημερώνετε τη διεύθυνση URL της αρχικής σελίδας, βεβαιωθείτε ότι είναι ίδια με τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας.

Βήμα 6: Διαμορφώστε το WordPress στο Web Hosting σας

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να ρυθμίσετε το WordPress στο περιβάλλον παραγωγής.

Εάν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπό σας τώρα, ενδέχεται να βρείτε ένα τέτοιο μήνυμα: Σφάλμα κατά τη δημιουργία σύνδεσης βάσης δεδομένων. Με τη διαμόρφωση του WordPress, στόχος μας είναι να διορθώσουμε αυτό το σφάλμα και να δημιουργήσουμε τον ζωντανό ιστότοπο.

Επιστρέψτε στον πελάτη FTP και συνδέστε τον στον ιστότοπό σας και μετά επεξεργαστείτε το αρχείο wp-config.php. Σε αυτό το βήμα, θα πρέπει να προσθέσετε το ίδιο όνομα βάσης δεδομένων, χρήστη και κωδικό πρόσβασης στο wp-config.php που δημιουργήσατε στο Βήμα 3. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε το αρχείο wp-config.php και ανεβάστε το ξανά στον ιστό σας πλήθος.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό σας και θα πρέπει να είναι ζωντανός τώρα.

Στη συνέχεια, πρέπει να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress και να πλοηγηθείτε στο Ρυθμίσεις »Γενικά. Χωρίς καμία τροποποίηση, μεταβείτε στο κάτω μέρος και κάντε κλικ στο Αποθήκευσε τις αλλαγές κουμπί. Αυτό θα διασφαλίσει ότι η διεύθυνση URL του ιστότοπου διορθώνεται οπουδήποτε αλλού χρειάζεται.

Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς Ρυθμίσεις »Permalink και κάντε κλικ Αποθήκευσε τις αλλαγές για να διασφαλίσετε ότι όλοι οι σύνδεσμοι ανάρτησης λειτουργούν καλά.

Ελέγξτε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε Pretty Permalinks στο WordPress.

Βήμα 7: Επιδιόρθωση εικόνων και σπασμένων συνδέσμων ενημερώνοντας διαδρομές

Ένα από τα συνηθισμένα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά τη μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας WordPress από έναν τομέα σε έναν άλλο ή από έναν τοπικό διακομιστή σε έναν ζωντανό ιστότοπο, είναι ότι θα ανακαλύψετε κατεστραμμένους συνδέσμους και εικόνες που λείπουν σε ολόκληρο τον ιστότοπο μετά τη μετεγκατάσταση. Για να το διορθώσετε, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε ένα ερώτημα SQL είτε το Πρόσθετο Velvet Blues WordPress.

Για όσους θέλουν να το κάνουν μέσω SQL, εδώ είναι ένα απλό ερώτημα SQL που θα πρέπει να λύσει αυτό το πρόβλημα:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ wp_posts SET post_content = REPLACE (post_content, ‘localhost / test /’, ‘www.yourlivesite.com/’);

Απλώς μεταβείτε στο phpMyAdmin, κάντε κλικ στη βάση δεδομένων σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο SQL από το επάνω μενού. Γράψτε αυτό το ερώτημα, αλλά φροντίστε να τροποποιήσετε τη διεύθυνση URL του τοπικού σας ιστότοπου και του ζωντανού ιστότοπού σας.

εκτελέστε το sql για να μετακινήσετε τον τοπικό ιστότοπο wordpress στον ζωντανό διακομιστή

Αυτό είναι! Ο ζωντανός ιστότοπός σας θα πρέπει να λειτουργεί και τώρα.

Μεταφορά του WordPress από τον Τοπικό διακομιστή σε ζωντανό ιστότοπο με μια προσθήκη

Εάν θέλετε να μεταφέρετε εύκολα το WordPress από έναν τοπικό διακομιστή σε έναν ζωντανό ιστότοπο, αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος για αρχάριους. Με μια προσθήκη μετεγκατάστασης, μπορείτε να μεταφέρετε το WordPress από τον τοπικό σας διακομιστή σε έναν ζωντανό ιστότοπο με λίγα μόνο κλικ.

Ας ξεκινήσουμε.

Βήμα 1: Εγκατάσταση και ρύθμιση του πρόσθετου αναπαραγωγής

Πρώτον, πρέπει να επιλέξετε ένα plugin μετεγκατάστασης, σας συνιστούμε να επιλέξετε το Duplicator.

