Πώς να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη διάταξη WordPress (Βήμα προς βήμα)

προσαρμοσμένες διατάξεις, κατασκευή κάστορα


Θέλετε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διατάξεις WordPress για τον ιστότοπό σας για να του δώσετε μια μοναδική εμφάνιση?

Ανεξάρτητα από το skillet σας, είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη διάταξη WordPress χωρίς να χρειάζεται να προσλάβετε έναν προγραμματιστή.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη διάταξη WordPress χρησιμοποιώντας μια γνωστή προσθήκη δημιουργίας σελίδων WordPress, Beaver Builder.

Πολλοί από εσάς πρέπει να αναρωτιέστε, γιατί να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη διάταξη όταν μπορείτε απλά να διαλέξετε ένα premium θέμα και να ξεκινήσετε τη σελίδα σας με μία από τις προκατασκευασμένες διατάξεις της.

Γιατί να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διατάξεις WordPress

Θα βρείτε πολλά premium θέματα WordPress που προσφέρουν πολλές εκπληκτικές ενσωματωμένες διατάξεις, οι οποίες είναι έτοιμες να χρησιμοποιηθούν αμέσως. Μπορείτε σίγουρα να επιλέξετε αυτές τις όμορφες διατάξεις και να δώσετε στον ιστότοπό σας μια ελκυστική εμφάνιση.

Αλλά το πρόβλημα με τέτοιες διατάξεις είναι ότι, λόγω της έτοιμης διαθεσιμότητας, χρησιμοποιούνται ευρέως από εκατοντάδες και χιλιάδες χρήστες σε ολόκληρο τον ιστό.

Αυτό σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιείτε μια προκαθορισμένη διάταξη για τον ιστότοπό σας στο WordPress, δεν θα μπορείτε να δώσετε μια ξεχωριστή εμφάνιση εκτός εάν το προσαρμόσετε πολύ. Επιπλέον, αυτές οι διατάξεις ενδέχεται να μην πληρούν τις απαιτήσεις σας. Η δημιουργία προσαρμοσμένης διάταξης είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις.

Δημιουργία προσαρμοσμένης διάταξης WordPress

Ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά προσαρμοσμένες διατάξεις για τον ιστότοπό σας είναι να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη Beaver Builder. Το Beaver Builder είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές διατάξεις μέσα σε λίγα λεπτά.

Κατασκευαστής Beaver

Το καλύτερο πράγμα για αυτό το πρόσθετο είναι το επίπεδο ευελιξίας εάν προσφέρει. Μπορείτε να ελέγξετε σχεδόν οτιδήποτε.

Χρώματα, κείμενα, γραμματοσειρές, εικόνες – όλα μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως ώστε να έχουν την ακριβή εμφάνιση που πάντα ονειρευόσασταν.

Ένα άλλο πράγμα που θα λατρέψετε για το Beaver Builder είναι ότι σε αντίθεση με άλλες προσθήκες δημιουργίας σελίδων, είναι απολύτως φιλικό προς τους αρχάριους και δεν χρειάζεται να περάσετε ώρες για να μάθετε πώς να το χρησιμοποιήσετε. Επιπλέον, προσφέρει επίσης δεκάδες εντυπωσιακά πρότυπα για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Δείτε την κριτική μας Beaver Builder εδώ. Ας δούμε τώρα πώς να δημιουργήσετε τις προσαρμοσμένες διατάξεις σας χρησιμοποιώντας αυτήν την προσθήκη.

Βήμα 1: Εγκατάσταση και ρύθμιση του Beaver Builder στο WordPress

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το Beaver Builder στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να κάνετε λήψη της προσθήκης μεταβαίνοντας στον ιστότοπο του Beaver Builder. Μόλις ενεργοποιηθεί, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις »Δημιουργία σελίδων.

Ρυθμίσεις Beaver Builder

Εδώ μπορείτε να εισαγάγετε το κλειδί άδειας για να ενεργοποιήσετε την υποστήριξη και να λάβετε ενημερώσεις. Μόλις τελειώσετε, είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε την πρώτη σας προσαρμοσμένη διάταξη.

