Πώς να δημιουργήσετε μια αριθμομηχανή προσφορών στο WordPress (Βήμα προς βήμα)

πώς να δημιουργήσετε μια αριθμομηχανή προσφορών στο wordpress


Θέλετε να δημιουργήσετε μια αριθμομηχανή προσφορών στο WordPress?

Ένας υπολογιστής προσφορών επιτρέπει στους πελάτες σας να επιλέξουν τα προϊόντα / υπηρεσίες που θέλουν να λάβουν μια άμεση προσφορά ή τιμή.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε μια αριθμομηχανή προσφορών στο WordPress, βήμα προς βήμα χωρίς να γράψετε κώδικα.

Δημιουργία αριθμομηχανής προσφορών με WordPress

Με μια αριθμομηχανή προσφορών, οι πελάτες σας μπορούν να επιλέξουν διαφορετικά προϊόντα ή υπηρεσίες και να εφαρμόσουν φίλτρα για να ελέγξουν τις τιμές πριν υποβάλουν τις παραγγελίες τους.

Για να δημιουργήσετε μια αριθμομηχανή προσφορών, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη Formidable Forms.

Παρόλο που υπάρχουν πολλές διαφορετικές προσθήκες που σας παρέχουν υπολογισμό προσφορών, ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους ξεχωρίζει το Formidable Forms.

 • Δημιουργώ ένα σύνθετη φόρμα προσφοράς ή φόρμα παραγγελίας εύκολα με πάρα πολλές μεταβλητές.
 • Δημιουργώ ένα αυτόνομη φόρμα παραγγελίας και δείξτε αμέσως τη συνολική τιμή.
 • Ενσωματώστε με το WooCommerce για να δημιουργήσετε μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών.

Η προσθήκη Formidable Forms συνοδεύεται από πολλά πρότυπα φόρμας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε οποιαδήποτε φόρμα γρήγορα. Αυτά τα πρότυπα φόρμας προσαρμόζονται εύκολα χάρη στο πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κενό πρότυπο για να προσθέσετε προσαρμοσμένα πεδία και να δημιουργήσετε μια φόρμα που σας αρέσει.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην πλήρη αναθεώρηση Formidable Forms.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να δημιουργήσετε σωστά μια αριθμομηχανή προσφορών στο WordPress.

Βήμα 1: Δημιουργήστε μια φόρμα προσφοράς

Φυσικά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε Formidable Forms στον ιστότοπό σας. Προσφέρει ένα πρότυπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε αμέσως τη φόρμα προσφοράς.

Αλλά πριν το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει τα προϊόντα / υπηρεσίες που θέλετε να πουλήσετε και καθορίστε το κόστος τους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εμφανίσετε τις επιλογές τιμολόγησης στη φόρμα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουτιά ραδιοφώνου, πλαίσια ελέγχου ή αναπτυσσόμενα πεδία για να προσθέσετε τα προϊόντα.

Επιλέξτε κουτιά και κουμπιά επιλογής

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης για να προσθέσετε τύπους πεδίων για να εμφανίσετε τις επιλογές σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε πεδίο για να δείτε τις επιλογές στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Οι προεπιλεγμένες επιλογές θα είναι «Επιλογή 1», «Επιλογή 2» κ.λπ. Μπορείτε να προχωρήσετε και να αντικαταστήσετε το κείμενο με τα ονόματα των προϊόντων σας.

Τώρα, ελέγξτε το Χρησιμοποιήστε ξεχωριστές τιμές επιλογή για προσθήκη τιμών δίπλα σε κάθε προϊόν. Μη διστάσετε να προσθέσετε περισσότερες επιλογές στη λίστα αν θέλετε.

Χρησιμοποιήστε ξεχωριστές τιμές

Αυτές οι τιμές θα σας βοηθήσουν να υπολογίσετε αυτόματα τις συνολικές τιμές για επιλεγμένα προϊόντα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σύνθετες επιλογές για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις στυλ για διαφορετικά πεδία.