Στη συνέχεια, εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε την προσθήκη στον τοπικό ιστότοπό σας. Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε μια προσθήκη WordPress, ανατρέξτε στον αναλυτικό οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης μιας προσθήκης WordPress.

Αφού εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί το πρόσθετο Duplicator, κάντε κλικ στο Πολύγραφος στον πίνακα ελέγχου του WordPress, κάντε κλικ στο Πακέτα, και μετά κάντε κλικ στο Δημιουργία νέου κουμπί.

duplicator-create-new-package

Στην επόμενη οθόνη, απλώς κάντε κλικ στο Επόμενο κουμπί.

create-new-package-next-to-upload-wordpress-website-from-localhost-to-cpanel

Στη συνέχεια, ο αναπαραγωγέας θα σαρώσει τα πάντα για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι σε καλή κατάσταση. Εάν όλα τα στοιχεία της σάρωσης συστήματος επιστρέψουν επισημασμένα ως «Καλό», κάντε κλικ στο Χτίζω κουμπί.

duplicator-scan-complete

Αυτή η διαδικασία «οικοδόμησης» μπορεί να διαρκέσει λίγα λεπτά. Επειδή αυτό που κάνει η προσθήκη είναι να δημιουργήσει ένα πλήρες αντίγραφο του ιστότοπού σας στο WordPress. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα βασικά αρχεία WordPress, καθώς και τα θέματα, τις προσθήκες, τις εικόνες, τις μεταφορτώσεις και ένα αντίγραφο ασφαλείας της βάσης δεδομένων του WordPress. Έτσι, ο χρόνος που απαιτείται εξαρτάται από το μέγεθος του ιστότοπού σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει αυτήν την καρτέλα ανοιχτή έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Λήψη με ένα κλικ κουμπί για να κατεβάσετε τα αρχεία πακέτου Installer και Archive στον υπολογιστή σας.

λήψη-πακέτου-προς-μετακίνηση-τοπικού-wordpress-site-to-live-server

Βήμα 2: Δημιουργήστε μια βάση δεδομένων για τον ζωντανό ιστότοπό σας

Τώρα που έχετε κατεβάσει το αρχείο αρχειοθέτησης του ιστότοπού σας και το αρχείο Installer, το οποίο θα αυτοματοποιήσει τη μετεγκατάσταση αποσυσκευάζοντας το αρχείο αρχειοθέτησης, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων MySQL για τη ζωντανή ιστοσελίδα σας.

Για να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού φιλοξενίας του cPanel. Μόλις φτάσετε εκεί, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Βάσεις δεδομένων και κάντε κλικ στο Βάσεις δεδομένων MySQL εικόνισμα.

my-sql-βάσεις δεδομένων-για-μετακίνηση-τοπική-wordpress-site-προς-διακομιστή

Στη συνέχεια, θα δείτε ένα πεδίο που ονομάζεται «Δημιουργία νέας βάσης δεδομένων». Απλώς πληκτρολογήστε ένα όνομα για τη βάση δεδομένων σας και κάντε κλικ στο Δημιουργία βάσης δεδομένων κουμπί.

δημιουργία-νέα-βάση δεδομένων

Μόλις κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί, το cPanel θα δημιουργήσει μια νέα βάση δεδομένων για εσάς.

Το επόμενο βήμα είναι να μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα στην ενότητα «Χρήστες MySQL». Προσθέστε έναν νέο χρήστη δημιουργώντας ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Δημιουργήστε έναν χρήστη κουμπί. Φροντίστε να δημιουργήσετε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης και να θυμάστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, επειδή θα τα χρειαστείτε ξανά αργότερα.

προσθήκη-νέου-χρήστη

Αφού δημιουργήσετε τον νέο χρήστη, θα πρέπει να δώσετε στον νέο χρήστη άδεια για να εργαστεί στη βάση δεδομένων. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα «Προσθήκη χρήστη σε βάση δεδομένων». Επιλέξτε τον νέο χρήστη που μόλις δημιουργήσατε από το αναπτυσσόμενο μενού στο πεδίο “Χρήστης”. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη βάση δεδομένων που δημιουργήσατε από το αναπτυσσόμενο μενού στο πεδίο «Βάση δεδομένων». Τέλος, κάντε κλικ στο Προσθήκη κουμπί.

add-user-to-database

Τώρα η βάση δεδομένων σας είναι έτοιμη για χρήση με τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Βήμα 3: Ανεβάστε αρχεία από τον Τοπικό διακομιστή σε ζωντανή τοποθεσία

Το επόμενο βήμα είναι να ανεβάσετε τα αρχεία αρχειοθέτησης και εγκατάστασης από τον τοπικό σας ιστότοπο στον λογαριασμό φιλοξενίας σας.

Μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα-πελάτη FTP. Αφού συνδεθείτε στον ζωντανό ιστότοπό σας, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι ο ριζικός κατάλογος του ιστότοπού σας είναι κενός. Ο ριζικός κατάλογος είναι συνήθως ο φάκελος / home / public_html /.

Για παράδειγμα, εάν το WordPress εγκαθίσταται αυτόματα εκεί, όπως κάνουν πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστότοπων κατά την εγγραφή σας, πρέπει να διαγράψετε αυτά τα αρχεία.

Όταν ο ριζικός κατάλογος είναι εντελώς άδειος, μπορείτε να ανεβάσετε τα αρχεία αρχειοθέτησης και εγκατάστασης από το Duplicator.

μεταφόρτωση-αρχεία-ρίζα-κατάλογος-σε-μετακίνηση-τοπικό-wordpress-site-σε-ζωντανό-διακομιστή

Βήμα 4: Εκτελέστε το σενάριο μετεγκατάστασης

Στη συνέχεια, επισκεφθείτε την ακόλουθη διεύθυνση URL στο πρόγραμμα περιήγησής σας: http://mywebsite.com/installer.php

Μην ξεχάσετε να αντικαταστήσετε τον “ιστότοπό μου” με το πραγματικό όνομα τομέα.

Εάν εισαγάγετε αυτήν τη διεύθυνση URL στο πρόγραμμα περιήγησής σας, θα ξεκινήσει ο οδηγός μετεγκατάστασης Duplicator.

duplicator-migration-wizard-to-move-wordpress-local-server-to-live-site

Θα πραγματοποιηθεί δοκιμή επικύρωσης, μόλις λάβετε το πράσινο πέρασμα, αποδεχτείτε τους όρους & συνθήκες επιλέγοντας το πλαίσιο και πατήστε το Επόμενο κουμπί.

Στην επόμενη οθόνη θα εισαγάγετε τις πληροφορίες της βάσης δεδομένων του WordPress που περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργήσατε νωρίτερα.

Συμβουλή: Θα σας ζητήσει επίσης τον οικοδεσπότη σας που είναι πιθανώς “localhost”.

duplicator-install-βάση δεδομένων

Κάντε κλικ Επόμενο να συνεχίσει.

Το πρόσθετο Duplicator θα εισαγάγει τώρα τη βάση δεδομένων WordPress από το αρχείο στη νέα σας βάση δεδομένων.

Στη συνέχεια, εμφανίζεται η οθόνη δεδομένων ενημέρωσης. Η προσθήκη εντοπίζει αυτόματα τη διεύθυνση URL του νέου σας ιστότοπου και είναι η διαδρομή, οπότε δεν χρειάζεται να ενημερώσετε τίποτα εδώ. Απλώς κάντε κλικ Επόμενο να συνεχίσει.

ενημέρωση-αναπαραγωγή

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία μετεγκατάστασης, θα δείτε μια οθόνη επιτυχίας όπως αυτή παρακάτω. Από εδώ μπορείτε να μεταβείτε στην περιοχή διαχειριστή του WordPress στον ιστότοπό σας κάνοντας κλικ στο Σύνδεση διαχειριστή κουμπί.

duplicator-admin-login-to-access-wordpress-site-on-live-server

Αυτό είναι, η δουλειά σας ολοκληρώθηκε. Μόλις συνδεθείτε στον ιστότοπό σας, το Duplicator θα καθαρίσει τα αρχεία εγκατάστασης για εσάς.

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να μετακινήσετε με επιτυχία τον ιστότοπό σας WordPress από έναν τοπικό διακομιστή σε έναν ζωντανό ιστότοπο. Τώρα, επιστρέψτε στον ιστότοπό σας και μάθετε εάν όλα λειτουργούν όπως αναμένεται.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BackupBuddy για να κάνετε μετεγκατάσταση του WordPress από έναν τοπικό διακομιστή σε μια ζωντανή τοποθεσία.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, ίσως θελήσετε επίσης να δείτε τις καλύτερες προσθήκες αντιγράφων ασφαλείας για το WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map