Βήμα 2: Δημιουργία της πρώτης προσαρμοσμένης διάταξής σας

Για να δημιουργήσετε την πρώτη σας προσαρμοσμένη διάταξη, μεταβείτε στο Όλες οι σελίδες »Προσθήκη νέου στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Στο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, θα έχετε την επιλογή να μεταβείτε στο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων.

Απλώς κάντε κλικ σε αυτήν την επιλογή και θα δείτε την καρτέλα δημιουργίας σελίδων να ξεκινά. Θα δείτε πολλές επιλογές προτύπου εδώ. Επιλέξτε λοιπόν αυτό που σας αρέσει περισσότερο για τη διάταξή σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος και να επιλέξετε τον τύπο διάταξης που θέλετε. Αυτό μπορεί να αφορά τις σελίδες προορισμού ή τις σελίδες περιεχομένου σας.

Μόλις ολοκληρωθεί, θα κατευθυνθείτε στο πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης. Για να επεξεργαστείτε ένα συγκεκριμένο πεδίο, απλά πρέπει να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη συγκεκριμένη περιοχή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε αυτό και ξεκινήστε να προσαρμόζετε το σχέδιό σας.

Μπορείτε να προσθέσετε έως και 6 στήλες, πλευρικές γραμμές, ήχους, εικόνες, διαχωριστικά και άλλα στις διατάξεις σας. Για να προσθέσετε γραμμές και πλευρικές γραμμές, κάντε κλικ στο Διατάξεις σειράς καρτέλες. Στη συνέχεια, σύρετε τον αριθμό των στηλών που θέλετε και αφήστε τον στο οπτικό σας πρόγραμμα δημιουργίας.

Μόλις προστεθούν οι στήλες σας, απλώς κάντε κλικ σε αυτές και προσαρμόστε τις ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Μπορείτε να αλλάξετε το φόντο, το χρώμα του κειμένου, να προσθέσετε συνδέσμους, κείμενα, περιγράμματα και άλλα στις στήλες σας. Αυτές οι στήλες και οι σειρές μπορούν επίσης να αποθηκευτούν για μελλοντική χρήση. Για αυτό, απλώς κάντε κλικ στο Σώσει κουμπί στο τέλος του αναδυόμενου παραθύρου.

Για άλλα στοιχεία, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Βασικές ενότητες επιλογή. Έχετε επίσης πολλά άλλα στοιχεία που μπορείτε να προσθέσετε στη διάταξή σας, όπως κουμπιά, ακορντεόν, πίνακες τιμών, χάρτες, χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης και πολλά άλλα.

Απλά πρέπει να σύρετε τα στοιχεία από τα δεξιά και να τα ρίξετε στο οπτικό εργαλείο στα αριστερά σας. Κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία είναι προσαρμόσιμο. Για παράδειγμα, αν θέλετε να προσθέσετε μια νέα επικεφαλίδα, απλώς κάντε κλικ στο Επικεφαλίδα και σύρετε και αποθέστε το στη διάταξή σας. Μετά από αυτό κάντε κλικ στο στοιχείο Επικεφαλίδα για να το προσαρμόσετε.

Θα έχετε 3 διαφορετικές καρτέλες εδώ. Γενικά, στυλ και πρόοδο. Το πρώτο σάς επιτρέπει να προσθέσετε κείμενα, συνδέσμους κ.λπ. στις επικεφαλίδες σας. Η δεύτερη καρτέλα σάς επιτρέπει να διαμορφώσετε την επικεφαλίδα σας με διαφορετικά χρώματα, γραμματοσειρές κ.λπ. Προχωρημένος Η επιλογή σας επιτρέπει να εργαστείτε στα περιθώρια, την ορατότητα, την ανταπόκριση, την κίνηση, κλπ.

Μπορείτε να προσθέσετε όσα στοιχεία και ενότητες θέλετε, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο και, στη συνέχεια, να το προσαρμόσετε ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας.