Βήμα 2: Προσθέστε ένα πεδίο μόνο για ανάγνωση για προβολή της συνολικής τιμής

Στη συνέχεια, πρέπει να προσθέσετε ένα Αριθμός πεδίο στη φόρμα σας για να εμφανιστεί η συνολική τιμή. Αυτό το πεδίο αριθμού πρέπει να οριστεί μόνο για ανάγνωση, έτσι ώστε οι χρήστες να μην μπορούν να επεξεργαστούν τη συνολική τιμή.

Στο Προχωρημένες επιλογές ενότητα, θα βρείτε ένα Προεπιλεγμένη τιμή επιλογή. Πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο της αριθμομηχανής και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του μενού.

Προχωρημένες επιλογές

Θα εμφανίσει το Υπολογίστε την προεπιλεγμένη τιμή επιλογές. Σε αυτήν την ενότητα, πρέπει να προσθέσετε δεκαδικά ψηφία. Η προτεινόμενη τιμή είναι «2» για τον υπολογισμό της τιμής.

Προεπιλεγμένη τιμή

Στο Λίστα πεδίων παρακάτω ενότητα, μπορείτε να προχωρήσετε και να αναζητήσετε τα πεδία που θέλετε να υπολογίσετε στη φόρμα. Επιλέξτε το όνομα ή το αναγνωριστικό των πεδίων για να τα προσθέσετε στη λίστα.

Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η προσθήκη θα εμφανίζει τις συνολικές τιμές με βάση την επιλογή προϊόντος του χρήστη.

Υπολογισμός συνολικής τιμής

Κάθε φορά που ο χρήστης αλλάζει προϊόντα ή κατηγορίες, ενημερώνει αυτόματα την τιμή στην αριθμομηχανή προσφοράς.

Βήμα 3: Προσθήκη τρόπων πληρωμής στη φόρμα αριθμομηχανής προσφορών

Αφού υπολογίσετε και εμφανίσετε τη συνολική τιμή, πρέπει να προσθέσετε τον τρόπο πληρωμής για να ολοκληρώσουν την αγορά οι χρήστες. Το πρόσθετο Formidable Forms συνοδεύεται από πολλά πρόσθετα για να προσθέσετε επιλογές πληρωμής, όπως Stripe, Authorize.net, PayPal κ.λπ..

Μπορείτε να επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής. Οι περισσότερες από αυτές τις μεθόδους χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες ως επιλογή για τη συλλογή online πληρωμών.

Πιστωτική κάρτα

Προσθέστε το πεδίο της πιστωτικής κάρτας και προσαρμόστε το στο Επιλογές πεδίου Ενότητα.

Βήμα 4: Δημοσίευση και εμφάνιση του Quote Calculator στο WordPress

Τώρα η φόρμα υπολογιστικής προσφοράς είναι έτοιμη. Μπορείτε να το δημοσιεύσετε και να το εμφανίσετε σε οποιαδήποτε σελίδα προϊόντος στο WordPress.

Για να δημοσιεύσετε τη φόρμα στο πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ Gutenberg, μπορείτε να προσθέσετε ένα νέο μπλοκ και να επιλέξετε Formidable Forms. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τη φόρμα αριθμομηχανής προσφοράς.

Εάν χρησιμοποιείτε τον κλασικό επεξεργαστή, κάντε κλικ στο εικονίδιο Formidable πάνω από το πρόγραμμα επεξεργασίας. Θα ανοίξει ένα αναδυόμενο παράθυρο και μπορείτε να επιλέξετε τη φόρμα αριθμομηχανής προσφορών. Κάνε κλικ στο Εισάγετε κουμπί για να προσθέσετε τη φόρμα στη σελίδα σας.

Αυτό είναι όλο.

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να δημιουργείτε μια φόρμα αριθμομηχανής προσφορών στο WordPress. Μπορείτε επίσης να δείτε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο υποβολής μιας φόρμας χωρίς ανανέωση σελίδας στο WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map