Αφού επεξεργαστείτε τις διατάξεις, κάντε κλικ στο Ολοκληρώθηκε κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Θα δείτε ένα νέο αναδυόμενο παράθυρο με πολλές διαφορετικές επιλογές, όπως αυτές που εμφανίζονται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

διάταξη αποθήκευσης κάστορα

Χρησιμοποιώντας αυτές τις επιλογές μπορείτε είτε να αποθηκεύσετε το πρόχειρό σας, να το δημοσιεύσετε ή να το απορρίψετε.

Βήμα 3: Επαναχρησιμοποίηση της διάταξής σας

Το Beaver Builder σάς επιτρέπει επίσης να αποθηκεύσετε την προσαρμοσμένη διάταξη WordPress και να την επαναχρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή, μεταβείτε στο Εργαλεία στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Θα δείτε τις παρακάτω επιλογές στην οθόνη σας.

εργαλεία δημιουργίας κάστορας

Τώρα ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, ορίστε την επιλογή. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο για μελλοντική χρήση, κάντε κλικ στο Αποθήκευση προτύπου επιλογή και στη συνέχεια ονομάστε τη διάταξή σας. Μετά από αυτό χτύπησε το Σώσει κουμπί.

οι διατάξεις wordpress εξοικονομούν θερμοκρασία

Βήμα 4: Διαχείριση των προτύπων σας

Οι διατάξεις που δημιουργείτε με το Beaver Builder μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε απεριόριστους ιστότοπους. Τα πρότυπα που δημιουργούνται από τους χρήστες του αποθηκεύονται σε έναν προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης που ονομάζεται πρότυπα.

Από προεπιλογή, αυτή η επιλογή είναι κρυφή. Μπορείτε να το κάνετε ορατό μεταβαίνοντας στο Ρυθμίσεις »Δημιουργία σελίδων» Πρότυπα αυτί.

Τώρα κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση διαχειριστή προτύπων επιλογή και πατήστε το Αποθήκευση ρυθμίσεων προτύπου κουμπί. Όταν το κάνετε αυτό, θα παρατηρήσετε ένα νέο στοιχείο μενού με την ονομασία Πρότυπα να εμφανίζεται στη γραμμή διαχείρισης του WordPress. Όλες οι διατάξεις σελίδων που αποθηκεύετε ως πρότυπο θα εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα.

Εξαγωγή των διατάξεων του WordPress

Δεδομένου ότι οι διατάξεις που δημιουργείτε αποθηκεύονται ως προσαρμοσμένος τύπος ανάρτησης, μπορείτε εύκολα να εξαγάγετε τα πρότυπα Beaver Builder. Για αυτό, έχετε την ενσωματωμένη δυνατότητα εξαγωγής στο WordPress. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα μεταβείτε στη διεύθυνση Εργαλεία »σελίδα εξαγωγής.

εξαγωγή διάταξης wordpress

Τώρα επιλέξτε Πρότυπα. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος και επιλέξτε το πρότυπο που θέλετε να εξαγάγετε. Μετά από αυτό, πατήστε το Λήψη αρχείου εξαγωγής κουμπί και το WordPress θα στείλει ένα αρχείο XML για λήψη.

Εισαγωγή διατάξεων Beaver Builder

Για να εισαγάγετε μια διάταξη, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του ιστότοπου όπου θέλετε να εισαχθεί αυτή η διάταξη. Τώρα πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις »Εισαγωγή» WordPress. Κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση τώρα στην καρτέλα WordPress. Αυτό θα πραγματοποιήσει λήψη και εγκατάσταση της προσθήκης εισαγωγής WordPress.

Μετά τη λήψη της προσθήκης, μπορείτε να ανεβάσετε το αρχείο XML που μόλις κατεβάσατε. Η διάταξή σας είναι πλέον έτοιμη για χρήση και στον άλλο ιστότοπό σας.

Και αυτό είναι. Ελπίζουμε να σας άρεσε το άρθρο μας. Αν το κάνατε, ίσως θέλετε επίσης να μάθετε μερικές από τις άλλες εναλλακτικές λύσεις Beaver Builder που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map